Hornswoggle, Undertaker Podcast'inde Zorlu Yaşamından Bahsetti

Deeppy

BANKER
Konular
349
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
The Undertaker'ın podcast'inde Hornswoggle: "38 yaşında kasabalar kuruyorum. 58 yaşında gibi hissediyorum. 38 yaşındayım ve bir işitme cihazım var. Son 3 yılda 2 sırt ameliyatı geçirdim ve hala hayatımı yaşıyorum."

Doğuştan skolyozlu olduğunu ve omurgasını düzeltmek için 4 yaşındayken ameliyat etmeye çalıştıklarını belirtti. "Beni kesti. Omurgamdaki bir sinire çarptı ve beni felç etti çünkü benim insanlarıma hiç ameliyat yapmamıştı. [4 yaşındayken], o ameliyatı oldum ve belden aşağısı felçliydi, tüm vücudum alçılıydı. Minneapolis'te küçük insan ameliyatlarında uzmanlaşmış bir doktor bulduk. Sırtıma bir çubuk koydu. Anneme ve babama söylediği ilk şey 'trambolin yok ve temaslı spor yok' oldu." Yıllar ve yıllar sonra WWE'de çalışmaya başladığımda, rastgele babamı aradı ve "Görüyorum ki beni dinlememiş." dedi.

Hornswoggle ekledi, "Zamanla, sinirler omurgamın etrafında dolandı ve bacaklarımın çoğundan hissiyatımı kesti down. Açmaya çalıştık, işe yaramadı... Hala yerin üstündeyim. Çok çok iyiyim."

Bacaklarının ön kısmının "oldukça ölü" olduğunu ve ayaklarında bir şeyler hissettiğini ancak "her zaman soğuk hissettiklerini" söyledi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 8)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: