PPV Survivor Series Spoiler | Kadınlar WarGames Maçı

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,795
Beğeni sayısı
1,645
PG Nakit
4,240
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Maçın sonunda Rhea Ripley Turnbuckle'ın üstünden Liv Morgan'a Masanın üstüne Riptide Yapıyor ve tuşa gidip takımına maçı kazandırıyor

agaoglu23

belair
Konular
25
Beğeni sayısı
766
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Berbat ya, gerçekten berbat. Şu maçta işlenebilecek o kadar senaryo varken dümdüz bir RAW şovu maçı yapmak gerçekten rezalet bir karar ve durum ya. İnanamıyorum.

Ne cash in yapıldı, ne bu Jade olayı işlendi, ne de düzgün bir aksiyon oldu. Rezalet, rezalet ve rezalet.

Raquel'in THEME SONG'u bile olmayacak kadar büyük bir yancı olmasını da esefle kınıyorum, heel turn hiç yaramadı.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,212
Beğeni sayısı
4,528
PG Nakit
3,895
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Dümdüz bir maçtı her şeyiyle. Zaten ortada doğru düzgün bir hikaye de yoktu, hani okey düzeydeydi ama ön plana çıkan hiçbir şey yoktu. Ben en azından maç içi hikaye anlatımıyla bunu toparlarlar diye bekledim ama onu da yapmadılar, nasılsa Iyo Sky her sene çöp kovasını kafaya geçirip atlıyor o yeter diye düşündüler herhalde... Çöp kovasının içinden çıkan MITB çantası fikri süperdi ama o da cash-in yine yapılmadığı için pek bir şey ifade etmedi maalesef. Cidden ağızda kekremsi bir tat bıraktı maç her şeyiyle ya, Rhea de WHC'yi buradan geri alır gibi.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: