RPG Artık Sen Beni Takip Edeceksin!

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
58
Beğeni sayısı
399
PG Nakit
265
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Video Promo Payback #55 Sırasında Yaşanan Takım Aksiyonunun Son Anlarının Oynatılmasıyla Başlıyor.

Enzo Amore: Flowline dedik ya bro, bunlar benim de hakkım. Belki böyle biraz dikkatini çekmeyi başarmışımdır he. Artık sen beni takip edeceksin.

Hidden+Blade+3.gif

ROMAN NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIRKEN, KAFASINA BİR BACK ELBOW YİYOR! BU WILL OSPREAY! OSPREAY, ROMAN'I YERE SERİYOR! SONRASINDA DA KENDİ KENDİNE TAG ALIYOR! TAMA YERDEN KALKMAYA ÇALIŞIRKEN HIDDEN BLADE!!! OSPREAY TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazananlar: Will Ospreay & Roman Reigns

Ospreay ve Reings ikili bir şekilde maçı kazanmayı başarıyor. Ancak ayakta kalan sadece Will Ospreay oluyor. Hakem onun elini kaldırıyor ve Ospreay kısa bir zafer kutlaması yapıyor. Biz ise maçın önemli anlarını izledikten sonra, Ospreay ve Callis'in arka alana doğru gittiğini görüyoruz. Bu sırada yavaş yavaş ayaklanan Reigns ona öfkeyle bakıyor. Bununla birlikte reklamlara gidiyoruz.

Bu Görüntülerin Ardından Bizi Omzunda Takım Kemerlerinden Biri Olan Enzo Amore Karşılıyor.

1732442529307.png

''Muhtemelen bunu kimse beklemiyordu. Herkes arka plana çekilmemi ve Roman'ın gölgesinde yaşamamı bekliyordu. Flowline dedik, en iyi dostum dedim ama gün sonunda bir hiçmişim gibi itilip kakıldım. Sözünü dinlemekle ya da kemerleri senin taşımanla bir sorunum yok ama küçük düşürülmek... İşte bu gerçek bir sorun. Senin takım arkadaşın benim ama gün sonunda Miz beni değil de yanına Ospreay'i koyuyor. Ne kadar istemesem de sorun etmedim ve maçın bir parçası olmasam bile orada bulunup seni destekledim. Herkes hakkımda 'yancı, Romansız bir hiç, takım kemerini sen kazanmadın!' gibi şeyler atıp tutarken kulaklarımı kapadım. Ta ki sen son darbeyi vurana kadar. Madem takım oyunlarında kötüsün, o zaman artık sen beni takip edeceksin! Bu saatten sonra Flowline'ın yüzü sen, beyni ise ben olacak. Şunu unutma ki eğer sen olmasaydın ben Chris Brookes ile zaten takım şampiyonu olacaktım. Ama eğer ki ben olmasaydım seni terk eden ailenle beraber şirketteki kimse yanında durmayacak ve takım potasına bile giremeyecektin! Maçta üstünlük yaratmış olabilirsin ama maçta olma sebebin bizzat benim. Ben olmasaydım sadece yeri Wes Lee ile doldurulabilen eski bir şampiyondun! Sana sert konuşuyorum çünkü gözlerini açmanı istiyorum. Flowline olsun ya da olmasın ben yoluma bakarım. Ama Flowline olmadıkça Alberto'ya dokunma yolundaki GoD, Ospreay ve Callis engellerini yalnız başına temizlemek zorunda kalırsın.''

Enzo ucundan tutarak kaldırır ve son sözlerini söyler.
1732443474367.png

''Hala vaktin var şef. Sadece iyi düşün ve iyi oyna. Yoksa benim elimden yalnızca bu kemer kayarken senin için tüm ihtimaller bir anda kayıp gider.''
Kameraya doğru sinirli bir ifadeyle bakarak:
''Roman Reigns, ACKNOWLEDGE ME!!''

Kameranın kararmasıyla video promo sonlanır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: