RPG punk is dead

jaques

clk
Konular
43
Beğeni sayısı
1,292
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
CM-Punk-playing-the-Wii-Cropped.jpg

CM Punk'ı evinde televizyon izlerken görüyoruz. Kendisi koltuğa yayılmış bir şekilde PAYBACK #56'yı izliyor.
PAYBACK #56

velveteen-dream-1024x576.jpg

Velveteen Dream: İlgilenebileceğin bir teklif olduğunu anlamıştım. Sevindim. Şimdi ortak yanlarımızı anlatıp endişelerini gidermeme izin ver. Öncelikle kimse bunu ringde veya medyada görmemiş ve duymamıştır; ama kuliste onunla bir arada olan herkes bilir. Bray Wyatt en büyük CM Punk hater'ıdır. Şaşırdın, değil mi? Senin de o adamdan ne kadar nefret ettiğini iyi biliyorum. PAYBACK 50'yi çok sıkı takip ettik. O gece yaşadıklarınızı izledik ve sana üzüldük. Wyatt da senin gibi Punk'ı hiç sevmez, hatta elinde olsa onu öldürebilir. Aslında seni istememizin en büyük sebeplerinden biri de bu. Wyatt bir defa da olsa yanında duran adamı, zor gününde destek olan insanı unutmaz. Hele bu adam kendi ideolojisine yakın bir düşünce sistemine sahipse, ki burada CM Punk nefretinizi söylemeye çalışıyorum, işte o zaman hiç unutmaz! Beni anlıyor musun Jack? Judgment Day için endişeleneceğin bir şey yok. Survivor Series'ten sonra paramparça olacaklarına adım gibi eminim. Bize katıl, onları bozguna uğratalım ve Money in the Bank için bir şans elde et. Kabul mü?

Bu sefer Velveteen Dream elini uzatıyor. Jack Perry onun suratına gülerek bakıyor ve...

perry-e1713757282472-678x381.jpg

Elini sıkıyor! Jack Perry bu maçta The Wyatt Family'e yardım edecek! İttifak tamamlandı! Velveteen Dream de gülüyor. Sonra da Perry Orton ile el sıkışıyor. Üç güreşçi de neşeli iken Randy Orton köşeye çıkıyor. Jack Perry de diğer köşede tauntlarını atarken Velveteen Dream de onların ortasında kollarını açıyor! Ekip müzik eşliğinde seyircilere taunt atmaya devam ediyor.

abw4hsg.gif

_.jpg

CM Punk: Gerizekalı oro-

Punk bir anda duruyor ve cümlesini bitirmiyor. Gülümseyip kendisini sakinleştiriyor. Ardından ilk iş olarak kanalı değiştiriyor ve kayıt burada sonlanıyor.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: