- Konular
- 15
- Beğeni sayısı
- 144
- PG Nakit
- 0
- Favori Güreşçi
- Drew McIntyre
RPG - Şeftali
Santurce, San Juan, Puerto Rico - 1984 "Carlos! Edwin! Sana diyorum... Koşma! Düşeceksin, yavaş ol biraz yavrum. Colon! Colon! Her seferinde, her haftasonu aynı şeyi yapıyorsun bu kucağımdaki küçük çocuk ve büyük fırlamasıyla beni buraya, aynı bahçeye tek başıma bırakıp eğitim vermeye...
profesyonelgures.net
Carlito'nun koridordan gidişiyle yalnız kalan Wes'in yanına uzaktan Balor'ın yürüdüğünü görüyoruz. Wes onu fark etmeden durmaya devam ederken birden Balor'ı birisi kapıdan içeri çekiyor! Balor yumruğunu hazırlayıp vuracakken bu kişinin JD McDonagh olduğunu görüyor! Balor şaşkın bir şekilde ona bakarken JD kısık bir sesle konuşuyor.
JD McDonagh: Bok Lee mi? Ciddi misiniz siz ya? Geçen şov oraya geldim ve onun elini sıktım ama emin ol bunu Judgement Day için yaptım Finn. Sizi zor duruma düşürmemek için yaptım. Evet sakatlanmış olabilirim ve bu benim hatam. Çevremizde bu adamdan bin kat sağlam güreşçiler varken onu seçmek de sizin hatanız olabilir. Bunun yaşanmasını istemiyorum. Kendi topuğumuza sıkacağız amına koyayım ve bu beni deli ediyor!
@GBB