RPG Meçhuliyet ve DOMAL!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,106
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
2. Dünya Savaşı sırası Sovyetler'ini andıran kasvetli, ruhsuz koridorda "şak şak şak şak" sesleri geliyordu. Val Venis, g-string parmak arası terlikleriyle paspal paspal yürüyor. Spiker bir kız karşısına çıkıp ona mikrofon uzattı.

VAJİNA Spiker: Venis... Birkaç dakikanı ayırabilir misin?... Henüz yolun çok başındayız ama şimdiden büyük kırılmalar gerçekleşiyor. Brandlar geldi ve yönetimde ikililik oluştu. Draftlar yapıldı ama sen ve arkadaşın Tyler Reks herhangi bir branda atanmadınız. Resmi bir takım olmanız nedeniyle iki brandda da bulunabilme esnekliği tanındı. Fakat.... Bir süredir bir söylenti ortalıkta dolaşıyor. Bizzat senden dinlemek istedim. Tyler Reks nerede?

hqdefault.jpg

Val Venis: O... (Venis'in azgınlığı bugün üzerinde değildi. Soruyu duyduğu gibi yutkundu ve alışık olmadığımız şekilde davranmaya başladı.) Nasıl söylenir bilmiyorum? O, çok zor durumda. Durumu kritik. Henüz her şey yeni başlamıştı ve anılar biriktiremeden çekilmek zorunda kaldı.. Benim için de çok zor. Fakat ona ve kararına saygı duyuyorum. Sağlık şakaya gelmez. Bir an önce sağlığına kavuşup kaldığımız yerden devam ederiz umarım.

Son cümleyi söylerken gözleri doluyor. VAJİNA spiker hemen yumuşuyor onu böyle görünce. Elini Venis'in omzuna koyup teselli veriyor.

VAJİNA Spiker: O ne yaşıyor Venis? Bunu söylemedin. Endişelenmeli miyiz? Detay verebilir misin?

Val Venis: Ah.... Biricik dostum Tyler.... Zavallı çocuk... O, prematür ejekülasyondan mustarip. Diyebileceğim tek şey bu.

VAJİNA Spiker: O da ne?

Val Venis: (Söyleyeceklerinin ağırlığını yüklenebilmek için derin bir nefes alıyor.) Uçak daha kalkmadan bol yağış nedeniyle acil inişe geçiyor. O- O, aman Tanrım bunu söylediğime inanamıyorum: O, erken boşalıyor!

VAJİNA spiker, Venis'in üzüntüsüne yakinen şahit olmanın da etkisiyle elini omzundan bel kısmına doğru gezdiriyor.

VAJİNA Spiker: Anlıyorum... Peki- peki bundan sonra Venis nasıl yol alacak? Ortada bir takım yok ve herhangi bir branda ait değilsin.

Val Venis: Evet güzellik. Durumum dışarıdan pek de iç açıcı görünmüyor. Planlar tepetaklak oldu. Duş alırken ne yapmam gerektiğine dair düşünüyordum ve telefonum çaldı. Konsomatris- pardon konsorsiyumdan biriyle görüştüm. Nasıl aksiyon alınacağıyla ilgili düşüncelerinden bahsetti. Bir karar aldık ve bunu, gerçekleştiğinde göreceksiniz. Biraz daha aşağı insene fıstık.

VAJİNA Spiker: (Ellerini Venis'in sırtından çekerek.) Anlayamadım?

Val Venis: Hadi ama! Saf ayağına yatma. (VAJİNA spikerin belini kavrayıp kendine çekiyor.) Dostane dokunuşlar olduğuna inandığımı mı zannediyorsun? Şöyle yapacaksın!

Birden kızın belinden poposuna indiriyor ellerini ve Ali Poyrazoğlu gibi avuçluyor güzelim kızın kalçalarını.

Val Venis: Emir vereceksin ona! İtaat ettireceksin. DOMALLLLL DİYECEKSİN!!!

DOMALLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAJİNA spiker korkup uzaklaşıyor oradan.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: