WWE RAW Tartışma Konusu | 25.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
622
Beğeni sayısı
1,226
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Jackie Redmond: GUNTHER, bu Cumartesi Survivor Series'de Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu Damian Priest'e karşı savunacaksın. Ancak bu unvan savunmasına geçmeden önce, aslında bu röportaja geçen hafta Monday Night Raw'da olanlara geri dönerek başlamak istiyorum, bir göz atalım. GUNTHER, dinle, WWE'de geçirdiğin zaman hiç de baskın değildi, ancak Crown Jewel'da Cody Rhodes'a nadiren kaybettiğinden beri, senin farklı bir yönünü gördüğümüzü hissediyoruz. Damian Priest'e göre artık rekorlar kırdığını gördüğümüz ve ünü neredeyse hiç kaybetmemeye dayanan o kendinden emin şampiyon değilsin. GUNTHER, Damian'ın söylediklerine cevabın nedir?

Damian Priest: Elbette, sözünüzü kesmeme izin vermeyin. Survivor Series'de ne yapacağınızı tüm dünyaya anlatın. Ne kadar kolay olacağını bilelim. Yok mu? Yok mu? Ben düşündüm. Redmond, gitmeden önce mikrofonu GUNTHER'a ver. Bırak şampiyon konuşsun, çünkü bu hafta büyüyüp büyümediğini görmek ve bunu yüzüme söylemek istiyorum. Yüzünü görüyorum. Burada olduğunu biliyorum. Eski GUNTHER'ın geri döndüğüne inanmamızı istiyorsun ama ikimiz de bunun doğru olmadığını biliyoruz. Eskiden büyük bir auran vardı, adamım, bu katil havası gibi. Demek istediğim, bu ringe adım atardın ve herhangi birine istediğin her şeyi söylerdin ve sana hamle yapmaya cesaret edemezlerdi. Ne oldu bilmiyorum. Belki de şampiyon olmanın baskısı seni etkilemiştir. Sanırım şampiyon olmak hakkında bir şeyler biliyorum. Sanırım bu baskıyı biraz biliyorum. Ama sen, hayatında pek çok başarıya imza attın. Şu anda neden böyle olduğunu biliyorum. Neden aniden konuşamadığını, neden doğru davranamadığını. Çünkü hayatında hiç benim gibi bir sorunla uğraşmak zorunda kalmadın. Survivor Series'de, bu sorun o şampiyonluğu almak. Benim için en vahşisi ne biliyor musun? Survivor Series'den sonra GUNTHER'a ne olacağını merak ediyorum. Sokaklardan gelen bir adama yenildiğinde Ring Generali'ne ne olacak? Oh, hey, benim hatam, bu senin zamanın, bu senin röportaj zamanın. Elbette, söz senin, konuş bakalım.

GUNTHER, Priest'e mikrofonla vuruyor. GUNTHER yer ve yumruk saldırısına geçiyor. GUNTHER Priest'i Big Boot ile yere seriyor. GUNTHER Priest'i ringin dışına atıyor. GUNTHER'dan kısa kollu bir lariat. GUNTHER anons masasını temizliyor. Priest, GUNTHER'ı yüzüstü çelik ring direğine sürüyor. Priest, GUNTHER'a haymaker atıyor. Priest, anons masasına The Razor's Edge'i gönderiyor. Priest bu bölümü kapatmak için Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu ile poz veriyor.

Bianca Belair, Naomi'ye Jade Cargill'in bir süre ringlerden uzak kalacağını söyler. Ona kimin saldırdığını er ya da geç bulacaklar. Naomi, WarGames Maçı için beşinci bir üye bulmaları gerektiğini söylüyor. Iyo Sky, yerine Kairi Sane'nin geçmesini önerir. Bianca bu fikre sıcak bakmıyor. Naomi, Nia Jax ve Tiffany Stratton ile de kavga ettiği için Bayley'ye oy verir. Bianca hâlâ Bayley'den hoşlanmıyor. Rhea Ripley çekişmelerden bıkmıştır. Bianca, Rhea'ya takım kaptanıymış gibi davranmak istediği için herhangi bir önerisi olup olmadığını sorar. Rhea'nın Liv Morgan'ı ele geçirmesinden uzak durdukları sürece kim olduğu umurunda değildir. Rhea, Bianca ile büyük bir anlaşmazlık yaşadı. Bianca bu geceki WarGames Avantaj Maçı'nda takımı arkasına alması gerektiğini söylüyor.

The Creed Brothers def. The LWO

Brutus hakeme çarptı. Mysterio 619 için hamle yapıyor ama Chad Gable araya giriyor. Gable, Mysterio'nun maskesini ters çeviriyor. Julius zaferi almak için Mysterio'yu yuvarlıyor.

Finn Balor, Liv Morgan'ın takım arkadaşlarına daha fazla güvenmesi gerektiğini söylüyor. R-Truth da Finn'e katılıyor. Truth'un Butch'tan saklanacak bir yere ihtiyacı var. Balor, Truth'a kulüp binasını terk etmesini söyler. Truth, Şükran Günü'nün iptal olduğunu söyleyerek karşılık verir. Eğlence ve oyun zamanı bitmiştir. Finn, Liv'in rekabeti nedeniyle WarGames'te avantaj elde etmesi gerektiğini bilir. Dominik Mysterio sayesinde Damian Priest yeniden Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olma yolunda hızla ilerliyor. Finn, Dom ve Carlito'nun geçen hafta The War Raiders'a yenilmesine rağmen olumlu yönlere bakmak istiyor. The Judgment Day için harika bir hafta olacak. Burada lider yok ama herkes Finn'i dinlediğinde büyük ve mutlu bir aile oluyorlar.

Ludwig Kaiser def. Bron Breakker (Ludwig Kaiser DQ ile kazandı)

Sheamus Kaiser'a arkadan saldırarak diskalifiye olmasına neden olur. Maçtan sonra Sheamus, Kaiser'e saldırıyor. Sheamus defalarca Kaiser'in göğsüne vuruyor. Sheamus yere vurma saldırısına geçiyor. Sheamus, Breakker ile büyük bir çekişme yaşadı. Sheamus ve Breakker ileri geri vuruşlar yapıyor. Glendale'de kıyamet kopuyor. Adam Pearce, Bron Breakker'ın Survivor Series'de Sheamus ve Ludwig Kaiser'e karşı Kıtalararası Şampiyonluğunu ortaya koyacağını bildirdi.

Cathy Kelley, The OG Bloodline ile kuliste bir röportaj yaptı. Sami kesinlikle şok olmuştu çünkü 5'e 4 WarGames'e girmeye hazırdılar. Birlikte ölmeye hazırdılar. Bunun CM Punk olacağını hiç düşünmemişti. O karmaşık bir adam. Bildikleri kadarıyla Punk bu Cuma SmackDown'da Roman Reigns ile bire bir görüşme yapacak. Sami, CM Punk'a güvenmek istiyor. Jimmy, Sami'nin ona güvenebileceğini çünkü The Wiseman'ın güvendiğini söylüyor. The Wiseman'ı geri aldılar ve şimdi The YEET Man'in SmackDown'daki WarGames Avantaj Maçında Jacob Fatu'yu yenme zamanı geldi. Bu bir aile buluşması. Jacob'ın kıçını tekmeleyecek ve Cumartesi günü savaşacaklar. YEET!

The Judgment Day def. The War Raiders (The Judgment Day World Tag Team kemerlerini korudular)

Dominik Mysterio ve Carlito araya giriyor. War Raiders, The War Machine'e iki sayılık bir darbe indirdi. Dom, McDonagh'ın ayağını alt ipin üzerine koydu. Hakem Dom ve Carlito'yu ring kenarından dışarı attı. Erik yerde The Pounce'u yapıyor. Balor, Ivar'ı üst gerdirmeden düşürdü. McDonagh zaferi almak için Ivar'ı yuvarlıyor.

Gelecek hafta Raw'da The New Day'in 10. Yıl Dönümü Şovu olacak.

Miz, Karrion Kross'a Wyatt Sicks'in burada olduğunu haber veriyor. Kross, Scarlett'e soyunma odasında kalmasını söyledi. Miz ve Final Testament odadan çıktıktan sonra Scarlett, Nikki Cross ile yalnız kaldı.

Karrion Kross Scarlett'i teselli etmeye çalışır. Aynada herkesin kaybedecek bir şeyi olduğunu söyleyen bir mesaj vardı.

The Alpha Academy def. The New Day

New Day maça kimin başlaması gerektiği konusunda birbirleriyle tartışıyordu. Kofi Kingston ve Otis maça başlayacak. Woods kendini etiketliyor. Kofi bundan memnun değil. Otis'ten Diskli Sırt Dirseği. Otis, Woods'a clotheslines yapıyor. Otis, Woods'u The Body Avalanche ile yere seriyor. Otis, Caterpillar'a vuruyor. Otis, Tozawa'yı etiketliyor. Tozawa Senton Bombası ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Kofi, Woods'u tersliyor. Woods ringi terk etmeye karar veriyor. Woods, Kofi'ye lanet oyunu yönetmesini söylüyor. Woods, Kofi'nin dinlemediğini söylüyor. Woods kendine oyun kurucu demeye devam ediyor. Woods, Kofi'nin son zamanlarda çöp gibi güreştiğini söylüyor. Kofi, Woods'a onun için yaptığı onca şeyi hatırlatıyor ama Woods topu taca atmaya devam ediyor.

Kofi ve Big E'nin Woods'un kararları vermesine izin vermemesinin nedeni bu, çünkü o çok pervasız. Çok fazla gereksiz risk alıyor. Woods, Kofi'nin risk almaktan çok korktuğunu, bu yüzden Woods ortaya çıkana kadar WWE Şampiyonluğu için bir şans elde edemediğini söyledi. Kofi'nin WrestleMania'da şampiyon olmasının nedeni o. Kofi, Woods'la tanışmadan ve gruba katılmadan önce Hall Of Famer olduğunu söylüyor. Kofi, Woods'a hâlâ bir tekler şampiyonluğu kazanmadığını hatırlatıyor. Woods Dünya Şampiyonu olacak kadar iyi değildi ve bu Kofi'nin suçu değildi. Woods, KofiMania sırasında Kofi için dayak yiyecek kadar iyiydi. Ve tahmin edin ne oldu, Kofi altı saniye içinde Brock Lesnar'a karşı sifonu çekti. Kofi Woods'a gelecek hafta Yıldönümünde görüşeceklerini söyledi.

Joe Tessitore WWE Kadınlar Kıtalararası Şampiyonasının açıklanması hakkında bilgi verdi. Adam Pearce'ın aktardığına göre Kadınlar IC Unvan Turnuvası önümüzdeki hafta başlayacak.

GdSFLTNXMAAFPPy

Survivor Series'de LA Knight, WWE Birleşik Devletler Şampiyonluğunu Shinsuke Nakamura'ya karşı ortaya koyacak.

Solo Sikoa: WarGames'e beş gün kaldı. Beş. Ve dostum, adamın kendisine, eski Kabile Şefi Bay Roman Reigns'e hakkını vermeliyim. Cuma günü bizi hazırlıksız yakaladı. Bu iyiydi, öyleydi. The Wiseman'ı geri aldın. Ve CM Punk'ı da yanına aldın. Roman, biliyor musun, bu iyiydi. Bu sana adanmıştır. Biliyorsun, bunu hak ettin. Çocuklar, o iyi bir tane aldı, değil mi? Bil bakalım ne oldu Roman? Bu alacağın tek şey. En iyi atışını yaptın. Şimdi sıra bende. Bu Cuma, Jey Uso, “Benim İnfazcım” Jacob Fatu'ya karşı. Kazanan WarGames'te avantaj elde edecek. Roman, yanında dört kişi olsa da umurumda değil. Yüz kişi bile olabilirsin ama avantajlı olamayacaksın. Çünkü ben Kabile Şefiyim ve kendi soyumu seninkinden üstün tutuyorum. WarGames'de görüşürüz.

Bianca Belair def. Nia Jax (Bianca Belair War Games'te takımı için avantajı kaptı)

Jax zil çaldıktan hemen sonra BelAir'i pusuya düşürüyor. Jax, BelAir'in sırtına darbeler indiriyor. Jax, Biel Atışı yapıyor. Jax, BelAir'i The Body Avalanche ile yere seriyor. Jax, BelAir'i köşeye gönderiyor. BelAir, Jax'i yan adımlarla gerdiriyor. BelAir omuz bloğu yapıyor. BelAir, Jax'in kafasını üst gerdirme yastığına çarpıyor. BelAir köşeye geçiyor. Jax PowerBomb için hamle yapıyor ama BelAir tekrar ayağa kalkıyor. BelAir, Jax'e sataşıyor. BelAir Jax'in üzerine atlıyor. BelAir Jax'in etrafında koşuyor. BelAir, Jax'i yere düşürüyor. Jax, BelAir'i havada yakalıyor. Jax, BelAir'i defalarca çelik ring direğine çarptırıyor. Jax kalabalığa poz veriyor. Jax, BelAir'i ring kenarındaki barikata fırlatıyor. Reklam arası sırasında maçın kontrolü tamamen Jax'in elindeydi.

BelAir, Jax'in kafasını üst ipe çarpıyor. Jax, BelAir'e bodyslam yapıyor. Jax, iki sayılık bir Koşan Senton Sıçraması yapıyor. Jax, BelAir'i köşeye gönderiyor. BelAir Banzai Drop'tan kaçınıyor. BelAir, Jax'ten gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Jax, O'Connor Roll'u engelliyor. Jax Belly to Back Suplex yapmaya çalışır ama BelAir tekrar ayağa kalkar. BelAir, Jax'i omzundan önce çelik ring direğine gönderir. BelAir'den Sapan Pescado. BelAir ateşlendi. BelAir, Jax'i ringe geri yuvarlıyor. Jax, Handspring MoonSault'tan kaçınıyor. Jax'ten Dirsek Düşüşü. Jax iki sayı için Koşan Bacak Düşüşü yapıyor. Jax, BelAir'i köşeye sürüklüyor. Jax'ten iki sayılık Diving Leg Drop.

Jax Yok Edici için hazırlanıyor. BelAir, Jax'i üst ipten aşağı atar. Jax SuperPlex'i engelliyor. BelAir'den Avalanche Press Slam. BelAir iki sayılık Handspring MoonSault vuruşu yapıyor. Jax, BelAir'e kafa atıyor. Jax, Samoan Drop'a vuruyor. BelAir, Jax'i yüzüstü çelik ring direğinin tepesine sürer. BelAir, Avalanche Saito Suplex'i yapıyor. Orta turnbuckle yastığı düşüyor. BelAir iki sayı için cover'a giriyor. Jax KOD'u reddediyor. Jax'ten The Body Avalanche/Biel Throw Combination. Jax anons masasını temizliyor. Jax anons masasına Samoan Drop yapıyor. Jax, BelAir'i çelik ring basamaklarına fırlatır. Bayley hakemin arkasından Jax'e saldırır. BelAir 450 Splash ile galibiyeti alır. Maçtan sonra BelAir ve Bayley şov yayından kalkarken güzel bir kucaklaşma yaşadı. (Bayley Jade Cargill'in yerine geçti)​

Ekli dosyalar

• 1732613038373.png
    1732613038373.png
    669.5 KB · Görüntüleme: 0
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: