MAYHEM #3
25 Temmuz 2023, Salı
21.00 - C
Louisville Gardens
Louisville, Kentucky
-ŞAMPİYONLUKLAR GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR! BURADA BİLET MİLET YOK!
-Randy Orton Ne Planlıyor?
-Dean Ambrose ve Cameron Grimes Yüzleşmesi
-HESAP KAPANIYOR! Seth Rollins vs. Velveteen
-ANA OLAY: Samoa Joe Open Challenge Yapıyor!
MONEY, MONEY MONEY MONEY MONEY! Yaşanan Draft'ın ardından ilk Mayhem şovunu şirketin yarısının ve Mayhem şovunun sahibi Donald Trump açıyor! Seyircilerden gelen destekle beraber Trump girişte gözüküyor. Burası onun %70'e yakın oy aldığı Kentucky! Ağır adımlarla salına salına ringe geliyor Trump. Arenasına bir göz gezdirdikten sonra çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. Ardından görevlinin uzattığı mikrofonu alıyor ve söze giriyor.
Donald Trump: Bayanlar ve baylar, PGW'nin esas şovuna, Mayhem'e hoş geldiniz! Burada her hafta, sizi eğlendirmek için bulunacağız. Cornette adlı budalanın aksine, gerçekten sizlerin istediği şeyi sunacağız ve Payback adlı şovu tarihten silip atacağız.
Trump seyircilerden gelen desteği ve Cornette'e gelen küfürlü chantleri dinliyor. Ardından tekrar konuşmaya giriyor.
Donald Trump: Dediklerimin hepsini yerine getireceğim başta ben ve yanımda da çok güvendiğim birisi. Cornette adlı yavşağın çok iyi tanıdığı bir güreş efsanesi. Cornette, ben tam 77 yaşındayım -ona rağmen hala taş gibi bir erkeğim- ve bugüne kadar olmasını istediğim her şeyi tek tek yaptım, yanımda olmasını istediğim herkesi tek tek yanıma aldım. Hepsi bana sadakatle bağlı kaldılar çünkü ben bir yöneticiyim Cornette ve senin aksine yöneticilik mesleğinin dünya tarihinde en başarılı versiyonuyum. Senin aksine ben insanları en iyi şekilde tanıyorum, onlar da bana saygı duyuyor ve yanımda olmak istiyorlar. İşte PGW ve Mayhem seyircileri, karşınızda Mayhem'in yeni genel menajeri!
Regality! Seyirciler çılgına dönüyorlar. Trump gülümser bir surat ifadesiyle girişi izlerken Cornette'in 6 kişilik komitesinin en önemli üyelerinden William Regal girişte gözüküyor. Regal takım elbisesini düzeltiyor ve ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor ve Donald Trump ile el sıkışıyorlar. Trump kameraya manidar bir bakış atarken Regal de seyircileri selamlıyor ve bir mikrofon istiyor.
Donald Trump: Burada sözü bu adama bırakma zamanı. O beni de neden burada olduğunu da Mayhem'in şimdiden var olan üstünlüğünü de size anlatacaktır. İşte karşınızda, güreş tarihinin en büyük isimlerinden.. Mayhem'in yeni genel menajeri William Regal! Hepinize keyifli seyirler!
Donald Trump mikrofonunu görevliye uzatıyor ve ardından Regal'in tekrar elini sıkıyor. Ardından kulağına bir şeyler söylüyor. William Regal, Donald Trump'ı kafasıyla onaylıyor. Donald Trump konuşmasıyla savaşın fitilini ateşliyor ve ringden iniyor. Seyircilerin "Trump!" chantleri gelirken Trump onları selamlıyor ve arka alana dönüyor. Kameralar tekrar William Regal'e dönüyor. Regal söze giriyor.
William Regal: Bay Trump'a çok teşekkür ederim. Bu teklif bana geldiğimde, hayatımın en büyük şansını aldığımı biliyordum. Yıllarca bu işi yapmış birisi olarak burası, kariyerimin zirvesi olacak. Mayhem, bizimle birlikte küresel bir isim olacak. Herkesin gözü önünde, güneşten daha büyük, daha parlak bir yıldız olacak. Arka alandaki her bir yetenek ile, bu savaşı kazanıp, güreş dünyasının tek yüzü olacağız. Eski güreş fetişini aşıp, kendi özgün halimizle, bu sektörün kurallarını baştan yazacağız.
William Regal: Neden burada Mayhem’deyim? Cevap gayet basit, Cornette adlı eziğin altında çalışmak benim gibi birisi için uygun değil. Bana ve arkadaşlarıma, yani komiteye, sözler ve vaatler verdi. PGW’nin tek söz sahibi olduğundan, kendisine tek bir kişinin karşı gelemediğinden ve başarıdan başarıya koşacağından. Sonuç? Açılış şovunda yüce Cornette’imiz kendisini övecekken bir güreşçi tarafından tehdit edildi, binlerce vaatle getirdiği komitenin üyesi güreşçi tarafından yere düşürüldü ve neredeyse dayak yiyordu. Cornette ne yapabildi? Tamam, kemer maçı senin. Bilet senin. Şirket senin. Cornette gözümde ilk şovun ilk dakikalarında bitti. Bir kurtarıcı lazımdı ve Bay Trump’tan daha iyi bir kurtarıcı olamazdı. PGW hiçbir zaman Cornette’in olmadı, güreşçilerin sirki gibiydi. Şu anda da Payback aynı durumda, Mayhem ise güreş dünyasına yeni soluklar getirmek için Bay Trump ve benim ellerimde.
William Regal'in sözünü seyircilerden gelen "Regal! Regal!" chantleri bölüyor. Regal onları dinliyor, ardından seyircilerin sesi azalınca söze giriyor.
William Regal: İlginiz için çok teşekkür ederim. Sizleri memnun etmek için elimizden geleni yapacağız. Ve bunu size, bu şirketin en önemli simgelerini tanıtarak başlayacağız. İlk olarak karşınızda Intercontenintal Championship!
William Regal: Ama sadece bununla yetinmeyeceğim. Cornette, bir güreşçinin tehdit etmesi yüzünden kemer tanıtımını yapmaya korkmuştu. Ama burada gerçek bir otorite var. Kimsenin korkusu ya da baskısı altında olmadan, karşınızda, World Heavyweight Championship!
William Regal: Ödüller her zaman büyük olmuştur ama onları daha büyük yapan, onlar için sunulan emektir. Artık bu kadar çene çalmak yeter. Mayhem başlasın!
William Regal tanıtımların ardından muhteşem bir destek alıyor seyircilerden, Regal de onlara gururlu bir yüz ifadesiyle bakıyor. Seyirciler "MAYHEM!" diye bağırırken Regal de kafasıyla onlara ritim tutuyor, bu görüntülerin ardından kameralar iki kemere zoom atıyor ve reklamlara gidiyoruz.
VOICES! The Viper, Randy Orton girişte görünüyor. Seyircilerden, Orton'a karşı büyük bir tepki var. Geçen hafta Cody'i satmasından sonra şaşırılmayacak bir tepki alıyor. Orton, görevliden bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Randy Orton: Siz kurtarıcınız için ağlamaya başlamadan söyleyeyim, Cody bu gece burada değil. Cody bundan sonra asla bu şovda olmayacak. Üzüldüğünüzü biliyorum, hayal kırıklığına uğradığınızı biliyorum. Çünkü ben de, Cody'nin burada olmasını isterdim. Burada olsaydı da onun o zavallı suratını mosmor edebilseydim. Burada olsaydı da, onun bilet hakkını elinden alsaydım. Ne yazık ki Cody kaçmayı başardı. Yine de buna alışmasa iyi olur. Çünkü ellerimi, onun boğazına geçirmenin yolunu bulacağım. Ama Cody'e gelene kadar, ellerimi başka bir şeyi yakalamak için uzatacağım. Bu da altın kemerlerden birisi olacak. PGW artık iki farklı bölümden oluşan bir şirket. Farklı bölümler, farklı şanslar demek. Farklı kemerler demek. Farklı bir kemer için farklı bir şans istiyorum. Hak ettiğimi istiyorum. Trump, bana hak ettiğimi ver. Cornette'in sikimdirik biletleri gibi bir zırva değil, bana gerçek olanı ver. Bana kemeri ver. Bana hak ettiğimi vermezsen eğer, altında kaç tane çalışan varsa her biri, güreş tarihinin en tehlikeli hareketini öğrenecekler. Yani R-K-
Bobby Gunns burada. Orton, kendisini böldüğü için sinirlenmiş olsa da, ringe girmesini bekliyor Gunns'ın. Gunns ringe girdikten sonra Orton'un dibine kadar girip, cebinden bir sigara çıkarıp yakıyor.
Bobby Gunns: Senin gibi dallamalar, kendilerini abartmaya ne bayılıyorlar ya. Kaç dakikadır, arka alandaki herkesin kafasını ütüledin. Ve ne için? Haksızlığa mı uğradın? Ah kıyamam. Sen haksızlığa falan uğramadın. Sana iki kere şans verildi, iki maçı da kaybettin. Sonra da, Cody'nin seni tuşlamasını yediremedin, ona saldırdın. Vay be, ne büyük haksızlık, değil mi? Dur ben sana cevaplayayım; değil. Sen sadece bir ezik olduğun için kaybettin. Haksızlığa falan uğramadın.
Randy Orton: Sen kim oluyorsun da konuşuyorsun lan! Bu sektörde ne yaptın ki? Sen kimsin sikik!
Bobby Gunns: Ben kim miyim? Ben gerçekten haksızlığa uğrayan kişiyim. Gerçekten hakkı çalınan kişiyim. WALTER'in bedavadan bilet alması ile hakkı çalınan kişiyim. Enzo'yu yenmek üzereyken, Chavo yüzünden hakkı çalınan kişiyim. Chavo'yu dövecekken, onunla farklı şovlara draft olan kişiyim. Ama senin gibi bir hıyar olmadığım kesin. Çünkü, senin gibi ringin ortasına gelip, bana kemer verin diye ağlamıyorum. Ringe her girdiğimde, bir mücadele arıyorum. Süslü sözlerim ya da babam sayesinde yaptığım bir kariyer arkasına sığınmıyorum. Çalıntı finisherime kendi ismimin baş harflerini koyarak, kendimi olduğumdan büyük bir şey olarak satmıyorum. Güreşe karşı açlığı ve cebinde bir paket sigarası ile karşında duran adamım ben.
Randy Orton: Yani sen de adını duyuramamış herkes gibi, bana karşı bahanelerin arkasına sığınıyorsun. Finisherimden bana vurmaya çalışıyorsun, ailemden dolayı bana vurmaya çalışıyorsun. Yine herkes gibi, ben buraya kendi emeğim ile geldim tiplerindesin. Ama madem bunları böyle söyleyebiliyorsun, haftaya bir maça ne dersin? Sen ve ben. Bakalım, kim gerçekten bir şans hak ediyor?
Gunns gülerek Orton'a yaklaşıyor. Sigarasından bir nefes daha alıyor ve aldığı nefesi Orton'un suratına üflüyor.
Bobby Gunns: Bana bununla gel. Bir mücadeleden asla kaçmam. Özellikle senin gibi birisini dövmek, benim için bir zevk. Haftaya iyi hazırlan Orton, çünkü yenilgilerine bir yeni yenilgi ekleyeceğim.
Bobby Gunns arkasını dönüp ringden çıkıyor. Ama çıkarken Orton, pozisyon almış durumda. Gunns'ı çeviriyor ve...
Bobby Gunns kafasını çevirmeden sigarasını Orton'un suratına dayıyor. Orton bir saniyelik bir şaşkınlık yaşasa da gülerek, kafasını sallıyor. Gunns ringden çıkıp arka alana giderken müziği tekrar çalıyor. Böylece reklamlara gidiyoruz.
GENE BLAST! Yota Tsuji ringe geliyor. Yota, kendinden emin hali ile ringe giriyor ve rakibini bekliyor.
MIKE MIZANIN BURADA! Mike, PGW debutunu Mayhem kadrosunda yapıyor. Seyirciden kendisine karışık bir reaksiyon var. Mike karışık reaksiyonlara aldırmamaya çalışıyor ve ringe giriyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor ve maç başlıyor.
Mike Mizanin vs. Yota Tsuji
Maç başlar başlamaz Mike'ın üstüne doğru gidip kafasını ittiriyor. "Artık iyi bir adamsın he, bakalım ne kadar sürecek" diye bağırıyor Yota. Mike bir şey yapacak gibi oluyor ama sonra dudağını ısırıp vazgeçiyor. Yota, Mike'ı ittirmeye devam ediyor. Kışkırtmak için elinden geleni yapıyor. Mike kendisini kaybetmemek için elinden geleni yapıyor. Ama Yota, durumu onun için kolaylaştırmıyor. Parmağı ile Mike'ın göğsünü ittirip, "haydi sert çocuk, bir şey yap" diye konuşuyor. Mike en sonunda rakibinin parmağını yakalayıp çeviriyor. Seyirci, Mike'ın bu tutumuna olumlu geri dönüş yapıyor. Yota anlık acı ile tek dizinin üstüne düşüyor. Mike hemen Yota'yı kafasından yakaladığı gibi headlock yapıyor. Yota kurtulmak için hızlıca iplere doğru koşuyor. İplere dayanır dayanmaz Mike, hemen rakibini bırakıp, hakeme temiz olduğunu söylüyor. Ama bu sırada Yota, rakibinin karnına yumruğu geçiriyor. Mike darbenin acısı ile dizlerinin üstüne düşüyor. Yota, rakibinin sırtını double axe handle ile vurup yere düşürüyor. Yerde stomplar vuruyor Mike'a. Ayağı ile Mike'ın kafasına basıyor Yota. "Ringde tek önemsemen gereken kişi rakibin, hıyar" diye bağırıyor Yota. Hakem, Yota'yı uyarıyor ama Yota bırakmıyor. Hakem saymaya başıyor. 1... 2... 3... 4... Yota, rakibini ezmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.
Mike'ı saçından tutup kaldırıyor Yota. Mike'a bir short-arm lariat! Ama Mike, son anda tekme atıyor Yota'nın koluna. Yota rakibini bırakıp kolunu tutuyor. Bu boşlukta Mike nefesleniyor. Ama Yota, bunu fark ettiği gibi, Mike'a süre kazandırmamak için üstüne doğru atılıyor. Ama Mike son anda eğilip, Yota'yı arkadan yakaladığı gibi neckbreaker yapıyor. Yota boynunu tutarak dizlerinin üstünde dururken, Mike hemen rakibini yakalayıp DDT yapıyor. Mike tuşa gidiyor. 1... 2... Yota atıyor. Mike Mizanin hızla köşeye çıkıyor. Yota yavaş yavaş ayaklanıyor. Yota arkasını döndüğünde Mike, double axe handle yapmak için atlıyor. Havada Lariat! Yota Tsuji çok sert bir şekilde yere seriyor Mike'ı. Yota tuşa gidiyor! 1... Mike'dan small package! Mike Mizanin anlık bir hareketle yediği tuşu roll up olarak çeviriyor. 1... 2... Yota atıyor. İkisi de ani bir şekilde ayağa kalkıyor. Yota'dan bir tokat geliyor Mike'a. Mike bir adım geri düşse de pes etmeyip bir high kick yapıyor. Yota tekmeyi tutuyor. Mike'ın diğer ayağına da bir çelme takıyor Yota. Mike yerde. Yota hızla iplere koşuyor. Ama Mike'dan dropkick. Yota sersemliyor. Mike koşup Busaiku Knee Kick vuruyor. Yota yere düşüyor. Mike tuşa gidiyor. 1... 2...
Yota kurtuluyor. Mike hemen ayağa kalkıyor. Yota dizlerinin üstündeyken It Kick vurmaya başlıyor. 1! 2! 3! 4! 5! 6! 7! 8! 9! Mike geri adım alıyor ve Buzzsaw Kick! Yota tekmeyi yemeden bir anda Mike'ı tutup kucaklıyor. Belly to belly suplex! Yota nefes almaya çalışıyor ama Mike ayaklarının üstüne düşüyor. Yota'nın boşluğundan yararlanıp russian legsweep yapıyor. Hızla tuşa gidiyor. 1... 2... Yota kurtulmayı başarıyor yeniden. Yota kalkmaya çalışıyor yavaş yavaş. Tam kalkacakken Mike koşuyor, dizini kaldırıyor. REALITY CH- Yapamadan Yota, rakibinin ayağını yakalayıp powerbomb pozisyonuna alıyor. Ama hareketi yapamadan Mike çırpınıyor ve hurricanrana! Tuşa gitmek yerine ayağa kalkıyor Mike. Mike Mizanin, Yota'yı Skull-Crushing Finale pozisyonuna alıyor. Ve SKULL-CRUSHING FINALE!
YOTA HAREKETİ YEMEDEN MIKE'A BİR DİRSEK VURUP KURTULUYOR. MIKE YÜZÜNÜ TUTARKEN SPEAR!!! YOTA TSUJI TUŞA GİDİYOR! 1... 2...
3!
Kazanan: Yota Tsuji
Yota Tsuji maçı kazanmayı başarıyor. Maçın önemli anlarını tekrardan izliyoruz. Hemen ardından ringe döndüğümüzde Yota kutlamasına devam ediyor. O sırada Mike Mizanin zor bir şekilde de olsa ayağa kalkıyor ve Tsuji'yi tebrik etmek için elini uzatıyor. Ama Yota Tsuji, Mike'ın eline bir tokat atıyor. Arenadan "boooo" sesleri yükseliyor bu duruma. Yota hızını alamayıp bir de ringe tükürüyor. Yota ringi terk ederken biz de reklamlara gidiyoruz.
Nihayet reklamlar sona eriyor ve kameralarımız yeniden ringimize açılıyor. Ringimizi boş bir şekilde görüyoruz. Seyirciler heyecanla sıradaki olayın bekleyişi içerisindeler. Aradan belli bir müddetin geçmesiyle dev ekrana bir görüntü giriyor, herkes gözünü o tarafa çeviriyor. Neler oluyor orada?
Arka alandayız, kameramız oldukça kalabalık olan bir yere açılıyor. Ortam süslenmiş, insanlar dans ediyorlar. Bir partideyiz! Bu topluluğun arasında birkaç güreşçi olduğunu da görüyoruz bu arada. Kameramız kalabalığın arasından ilerlemeye çalışıyor. İnsanlara çarpa çarpa dolayısıyla yavaş bir biçimde ilerliyor. Kameramanımız ilerlemeye devam etmeye çalışırken aniden duruyor çünkü karşımızda Tyler Reks, Val Venis ve John Morrison var! Bunlar partinin organizatörleri olsa gerek! Şarkının ritmiyle ufak ufak onlar da dans ediyorlar. Keyifler yerinde gözüküyor. Ama her şey norma giderken John full konsantre kapıya bakıyor. Tyler'a da gösteriyor orada duran kişiyi. Hemen ardından Val Venis de fark ediyor onu. Üçü aynı anda o tarafa dönüyorlar. Şaşkın bir şekilde oradaki kişiyi izlediklerini görüyoruz. Oradaki kim? Kim o?
YOTA TSUJI! Bu Yota Tsuji! Az önce çıktığı maçı kazanan Yota arka alanda ilerlerken, yüksek sesli bu ortamı fark etmiş ve kapının dışından partide olanları izlemiş. Orada sadece dikiliyor hiçbir şey yapmadan. John, Yota'ya gelmesini işaret ediyor elindeki birayı da göstererek. Yota parti alanına girmiyor, kapının dışından olan biteni izliyor sadece. John, Yota'ya sesleniyor.
John Morrison: Hey adamım! Nerede kaldın? Unuttun mu sen de bu partinin davetlisiydin! Gelsene buraya! Hey!
Yota sinir bozucu sırıtışını yaparak karşılık veriyor, hiçbir şey söylemiyor.
Tyler Reks: Az önce çıktığın maçı izleyemedik dostum, fakat burada olduğuna göre kazanmış olmalısın. Sanırım galibiyet sonrası kafa dağıtmak için en doğru yerdesin! Biraz rahatlamaya ve şu çıtırlarla flört etmeye ne dersin? Kendini kasma ve insanlarla kaynaş. Burada parlamanı bekliyorum dostum. Bu gecenin adamı sen olacaksın.
Hâlâ hiçbir yanıt vermiyor. Parti organizatörlerimiz yanıt alamasa da hiçbir sorun çıkmıyor. Yota, sadece onları izliyor. Onları anlayıp anlayamadığından da emin değiliz. Nihayet Yota ağır görünüşünü bozmadan ufak adımlarla arka alanda ilerlemeye devam ediyor. John derin bir nefes alıyor, rahatlıyor.
John Morrison: Bu gece bizim gecemiz ve her şeyi berbat edebilirdik. Bu gece için çok emek verdik fakat emeklerimiz hiç olabilirdi! Her neyse... Bir sorun çıkmaması çok iyi oldu. İyi ki Ziggler'ları bu partiye davet etmemişiz adamım. İyi ki burada değillerdi. Onların da burada olduğu bir senaryoyu düşünemiyorum bile! O kargaşayı gözümün önüne getiremiyorum! Dolph'un ''Japon Köylüsü'' ithamına eminim Yota güzel bir karşılık vermeyecekti. Oh...
Val Venis: Tamam John, tamam. Daha fazla germe kendini. Kendini partiye ver, gecenin daha hoş kısımlarına yaklaşıyoruz. Sürtükler iyice kıvama gelmeye başladı! (kahkaha attıktan sonra ciddileşiyor) Rahatta kal, bu parti şu ana kadar çok iyiydi ve çok iyi olmaya devam edecek. (birasını uzatıyor ortaya doğru) Şerefe?
Tyler Reks Şerefe!
John Morrison: Şerefe! (biralarını tokuşturuyorlar)
Derken bu üçlünün eğlencesi bölünüyor. Şarkının sesi kesiliyor, insanlar parti alanın orta kısmını boşaltıyorlar. Üçlünün şaşırdığını gözlemliyoruz. DJ'in olduğu tarafa dönüyorlar. O taraftan birisinin ilerlediğini görüyoruz. Val Venis, Tyler Reks ve John Morrison'ın tam karşısında duruyor. Kim bu? Partiyi bölen bu adam kim?
BU MUSTAFA ALI! Mustafa Ali'nin burada ne işi var? Mustafa Ali öfkeli gözüküyor, ortam geriliyor onun partiyi bölüşüyle. Konuşuyor sert bir tavırla.
Mustafa Ali: Burada ne yapıyorsunuz? Karşılarına geçtiğinizde bu işi kendileri için yaptığınızı ifade ettiğiniz insanlar için bir şov düzenleniyor fakat siz burada partiliyor musunuz? İşime konsantre olmaya çalışıyorum ama konsantre olamıyorum. Burada ne için toplandığınız gayet açık bir şekilde belli ama size yine de sorayım. (işaret ediyor) Bu fahişeleri sarhoş ettikten sonra hepsini yatağa mı atmak istiyorsunuz? Bir çeşit zina etkinliği mi bu? Söylesenize, ben bu etkinliği böldüğümde neden bu kadar şaşırdınız millet? PGW çatısı altında çeşitli ahlaksızlıkları yapmaya devam etmenize müsaade mi edecektim? Mustafa Ali burada olduğu sürece bu pislikleri yapmaya devam edemeyeceksiniz! Allah'ın lanetlediklerini yapmanıza izin vermeyeceğim! Haramı takip etmenize izin vermeyeceğim! Bu pisliğe birisinin bir son vermesi gerekiyordu, o da benim! Allah'ın yoluna dönünüz, şimdi; tövbe edin ve burayı derhal terk edin! Hemen! (kapının dışarısını gösteriyor işaret parmağıyla)
John Morrison: Hey, dinle. Senin inancına saygı duyuyoruz fakat bunu görmezden gelmek yerine bu eğlenceyi bozmak senin tercihindi. Ahlaksızlık yaptığımız falan yok. Buradaki hiç kimse ters bir şeylerin yaşanmasını istemiyor nitekim kimse sana negatif bir reaksiyon göstermedi. Buraya geldiğinden beri senin tuhaf hareketlerine anlayış gösterdik fakat PGW'nin en büyük partisini bozmana anlayış gösteremem.
Mustafa Ali: Buraya sizin anlayışınızı elde etmeye gelmedim. Söylediklerim bir tavsiye değil emirdir, John. Bu kaltakları buradan gönder, bu rezilliğe bir son ver!
John Morrison: Haddini aşmaya başladın Ali. Sınırları aşmaya başladın. Burada insanlara hakaret etmeye bir son ver aksi takdirde her şey daha karmaşık bir hâl alacak. Partimizi böldüğünden beri uzlaşmacı bir yaklaşımı tercih ettim fakat sana olan tahammülüm azaldı. İnsanların eğlencesini bozman yetmemiş gibi bu işi bitirme konusunda ''emir'' veriyorsun. Daha fazla konuşmana gerek yok, bu etkinlik bitmeyecek. Daha fazla problem çıkarma, tatsızlık çıkarma ve buradan ayrıl.
Val Venis, Mustafa Ali'nin üstüne yürümeye çalışıyor fakat Tyler Reks dahil olmak üzere partinin birkaç katılımcısı onu engelliyor. Mustafa Ali küçümser tavırlarla onu izledikten sonra konuşuyor.
Mustafa Ali: Neyine güveniyorsun sen he? Tyler ve Val Venis'e mi güveniyorsun? Benim yalnız olmadığımdan emin ol John. Ben kilometrelerce ötede yaşayan bir ırkı temsil etmek için buradayım ve onlar benimle. Sana gücümün yetmeyeceğini mi sanıyorsun? Her işte bir hayrın olduğundan eminim dolayısıyla Hassan ile ayrı düşmemiz bir sorun teşkil etmiyor. Sana tek de yeterim. Hassan ile ayrı brand'lerde yer alıyor olmam karşımda daha güçlü hissetmene yol açtığını biliyorum. Kendi mevcut yeteneğinin farkında olmadan davranmayı kes. Seni içerisinde bulunduğun yanılgıdan çıkarma görevi bana düşüyor John. Burada sana zinanın ne denli büyük bir günah olduğunu çok iyi bir biçimde öğreteceğim!
Çok sert bir tokat! Mustafa Ali'den, John Morrison'a çok sert bir tokat geliyor bu konuşmanın ardından. John yüzünü tutarak tek dizinini üstüne çöküyor. Bu esnada Mustafa Ali'nin olay yerini terk etmek üzere ilerlediğini görüyoruz. Arkası dönük olan bir kadının kalçasına şaplak atıyor ilerlediği esnada. Herkes Mustafa Ali'yi izlerken kameralarımız önce ona saldırmaya çalışan Val Venis'i, sonra da yüzünü tutan John'a dönüyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.
Arka alanda karşımızda olan isim Bryon Saxton!
Bryon Saxton: Sevgili MAYHEM izleyicileri... Ben Bryon Saxton ve bu arka alan röportajları kısmında artık birlikte olacağız! Her şov için bir röportaj hedefim var ve buna ulaşamazsam kendimi inanın çok kötü hissederim! O yüzden ilk konuğum yer doldurmalık değil, gerçekten işinizi görecek bir adam! Çok konuşuldu, çok tartışıldı. Bir süredir onun ne yaptığını anlamadık.
Arenadan yuhalama sesleri geliyor. Bryon uzattığından olmalı.
Bryon Saxton: Gerçekten! Çok anlamsızca davrandı ve bizleri muallakta bıraktı. Bilmiyorum. Bu öyle bir konuk ki röportaj her yere gidebilir. Her şey anlaşılabilir. Hayat da bir nebze böyledir. İnsanlar söylediğiniz şeylerin içinden bazılarını cımbızla kesip sizin daha sonra önünüze koyarlar ve siz bunu fark etmezsiniz.
Yuhalamalar artıyor.
Bryon Saxton: İşte bu noktada yapmanız gereken şey böyle insanlardan uzak kalmaktır. Bu insanlar size içten içe zarar ver-
BRYON SAXTON'A BİR YUMRUK! YANINDA RÖPORTAJ YAPACAK OLAN İSİMDEN! ŞİMDİ ONU KAFASINDAN TUTUYOR VE DUVARA ÇARPTIRIYOR!
Dean Ambrose! Bu İsim Ambrose! Yerdeki Bryon Saxton'a bakıyor. Kamera ona yakından girdiğinde göz altı torbalarının biraz morardığını ve şiştiğini görüyoruz. Garip bir hali var. Ambrose şimdi oradan ayrılacak gibi olurken biri onun yoluna çıkıyor. Bu Cameron Grimes!
Cameron Grimes: Görüyor musun Dino? Hassan ve Ali bile maçlarını gerçekleştirmeden ayrı düştüler fakat sen benimlesin. Burada, MAYHEM'de. Neden biliyor musun? Çünkü seninle bir hesabım var. Sana burada çektireceğim...
Dean Ambrose: Hey! Beni iyi dinle sazlık köpeği. Ne burası senin çiftliğindeki mera, ne de ben o meradaki ineklerden biriyim. Benim olduğum yerde sahne benim olur piç ve şu an ne var biliyor musun? Gerçekten sahne umrumda değil. Başım... Başım çok ağrıyor ve bu yerde yatan adam daha çok ağrımasına sebep oldu. Şimdi bunun üstüne bir de sen gelip şöyle saçma saçma konuşuyorsun ya Cameron... İnan kendimi böyle durumlarda çok zor tutuyorum. Şu anda bu kele yaptığım şeyin aynısını sana da yapmamam için bir sebep söyle!
Cameron Grimes: DEAN! KAZANABİLİRDİK ANLIYOR MUSUN? YAPTIĞIN ŞEYİN HİÇBİR ANLAMI YOKTU!
Dean Ambrose: Aptal herif. Çekil başımdan.
Dean oradan ayrılacakken Cameron onun önüne geçiyor.
Cameron Grimes: Neden yaptığını söyle!
Dean atlatıyor ve Grimes'ı yakasından tutup duvara yapıştırıp ağzının içine girip sessizce konuşmaya başlıyor.
Dean Ambrose: Sabır taşı çatladı Cameron. Bunu sen istedin. Madem anlat diyorsun şimdi dinleyeceksin. Benim için burada önem arz eden hiçbir şey yok anlıyor musun? O yüzden yerel güreşçiler gibi "kazanabilirdik" diye bana yakınma çünkü ben bu işlerin adamı değilim. Hiçbir zaman olmadım da. Benim işim rahatlamaktır ve şu anda güreşmek bana bunu yaşatmıyor. Bana bunu sadece mektuplarım yaşatıyor ve ne var biliyor musun burası senin anlamadığın nokta! Mektuplarımın hiçbirine ulaşamıyorum! Hiçbirine!
Cameron anlamsız bakışlarla Dean'e bakarken Dean devam ediyor.
Dean Ambrose: Onlardan bende 1000 tane vardı ve şimdi...
Ambrose birden burnunun deliğini tutmaya başlıyor. Burnunun durduk yere kanadığını görüyoruz. Tıpkı geçen hafta olan maçtaki gibi. Cameron Grimes dikkatlice kanamaya kendince tampon yapmaya çalışan Ambrose'u izlemeye başlıyor.
Dean Ambrose: Her neyse. Sen anlamazsın. Şimdi olacak olan, sen kendine daha düzgün bir takım akadaşı bulup onunla birlikte Garzalara git. Benim şu anda çok daha önemli meselelerim var. Mektuplarım, benim için her şey. Eğer onları bulamazsam, işte o zaman benim sonum olur. Ama bulacağım. Evime girilmiş. Bunu biliyor muydun? Siktiğimin evine girilmiş ve mektuplarım hariç hiçbir şey alınmamış. Her neyse. Sana niye anlatıyorsam.
Ambrose yakasını bırakıyor Cameron'un ve iyice kanayan burnunu tutmaya çalışıyor. Oradan ayrılırken halen yerde yatmakta olan Bryon Saxton'a bir tekme savuruyor.
Ekranda bir görüntü oynuyor. Arabanın yan koltuğundan arabayı süren kişiyi izlemekteyiz. Kamera yavaş yavaş yukarı çıkıyor...
Bu isim Alexa Bliss!
Alexa Bliss: En kanlı savaşların hepsinin ortak noktası öncesindeki sessizliktir. İşte benim olduğum yer bu. En azından bu zamana kadar MAYHEM'de olmama sebebimi böyle adlandırabilirim. İleride her şey şu anki gibi güllük gülistanlık olmayacak bu kesin. Şampiyonluklar sahibini bulacak, herkes dişine göre bir rakip bulup eşleşip kendisinin daha güçlü olduğunu göstermeye çalışacak.
Alexa Bliss: İşte bu noktada, ben güçlü olanın arkasındaki o meşhur kadın olacağım. Şu anda sadece izliyor ve gözlemliyorum. Eğer Wicked Witch'in, The Goddess'ın gözdesi olmak istiyorsanız en iyisi olmalısınız. Ve çok çalışmalısınız. Tabii ki bunlar yeterli değil. Müvekkilim için çok daha fazla kriterlerim var... Merak etmeyin. Eğer hak ediyorsanız, ben sizi bulurum.
PUMPED TO WIN! Ace Austin, ringe giriyor. Austin zafer için tamamen motive olmuş durumda. Ringe hızlı bir giriş yapıp rakibini bekliyor.
NO MORE WORDS! Jeff Hardy ringe gelen isim oluyor. Ace Austin'i, PGW'nin ilk bölümünde tuş eden isim olmuştu Hardy. Burada yeniden bir zafer peşinde Jeff. Jeff Hardy ringe girip köşede tauntunu yaparken, Ace Austin bir anda Hardy'e saldırmaya başlıyor. Hakem çaresizce zili çalıyor.
Ace Austin vs. Jeff Hardy
Ace Austin, yere düşürdüğü Hardy'i defalarca kez stompluyor. Yetmezmiş gibi Hardy'i yakaladığı gibi Ace's High! Austin hızlı bir zafer kovalıyor. 1... 2... Kickout! Ace Austin hemen bir armbar yapıyor. Jeff Hardy çırpınmaya başlıyor. Ama Ace Austin'in bırakmaya niyeti yok. Hardy zorlansa da bir şekilde Ace Austin'i schoolboy roll-up pozisyonuna getiriyor. 1... 2... Kickout! Hardy kolunu tutarak kalkıyor. Ace Austin'den hızlı bir chest kick. Hardy, kolunu tutarken, üst taraftan yediği hasar ile patatese dönüyor. Austin, rakibinin kolunu hızlıca kavrıyor ve çevirerek, Hardy'i daha zorlu bir duruma sokuyor. Ama Hardy de dönerek baskıdan kurtuluyor. Hatta bir tur daha dönüp Ace'e baskı uyguluyor. Ace bir high kick deniyor ama Hardy, rakibinin kolunu bırakmadan eğiliyor. Austin postürünü düzeltmeye çalışırken Hardy, diğer kolunu da yakalayıp, Ace Austin'i straight jacket pozisyonuna alıyor. Ace kurtulamadan straight jacket slam yapıyor Hardy. Jeff Hardy tuşa gidiyor. 1... 2...
Kickout geliyor Austin'den. Hardy zorlanarak da olsa yerden ilk kalkan isim oluyor. Yerdeki Austin'i bacaklarından yakalıyor. Bacaklarını açıp leg drop yapmak istiyor ama Austin, rakibinin koluna tekme atmayı başarıyor. Hardy geri çekilip kolunu tutuyor. Austin hızlıca ayağa kalkıyor, Hardy'i tuttuğu gibi köşenin koruyucuları arasından demire çarpacak bir şekilde fırlatıyor. Hardy'nin kolu köşeye çarpıyor. Hardy son gücüyle kendisini ring dışına çıkarıyor: Ama Austin'in bırakmaya niyeti yok. Yerde yatan Hardy'i, bariyerlere fırlatıyor. Hardy'nin kolunu bariyerlere vuruyor. Ama hızını almış durumda değil. Ring basamaklarına doğru fırlatıyor bir de Hardy'i. Hardy pestili çıkmış bir halde yerde yatıyor. Austin ise rakibine rahat vermemek için hızlıca ona yaklaşıyor. Hardy'nin kolunu basamaklara koyuyor Ace. Hardy çekemeden basamakların üstündeki eline bir stomp vuruyor Ace Austin. Hardy yerde kıvranıyor resmen. Austin rakibini ringe sokuyor. Kendisi de aprona çıkıyor. Ringe girecekken seyircilerin tepkisini alıyor Austin. Austin, Hardy ile ilgilenmeyi bırakıp, seyircilerle tartışmaya başlıyor.
Bu Jeff Hardy'e süre kazanması için yeterli oluyor. Kendini toparlayan Hardy, arkası dönük olan Austin'e bir dropkick vuruyor. Austin dışarı düşüyor. Hardy, rakibi ayağa kalkarken köşeye çıkıyor. Austin ayağa kalktığında Hardy, rakibine, High Cross Body ile atlıyor. Seyirciler çılgına dönüyor. Hardy, adrenalinin etkisi ile hızlıca ayağa kalkıyor. Austin'i hızlıca ringe sokuyor. Kendisi de hemen ringin köşesine tırmanıyor. Ace Austin yerde. HARDY'DEN SWANTON BOMB! AMA AUSTIN DİZLERİNİ KALDIRIYOR. İki isim de yerde acı çeker durumda. Hakem yerde KO için saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... 5... 6... Austin ayağa kalkmayı başarıyor ama Hardy hala yerde. 7... 8... Dokuz olmadan, Hardy, iplerin yardımı ile de olsa kalkmayı başarıyor. Austin, durumdan memnun olmuyor tabii ki, hemen Hardy'e doğru yöneliyor. Ace, leaping forearm smash için koşuyor Hardy'nin üstüne ama Hardy son anda çekiliyor. Ace köşeye çarpmanın sersemliği ile geri geri giderken Hardy onu tutup Sitout Jawbreaker yapıyor. Ace yerde. Hardy rakibini bacaklarından yakalayıp ayırıyor ve karnına bir Leaping Leg Drop yapıyor. Ace acıyla hemen kalkıyor. Hardy rakibini Twist of Fate için bekliyor. TWIST OF F- ACE AUSTIN'DEN SUPERKICK!
HARDY RAKİBİNİN AYAĞINI HAVADA YAKALIYOR. AYAĞINI İTİP ACE'İN DENGESİNİ BOZUYOR. BİR ANLIĞINA ARKASINI DÖNEN ACE'E REVERSE OF FATE!!! HARDY TUŞA GİDİYOR!!! 1... 2...
3!
Kazanan: Jeff Hardy
Hardy zorlu mücadeleyi kazanmayı başarıyor. Maçın önemli anlarını izliyoruz. Hardy kutlamasını yaptıktan sonra ringde oturan, hayal kırıklığına uğramış Ace Austin'e elini uzatıyor.
ACE AUSTIN'DEN ARMBAR. JEFF HARDY PES EDİYOR AMA ACE AUSTIN BIRAKMIYOR. HAKEM ARAYA GİRMEYE ÇALIŞIYOR AMA ACE BIRAKMIYOR. GÜVENLİK GELİP ACE AUSTIN'İ BIRAKMASI İÇİN ZORLUYOR. Uzun çabalar sonrası, Ace Austin kilidi bırakıyor. Güvenlik ekibi, Ace Austin'i arka alana götürürken, hakemlerin ve sağlık ekibinin de Jeff Hardy ile ilgilendiğini görüyoruz. Böylece reklamlara gidiyoruz...
The Second Coming! Seth Rollins karışık tepkilerle beraber girişte gözüküyor. Seyircileri sırıtarak süzüyor ve ringe geliyor. Ringe girdikten sonra tauntunu atıyor ve tişörtünü çıkartıp gözlerini girişe dikiyor, rakibini beklemeye başlıyor.
Half Life! Velveteen müziğin duyulmasıyla beraber girişte beliriyor ve hiç beklemeden ringe doğru ilerliyor. Yavaş adımlarla çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Mimiksiz bir suratla rakibinin karşısına dikiliyor.
Seth Rollins vs. Velveteen
Hakem zili çaldırıyor ve maç başlıyor. Seth Rollins hemen yumruklarla rakibinin üstüne gitmeye çalışıyor fakat sıyrılan Velveteen aparkatı indiriyor. Hemen Velveteen yumruklamaya başlıyor rakibini, Rollins sıyrılıyor şimdi ve karşı iplerden sekiyor fakat Velveteen onu Big Boot ile yere seriyor. Seth Rollins hemen kalkmaya çalışırken Velveteen karın boşluğuna tekmeyi indiriyor. Seth her ayaklanmaya çalıştığında Velveteen aynısını yapıyor. En sonunda Seth'i saçlarından çekerek ayağa kaldırıyor ancak Seth Rollins sert bir elbowla kurtuluyor. Rakibini köşeye fırlatıp hemen üstüne koşuyor, Corner Forearm Smash indiriyor. Seth Rollins arka arkaya bunu tekrarlıyor. Velveteen ringin ortasına doğru dönerken Rollins bir de Enzuigiri indiriyor. Seth Rollins tutuyor Velveteen'i ve havaya kaldırıyor, Falcon Arrow! Seth Rollins tuşa gidiyor, 1....... 2....
Velveteenatıyor. Seth Rollins hemen ayağa kalkıyor, kollarından tutarak rakibini de kaldırıyor ancak Velveteen, Seth'e sert bir diz geçiriyor. Seth Rollins çenesini tutarken Velveteen iplerden sekiyor ve Powerline! Velveteen tuş deniyor, 1....... 2.. Seth kolayca atıyor. Velveteen hemen rakibinin ayağından yakalıyor, kilide almaya çalışıyor anca Rollins sürüne sürüne onu da kendisini de iplere doğru çekiyor. Hakem, Velveteen'e ipleri gösteriyor. Velveteen bırakıp Seth'in sırtına bir tekme indiriyor. Ardından çekiştirerek ringin ortasına getiriyor, ayağa kaldırıyor şimdi fakat Rollins'den bir yumruk geliyor. Rollins geriye doğru çekiliyor bir anda ve Superkick! Hayır, Velveteen rahatça sıyrılıyor bu denemeden ve rakibini sırtından yakalıyor hemen, Belly-to-back Suplex yapıyor. Rollins yere düştüğü gibi hemen ayaklanıyor fakat Velveteen karnına tekmeyi indiriyor. Tutup rakibini havaya kaldırıyor ve köşeye doğru yöneliyor yavaş adımlarla Velveteen, Buckle Powerbomb! Seth Rollins acı içinde sırtını tutuyor, Velveteen ringin ortasına çekiyor rakibini ve tuşa gidiyor, 1......... 2.......
Seth Rollins bunu da atıyor. Velveteen ayağa kalkıyor, Rollins'i de tutup kaldırıyor. Bir yandan da sırtına yumruklar atıyor. Şimdi havaya kaldırıyor ancak Rollins arka arkaya dirsekler atıyor ve rakibinin omuzlarından kurtulmayı başarıyor. Rollins rakibini döner dönmez kafasından yakalıyor ve Snap Single Underhook Facebuster! Velveteen yerde yatarken Rollins ark arkaya sinirle tekmeler indiriyor. Bir süre sonra da saçlarını arkaya atarak geriye çekiliyor ve Rollins rakibinin ayaklanmasını bekliyor. Velveteen yavaş yavaş kalkıyor, tam dizlerinin üstündeyken Seth Rollins'ten Avada Kedavra! Velveteen bir kere daha yere yığılırken Seth Rollins tuşa gidiyor, 1......... 2.......
The Velveteen atıyor! Seth Rollins sinirle hemen rakibini ayağa kaldırıyor kolundan çekerek ve Lariat deniyor fakat Velveteen sıyrılıyor, Rollins'i yakalıyor ve Hangman's Neckbreaker! Velveteen yavaşça ayaklanırken Rollins de iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Velveteen üstüne gidiyor rakibinin, sırtına birkaç yumruk indiriyor fakat Rollins arka arkaya back elbow'lar indiriyor ve kurtulmayı başarıyor. Seth şimdi iplerden sekiyor ve bir de dropkick indiriyor. Rakibini arkası dönük bir şekilde kaldırıyor, kolundan tutarak çeviriyor ve Kingslayer! Kingslayer! Seth Rollins ağzından neredeyse salyalar akarak rakibine bakarken Velveteen hareketsiz bir şekilde yerde yatıyor. Rollins tuşta, 1......... 2.......
Velveteen yine atmayı başarıyor! Omzunu kaldırıyor! Rollins sinirli ve şaşkın bir ifadeyle Velveteen'e bakıyor. Ardından saçlarını düzeltiyor ve köşeye doğru geçiyor. Seyircilerin tezahüratları üst seviyeye çıkarken Velveteen yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Seth Rollins hareketleniyor ve Curb Stomp! Hayır, Velveteen yuvarlanarak kurtuluyor ve çevik bir hareketle ayağa kalkıyor. Hızlıca iplerden sekiyor ve çok sert bir Rebound Lariat! Seth Rollins sümük gibi yere yapışırken bu sefer The Velveteen ayakta ona bakan isim. Velveteen'e bu yetmemiş gibi duruyor ve hemen köşeye doğru yöneliyor. Köşeye çıktıktan sonra Rollins'e bakıyor bir süre ve ardından atlıyor, Black Rainmaker! Yaptı! Black Rainmaker'ı yaptı Velveteen! Seth Rollins hareketsiz yatarken Velveteen de bu hesaplaşmayı bitirmek adına tuşa gidiyor, 1........ 2........
3! Velveteen bu işe son noktayı koyan isim oluyor!
Kazanan: Velveteen
Hakem, Velveteen'in elini havaya kaldırıyor ve ringden iniyor. Velveteen'in gözlerine baktığımızda pek sevinç yaşadığı söylenemez. Velveteen bir süre arenayı süzdükten sonra gözlerini Seth Rollins'e çeviriyor. Rollins yavaş yavaş köşeye geçmeye çalışırken Velveteen onun peşinden gidiyor ve bacağından tutuyor.. ANKLE LOCK!
Seth Rollins acı içinde bağırırken Velveteen kilidi iyice sıkıyor. Seyircilerin yuhalamaları artarken Velveteen kilidi sıkmaktan son noktasına getiriyor, Seth Rollins acı içinde! The Velveteen en sonunda Rollins'i bırakıyor. Seth Rollins bacağını tutarken Velveteen yuvarlanarak ringden iniyor.
Fakat herhangi bir yere gittiği yok. Bir görevliyi itip sandalyesini alıyor ve ringe geri dalıyor. Sandalyeyi ringin ortasına kuruyor ve Seth Rollins'i saçlarından koparacakçasına çekerek ayağa kaldırıyor. Rollins seke seke ayaklanıyor, bacağının sakatlandığı göze çarpıyor. The Velveteen omzuna alıyor Seth Rollins'i ve bir süre ringde dolaşıyor. Tam sandalyenin yanına geldiğinde duruyor, sandalyeye bir bakış atıyor.
VELVETEEN VALLEY DRIVER ON A CHAIR! Seth Rollins baygın bir şekilde yere yığılırken kamera sandalyenin yamulan, içe göçen yerlerine zoom atıyor. Velveteen "seninle işim bitti, senin ise bu işle işi bitti. yanlış adam, yanlış zaman" diye bağırıyor. Ardından ringden inip arka alana doğru ilerlerken görevliler de sedyeyle ringe koşuyorlar. Velveteen son kez arkasına dönüp ringe doğru bakıyor ve arka alana dönüyor. Görevliler, Seth Rollins'i kontrol edip sedyeye alıyorlar. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.
Coliseum Clash! Ringe gelen isim Samoa Joe! Bu gece ana olayda olacağı duyurulmuştu. Yavaş adımlarla ringe ilerleyip etrafı süzüyor. Ringe girdiğinde bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.
Samoa Joe: Aslına bakarsanız, Ospreay'i dişli bir rakip olarak düşünmüştüm. Burada onunla birlikte tüm seyircilere gerçek bir güreş şöleni izletme fikri beni cezbediyordu. Fakat William'ı gözümde büyüttüğümü gözümle gördüm. İşte bu olduğunda çaresiz kalırsınız. Başkası dese belki inanmazsınız fakat direkt birinci kişi olarak düşündüğünüz şeyleri kendine kanıtlamanız... Bu en kötüsüdür. Üzgünüm William ama benimle değilsin. Ben beni geliştirecek, yoracak bir rakip arıyorum. Geçen hafta İngilteredeydim ve orada çok hoş karşılandım. İnsanlar burada yarattığım dominasyonu seviyorlar.
Joe bir süre tepkileri dinleyip devam ediyor.
Samoa Joe: Aslında William hariç herkes bunu seviyor. Örneğin Bay Regal. İçten içe bana duyduğu hayranlığı onun bakışlarında sezebiliyorum. Ve Bea... Ona bayıldığımı söylemeliyim. Bakışlarıyla beni adeta yiyor. Bunu Val Venis değil, ben söylüyorum. Söylediğim her şey gibi bu da doğru... Her neyse. Şimdi burada olma sebebimden bahsedeyim. William'dan bir cacık olmayacağını öğrendim ve bu gece karşıma gerçek bir rakip istiyorum. İşte bu benim yaralarımı saracak, bana iyi gelecek şey. Burada William'ın aksine gerçek bir erkek gibi beni canımdan bezdirecek, götümden ter döktürecek bir adama ihtiyacım var. Ve işte... O adam arka alandaysa ona bir fırsat veriyorum! Buraya gelip rakibim olabilirsin!
Joe mikrofonu atıp girişe doğru bakıp taunt atmaya başlıyor.
Bir süre bekliyor fakat gelen olmuyor. Girişten hiçbir şarkı duyamıyor. Joe sırıtıyor. Bundan memnun gibi. Bir nevi kimsenin cesareti olmadığını hissettirmeye çalışıyor seyircilere bakarak. Biraz daha bekledikten sonra umudunu iyice kesiyor ve ringin dışına çıkmak için iplere yöneliyor...
???: SAÇMALIK!
Bunu söyleyen spiker masasındaki Nigel McGuinness!
Kevin Kelly: Hey! Ne oluyor Nigel?
Samoa Joe, hem arenadaki gergin ve sessiz ortamdan hem de spiker masası tarafına yakın olmasından dolayı Nigel'i duyuyor ve ona dönüyor. Nigel istifini hiç bozmadan yorumculuğuna devam ediyor.
Nigel McGuinness: Bir şey olmuyor Kevin sakin ol! Sadece böyle bir mücadeleye girişmek saçma geldi. Unvanlar görücüye çıktılar ve haftaya olacak şov tamamen şampiyonlukların üzerine olacağı kulislerde konuşuluyor. Eğer Joe buraya çıktıysa bence ortada bir şey olmalı! Arka alandaki kimse kendini bir hiç uğruna yormak istemiyor çünkü haftaya olası bir unvan maçı şansı için enerjilerini saklıyorlar. O yüzden Joe yanılıyor! Bence şu anda kimsenin burada olmamasının sebebi bu.
Samoa Joe bir süre Nigel'ı dinledikten sonra onu biraz süzüp dışarıdan tekrardan bir mikrofon istiyor
Samoa Joe: Bir derdin mi var Nigel?
Nigel McGuinness: İşini yap Joe. Tıpkı benim gibi.
Samoa Joe: Gördüğün gibi işim neredeyse oradayım. Bu ringde. Fakat karşıma kimse gelmiyor. Peki sen işini yaptığından emin misin yoksa taraflı bir yorumcu parçasının teki misin?
Nigel McGuinness: Nedenini seyircilere az çok anlattım Joe. O yüzden rahat olabilirsin.
Samoa Joe: Arka alandan kimsenin buraya gelmemesinin sebebi açık Nigel ve durum kesinlikle senin söylediğin gibi değil. Korkuyorlar.
Nigel McGuinness: Bunu mantıklı bir zemine yatırmak lazım Joe. İnsanlar ortada hiçbir şey olmayan bir maçta gelip kendini yormak istemiyorlar.
Samoa Joe: Yakında ortada bir şey de olacak endişelenme. Unvanlar görücüye çıktı ve kimin belinde vuku bulacaklarını biliyorlar. İşte o zaman bu mekanda kalkan her unvan senin için olacak. World Heavyweight Championship'i sana bakarak kaldıracağım Nigel. İşte o zaman mantıklı bir zemine oturacak olan senin fikrin olmayacak, bizzat sen olacaksın. Ve ben seni o zeminde bir güzel düzeceğim.
Nigel McGuinness: Biliyor musun Joe... Masaya kim yatar bilmem fakat böyle gidersen düzülenin sen olacağı kesin!
Seyircilerden Nigel'a çok olumlu tepki geliyor! Joe bu lafın üzerine biraz bekliyor, daha sonrasında aşağı inip Nigel'ın karşısına dikiliyor!
NIGEL KULAKLIĞINI BIRAKIP AYAĞA KALKTI! İKİLİ FACE TO FACE YAPIYORLAR!
Joe'dan bir yumruk! Ardından Nigel'ın kafasını bariyerlere çarptırıyor! Nigel dönüp hemen karşılık veriyor ve ikili yumruklaşıyorlar çok seri şekilde! En sonunda Nigel spiker masasında bulunan içeceğini alıyor ve Joe'nun suratına fırlatıyor! Ardından kulaklığını eline alıyor ve Joe'nun kafasına zonklatıyor! Nigel şimdi tutuyor Joe'yu ve kafasını spiker masasına çarptırıyor!
Joe'yu tutuyor Nigel ve ringe sokuyor. TAKIM ELBİSESİNİ YIRTIP GÜREŞ KIYAFETLERİYLE KALIYOR! KENARA ZİLİ ÇALMALARINI İŞARET EDİYOR! OPEN CHALLENGE'A CEVAP VEREN İSİM NIGEL OLUYOR!
Nigel McGuinness vs. Samoa Joe
Joe rakibine doğru koşmaya başlıyor maç başlar başlamaz. Bu esnada Nigel da ringin ortasına doğru ilerliyor biraz. Joe'dan Clothesline! Hayır, Nigel eğilerek bundan kurtuluyor. Joe arkasına döndüğünde ise Headbutt geliyor Nigel'dan. Joe bu hareketin etkisiyle yüzünü tutarak tek dizinin üstüne geçiyor. Bu esnada Nigel'ın iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. İplerden sektikten sonra tek dizinin üstünde duran Joe'ya Running European Uppercut yapıyor! Joe yere seriliyor, tuş denemesi geliyor. 1.. Kickout geldi. Nigel hızla ayağa kalktıktan sonra rakibini köşeye gönderiyor. Şimdi o tarafa doğru koşuyor ve bir Running European Uppercut daha! Joe bu hareketin etkisiyle yüzünü tutarak birkaç adım ilerlerken, Nigel'ın second-rope'a çıktığını görüyoruz. Rakibinin arkasına dönmesini bekliyor. Joe arkasına döndüğünde ise Tornado DDT yapıyor! Hayır hareketini tamamlayamıyor. O da ne? Joe bu hareketi Overhead Belly to Belly Suplex'e çeviriyor! Yaptı, Overhead Belly to Belly Suplex geldi! Nigel sırtını tutarak ayağa kalkarken, Joe kendisini toparlıyor. Nigel ayağa kalktığında ise çok sert bir Big Boot geliyor Joe'dan!
Bu hareketin etkisiyle yere düşen Nigel iplerden destek alarak ayağa kalkıyor ve sırtını ringin köşesine yaslayarak dinliyor. Joe düşük tempoyla oraya gidiyor ve Punching Kombosunu yapıyor rakibine. Bunun ardından Nigel köşede oturur pozisyona geçiyor, Joe ise tauntunu yapıyor. Seyircilerden negatif reaksiyonlar alan Joe öfkeleniyor ve Nigel'a Mudhole Stomping yapıyor! Hırsını Nigel'dan çıkartıyor. Defalarca kez göğsüne tekme atıyor rakibinin! Hiç durmayacak gibi gözüküyor! Hakem en sonunda diskalifiye etmek üzere oraya doğru gidiyor. Saymaya başlıyor, 1... 2... 3... 4... Nihayet bırakıyor Joe. Joe seyircilere bağırarak ''bu iş burada bitti!'' diyor. Şimdi rakibini Muscle Buster yapma amacıyla ayağa kaldırıyor. Onu top-rope'a oturtuyor. Derken... Nigel'dan Joe'ya bir tekme. Joe biraz geriye savrulduktan sonra rakibinin bulunduğu köşeye doğru koşuyor, Nigel'dan bir tekme daha. Joe bir kez daha geriye savruluyor. Nigel kendisini toparlıyor ve atlıyor, Diving Double Axe Handle! İki güreşçi de yerde, seyirciler tempoyla alkışlıyorlar. Güreşçilerimiz ufak ufak ayağa kalkıyorlar.
Nihayet iki güreşçi de ayakta. Karşı karşıyalar, Nigel'dan hamle geliyor. Joe'nun boynuna Cross Chop geliyor! Joe boğazını tutuyor acı içinde. Kıpkırmızı olmuş durumda, hakem Nigel'ı ikaz ediyor. Nigel iplere doğru koşuyor ve iplerden sekiyor. Running Lariat! Hayır! Joe hiç beklenmedik anda Snap Scoop Powerslam'e bağlıyor! Başarılı! Tuş denemesi geliyor. 1... 2... Kickout geldi. Joe bir taraftan boğazını tutarken rakibinin kalkmasını bekliyor. Nigel ayağa kalktığında Joe'dan Inverted Atomic Drop geliyor. Nigel t*şşaklarını tutarken Joe iplere koşuyor. Ardından iplerden sekiyor ve rakibine bir Big Boot yapıyor! Nigel yere düşüyor, ama o da ne? NO SELL! NO SELL! Nigel ayağa kalkıyor ve Joe'ya doğru koşuyor. Ama o da ne? Joe'dan STJOE! STJOE GELDİ! Joe rüzgarına arkasına aldı gibi! Durmuyor bir de Running Senton geliyor! Hayır, dizlerini kaldırıyor Nigel. Joe sırtını tutarken Nigel ayağa kalkıyor. Rakibini ayağa kaldırıyor ve onu iplere gönderiyor. Joe iplerden sekiyor ve Nigel'dan Arm Drag, başarılı. Joe ayağa kalkıyor hızlıca. Nigel'dan rakibinin karnına tekme ve hemen devamında DDT! Tuşa gidiyor. 1... 2...
3 olmadan Kickout geldi! Nigel soluklanıyor hızlı hızlı. Hiç beklenmedik anda sıradaki hamlesini devreye sokuyor, Bridging Scissored Armbar! Joe pes edecek mi? Joe gerçekten kötü durumda, bakalım pes edecek mi? Pes edecek mi? Joe ufak ufak sürükleniyor ve ayağını ipe atıp rope-break ile kurtuluyor. Nigel biraz geç olsa da bırakıyor rakibini. Kaldırıyor onu şimdi ayağa. Köşeye gönderiyor tüm gücüyle. Joe çok sert bir biçimde sırtını köşeye çarptıktan sonra oraya yaslanıyor. Nigel oraya gidiyor ve rakibini top-rope'a oturtuyor. Şimdi ne yapacak? Bir saniye, TOWER OF LONDON GELİYOR! TOWER OF LONDON! BAŞARILI! OLDU! Nigel durmuyor rakibini ayağa kaldırıyor. Joe'dan rakibine Forearm Smash! Nigel bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor. Ama o da ne? İplerin arasından sekerek geri dönüyor JAWBREAKER LARIAT YAPIYOR! JAWBREAKER LARIAT GELDİ! Tuşa gidiyor hemen, hakem ise saymaya başlıyor bir taraftan. 1... 2... 3?
3 olmdan Kickout geldi. Çıldırıyor Nigel, bu maç nasıl bitecek? Hızla ayağa kaldırıyor rakibini ve iplerin üstünden ringin dışına atıyor. Şimdi kendisi de o bölgeye gidiyor, Rakibini ayağa kaldırıyor ve onu çelik basamaklara fırlatıyor! Hayır, Joe ayak tabanını çelik basamaklara koyarak durmayı başarıyor. Arkasına döndüğünde rakibinin kendisine doğru koştuğunu görüyor ve Back Body Drop yapıyor! Nigel çelik basamakların üstüne düşüyor ve acı içinde sırtını tutuyor. Joe kendisini toparlıyor kısa sürede. Rakibini ayağa kaldırıyor ve ona bir Body Slam yapıyor! Nigel sırtını tutuyor, Joe onun dinlenmesine fırsat vermeden bir de Running Senton yapıyor! Durmuyor, onu ringin içine sokuyor. Nigel ipleri tutarak köşeye geçiyor. Joe koşuyor ve Corner Clothesline! Yetmiyor, üstüne bir CCS ENZUIGIRI! BAŞARILI! Şimdi rakibinin ayağa kalkmasını beklerken tauntunu yapıyor Joe. Nigel ayağa kalkıyor ve Joe'dan Coquina Clutch'a bağlıyor! OLDU! Nigel'ın tek gözü kapanıyor. Tek dizinin üstüne çöküyor. Joe, Nigel'ın gövdesine bacaklarını saracak ve muhtemelen sonu gelecek maçın. Bir saniye! Bir saniye!
SAMOA JOE'NUN SIRTINA ÇOK SERT BİR KENDO STICK DARBESİ GELİYOR! BU DA KİM? VURAN KİŞİ KİM? HAKEM MAÇI BİTİRİYOR, HAKEM MAÇI BİTİRİYOR!
Kazanan: No Contest
Bu Will Ospreay! Ospreay elindeki Kendo Stick ile soluklanmadan vurmaya devam ediyor! En sonunda elindeki Kendo Stick kırılıyor. Hakem ringi terk ediyor ve arka alandan destek istiyor! Ospreay hırsını atabilmiş değil. Ringin dışına çıkıyor ve ringin altından sandalye alıyor, ringe atıyor. Bir sandalye alıyor ve onu da atıyor. Bir sandalye alıyor ve onu da atıyor. Bir sandalye alıyor ve onu da atıyor. Neyi planlıyor? Şimdi ringin içine giriyor. SANDALYELERDEN BİRİSİNİ ALIYOR VE ÖNCE BİR KERE SIRTINA VURUYOR JOE'NUN. HEMEN ARDINDAN AÇIYOR VE İÇİNE JOE'NUN KAFASINI YERLEŞTİRİYOR. SANDALYELERDEN DİĞERİNİ ALIYOR VE ONA DA JOE'NUN KOLUNU SOKUYOR. BİR DİĞER SANDALYEYE DE JOE'NUN BACAĞINI SOKUYOR. YERDE KALAN SON SANDALYEYİ ALIYOR VE SIRASIYLA BÜTÜN SANDALYELERE VURUYOR! BU İNANILIR GİBİ DEĞİL! OSPREAY'İN GÖZÜ DÖNMÜŞ DURUMDA! NEFES BİLE ALMADAN SANDALYELERE VURUYOR ELİNDEKİ SANDALYE İLE! JOE PERİŞAN DURUMDA! ARKA ALANDAN BİR SÜRÜ GÖREVLİNİN KOŞARAK GELDİĞİNİ GÖRÜYORUZ. BİR SANİYE! SEYİRCİLERİN ARASINDA DA HAREKETLİLİK VAR!
Bunlar Kyle Fletcher ve Mark Davis! Bariyerlerin üstünden atlıyorlar ve ringin önünde duruyorlar. Ringe girmeye çalışan görevlilerin hepsiyle mücadele ediyorlar. Hepsini yumruklarla yere indiriyorlar. Bu esnada Nigel'ın Ospreay'le göz göze geldiğini görüyoruz. Kendisinin bu olaylarla alakası yok, en azından o bu şekilde düşünüyor olmalı ki iplerin arasından apron'a geçmeye yelteniyor. Ama OSPREAY İPLERE TEKME ATIYOR! NIGEL ACI İÇİNDE T*ŞŞAKLARINI TUTUYOR, RİNGİN DIŞINA DÜŞÜYOR. DIŞARIDA AYAKTA GÖREVLİ KALMAMIŞ DURUMDA, MIKE VE KYLE NIGEL'I KALDIRIYORLAR VE RİNGİN İÇİNE SOKUYORLAR. OSPREAY YERDEKİ NIGEL'I KALDIRIYOR VE STORM BREAKER YAPIYOR! MARK ÇELİK BASAMAKLARI DAĞITIYOR VE ALTTAKİ BÜYÜK BASAMAĞI RİNGİN İÇİNE SOKUYOR. DİĞER TARAFTAN KYLE RİNGİN ALTINDAN ÇÖP KUTUSU ALIYOR VE RİNGE ATIYOR. ŞİMDİ İKİSİ DE RİNGİN İÇİNE GİRİYOR.
SAMOA JOE'NIN ALNINI ÇELİK BASAMAĞIN SERT KISMINA DAYIYORLAR VE İTTİRİYORLAR. JOE KIPKIRMIZI OLMUŞ DURUMDA! DERKEN HAYIR, OLAMAZ! JOE KOŞMAYA BAŞLIYOR VE HIDDEN BLADE! HIDDEN BLADE! JOE'NUN KANAMASI VAR! ÇELİK BASAMAĞIN SERT KISMI JOE'NUN ALNINI AÇIYOR VE KANLAR GELİYOR! SIRA KYLE'DA MARK İLE KYLE ÇÖP KUTUSUNU KAFASINA GEÇİRİYORLAR NIGEL'IN. ŞİMDİ DE ONUN KOLLARINA GİREREK KAÇMASINI ENGELLİYORLAR. OSPREAY İPLERE KOŞUYOR, MARK İLE KYLE KOLLARINI SERBEST BIRAKIYORLAR VE OSCUTTER! OSCUTTER! ÇÖP KUTUSUNUN ŞEKLİ DEĞİŞİYOR! BU İŞ ARTIK İŞKENCE OLMAYA BAŞLADI! DURMAYA HİÇ NİYETLERİ YOK.
Kyle ve Mark ringin dışına çıkıp ringin dışından aldıkları birkaç sandalyeyle ringe geri dönüyorlar. JOE'NIN BACAKLARINDAN BİRİSİNİ KYLE, DİĞERİNİ MARK TUTUYOR. AMAÇLARI NE BUNLARIN, JOE'NUN ORTA BÖLGESİNİ AÇIYORLAR! OSPREAY SANDALYE İLE T*ŞŞAKLARINA VURUYOR RAKİBİNİN! JOE ARTIK DAYANAMIYOR! ÇOK KÖTÜ DURUMDA ARKA ALANDAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ YIĞINI GELİYOR! KYLE VE MARK SANDALYELER İLE NIGEL'IN SIRTINA VURUYORLAR SIRAYLA. OSPREAY, JOE'YU ÇELİK BASAMAĞA YATIRIYOR. ONUN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR VE KALKTIĞINDA İPLERE KOŞUYOR. OSCUTTER! ÇELİK BASAMAĞIN ÜSTÜNDE OSCUTTER! JOE'NUN KAN KAYBI ARTIYOR! ÇELİK BASAMAKTA BİLE JOE'NUN KANLARI VAR! GÜVENLİ GÖREVLİLERİ RİNGİN İÇİNDEKİ SALDIRGANLARI ORADAN KOVUYORLAR ABARTISIZ BİR ŞEKİLDE. UNITED EMPIRE ÜYELERİ KAHKAHALAR ATARAK ÇIKIYORLAR. OSPREAY ANONSÖRÜN ELİNDEKİ MİKROFONU KAPIYOR VE KONUŞUYOR.
Will Ospreay: Yo, Regal! Benim sınırlarımın olmadığını hiçbir zaman farkında olmadın. Ospreay ve United Empire ile uğraşılmaması gerektiğini idrak edemedin. Adımı attığım her yerde benimle uğraşılmaması gerektiğini herkese kavrattım. Benimle uğraşmak çok ciddi bir hata! Beni karşınıza almanız çok büyük bir hata! Şimdi ringin içindeki kadavraları incelemeye alabilirsiniz! United Empire'ın şovu bitmiştir! (mikrofonu fırlatıyor)
United Empire ekibi taunt'larını yapıyor. Kameralar önce sırasıyla, sonra da bir bütün olarak onları çektikten sonra sedyelere yerleştirilen Nigel ve Joe'yu çekiyor. Bu görüntülerin ardından haftalık Mayhem şovumuzun sonuna geliyoruz. ANCAK HEMEN GİTMEYİN! SIRADA EXCLUSIVE VAR!
PGW MAYHEM #3
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved
- EXCLUSIVE -
Kameralarımız Pat McAfee Show'a çevriliyor.
Pat McAfee: Bayanlar ve baylar, bütün haftanın stresini alacak olan Pat McAfee şova hoş geldiniz! Bütün Pater'lerimin bugünü heyecanla beklediğini biliyorum. R-Truth ile yaşananlarla ilgili bir açıklama yapmam gerektiğini de öyle...
Pat düşünceli şekilde kameraya bakıyor.
Pat McAffee: Bazen vicdanınız sizin için bir sinyal işlevi görür. Sonradan düşündüğünüzde bazı şeyleri daha farklı yapabileceğinizi anlarsınız. Vicdanınız, size rehber olur. Ben de bu anlardan birini yaşamış bulunuyorum. Gerçekten de, Pat McAfee bile olsanız bazı şeyler geç anlaşılıyor. R-Truth'la aramızda geçenler konusunda da vicdanım bana bir rehber oldu. Sonradan durumu değerlendirdiğimde açık ve net bir şekilde gördüm ki: Truth'un sözünü keserek bir hata yapmış olabilirim...
Pat McAfee: Truth belki de bize epey önemli gerçekler anlatacaktı. Belki bir hayat dersi verecekti. Sesini duyurmaya herkes kadar hakkı vardı. Ancak ben.... bir hata yaptım. Bunun için siz seyircilerime ve özellikle R-Truth, sana net bir şey söylememe izin ver. Hatalardan dönmek için gönül almak, gönül almak için de özür dilemek gerekir. R-Truth...
Pat ekrana bakıyor.
Pat McAfee: Benim sana hiç bir özür borcum yok çünkü sen bir o**** çocuğunun tekisin. Benim şovumda kuralları koyabileceğini düşünüyorsan, ağır bir şekilde yanılıyorsun. Ve siz seyircilerime, R-Truth gibi Pat McAfee'ye saygısızlık yapmaya niyetlenen kişilerin sonu ne olur uygulamalı bir şekilde göstereceğim bu gece. Şovumuzda bir ilke tanık olmaya hazır mısınız baylar ve bayanlar? ÇOCUKLAR, ŞEREF KONUĞUNU GETİRİN.
Alkış efekti duyulurken Pat boş boş gülümseyerek sağa bakıyor. Pat McAfee şov yelekli adamlar birisini sürükleyerek getiriyor... Bu...
..R-TRUTH! Truth, burnundan kan sızar halde kamera açısına sokulurken Pat ayağa kalkıyor.
Pat McAfee: Konuğumuz yorgun gözüküyor.. İsterseniz biraz daha yorgunluğunu alalım çocuklar.
Adamları Truth'un kafasını masaya çarptırıyor. Ardından da kafasının arkasına çok sert bir yumruk indiriyorlar. Saçından tutup kafasını geri çektikleri Truth'un karnına aşırı sert bir yumruk gömerek nefesini kesiyorlar. Pat de kameraya bakıp gülümseyerek ceketini çıkarıyor ve Truth'a bakıyor.
Pat McAfee: Bu hoş sohbetin ardından, konuğumuzu daha yakından tanımak için son sorumuzu soralım... çocuklar, hazırlayın.
Adamları Truth'a diz çöktürüyor. Truth'un kafası aşağı bakar ve burnundan hala kan sızarken PAT MCAFEE FIRLIYOR VE PUNT KICK! Stüdyonun ortasında kafasına çok sert bir tekme geçiriyor Truth'un! Truth bilinçsiz halde yere yığılırken Pat başından duruyor ve Truth'un kafasının üzerine bastıktan sonra kameraya dönüyor.
Pat McAfee: Pat McAfee Show'dan bu haftalık da bu kadar! Gelecek bölümde görüşmek üzere, hoşça kalın!
Truth'un kesik kesik nefes almaya çalışma sesleri eşliğinde kamera kapanıyor.
Son düzenleme: