Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben "bile" hiç oynamadım daha oyunu. 10 dolarlık sürümü aldım bugün. Müsait zamanda oynayacağım. Beğenemezsem bile kötü gidişata desteğimizi verelim. 10 dolar 10 dolardır.
Bu oyunu geçen yıl satın almıştım, oynaması zevkli ama 1 saat oynadım bir daha da girmedim, çünkü tek iyi yanı oynaması, oyuna dair iyi hiçbir şeyi yok, umarım ileride bu oyunu telafi edecek bir oyun çıkarırlar.
Ben "bile" hiç oynamadım daha oyunu. 10 dolarlık sürümü aldım bugün. Müsait zamanda oynayacağım. Beğenemezsem bile kötü gidişata desteğimizi verelim. 10 dolar 10 dolardır.
2k24 ile birlikte aldım ikisi 1000 liranın altına geliyor bu arada. FF'i tüm dlc paketleriyle falan aldım fakat oyuna bayağıdır dokunulmadığı belli. Öncelikle yuvarlakla koşma ne a. Bir de modlari yetersiz geldi. Tek kişilik sadece rte modu var sanırım hala tam göz atamadım oyuna. Ancak fena sayılmaz. Yeni şeyler eklerlerse hakkını verebilir.