Cyberpunk 2077 30 Milyon Sattı

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
E hani patlamamış mıydı bu oyun?
Assasins Creed oyunları peynir, ekmek gibi satılıyorken çok şaşırılacak iş değil.

4 yıl boyunca sürekli yamalandıktan sonra bir halta benzemiş 6-7 ay önce oynamıştım. Şu ölen CEO'nun kızını kurtardıktan sonra Phantom Liberty DLC'sine girip yarısında bırakmıştım oyunu. Grafikler ve 1-2 easter egg dışında sunduğu hiçbir numarası yok. Ancak sektörde oyunların kötüleşmesiyle beklentilerde aynı şekilde düşmüş durumda. Atlus'un Persona 5'in downgrade edilmiş versiyonu olan Metaphor Re:Fantazio Game of the Year'a falan aday oluyor maalesef.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,127
Beğeni sayısı
1,692
PG Nakit
400
1
Assasins Creed oyunları peynir, ekmek gibi satılıyorken çok şaşırılacak iş değil.

4 yıl boyunca sürekli yamalandıktan sonra bir halta benzemiş 6-7 ay önce oynamıştım. Şu ölen CEO'nun kızını kurtardıktan sonra Phantom Liberty DLC'sine girip yarısında bırakmıştım oyunu. Grafikler ve 1-2 easter egg dışında sunduğu hiçbir numarası yok. Ancak sektörde oyunların kötüleşmesiyle beklentilerde aynı şekilde düşmüş durumda. Atlus'un Persona 5'in downgrade edilmiş versiyonu olan Metaphor Re:Fantazio Game of the Year'a falan aday oluyor maalesef.
Ben pek anlamam ama Persona 5, hiç oynamasam da, hep benlik duruyordu gözüme. Bu Metaphor'u geçenlerde gördüm, çok benzettim tarz olarak. İyi olduğunu da duymuştum ama demek ki biraz şişiriliyor?

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ben pek anlamam ama Persona 5, hiç oynamasam da, hep benlik duruyordu gözüme. Bu Metaphor'u geçenlerde gördüm, çok benzettim tarz olarak. İyi olduğunu da duymuştum ama demek ki biraz şişiriliyor?
Downgrade edilmiş P5 dediğim gibi. P5'teki mekaniklerin orasından burasından kesilerek aynı oyunu koymuşlar. Ayrıca ne karakterler ne de müzikler P5'in yanına yaklaşıcak seviyede değil. Zaten genel olarak Persona serisinde en kötü bulduğum P3 bile metaphor'a 10 çeker. P3'ün karakterizasyonu, müzikleri ve oynanışı çok daha iyi çünkü.

Persona 5'i fırsat bulursan mutlaka oyna bence gelmiş geçmiş en iyi 5 oyundan biri. Oynayıp bitirdikten sonra bile 4-5 ay playlistimde müziklerini dinledim.

Deeppy

BANKER
Konular
290
Beğeni sayısı
736
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
İlk çıktığında wp grubundan arkadaşlara "balon geliyor hazır mısınız" deyip linç yediğim daha sonra hepsinin özür dilediği oyun.

Direkt kırıldığı için hemen indirip o dönemki 2060S bilgisayarımda beklentiye girmeden hikayeyi oynayıp severek bitirmiştim. PC'de oynadığım için fazla hatayla karşılaşmamıştım ama oyunun tam olmadığı açıktı.

2.0 güncellemesinden sonra tam geçen sene bu sıralar tekrar 4070'li pcmde oynamaya başladım. Grafikleri kökledim. Malum Nvidia her yeni teknolojisini ilk Cyberpunk'a getiriyor. Bu sefer yan görevlere dalıp karakteri geliştirdim. Hikayeyi yine aynı sonla bitirdim. Grafik ve atmosfer olarak müthiş bir oyun. Özellikle Johnny Silverhand'ın ilk görevinde ışık patlamasından epilepsi geçiriyordum. Hikaye kısmı RPG öğelerin eksikliğinden dolayı biraz hayal kırıklığıydı benim için. Hele karakteri o kadar geliştirip saykoları yendikten sonra (bir tane boksör vardı az sövmedim ona) oyunun son ana görevine giderken "bu göreve girersen buradan sonra gelişemezsin" tarzı uyarı aldıktan sonra.

Sonuç olarak o kadar rezilliğe rağmen müthiş satmış. Devam oyunu mutlaka gelmeli. Potansiyelinin çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Bu arada Judy, keşke gerçek olsan da cima eylesek...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: