Şöyle Hissettiğiniz Oluyor Mu?

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,286
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Atsan atılmaz satsan satılmaz bir güreşçi. Nakamura 2024 senesinde hala birilerinde heyecan uyandırıyorsa o kişi mental problemlidir.

Huma

huma
Konular
38
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
150
WWE'nin promo kesmesi mümkün olmayan güreşçilere olan tavrı beni şaşırtıyor ya. Senin Nakamuraya ihtiyacın yok. Niye diretiyorlar anlamıyorum.
Ben son zamanlardaki anime tipi halini beğeniyorum hocam. Şova ayrı bir çeşit katıyor. AEW'daki gibi bu tür güreşçilere büyük push verilseydi karşı olurdum ama 1-2 tane olunca tadımlık güzel oluyor. Ayrıca Nakamura başlı başına bir güreş efsanesi. Böyle bir güreşçiyi düşük yerlerde kullanırsan kariyerine saygısızlık olur. Şu an olduğu gibi midcard geçiş seviyesinde takılmasında bir sorun görmüyorum. Ha yeniden 2021'deki gibi saçma sapan bir hâle dönüştürürler adamı, o zaman ben de beğenmem.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
645
Beğeni sayısı
1,264
PG Nakit
1,995
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Ben son zamanlardaki anime tipi halini beğeniyorum hocam. Şova ayrı bir çeşit katıyor. AEW'daki gibi bu tür güreşçilere büyük push verilseydi karşı olurdum ama 1-2 tane olunca tadımlık güzel oluyor. Ayrıca Nakamura başlı başına bir güreş efsanesi. Böyle bir güreşçiyi düşük yerlerde kullanırsan kariyerine saygısızlık olur. Şu an olduğu gibi midcard geçiş seviyesinde takılmasında bir sorun görmüyorum. Ha yeniden 2021'deki gibi saçma sapan bir hâle dönüştürürler adamı, o zaman ben de beğenmem.
Bence bir ana kemer kazanması gerekiyordu, özellikle şu hype'lı olduğu zamanlar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: