RPG Başkan Sahnede

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0

45. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve MAYHEM Brand'inin başkanı PGW şirketinin ortağı Donald J. Trump sahne girişinde gözüküyor.
Karışık tepkilerle birlikte ringe girip mikrofonu alıyor beklemeden ve konuşmaya başlıyor.

aotshra.jpg

Donald Trump: Bir savaşın içine girdim. Hatta düzeltmem lazım biz bir savaşın içine girdik. Güreş tarihinin en başarısız, her şakaya konu olmuş ve dengesiz promotörüne karşı hem de. Eminim bu arenada bugün şovu izlemeye gelmiş sizler bile çok seviyorsunuzdur Cornette'i. Ama ben bunların hepsini değiştirmek ve bu endüstride devrim yapmak için buradayım. Girdiğim hiç bir işi yarım bırakmam ve başladığım her işte marka olurum. Bu güzel ülkenin 45. Başkanı olduğum zaman siz ne kadar kızsanız da bu ülke her açıdan kazandı. Ben varken insanlar daha çok para kazandılar, ben varken sınırlarımız daha güvenliydi ve en önemlisi ben varken insanlar daha huzurluydu. Ama artık derdim ülkenin başı değil. Seçime daha çok var, konuşulacaklar o zaman tekrar konuşulur.

Trump sözlerini bitirirken seyircilerden ufak bir kesim "F*** YOU TRUMP!" diye tempo tutuyor, Trump ufak bir sırıtma ile konuşmasına devam ediyor.

Donald Trump
: Gelelim mevzumuza. MAYHEM'e. Cornette'e iyi bir ders vereceğim. Tabii yeni atadığı menajer Stone Cold'a da. Aslında ben Steve'i severim, gerçek bir vatan sevdalısıdır. Ama bu savaşta yanlış safta yer aldı. Gelelim Cornette'e.

6whk6kw.jpg

Donald Trump: Jim sen arka bahçende olan güreş saçmalıklarını pazarlamaya çalışırken ben Ford Field'da yanına aldığın Steve'in özel hakem olduğu maçta bu sektörün en büyüğünü yendim ve bununla da yetinmeden kafasını tıraşladım. Senin baş kaldırmaya bile korktuğun McMahon'dan bahsediyorum. Ben bu sektöre hiçbir zaman yabancı olmadım. Evet içinde de değildim ama dışında da kalmadım. Ve ne mutluyum ki bu şans elime geldi. Güreş sektörüne Trump imzasını atma şansı.

Donald Trump: Parayla saadet olur mu sorusunu çok sordunuz. Bence olur. Çünkü çok param var. Hayal edemeyeceğiniz kadar çok. AMA burada işler parayla yürümeyecek. Tabii ki ben ortak ve bu brandin başı olarak tüm kalifiye güreşçilerime dolgun bir ödeme yapacağım. Çünkü onlar bu brand çatısı altında yer alarak bunu hak ettiler. Ve ileride açıklayacağımız bir performans sistemi ile kendi brandimin değerli güreşçilerine ekstra bonuslar sağlayacağım. Ama dediğim gibi ana odağımız para değil. Öncelikli hedefimiz ekranı başında olanlara, bugün buraya gelenlere keyifli bir deneyim yaşatmak. Çünkü parayı siz vereceksiniz. Cornette'in atladığı şey şu. Ben her şeyden önce evet bir iş adamıyım. Ama BAŞARILI BİR İŞ ADAMIYIM. Yani başladığım bir işi yarım bırakmam.

Seyircilerin bazıları destekler gibi oluyor. Trump kamerayı karşısına getirip konuşmasına devam ediyor.

Donald Trump:
Jim donuna kadar almaya geliyorum. MAYHEM gece rüyalarına girecek. Bu işe girmemeliydim diye sayıklamaya başlayacaksın. En sonunda gelip seni kurtarmam için dizlerine kapanacaksın. Çünkü ben ve güreşçilerim seni ve aşağılık brand'ini yok edeceğiz. Neyin varsa elinden geleni ardına koyma. Ben bu güzide brand'in başarısı için sonuna kadar mücadele edeceğim.

Donald Trump: Seni bu şirketten g*/üne teneke bağlamadan yollamak yok. BURDAYIM, BURDAYIZ, KAZANACAĞIZ!

giphy.gif

Trump karışık tepkilerle sahne arkasının yolunu tutuyor.

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: