Ahmet Nur Çebi'nin Hasan Arat hakkına ağzını açmaya hakkı yok çünkü her ne kadar kötü yapı kurulsa da yönetim süresince ANÇ'nin artıkları molozları hala tam olarak temizlenmiş değil ve bugünkü sürecin fitilini ateşleyen isim olarak ağzını açmaya gerçekten hakkı yok. Ayrıca adamın hastalığını bahane edip darbeyle indirdiler ve bu durum açık bir şekilde ortadayken düşene bir tekme misali ortaya çıkıp çamurlamak da ANÇ gibi birisine yakışırdı diye düşünüyorum. Kulübün içine etmişsin bıraktıktan sonra ağzını açma bari adam.
Dostum her başkan yenisine enkaz bırakıyor ama balık hafızalı olduğunuzdan hep en yeni akılda kalıyor. Bir kere bunu bilerek geliyor göreve ki kendisi de asla enkaz edebiyatı yapmayacağız 2 sene çalıştık demişti seçimden önce. Ayrıca bu kulüplerin borçları o kadar fazla ki başkan olmaya adaysanız cebinizde para olmaz zorunda, olmadığı taktirde maaşları bile ödeyemiyor, paralı yöneticinin tutsağı haline geliyorsunuz. O yüzden darbe falan geç o işleri. Üstelik ortada bariz yalanlar ve balon vaatler var. Tüm bu belirsizliğin ve kötü gidişatın sorumlusu Onana, Eric Bailly falan değil yani. Uzun zamandır bir futbol aklı yok ve sosyal medyanın esiri olmuş durumda Beşiktaş. Sosyal medyayla başkan seçip, gönderiyor. Sosyal medyayla seçilen başkanlar görev yaparken sosyal medyaya sallıyor vs. Sen dibi görmeden yüzeye çıkamazsın. İki derbi galibiyeti, bir süt kupası ve 1-2 yılsız oyuncuyla “acaba mı” raddesine geliyorsun ve tekrar deniyorsun denenmişi. Galatasaray’ın 13. olup hoca-başkan gönderip kadro temizlemeli bir operasyon lazım buraya. Hakemlerden yapıdan vb sıyrılıp kendi işine bakman lazım ve en önemlisi kadro mühendisliğini iyi oturtman lazım. 4 senedir berbat kadro planlamaları yapıyor Beşiktaş. Ezcümle problem sandığından çok daha derin. Ahmet Nur Çebi’de başkanlık yaptığı süre boyunca kulübün parasına dokunmamış, dokundurtmamış, şişirme vaatlerle taraftarını kandırmamış ve ödemeleri zamanında yapmıştır. Onun karar mekanizmasında sorunlar vardı ama emin ol Hasan ondan çok daha kötüydü. Tablo netleştikçe bu daha da iyi görülecektir zaten.