Ricky Starks'ın AEW İle Kontratı Ne Zaman Bitiyor?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,132
Beğeni sayısı
4,489
PG Nakit
3,865
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Geçtiğimiz ay, Ricky Starks'ın AEW ile olan kontratının bitiminin yakın olmadığına dair haberler gündeme gelmişti. Yine Fightful'un aktardığına göre, Starks'ın AEW ile olan kontratı 2025 ilkbaharı/yazında sona erecekmiş.

AEW'nun geçen sene kontrat bitiminde 1 yıllık opsiyon kullanma hakkı varmış ve bu +1'i kullanmışlar. Konuşulanlara göre, AEW opsiyonu kullanmadan önce Starks piyasayı yoklamayı umuyormuş.​

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
191
Beğeni sayısı
2,359
PG Nakit
1,195
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu adamı seven insanlar gördüm ama hiçbir albenisini göremiyorum. WWE ID altına girmesi en hayırlısı olur galiba.
NWA zamanından beri takipçisiyim. İnanılmaz bir mikrofon, inanılmaz bir karizma. Boşa çıktığı gün WWE’ye giderse görürsün ne biçim adam olduğunu.

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
62
Beğeni sayısı
413
PG Nakit
265
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
NWA zamanından beri takipçisiyim. İnanılmaz bir mikrofon, inanılmaz bir karizma. Boşa çıktığı gün WWE’ye giderse görürsün ne biçim adam olduğunu.
Mikrofon olabilir hiç promosunu dinlemedim ama karizma mı ? James Ellsworth’a çene versek daha karizmatik olur muhtemelen.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
191
Beğeni sayısı
2,359
PG Nakit
1,195
Favori Güreşçi
MJF
1
Mikrofon olabilir hiç promosunu dinlemedim ama karizma mı ? James Ellsworth’a çene versek daha karizmatik olur muhtemelen.
Yersiz haterlık. 2014 ve sonrasında indy markları tarafından parlatılıp piyasayı mahveden adamların alayından daha büyük her açıdan. İzlemediğin, üstünkörü baktığın bir adam için bu kadar kesin yargın olmasına şaşırdım.

Hülya Avşmaz

filizkemalfanaccount
Konular
62
Beğeni sayısı
413
PG Nakit
265
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Yersiz haterlık. 2014 ve sonrasında indy markları tarafından parlatılıp piyasayı mahveden adamların alayından daha büyük her açıdan. İzlemediğin, üstünkörü baktığın bir adam için bu kadar kesin yargın olmasına şaşırdım.
Promosunu dinlemedim dedim maçını izlemedim değil. Bryan Danielson'a karşı olan maçı ile takım kemerini kazandığı ve koruduğu bazı maçları izlemiştim. Karizma olarak pek bir şey vaat etmiyor bu görüşümde sabitim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: