- Konular
- 2
- Beğeni sayısı
- 61
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- The Miz
- Favori Güreşçi
- CM Punk
AWEEEEESOOOME!
I Came To Play çalıyor. Dünyanın en yakışıklı Genel Müdürü The Miz girişte görünüyor! Kıvrak zekası ve kaslı kolları ile güreşte rakiplerin korkulu rüyası, karizması ve yönetsel yetenekleri ile yeni atıldığı GM rolünde lider isim... Dünyanın en güzel kadını ile evlenmiş en şanslı erkeklerden biri aynı zamanda. El attığı her işte nasıl bu kadar harika olabiliyor ki? Onun gerçekten mükemmel biri olduğunu kabul etmek çok zor değil.
The Miz tüm ihtişamıyla ringe ilerliyor. Bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.
The Miz: PGW tarihinin en harika GM'i... Kendi yorumum bu değil, bunlar forumlarda okuduğum ve hayranlarımın bana lütfettiği cümleler. Elbette ki beni anlatan onlarca iltifattan yalnızca bir tanesi. En basitlerinden biri. Onlar gerçekten de haklı. Ben PGW evreninin gördüğü gelmiş geçmiş en iyi yöneticiyim. Diğerleri yanıma bile yaklaşamaz! Eğer bu arena tıklım tıklım doluyorsa işte sebebi karşınızda. Size ilk günden beri seyir zevki yüksek aksiyonlar sundum. Önce güreşçileri kendim yönettim, onlar üzerindeki hükmümü kuvvetlendirdim. Sonra da bu işin içine herkesi dahil ederek heyecanı bir kat daha artırdım. Söylesenize, kimler meclis buraya toplandığı zaman deli gibi heyecanlanmıyor? Ne karar alınacağı kesinlikle belli olmayan bir sekans. Birileri kazanırken birileri kaybediyor ve bunun sebebi çoğu zaman diğer güreşçiler oluyor. Alın size modern bir güreş şovu. Fakat her daim güreşçilere söz vermemek gerek. Örneğin Roman... PGW'den uzaklaştığım ilk gece kendi hükmünü dağıttı ve SummerSlam'e, onu duyurmamama rağmen kendi adını yazdırdı. Dwayne'in kuzeni diye ses etmemiştim ama şu an herhangi bir insan Dwayne'e kuzeninden daha yakındır, değil mi? Gerçek bir aile kaosu... Ne yazık! Roman ve Dwayne bize Amerikalıların kan bağlarının neden kuvvetli olmadığını bir kez daha anlattı. Prince of PGW gecesi yaşananlar ile bu fikrimiz iyice pekişti. O akşam Roman'ın maçını iptal ettiğim için hiç pişman değilim. Herkes geçmişte yaptıklarının cezasını gelecekte bir gün çekecektir. Roman da SummerSlam dönemi ve sonrasında yaptıkları ile cezasını buldu. Fakat Roman bir yana, neden benim Maryse'im de hayat tarafından böyle bir ceza aldı, onu gerçekten bilmiyorum!
Seyircilerden cheer geliyor.
The Miz: Orospu çocuğu Chris Brookes! Bu adamla PGW'nin başından beri olan ilişkimi düşündüğümde gerçekten kendimi melek olarak görüyorum. Oysa kurnaz ve bazen de sinsi biri zannederdim. Chris hayatında yapabileceği en büyük orospu çocukluğunu bana yaptı. Sürekli olarak yanımdaydı. Götümü yalamak dışında yapabildiği hiçbir şey de yoktu. Ben de o zavallıya biraz güreşi öğrenebilsin diye dersler veriyor ve rotasını çizmeye çalışıyordum. Hayatsız bir güreşçi zannediyordum onu, yaşamı birilerine sakso çekerek geçirebilmiş, bu yüzden de sürekli olarak yalakalık yapan, belki de zor bir çocukluk yaşadığı için hayatta kalmaya çalışırken gördüğü her dala tutunan bir adam olduğunu düşünüyordum. Ona acıyordum... Oysa şimdi kendime acıyorum. Ne kadar da yanlış yapmışım. Onu ailemle tanıştırdım. Ona güreşte fırsatlar verdim. Fakat o... Yapabileceği en büyük hatayı yaptı. Survivor Series bir yüzleşme gecesi. Onu anasından doğduğuna pişman ettikten sonra göreceksiniz, bir nefeste kovup PGW'yi bu pislikten temizleyeceğim. Bir kadına el kaldıran hiçkimse bu şirketin çatısı altında yer alamaz! Hele ki o kadın benim Maryse'im ise!
The Miz'e yoğun derecede olumlu reaksiyon geliyor. Herkes onu takdir ediyor, bazıları cheer bazıları da alkış ile.
The Miz: Bu şirket benimle beraber harika bir seviyeye geldi! GM olarak bu başarıdan bizzat ben sorumluyum. Kendimi takdir ediyorum. Harika bir iş çıkarıyorum! Alberto Del Rio bu gece 100 günü devirdi ve tarihi yazdı. Gerçekten de inanılmaz değil mi? Bu serüvenin 50 gününü bana yazın, çünkü şovlarda oldukça uzak duran biri olmasına rağmen ona müsamaha göstermeyi bildim. Will Ospreay deli gibi hırslı ve o kemeri istiyor. Bryan Danielson ise Will ne kadar hırslı ise bir o kadar sakin. Gerçekten bu adamlar Survivor Series'te neler yapacak? Heyecanla bekliyorum. Wyatt Family ve Judgment Day maçından çok umutluyum. Bu güreş şöleninde en az 2 ölü bekliyorum beyler. Haydi bakalım, gazanız mübarek olsun. Roman ile Enzo romantik bir komedi dizisi çekiyor gibi. Enzo'nun geçen WrestleMania'da Undertaker ve Shawn Michaels'ı aynı gece emekli ettiğini düşünürsek Roman'ın Tribal Chief unvanını Enzo'ya vermesini bekliyorum. Ne dersiniz çocuklar? Yeni bir şefe ihtiyacımız yok mu? Val Venis'in Karanlık Deliği becermesini kimler görmek istiyor? Ben sabırsızlıkla bekliyorum. Hatta şimdiden KALKTI BİLE! Veeee ana olayda! The Miz Chris Brookes'un amına koyduktan sonra onu derhal kovuyor! İşte bileti almak için en büyük neden! Herkesi o gece Survivor Series arenasında görmek istiyorum. Çünkü iki ölü dört beş yaralıdan ziyade bir pislik daha o gece PGW'den kovulurken hepsinden farklı olarak tarihin en iyi GM'i tarafından sağlam pataklanacak! Bekleyin ve beni izleyin!
I Came To Play çalıyor. The Miz mikrofonunu karizmatik bir şekilde bırakıp oradan ayrılıyor.