Tribal Combat


Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
101
Mesajlar
1,870
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
209
Austin Theory vs. Santos Escobar

Escobar, Theory'ye köşenin en üstünden bir Frankensteiner vurduktan sonra koşarak çok sert bir diz darbesinden sonra Phantom Driver vurarak maçı kazandı.

Kazanan: Santos Escobar



Bobby Lashley arka alanda NXT Şampiyonu Carmelo Hayes ve Trick Williams anlamsızca konuştuktan sonra sıradaki maça geçtik

NXT Kuzey Amerika Şampiyonluk Maçı - Dominik Mysterio (ş) (w/ Rhea Ripley) vs. Butch

Maç bir süre devam ettikten sonra Elton Prince & Kit Wilson maçı izlemek için ring kenarına geldi. Bu sırada Dominik Butch'un kafasına tekme attı, ancak Butch Dominik'e bir forearm darbesi, bir enzguri ve bir PK ile karşılık verdi. Dominik 619'a gitti, ancak Butch kaçtı ve Dominik'e bir Roundhouse Kick vurarak yıkılmasını sağladı. Kit Wilson Holland'a saldırdı ama Butch ona bir forearm patlattı ve sonra ikiliye bakarken, Wilson ve Prince rampadan kaçtı. Butch aprona çıktı ama hakem bakmıyorken Ripley Butch'ın bacaklarına vurdu. Bu da Dominik'in Butch'un kafasını ring direğine çarparak maçı kazanmasını sağladı





Kazanan Ve Hala NXT Kuzey Amerika Şampiyonu: Dominik Mysterio



Şovun sonuna geldiğimizde. Jey Uso ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonu Roman Reigns yanında Paul Heyman ve Solo Sikoa ile birlikte WWE Summerslam'deki maçları için kuralları kararlaştırmak için ringe geldi. Reigns Jey'e son bir kez bunu yapmak isteyip istemediğini sordu, ancak Jey buna mecbur olduğunu çünkü Reigns'e ulaşmak zorunda olduğunu söyledi. Reigns, Jey'nin onu alamayacağını çünkü hala o seviyede olmadığını söyledi. Reigns, Jey'nin sadece bir asker ve bir piyon olduğunu söyledi. Reigns sözleşmeyi imzaladı ancak Jey sözleşmeyi yırtıktan sonra buna ihtiyaçları olmadığını, artık Tribal Combat olduğunu söyledi. Maçın bir Tribal Combat olacağı ve her şeyin serbest olacağını söyledi. Reigns Jey'e ayağa kalkmasını söyledi, ancak Jey Tribal Combat olduğunu hatırlattı. Bunun üzerine Reigns kolyesini çıkardı ve WWE Şampiyonluğunun üzerine koydu. İkili el sıkıştı ve maç resmileşti. Sikoa Jey'e saldırmaya çalıştı ama Reigns onu durdurdu. Jey, Sikoa'ya bir Thrust Kick vurarak karşılık verdi. Reigns, Sikoa ve Heyman olay yerinden ayrılırken Jey Uso şovu ayakta kapattı.





 
Son düzenleme:

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
2,740
Beğeni sayısı
1,183
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bloodline hikayesinde seviyeyi asla düşürmüyorlar. Bu kadar uzun süren bir hikaye bir yerden sonra sıkacağı yerde izletmeye, keyif vermeye devam ediyor.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Gelecek hafta contender maçına çıkacak, bak çıkacak diyorum daha contender bile olmamış, bir adamın şampiyonla haftalık şovda maça çıkıp onu temiz yenmesinin hiçbir mantığı yok. Şampiyonun prestijini yok yere düşürmek ve haftaya olası Escobar galibiyetinde -ki muhtemelen öyle sonuçlanacak- ortaya çıkacak USC maçının prestijini de paralelinde iyiden iyiye düşürmek demektir bu. Ha ikinci bir opsiyon da, haftaya Rey Mysterio galibiyeti gibi bir zırvalık izleriz; Escobar da "knk ben geçen hafta şampiyonu temiz yendim haberiniz olsun he" ayağıyla kendini maça dahil eder, triple threat izleriz SS'te. Ama bu triple threat işini kurgulamak için hala bu saçma sapan bookingden daha farklı yöntemler mevcut.

Main evente ise söylenecek bir söz yok zaten, Jey Uso'nun hafta hafta çıtayı yükseltmeye devam etmesini izliyoruz. Tribal Combat maçı büyük manyaklıklara sebep olacak, Sikoa bu hafta da şamar oğlanı olmuş puhahahahahahaha. Ama Tribal Combat'te rüştünü ispatlayacaktır Sikoa'da, maçın seyrinde büyük bir belirleyiciliğe sahip olacaktır daha önce de belirttiğim gibi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: