RPG Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
75
Beğeni sayısı
1,044
PG Nakit
200

Gergin uykulardan,
Kör gecelerden,
Bir sabah gelecek kardan aydınlık..

Wyatt kendi söylediği türküye kahkaha atarken sandalyesinde sallanıyor. Duvara bakıyor ve şapkasını düzeltiyor.

hyehly0.png

Ne dövüş ama adamım, büyük maç! Wyatt Family, Judgment Day'e karşı! Daha doğrusu, Wyatt Family olmaya çalışan adamlar, Judgment Day olmaya çalışan adamlara karşı. Kabul edelim: O kadar fazla yerine oturmayan parça var ki, sanırım o gece kimin kiminle partner olacağı bile bir muamma. Bu oğlanlar, yedek lastik muamelesi yaptıkları kardeşlerini itip kakarak bizim dikkatimizi dağıtabileceklerini mi düşünüyorlar? Karşımıza kimle gelirse gelsinler bana dokunamazlar adamım.. Judgment Day kim ki ben onların ele başının kim olduğuna kafa yoracağım? Dominik Mysterio veya Finn Balor kim oluyor ki zaten kazanamayacakları bir unvana kimi layık gördüklerini düşüneceğim? Eğer Bray amcalarından bir tavsiye istiyorlarsa şunu iyi dinlesinler: Kulübeye atılmayacak bir kemik için birbirinize havlamayın. Zira bu sefer mamanızı vermek için değil, sizi cezalandırmak için geliyor olacağım. Geçen haftalarda yaşanan gelişmeler, kafanızda bir karışıklığa yol açmasın: Bu iş, beşe beş bir iş değil. Bu iş, beşe iki bir iş. Beşe karşı ikisiniz. Yanınızdaki üçünü rüzgarınızla bir yere taşımak istiyor olabilirsiniz çocuklarım, ama üfürmeyle bir gemiyi idare edemezsiniz. Suç ortaklarınızın açığını kapatmaya yönelik zavallıca çabalarınız, sizin sonunuzu getireceğim gerçeğini değiştirmiyor. Ve bu iş bittiği zaman, "büyük ödül"ü kimin kazanacağını değil, Wyattların üzerinizden geçmesinin kimin hatası olduğunu tartışacaksınız. Ancak.. o günlerde benim ilgi alanımda olmayacaksınız. Sizi dinliyorum evlatlarım, bizim adımızı ağzınıza almaya bile çekiniyorsunuz. Korkunun bu kadarı normal, ne de olsa bugüne kadar karşılaşmadığınız bir şeye meydan okuyorsunuz. Bray amcanızı görmezden gelerek aranızda yaptığınız küçük şaklabanlıklarla birbirinize "korkmuyorum" mesajı vermek istiyorsunuz ama çabalarınız boşa. Survivor Series'e, hiç başlamaması gereken bir işi bitirmeye geliyoruz. Ve bu engel yolumuzdan kalktığında, bu sefer benim olanı almak için geleceğim: PGW Şampiyonluğu. (Wyatt sırıtıyor) Gemimin bundan çok daha önce, yaz aylarında batacağını söyleyenler olsa dahi takvimler geçtikçe bakıyorum ki suyun üzerinde ihtiyar Bray'den başka kimse kalmamış... Ve Survivor Series'te de bundan farklı bir şey olmayacak: Denizler yer değiştirir, dalgalar gelir geçer ve Bray Wyatt kürek çekmeye devam eder..

Wyatt ellerini birleştirerek sallanmaya devam ediyor.

Dark STG, Jack Perry, Carlito, Finn Balor… Aslında isimlerin bir önemi yok, öyle değil mi? Tek amaç, haftaya Cumartesi o ringe çıkıp bir kasap gibi önüne geleni biçmek.. Günün sonunda on tane aç hayvanı bir kafese attığınızda ortaya çıkacak manzara neyse, Survivor Series'te bizi bekleyen tablo da budur.. Güç dengeleri değişebilir, hatta bizim postumuzu savaşın ortasında soyunarak gerçek yüzünü göstermek isteyenler bile olabilir. Ama ben, bu dengeleri önemseyemeyecek kadar geç kaldım bazı şeylere. Ve artık, PGW çöplüğünün zirvesindeki bu kördöğüşüne son vererek, hiç yıkılmayacak olan bir krallığı kurma niyetindeyim. Survivor Series'te, herkes takımları kadar sole survivor olmak için de o ringe girecek. Maziye şöyle bir bakıverin: Bray Wyatt bugüne kadar verdiği sözlerin hangi birini tutmadı? Goldust'ı yok edeceğimi söyledim, kariyerini bitirdim. Ustasının defterini de düreceğimin sözünü verdim: Ve Wrestlemania'da Gacy'i de bu diyarlardan yolcu ettim. Another Life'ı dağıtacağımı söyledim: Rowan ve Strowman onların tabutuna son çiviyi çaktı. Ve şimdi de diyorum ki, Wyatt Family'nin deviremeyeceği bir hükümdarlık henüz kurulmadı. Bu genç adamlar, aralarındaki dostluğun ve heyecanın bir şeyler için yeterli olabileceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar: Survivor Series'te tarih tekerrür edecek. Wyatt Family bir kez daha PGW'da hüküm sürecek. Follow… the buzzards.

dgr19o0.png

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: