Şov: SmackDown #1318
Tarih: 22 Kasım 2024, Cuma
Cody Rhodes: İşte o an, face to face zamanı! Size burada olmayan bazılarını söyleyeyim, Randy Orton burada değil. Ve bana Kevin Owens'ın da burada olmadığını söylediler, ama ben buna inanmadım. Yani Kevin Owens, her neredeysen lütfen, lütfen, lütfen şu lanet olası ringe hemen şimdi gel! Beni daha fazla bekletme KO! Hemen şimdi Kevin, bu ringde, tıpkı Fayette'de yaptığımız gi-
Seyircilerin arasından gelen bir ses Cody Rhodes'un lafını bölüyor. Bu ses Kevin Owens'a ait!
Kevin Owens: (Yüksek bir sesle) Cody, söylemeliyim ki birazcık aşağılanmış hissettim. Çünkü, bu geceki SmackDown'a davet edildim. Çünkü "muhteşem" Cody Rhodes beni burada istedi. (daha da yükseliyor) Ve Cody Rhodes'un çağrısını reddedemezsin. Bu yüzden buradayım, jilet gibi halimle ve en iyi attireımlayım ve sen aptal, pespaye politikacı takım elbiselerini giymeden gelmişsin. Bence ben daha iyisini hak ediyorum!
Cody Rhodes: Buraya davet edildin Kevin doğru, ama kalabalığın önünde dikilmek için değil, buraya benimle hemen şimdi ringe çıkmak için davet edildin!
Kevin Owens: Evet bu doğru, ancak şöyle bir şey var. Buna pek alışkın değilsin ama istediğin şeyi alamayacaksın çünkü sadece sen istiyorsun.
Owens seyircilerin arasında konuşmaya devam ederken Cody ringden iniyor ve Owens'ın yanına gitmeye çalışıyor! Fakat birkaç güvenlik görevlisi hemen Cody'nin önüne geçiyor.
Kevin Owens: Oooo, n'apıyorsun? Cody Rhodes atla dedi diye atlayacağımı mı zannettin? Hayır, hayır, ben buradayım; sen oradasın ve bu şu an için en doğrusu. Hey, bunu sormama izin ver. Şu an kapışmak istediğin için beni galeyana getirmeye çalıştığını görüyorum, öyle değil mi? Geçen hafta söylediğin şey, benimle kapışmak mı istiyorsun? Bunu yapmadan önce, neden seni bu denli üzen şeyin ne olduğunu söylemiyorsun? Son birkaç ayda olanlardan neden bahsetmiyorsun? Ben sana ne yaptım, sen bana ne yaptın, Randy Orton'a ne oldu, bunları konuşmayacak mıyız? Bunların hepsi senin suçun!
Bu noktada ikilinin sesi iyice yükseliyor ve bağrışmaya başlıyorlar.
Cody Rhodes: Öyle mi? Benim suçum demek ha?
Kevin Owens: Aynen öyle!
Cody Rhodes: Evet, Randy Orton'a Piledriver yapman benim suçum. (!)
Kevin Owens: Evet senin suçun! Nedenini bilmek ister misin!
Owens seyircilerin olduğu kısımdaki merdivenlerden iniyor ve ringe doğru gidiyor! Cody de ceketini çıkarıp ringden iniyor ve yine görevliler onun önünü kesiyor. Owens ise yürüyerek konuşmaya devam ediyor.
Kevin Owens: Senin suçun. Çünkü dört yılımı, dört yılımı verdim...
Owens anonsör masasının üzerine çıkıyor, Cody ise yine ringe dönüyor.
Kevin Owens: ...Bloodline ile her hafta canhıraş mücadele etmek için dört yılımı verdim. Kan, ter ve gözyaşı döktüm! Onlarla mücadele ettim ve onlar benim kariyerimi bitirmeye çalıştılar. Özellikle, gruba liderlik eden adam, Roman Reigns benim kariyerimi bitirmek için sayamayacağım kadar çok kez uğraştı. Ve asla yapamadı, yapamayacak da! Sen daha geri dönmeden ben onlarla mücadele etmeye devam ettim. Sonra geri döndün ve ne oldu? Senin yanında durdum, seninle beraber dövüştüm, seninle bir olup onlarla dövüştük. WrestleMania 39'da WWE Şampiyonluğu'nu kazanmaya çalışırken ringdeydim, WrestleMania 40'ta sen kemeri kazandıktan sonra bunu kutlamak için ringdeydim. En az senin kadar mutluydum, çünkü "hikayeni tamamlamıştın". Peki birkaç ay sonra ne oldu? Roman Reigns bir partnere ihtiyaç duymuştu, çünkü etrafındaki herkes ondan bezmişti. Ve ona kim evet dedi? Sen Cody! Sen benim kariyerimi bitirmeye çalışan herifle takım oldun! 11 yaşımdan beri sevdiğim tek şeyi elimden almaya çalışan o herifle takım oldun! [Roman Reigns] benim ekmek teknemi elimden almaya çalıştı ve sen onunla takım oldun! Dolayısıyla, evet, tüm bu yaşananlar senin suçun!
Owens'a genellikle olumlu reaksiyonlar, çıtırdan da yuhalamalar geliyor.
Cody Rhodes: Yeter! Yeter! Eğer Roman Reigns ile takım oldum diye yaptıklarını haklı çıkarmaya çalışıyorsan, süper. Buna inanmışsın, ama işin aslını anlatmama izin ver! Roman Reigns ile takım olmamın seninle hiçbir alakası yok! O bana sordu ve ben de bunun doğru olacağına kanaat getirdim. Fakat bu, Kevin Owens'ın kişiliğiyle uyuşmuyor. Çünkü sende kurban psikolojisi var! Kevin Owens her zaman tüm dünyayı karşısına almak zorunda! Kevin Owens'ın hikayesi, baskı altında kalmasıyla şekillenmek zorunda! Sıcak gelişme dostlar, kimse Kevin Owens'ı Kevin Owens'ın kendisinden daha çok aşağı çekemez! (Cheerlar yükseliyor) Kendini sabote etmen, kesinlikle bambaşka bir seviyeye atladı. WWE'nin yüzü olma fikrine saplanmışsın, Her şeyin bir takım çalışması olduğunu bilmeden 1 numaralı adam olmakla kafayı bozmuşsun! Fark etmediğin şey Kevin, neden bu konuya takıntılı ve saplantılı olduğun! 10 yıldır WWE ile bir aradasın, Her türlü övgüyü topladın, o [Kevin] bir Grand Slam Şampiyonu! Son yılların en iyi superstarlarından birisin ve herkes bunu biliyor, fakat sen Kevin Owens!.. "Self-sabotage" hakkında konuşmak ister misin? Birbirimizle güreştiğimiz son maç hakkında konuşalım, Bash In Berlin hakkında konuşalım! Tetiği çekemedin, dizim kötü durumdayken tetiği çekmedin. Çünkü bana bu apronda Powerbomb yapabilirdin ve belki de şu an burada tüm rüyaların gerçek olurdu ve WWE Şampiyonu olarak burada duruyor olabilirdin. Ve sen bunun için beni mi suçluyorsun? Sonunda yaptın ama değil mi Kevin? Sonunda o tetiği çektin, gel gelelim yanlış adama çektin. Randy Orton, yüzde yüz ve kat'i surette bir efsane ve senin dostundu. Ve o, senin ona yaptığını hak etmedi! (Alkışlar yükseliyor) Yasaklanmış, hayat bitirecek cinsten bir hareketi ona uyguladın. Çizgiyi aştın, aşabileceğin her türlü çizgiyi aştın. Ve bu ders, mikrofonun gerisinde bir promo ile sınırlı kalmayacak. Bununla yetinmeyeceğim, seni tam bu ringde döveceğim. İster burada, Salt Lake City'de. İster kendi ülkende Survivor Series'te, ister Saturday Night's Main Event'te. Zaman geliyor ve artık topun sende olduğunu bilmeni istiyorum.
Kevin Owens: Benimle dövüşmek istiyorsun ha? Bir maç mı istiyorsun demek? Bunu alacaksın, fakat ben ne zaman olmasını istersem o zaman alacaksın. (Seyirci yuhalıyor ve Owens seyirciye yöneliyor) Bu kesinlikle bu gece olmayacak, pekala. (Seyirci yuhalamaya devam ediyor, Owens ise Cody'e yöneliyor yine) Fakat şunu unutma, bu yaşandığında sadece işimi, bana teklif ettiğin şeyi yapıyor olacağım. Ve bu sefer tetiği çekmem konusunda endişelenmene gerek yok, çünkü Randy Orton ile çizgiyi aştığımı söyledin. Haklısın, fakat ben Randy Orton'ı seviyorum. Sen... Senden ise nefret ediyorum!
Owens son vurucu darbesiyle beraber mikrofonu yere atıp masadan iniyor ve yine seyircilerin arasına girerek oradan ayrılmaya koyuluyor.
Cody Rhodes: Kevin, Kevin, Kevin! (Owens yürürken ringe doğru bakıyor) Bence sen benden nefret etmiyorsun. Bence sen kendinden nefret ediyorsun!
Owens bu lafı duyunca geri dönecek gibi oluyor ama hafif gülümseyip yine arkasını dönüyor.
Cody Rhodes: Artık ne kadar ileri gidebileceğini biliyorum ve bir noktada aynı doğrultudayız. Çünkü şunu bil ki, bu maçı yapmaya ne zaman karar verirsek bundan böyle benim de aşmayacağım tek bir çizgi yok!
Cody Rhodes mikrofonu atıyor ve Kingdom çalmaya başlıyor arenada. Owens bir yandan yürürken zaman zaman Cody'i izlemeye devam ediyor ve bir süre sonra gözden kayboluyor. Segment bu şekilde sona eriyor.
Son düzenleme: