- İstatistikte sabit
Wren Sinclair def. Jaida Parker, Kelani Jordan and Cora Jade
Lola Vice, Sinclair'i Dönen Sırt Yumruğu ile yere seriyor. Sinclair bir şekilde Jade'in üstüne düşerek galibiyeti aldı. Maçtan sonra Parker, Vice ile büyük bir kavgaya tutuştu.
Jaida Parker, Lola Vice ile hemen şimdi bir NXT Underground Maçı yapmayı talep ediyor. AVA, Jaida'nın hayal kırıklığını anlıyor. Maç bu gece olmayacak. Bunun yerine, bu NXT Underground Maçı bu Cumartesi NXT Deadline'da gerçekleşecek. Lola Vice, Jaida'nın egosunun onu nakavt olacağı bir duruma soktuğunu söylüyor. Jaida Lola'ya bir tuğla uzatıyor. Jaida ağır bir arka dirsek darbesiyle Lola'yı düşürüyor.
The No Quarter Catch Crew Battle Royale'ı kazandı.
Elemelerin Sırası
1.) Tyson Dupont, Hank Walker & Tank Ledger tarafından elendi
2.) Luca Crusifino, Yoshiki Inamura tarafından elendi
3.) Tavion Heights Josh Briggs tarafından elendi
4.) Josh Briggs Gallus tarafından elendi
5.) Channing Stacks Lorenzo OTM tarafından elendi
6.) Yoshiki Inamura Gallus tarafından elendi
7.) Bronco Nima, Tyriek Igwe tarafından elendi
8.) Tyriek Igwe, Hank Walker & Tank Ledger tarafından elendi
9.) Hank Walker Mark Coffey & Tyriek Igwe tarafından elendi
10.) Wolfgang Myles Borne & Lucien Price tarafından elendi
11.) Mark Coffey, Tank Ledger tarafından elendi
12.) Tank Ledger Myles Borne tarafından elendi
13.) Lucien Price Myles Borne tarafından elendi
Eric Bischoff: Vay canına. NXT, NXT, NXT. Burası inkar edilemez. Ama başka ne inkar edilemez biliyor musunuz? Eric Bischoff'un her zaman profesyonel güreşin en ileri noktasında olduğu gerçeği, değil mi? Nitro'yu Monday Night Raw ile kafa kafaya rekabet etmesi için yarattım. Endüstride devrim yarattım. Ve bu harika bir duyguydu. NWo'yu yarattığımda ve onları WCW'da serbest bıraktığımda, bu sektörde devrim yarattı ve harika bir duyguydu. Ama ne var biliyor musunuz? Bugün bu kapıdan girdiğimde, NXT'de ilk kez, aynı duygu harikaydı. Devrim burada, NXT'de gerçekleşiyor ve sizler de bunun bir parçası olacaksınız. Oluyor, duydunuz. Bu endüstrinin geleceğini avuçlarının içinde tutan inanılmaz yetenek dizisini gördüğümde, bu işi stratosfere taşıma yeteneğine sahipler.
Ve bu Cumartesi gecesi Deadline'da NXT Unvanı için yarışacak olan NXT bulmacasının iki önemli parçası bu gece konuğum olacak. Bayanlar ve baylar, karşınızda Bay Ridge Holland. Ve şu anki NXT Şampiyonu, karşınızda, Trick Williams. Siz ikinizi yakından, yüz yüze görme fırsatı için sabırsızlanıyordum. İkinizin arasındaki entrika, gerginlik, papable. Testere ile bile kesebilirsiniz. Sana bakıyorum da Ridge, bir WWE Süperstarının nasıl olması gerektiğinin antitezisin. Yanlış anlama, bu bir iltifat, hakaret değil. Demek istediğim, bana çocukluğumdan kalma bir geçmişi hatırlatıyorsun, The Crusher, Dick The Bruiser gibi güreşçileri izlediğim zamanları, sadece esir almayan, duvarlardan geçen, istedikleri her şeyi söyleyen ve kimseden özür dilemeyen adamları. Bana bunu hatırlatıyorsun. Trick, vay canına, sen devrimin evrimi gibisin, değil mi? Yani, üniversite sporcusu, güç, boyut, hız, görünüş, karizma, hepsi sende var.
Trick Williams: Hadi bunun hakkında konuşalım.
Eric Bischoff: Ve ikinizi bir arada görmek, yani dediğim gibi, burada neler gelişeceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Benimle misin?
Ridge Holland: Trick Williams, sen karın kasları olan bir stand-up komedyeninden başka bir şey değilsin. NXT'nin olması gereken vizyonuna hakaret ediyorsun. Eric Bischoff buraya gelip sana övgüler yağdırabilir, istedikleri kadar ismini zikredebilirler, ama Deadline'da NXT Şampiyonluğunu ben kazanacağım. Ve kazandığımda, Eric Bischoff gibi bir düşmanı dinlemek zorunda kalmayacağım. İhtiyaç duydukları son bir parça alaka için asılı duran podcast sunucularını dinlemek zorunda kalmayacağım. Ne seni ne de onları dinlemek zorunda kalmayacağım. Çünkü NXT'nin geleceği benim ellerimde olacak. Ve onu boğazından sıktığımda, ben ne dersem o olacak.
Trick Williams: Bak, Ridge, buraya geldin ve lanet bir buzdolabı gibi yapıldın. Bütün bunları Chase U'yu yok etmek için yaptın, sırf buraya gelip beni kovalayabilmek için. Ama benim seninle sorunum şu. Sen orijinal değilsin, köpek. Herkesin şakalarını, malzemelerini almışsın. Ridge, seni görüyorum, tatsızsın, vanilya gibisin, sıkıcısın, köpek. Ve bak, bu flaşın seni kandırmasına izin verme, çünkü bu buzu çıkaracağım ve sana soğuk bir kıç kırbacı vereceğim, hemen şimdi. Benim sahip olduklarıma sahip olmayı diliyorsun ve bunu biliyorsun.
Ridge Holland: Kibir konuşuyor. Senin sahip olduklarına ihtiyacım yok. Senin sahip olduklarına sahip olsaydım aynada kendime bakamazdım. Trick, Chase U'yu yok ettiğimde ne olduğumu kanıtladım, ne olduğumu kanıtladım, evet, seni Philly'de yendiğimde ne olduğumu kanıtladım. Bak, burada duruyorsun, 1.80 boyunda, tepeden tırnağa parlıyorsun, omzuna asılı NXT Şampiyonluğundan daha parlak bir şeyin yok. Ve evet, biz farklı büyüdük, haklısın. Sen futbol oynadın, pedlerle kaplıydın, hakemler senin güvenliğinle ilgileniyordu, bense önüme çıkan herkesi yok etmek için her şeyi riske attım, bir erkek oyunu olan rugby oynadım. Görüyorsunuz, daha önce kimse size bunu söylemedi, çünkü hepsi bu auraya kapıldılar, ama ben değil. Ben buradayım, gözlerinin içine bakıyorum, ruhuna bakıyorum, sana söylüyorum, sen yumuşaksın. Hey, bana bak. Deadline'da seni yere sereceğim ve NXT Şampiyonu olarak ayrılacağım.
Trick Williams: Ne dedin, sen Ridge? Yumuşak olduğumu söyledin, değil mi?
Trick ve Ridge büyük bir kavgaya tutuştu. Ridge, Trick'i çelik ring merdivenlerine fırlattı. Ridge anons masasını temizliyor. Ridge, bu bölümü kapatmak için anons masasına Redeemer DDT'yi vurdu. Trick sedyeyle dışarı çıkarıldı.
Karmen Petrovic def. Nikkita Lyons
Ashante THEE Adonis Petrovic'i cesaretlendiriyor. Lyons, Adonis'i ring önlüğünden fırlatıyor. Petrovic zaferi almak için The Silent Slice ile bağlanıyor. Maçtan sonra Petrovic, Ashante'nin yardımını kabul etmeyi reddediyor.
Shawn Spears'ın Brooks Jensen ve Niko Vance ile konuştuğu sahne arkasına gidiyoruz. Henüz Niko'yu serbest bırakmaya hazır değil. Spears, Gigi Dolin'in dönüş maçını yakından takip edeceğini söylüyor.
Gigi Dolin def. Izzi Dame
Dame, Dolin'i iki sayı için yuvarlıyor. Dame, Dolin'i yüzüstü üst ipe fırlatıyor. Dolin, Dame'ı omzundan önce çelik ring direğine gönderiyor. Dolin, zaferi almak için Gigi Driver'ı yapıyor.
Je'Von Evans kulis alanında X-Pac ile çok hoş bir kucaklaşma yaşadı. X-Pac, NXT Deadline'daki Men's Iron Survivor Challenge Maçı öncesinde Je'Von'a biraz cesaret veriyor.
Eddy Thorpe def. Cedric Alexander, Axiom and Lexis King
Axiom, Thorpe'a Yarı Yarıya Supleks yaptı. Axiom iki sayı için Altın Oran'a bağlanıyor. Thorpe, Axiom'u ringin dışına çekiyor. Thorpe zaferi çalıyor.
AVA, Bay Stone ve Stevie Turner'a Trick Williams'ın NXT Deadline'da dövüşmek konusunda kararlı olduğunu, bu nedenle Ridge Holland ile arasındaki NXT Şampiyonluk Maçının iptal olmadığını bildirdi.
Roxanne Perez: Son tarih bu Cumartesi ve hayat değiştirebilir. Eminim Iron Survivor Challenge'daki beş kadın Noel sabahı uyandıklarında ağacın altında hiçbir hediye görmemeye alışıktır, ancak şanslı bir kadın için, The Prodigy'nin izniyle hediye paketinde 2 kez NXT Kadınlar Şampiyonluğu unvanı kazanacaklar. Ama inanın bana, bu hiç de kolay olmayacak ve bunu ilk Iron Survivor olmanın tecrübesiyle söylüyorum. O galibiyet benim için her şeyi değiştirdi. Tam olarak ne gerektiğini biliyorum, bu yüzden hepsinin benden sonra ikinci olmak için savaşması çok üzücü, çünkü kimse The Prodigy'yi yenemez. Ne yazık ki, favorilerinizden beşi için bu bir çıkmaz sokak. Wren Sinclair'e tebrikler, bugün hepimiz onun elendiğini gördük. Evet, kimse ona inanmadı, tıpkı bana inanmadığı gibi.
Yani, Wren Sinclair 2022'nin bir sonraki Roxanne Perez'i olabilir, ancak bununla ilgili tek sorun, bugünün Roxanne Perez'ini yenemeyecek olması. Ama bir de Sol Ruca var. Sol Ruca, ilk elemeyi geçen oydu. Ve her zaman zaferden bir Sol Snatcher uzakta, ama beni yakalayamıyor, çünkü kimse dahiyi yenemez, sizin seçtiğinizi bile. Çünkü öyle olması gerekiyordu, Giulia, değil mi? Onun olması gerekiyordu. Önemli olduğunda beni asla yenemezler. Ne diyeceğinizi biliyorum. Ama Roxanne, Zaria ve Stephanie, ikinizi de tag maçlarında çoktan tuş ettiler. Doğru, ama ben bunu çoktan kanıtladım, tüm dünyayı dolaşmış olsanız bile, benimle ringe çıkmanın yanında çok küçük kalır, çünkü kimse The Prodigy'yi yenemez. Sol, elbette buraya gelecek ilk kişinin sen olacağını biliyorum.
Zaria, Giulia ve Stephanie Vaquer de ringe geldiler.
Roxanne Perez: Evet, aynen öyle, her şey bununla ilgili. Ama unutmayın, bana ulaşmadan önce birbirinizi geçmeniz gerekiyor.
Women's Iron Survivor Challenge'daki bayanlar büyük bir kavgaya tutuşuyor. Program yayından kalkarken Eddy Thorpe yerde yatarken soyunma odası alanına geri dönüyoruz.