RPG Wyattların Savaş İlanı

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
75
Beğeni sayısı
1,044
PG Nakit
200
WYATT!

Işıklar sönüyor.

Girişte gaz lambasıyla Bray Wyatt görünüyor. Bu kez Rowan ve Strowman yerine sağ yanında Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Velveteen Dream ve sol yanında Randy Orton'ı görüyoruz. Wyattların arenada yarattığı garip atmosfer devam ederken, üçlü geriye doğru dönüp bakıyor ve lambanın ışığına iki kişi daha geliyor. Jack Perry soğuk gözlerle arenaya bakarken, Dark STG ise lambanın ışığını izliyor. Wyatt sırıtarak dönüyor ve beş adam, ringe ağır adımlarla ilerliyorlar.

uBYmGjp.gif

Wyatt sandalyesine kuruluyor ve lambaya üflemesiyle beraber ışıklar geliyor. Wyatt, seyirciye şöyle bir baktıktan sonra söze giriyor.

Neden insan, bir şeyi tanımlarken tek bir sözcüğe takılıp kalmaya programlanmıştır? Bir taraça görürsün, içinde hepsi birbirinden farklı renkte ve birbirinden farklı boyda yüzlerce çiçek olmasına rağmen ona "bahçe" adını verirsin. Bir mapushanede birbirinden farklı yüzlerce hikaye olmasına rağmen oradaki adamlara "mahkumlar" der ve geçiştirirsin. Şimdi de, Wyatt Ailesi birbirinden farklı güçleri tek bir potada eritmesine rağmen dillerde hep aynı şarkı var: Karanlık... Eh, gölgelerin dans edebilmesi için karanlığa bir nebze de olsa ihtiyaç vardır öyle değil mi? Zira karanlık çökmezse ışığı da göremez, algılayamazsın. Ama madem tabirler tekdüze devam edecek öyle olsun.. Bizler de "karanlık" oluverelim. İki haftalğına. (Wyatt sırıtıyor) PAYBACK'te, karşımıza çıkmaya yeltenen bu berduş güruhunun gözlerindeki o korkuyu gördüm. Ve beni yanlış anlamayın tatlı dostlarım: Korkmak utanılacak bir şey değildir. Hele ki Survivor Series'te kurulan teraziye bir bakarsanız, bu ahmakları neden korku sardığını net bir şekilde görürsünüz. Dünya şampiyonunuza bir bakın, onların en önemli adamlarından biri olarak gördükleri Wes Lee'yi Prince of PGW'de paramparça etti. Randy Orton.. Altını bir karmaşanın ortasında, yarı zamanlı bir mevsimlik işçinin gaspına uğrasa da; Survivor Series'te o unvanı söke söke geri almaya kararlı. Jack Perry'e bir göz gezdirin: Zaferi istiyorsanız zırhlı şövalyeler kadar surların arkasına sızacak kurnaz tetikçileriniz de olmalı ve bu küçük piçin zafer için yapamayacağı bir şey yok. Ve Dark STG'ye bakın evlatlarım, Kara Kitap'ında yazılı olan öğretileri PGW'deki fanilerin üzerinde uygulamak için nasıl sabırsızlandığını görün. İki kayıp verdik, evlatlarım gazi olsalar da yaralarını saracak ve her zamankinden daha güçlü şekilde davamıza geri dönecekler. Bu iki kaybın yerini, çok daha güçlü bireylerle doldurduk.. Ve şimdi, Survivor Series'i bayram sabahını bekleyen küçük bir çocuğun heyecanıyla bekliyorum. O gece olacaklar için sabırsızlanıyorum madamlar ve mösyöler, eğer ufak bir ipucu vermek gerekirse: Damian Priest ve beraberinde sürüklediği bu ayaktakımını tek gecede PGW'den temizleyerek aralarında oynadıkları bu çocukça piyese sezon finali yaptıracağız. Randy Orton'ın gasp edilen altınını Güney'e, ait olduğu yere getireceğiz ve o geceden Velveteen Dream, Dünya Şampiyonunuz olarak ayrılacak. İşimiz bittiği zaman, küçük fıkraların adamları olan bu güruh; bizim herkesten daha uzun olan destanımızda küçük bir pasaj olmaktan öteye gidemeyecekler. Peki, malum soruyu hanginiz sormak istiyor? Survivor Series'teki bu zaferin anlamı ne olacak?

Wyatt mikrofonu indirirken seyirciler sessizlik içinde. Wyatt kalkıyor sandalyesinden ve seyirciye dönüyor.

98l56dn.png

Survivor Series'ten sonra PGW'nün çehresi tümüyle değişecek. Bu ringe gördüğünüz bazı ortaklıklar belki bir nihayete erecek, ama günün sonunda PGW'nin kaderine karar verecek olan adamlar, ringe gördüğünüz bu 5 kişi olacak. Biz, Judgment Day gibi altının içine gümüş karıştırmadık, mayası bizim gibi olanları saflarımıza kattık. Ve onların takımını dağıtıp PGW'yi bir poker masasına çevirdiğimizde, bu 5 adamdan habersiz hiç bir el dağıtılamayacak. Bunun böyle olması gerekmiyordu evlatlarım, eğer altınlarımız birer haydut tarafından gasp edilmeseydi bu sancağı belki de hiç açmayacaktık. Ben, PGW Şampiyonluğu unvanını aldıktan sonra Aile'nin tüm üyeleri üzerlerine gelen tehlikeleri bilek gücüyle bertaraf edecekti ama madem bu hırsızları teker teker avlamak yerine tümüyle ortadan kaldırmamız gerekiyor; o zaman Survivor Series bir katliam günüdür. Sizleri karşımızda bir bütün olarak görmek istiyoruz; iskelete benzeyen başınızdaki o ibneye söyleyin, manav oğlanıyla arasını düzeltsin. Bir bütün teşkil edin. Adamlarınızı bize hedef olabilecek noktalara salmayın ki sizi dans gecesi başlamadan önce kaşımak zorunda kalmayalım. Survivor Series'te, tankınızla, topunuzla, tüm mühimmatınızla karşımıza çıkın ve sizin hem hayatlarınızla hem hayallerinizle oynayalım. Ben, Bray Wyatt olarak söz veriyorum, ya Survivor Series gecesi biz beşimiz de ayakta kalacağız... ya da bu dünyada kimse bir daha ayakları üzerinde durmaya cesaret edemeyecek.

Wyatt'ın sözünün bitmesiyle beraber Judgment Day tezahüratları ve yuhalamalar başlıyor. Wyatt ifadesiz gözlerle bakıyor.

@Kras Mazov @Sikiru @Arthur Morgan @American Psycho

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
54
Beğeni sayısı
889
PG Nakit
250
Ringdeki 4 adam da şahsına münhasır tavırlarıyla seyircileri süzerken Perry'nin gözlerini kaçırdığını görüyoruz, herkes birinin söze girmesini beklerken ringdeki gözler Perry'e dönüyor.

Screenshot-5.png

Bir süre sonra olayı ayıkan Perry, "pekala öyleyse" dercesine yaptığı gafa pek takılmadan söze giriyor.

"Korkmak utanılacak bir şey değildir, demek... Punk nefretimiz dışında ortak noktalar keşfedebilmek güzel Wyatt. İyi bir hatip olmak da dinleyenlerini harekete geçirebilmekten gelmez mi? Doğru söylüyorsun, Judgment Day korkuyor. PAYBACK 55'te Damian'a o kemeri kazandırabilmek için tüm eforlarını sarf ettiler ve daha Survivor Series'e gelemeden oynayacak kartları kalmadı. Kasa kasa yediği şeftaliler yüzünden haftalardır ishal gezen bir adama 5. adamları olarak güvenemiyorlar, Dark STG'yi şov ortası alelacele bağlamaya çalıştılar ama işini erkenden sağlama alan Wyatt onu çoktan kendi ailesine katmıştı ve şimdi de 2 hafta öncesine kadar ortalıkta olmayan Porto Riko'lu carnal, Judgment Day dışındaki adamları yanına çekebilmek için ganimetlerinden pay dağıtıyor. Kazanacaklarmışcasına! Tecrübelerim yaşımın gerektirdiğinden fazlasına sahip ve sizi temin ederim baylar, durduk yere barış isteniyorsa orda art niyet vardır. Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum?"

Ringde soğuk havalar eserken Perry ringi tavaf ederek devam ediyor konuşmasına.

Screenshot-6.png

"Korkulardan bahsediyorduk değil mi? Korkmadığım tek bir gün yok. Boş yere dayak yemekten de korkuyorum, hakkımın gasp edilmesinden de ve o bir an- anlık bir rehavet, hayatım boyunca hep geri dönüşü olmayan kayıplara neden oldu. (Randy'i işaret ediyor) Evet Randall, buna kemer maçımız da dahil. (İşaret parmağı Dream'e dönüyor) Evet Vel, beni otoparkta beklediğinde de. Düşünebildiğim ilk şey, siz bayları ne oldu da rahatsız ettiğimi sorgulamaktan ibaretti. "Öyle olsun" dedim içimden, "peki Jack, bir kez olsun mesuliyeti üzerine al" ve seni alakadar etmeyen bir şey için riske gir. İşte benim oynadığım (Wyatt'ı işaret ediyor) hero call da bu. Çanta maçı için, kazanma payının bu kadar düşük olduğu ve hakkın ihlalinin umursanmadığı bir maç türü için kendimi AİLEye feda ediyorum. Ama asıl korkudan hala bahsetmedim baylar: Judgment Day korkuyor, işte bu yüzden Survivor Series'e çıktıklarında, kendi ailelerin dağılması pahasına dahi olsa o maçı kazanmak isteyecekler. Denklem basittir: birini harekete geçirmek istiyorsan, onu korkutmalısın. Ve bu savaşın müsebbibi ben olmasam da, sizin garanticiliğinizin Survivor Series'te bir geçerliliği olmayacağını biliyorum. Ve korkanların, kazanmak için daha fazla sebeplerinin olduğunu da."

Screenshot-4.png

"O yüzden, siz de korkmalısınız baylar. Karanlık bir ordu talep eden Dark STG'den de, "kazanmak için her türlü kurnazlığı yapacak" Jack Perry'den de. Tüm bu cazip teklifleri sessizce kabul edip her dediğinizi onaylayarak bu süreci hasarsız atlatabilirim ama size söylemiştim- korkuyorum. Hayat size bu kadar cömert gelmez ve bu garanticiliğin getirdiği rehavet, sizi açık hedef yapar. Denklemde Survivor Series, Judgment Day için drawing dead olarak gözükse de korkmalısınız. Aileler kendi içinde birbirlerini boğazlasa da akşam olduğunda başını aynı çatı altına sokar fakat ringdeki bu beşli, veya en azından Dark STG ve Jack Perry için de durum böyle mi? İşte bu yüzden Survivor Series'de herkesten çok benden korkmalısınız. Çünkü Wyattların köy evi, STG'nin Dark JM'i ve ormanı var ama bu günah keçisinin elinde olan tek şey, elinde tutabildiği şeyler. Bana teklifiniz Punk karşısında ortak duruş mu? Çanta maçında hak mı? Hayır baylar, buna cömert bir teklif demek zor. Bu olsa olsa "bizden yana olmazsan bunun aksi için çabalayacağız" ültimatomuydu."

Seyircilerden Jack Perry lehine tezahüratlar yükseliyor, Wyattlar aleyhine yapılan konuşma arenayı gaza getirdi desek yeridir. Ringde Dream ve Randy kulaktan kulağa bir şeyler konuşurlarken Wyatt ifadesiz bakışlarıyla Perry'e dikkat kesilmiş durumda.

"Fakat value betting de böyle değil midir?"

Perry sırıtmaya başlayınca ringdeki gerilim son buluyor ve Perry, Dream'e yöneliyor...

Screenshot-7.png

ve sarılıyorlar. Wyatt bu görüntülere tatminkar bir bakış atarken Randy de alkışlıyor. Arenadan ise yuhalamalar var.

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
38
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG
Dark STG boş ifadelerle olanı biteni izledikten sonra mikrofonu ağzına götürüyor. Arenada sessizlik hakim.

15tauvl.jpg

Dark STG: Kazananlar ve kaybedenler. Hayatta kalanlar ve yitip gidenler. Her şey bu kadar basit. Karanlığın içine dalıp gittiğinizde hissettiğiniz şey ne olur? Her an bir yerden saldırı gelecekmişçesine irkilirsiniz. Ben, o karanlığın içinden çıkıp geldim. Üç beş zayıf adamın tehditkarlık düzeyi nedir? Piramidin en altındaki hedefsiz, birbirine düşmüş, ne istediğini bilemeyen adamların hayatta kalma şansının sıfır düzeyinde olduğunu anlamak için birkaç yüzyıl yaşamış olmak gerekmez. Hedefe giden yolda her yol mübah mıdır? Altın uğruna veremeyeceğiniz, feda edemeyeceğiniz değeriniz var mı? Hayat sizin için basit denklemelerden oluşurken ben o yapıyı inşa ettim. Dünyayı ellerimle şekillendirirken her türden varlıkla savaştım. Şimdi tekrardan başlıyoruz. Ana yemeğe az bir adım kala sizinle bir hayatta kalanlar savaşının içinde buldum kendimi. Bray ile tanışmamızın üstünden çok zaman geçmedi. Dark John ona öncülük ederken bana gelenin ne olduğunu anladım. İstedikleri, vaatleri ve hareketleri ile kendinden emin gözüktü. Karanlık aleme adım atmayı kabullendi. Bizim varlığımıza saygı duydun Bray. Ordumuzu güçlendirmemiz için bu savaşta sana katıldım. Karanlığın içine baktığında gerçekleri görebildiğini umuyorum. Bu savaşta sırt sırta olacağız. Karanlığın hizmetkarları bu yolda bizimle yürüyecek. Kazananların konuşulup kaybedenlerin birer hayal kırıklığı olarak hatırlanacağı o gecede ayakta kalan biz olacağız. Gecenin sonunda sadece buradakiler konuşulacak. Kara Kitap için 5 adet kurban. Her biri farklı güçler vaat ediyor ve hepsinin ruhu, Kitap'a kurban verilecek. Bizler, çağın ötesindeyiz. Sayımız artacak ve dünyayı karanlığa bürüyeceğiz. Hayatlar kayıp gidiyor, ruhlar acı çekiyor. Bunu hissedebiliyor musunuz? Açlık, sefalet, kaos yükseliyor. İnsanların çektiği acı kulağımda. Dünyanızın bize sunabileceği tek şey acı! Abarttığınız içkili geceler, partiler, sarhoşluklar, çabalar hepsi bir hiç uğruna. Tek bir hata ile hepsi unutulup gidiyor. Ölümlülerin de zayıflığı bu. Korktukları şeyden, ölümden, kaçamıyorlar.

Dark STG, arkasında duran ekibi yavaşça süzüyor.

8kivq74.jpg

Dark STG: Bizi sevmiyorlar galiba. Her konuşmamızın sonunda anlamsız uğultular yükseliyor. Bunun sebebinden haberdar mısınız? Gerçekler. İnsanlar, gerçekleri duymamak için kulaklarını kapamayı tercih eder. Onlara sunulan eğlence, geyik ve partilerden başka hiçbir şey mutlu etmez. Oysa karanlığın güzelliğinden haberdar değiller. Survivor Series gecesi bu gizem son bulacak. Değerli şirketinize karanlık çökerken duyacağınız tek şey kahkahalarımız olacak. Onlar dalga geçip eğlenirken biz gerçekleri sunuyoruz. O büyük geceyi çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. İnsanların neşeli suratları değişecek, şirketin liderleri düşecek, sevdikleriniz için yas tutacaksınız. Bizler buraya sizi eğlendirmeye gelmedik. Çok sevgili ekibinizi sakat bırakmaya, kariyerlerini bitirmeye, Kitap'ı güçlendirmeye geldik. Büyük gecede bizler yükselirken sizinkiler düşecek. Hangi büyüklerini ziyarete gittiler acaba? Yoksa sahte tanrılarına mı dua ediyorlar? Tanrılarınız çöktü. İnsanlık tek bir çatı altında toplanacak. Karanlığımın çatısı altında! Dark John'un hayatını kurtardık. Yavaş yavaş büyüyeceğiz. Karanlık ordusu bu diyara diz çöktürecek. Dark John, zayıf biçiminin ötesine geçmeyi tercih etti. Dark STG'nin çatısı altında tek bir zihin altında hayatında nihayet yükselişi yaşıyor. Kaçınılmaz olana karşı çıkamazsınız. Şu an karşınızda duran beş adam, palyaçolarınıza ringi dar edecek. Alacak tek bir nefesleri dahi kalmayacak. Hayatın güzelliği de bu değil midir? Biri yükselirken diğerleri düşer. Bu savaş bizim insafımıza bağlı. Biz nasıl uygun görürsek öyle son bulacak.

Dark STG elindeki mikrofonu yere bırakıyor.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
44xjtcw.jpg

Velveteen Dream, Dark STG'nin konuşmasını dinlerken Jack Perry ile hala sarılmış olduğunun farkına varmamış şekilde dalıyor. Randy Orton, Velveteen'i hafif bir dürttükten sonra Velveteen konuşması gerektiğinin farkına varıyor. Velveteen Dream gözlüğünü takıp, omzundaki şampiyonluk unvanını bel hizasına getirip lafa giriyor.

Velveteen Dream: Pardon pardon pardon bir an belki Survivor Series'ten sonra da ailemize üye olabilme potansiyeline sahip muhteşem bir cevher ile vakit geçiriyorduk.

Jack Perry bu cümleleri duyduktan sonra Velveteen Dream'e tiksinerek bakıyor.

h55lnxp.jpg

Velveteen Dream: Yanlış anlama beni Jack ikimiz de kulisteki kadınlardan hoşlanıyoruz; ama şu anlık sadece birimiz onları indirebiliyor değil mi? Alınma bana, sende gerçekten bir ışık görsem de Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu çok parlak olduğu için dikkatler otomatik olarak bana çevriliyor. Sana Money In The Bank için bir fırsat vaat etmemin sebebi de bu. O ışıktan senin de faydalanman. Eksiklerimizi tamamlaman ve belki de bizimle hep devam etmeni isteyecek olmam. Madamlar ve mösyöler bizler kötü insanlar değiliz. Hayata karşı öfkeli beş insanın hayata vermiş olduğu karşılığın ta kendisiyiz. Biz ötekileştirilenleriz, kabul edilmeyenleriz. Bunun sonucunda da bizler kendimizi sizlere kabul ettirmeyi seçmedik yok yok yok, bizler doğruluğun terazisinin ne olduğunu belirleme amacını gerçekleştirebilmeyi seçtik. Beşimiz Apex Preadator’ız, beşimiz de Kutsal kitabı koruyoruz, beşimiz Butchers of the Lafayette iken beşimiz Scrapegoat’uz.

Velveteen Dream kameraya yaklaşıyor.

"Hepimiz The Dream’iz."

Velveteen Dream yere bağdaş kurup omzunda tuttuğu Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile oynarken Survivor Series sonuna kadar sürecek olan yeni ittifakına bakıyor.

38cfxzv.jpg

Velveteen Dream: Sadece bir tane Dream’in PGW evrenine ne acılar çektirdiğini düzenli takip yapanlar çok iyi bilir ki bundan beş tanesi bu şirketi alaşağı etmeye yeter de artar bile. Siz bunu göremediniz, Judgment Day siz altınız bu olacakları göremediniz. Sağımda ve solumda duran taze kanların size ait olmalarını çok istediniz. Jack Perry için rica ettiniz, Dark STG için yalvardınız. Sizin için birkaç hafta kiralayacağınız bir üye için kendi dostunuzu sattınız. Hey Lito, söyle bana o gün seni burada haşat etmeden önce seni uyarmamış mıydım? Ben bu şampiyonluğu ortaya koyacağımda kimin öne adımlayıp karşıma çıkacağı konusu bile sizin için kararsızken Judgment Day’in kendisinden ne kadar emin bir oluşum olabileceğini sana sorgulatmıştım. İlk vazgeçilen kişi sen oldun Lito. İlk vazgeçilenler her zaman güneyliler olmuştur; ama akbabalar bilir ki güney kindardır. Yeni yoldaşlarımızın kudretini hiçbir zaman sorgulamıyorum lakin benim bir ailem varsa ailemden hiç kimseyi arkada bırakmam. Performans sorunları var diye benchte oturtmam. Buradaki kimse seni sevmiyor, belki ben de öyle. Buna rağmen şuna inan ki biz seni asla satmazdık. Eğer aklınla kalbin çelişir gibi olursan ve bir çıkar yol bulamazsan kimse sana kucak açmasa da ben sana kucak açabilirim.

Velveteen Dream kendisini mikrofondan uzaklaştırıp kahkahalara boğuluyor. Sonrasında ayağa kalkıp şampiyonluk unvaını aprondaki iplere asıyor. Seyircilerin diğer aile üyelerinin aksine Velveteen Dream’i seviyorlar. Onun hala yanlış bir yolda olduğunu düşünseler de kendisi hiç öyleymiş gibi davranmayıp aksine olayın tadını da çıkartıyor. İplere astığı büyük altını göstererek konuşmaya devam ediyor.

g5cptqf.jpg

Velveteen Dream: Wyatt Family, eksiklerini tamamlamak için vaatlerini sundu aynısını Judgement Day de yaptı. Peki PGW’daki herkesi karşısına alan Wyatt Family eksik iki üyesini nasıl buldu da Judgement Day kadrosundakileri güçlendiremedi? Çünkü oradakiler arka alandaki güreşçilere hayal satmaya çalıştılar ve ellerinde patladı. Benim adım The Dream ancak ben bile hayallerle alakalı bu denli konuşmuyorum. Yeni üyelerimiz için yanımıza sadece çıkarları için katıl smalarıyla alakalı beni harraslamaya çalışan Judgement Day daha şimdiden kazanmamış oldukları şampiyonlukları birbirlerine dağıtmaya başlamışlar. İnkar etmiyorum, yanımdaki küçük şeytanın benim omzumdakinde gözü var. Ama herkesin var ki? Buraya asmış olduğum şampiyonluğa ilk dokunan kişi şampiyonluğu kazanır desem bu ringte duran herkes bu şampiyonluğa atılacak. Hiçbirini inkar etmiyorum ki. İşte taşımış olduğum bu güç sahip olduğum kudret en güçlüleri bizim ailemize dahil etti. İçimde dinmek bilmeyen adrenalin beni Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ortaya koymaya itti. PURE Şampiyonluğunu en geç sonraki aya zaten kazanacaktık da işin içinde heyecan olmazsa, motivasyon olmazsa nasıl eğlenebiliriz?

Velveteen Dream asmış olduğu unvandan uzaklaşıp ailesinin yanına dönüyor.

gbolua3.jpg

Velveteen Dream: Yarın emekli olacak olsaydım yine aynısını yapardım. Adrenalinden, zevkten, ihtirastan vazgeçmezdim. Sonuna kadar eğlenirdim. Judgement Day, sizinle çok eğleniyorum ve Survivor Series’te eğlence en tepe noktasına çıkacak. Lito’nun tarzında söylemek gerekirse tek taşağım Finn Balor’un ağzında, öbür taşağım da Damien Priest’in ağzında olacak.

Velveteen Dream katıla katıla gülüyor ringtekiler o sanki madde kullanmış gibi ona bakıyorlar. Velveteen Dream, Judgement Day ile yeteri kadar dalga geçtiğinde inandıktan sonra gülmeyi bırakıyor, ailesi ile şampiyonluğu arasında bir yerde dizlerinin üzerine çöküyor ringteki senfoniye kimin devam ettireceğini bilmez şekilde etrafına bakıp anın tadını çıkartıyor.

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
585
PG Nakit
445
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
f8f0b81525931261626d3b0c64e85b07.jpg

Randy Orton diğer takım üyeleri konuşmalarını yaparken aprona geçmiş ve onların konuşmalarını dinliyor. Konuşmalarını dinlerken uzaklara dalıp gitmiş resmen. Pure Şampiyonluğunu kaybetmenin üzüntüsünü hala atlatamamış. Morali bozuk bir şekilde ringe giriyor ve eline bir mikrofon alıyor.

Randy-Orton-3.jpg

Randy Orton: Zaman sizi olgunlaştırır. Yıllar geçtikçe daha da tecrübeler edinirsiniz ve bu tecrübeler sizin hayat direncinizi arttırır. Bundan 20 yıl önce yeni yetme bir yıldız adayıydım. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ilk kez belime taktığımda sırtımdan bıçaklanacağımdan haberim bile yoktu. Fakat artık karanlığın içindeyim. Olgun bir adamım. İnançları uğruna savaşan ve hala öğrenmeye devam eden bir adam. Geçen hafta Payback'te anlamsız bir yenilgi sonucunda Pure Şampiyonluğumdan oldum. O maçtan sonra kariyerimde aldığım pek çok yenilginin getirdiği olgunlukla yenilgiyi kabullendim. Fakat Bray, o kabullenmiş miydi bilemiyorum. Bray'e gittim ve sorduğum soru, şimdi ne olacak oldu. Bray ise bana sadece bir cümlede onu geri alacaksın dedi. 20 yılı aşkın kariyerimde kaybettiğim şeyi geri kazanmak için sonuna kadar zorladım. Ve bunu başardım. Damien Priest isimli ucubenin ve sirkinin topuklarından ısırarak zehrimi salacağım. Maç sonunda hepsi acı çekecekler. Acıyı hissedecekler. Jack Perry, Dark STG, Velveteen Dream ve Bray Wyatt. Hepimiz acıyla büyüdük ve geliştik. İnsanlar bizden nefret ettiler bizi yanlış yolda olmakla suçladılar! Fakat biz davamız için sonuna kadar mücadele eden insanlar olduk. Davamız uğruna Survivor Series'te onlara kılıçlarımızı savuracağız ve boğazlarını deşeceğiz. Bray Wyatt'a ve düzenine itaat etmeyi öğrenecekler. PGW biziz. PGW'nun kaderini biz belirleriz. PGW'da yanlış yolda gidenlere yol gösteririz. Onlara tanrının, Bray Wyatt'ın yolunda gitmeyi gösteririz. Fakat Judgement Day bu yolun tersine saptı. Bu yolun tersine tersine gidiyor. O kâfir sürüsüne kıyamet gününü yaşatıp kıyametten sağ çıkanlar olacağız.

tabletRESEM123512randy-orton.jpg

Randy Orton: Wyatt Family bir amaç uğruna beni seçti. Zirve yırtıcı olduğum için. Geçen hafta bazı şeyler yolunda gitmedi ve av oldum. Evet bazı topraklarımızı kaybettik. Bu toprakları geri kazanmak için bir saldırı yapmanız gerekir. Elimizde yalnızca Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk kemeri ve bir dava uğruna savaşan 5 adam kaldı. Bu 5 adam olarak PGW içindeki otoritemizi korumak, karanlığı şirket içinde yaymak için taarruza kalkacağız. Survivor Series bizim elimizdeki her şeyimizi verdiğimiz savaş meydanı olacak. Aldığımız yaralarla, işittiğimiz kin ve nefretle, bizim yolumuzdaki yürüyen, davalarımız uğrunda ilerleyen insanları arkamıza alarak 14 Aralık 2024'teki Survivor Series şovu Judgement Day'in kökünü kazıdığımız şov olarak tarihe geçecek. Onlara doğru yolu öğretmek için kanlarını akıtacağız ve onlara kayboldukları karanlığın içinde karanlığın ne tarafına gitmeleri gerektiği konusunda yol göstereceğiz. Tanrıya, Bray Wyatt'a söz veriyorum ki ayakta kalanlar bizler olacağız! Judgement Day'i bitirecek şifre benim kollarımın arasında gizli olan üç harf, R-K-O!

Smackdown_Tag_Team_Champions_The_Wyatt_Family.jpg

Randy Orton mikrofonunu atıyor. Onların yanına geçiyor. Hep beraber poz veriyorlar ve sonrasında ışıklar kararıyor kameralar kapanıyor.​

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
images

Işıkların söndüğü esnada Velveteen Dream'in elindeki yıldız dövmesine baktığı görülüyor. Velveteen Dream elindeki yıldıza bakarak kendi kendine mırıldanırken ışıklar da kapanıyor.

Velveteen Dream: Seni bu elimle tam olarak bitireceğim bücür.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: