- Konular
- 103
- Beğeni sayısı
- 1,699
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
Ricardo odadan çıkmadan önce Alberto son sözlerini söylüyor.
Alberto "La Cara" Del Rio: Ricardo! Bugün başka misafir istemiyorum. Kapıları kapatın ve aşağıdaki salakları da kovun evimden!
¡estúpidos!
Alberto "La Cara" Del Rio: Bu şirkete adımımı attığım ilk günü hatırlıyorum. Beceriksiz güreşçiler vardı, tarihin en kötü şampiyonu vardı, nasıl yönetildiği belli olmayan bir şirket vardı. Ama. Ama bu kadar aptal yoktu! Hiçbir zaman olmadı. Bu şirket bana artık ne gibi hissettiriyor biliyor musunuz? Tımarhane. Tüm kaçıkların toplandığı yer. Aylardır kırık bir burunla güreşiyorum ve bunun karşılığı her iki haftada bir evime giren hırsızlar. Ladrones! Ama artık bıktım. Tüm bunlardan. Bunca zamandır gelen sakinliğimin sebebi, bu şirketin en prestijli şampiyonu olmanın getirdiği bilinçti. Çünkü biliyorsunuz. Diğer tarafta, daha önce iki kez kazandığım bir kemer için kendini güneyli bir kasaba adayan çocuğu görünce… tüm bunları yapmak zorunda olduğumu hissediyordum. Ancak tüm bu yaptıklarım, bana karşılık olarak ne getirdi biliyor musunuz? Her hafta ertelenen bir ameliyat ve cüretkar rakipler. Dwayne’e verdiğim sözler vardı, bunun farkındayım ama bu saatten sonra hiçbir şey… hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. (derin bir soluk alıyor.) Haftalar öncesine dönelim. Kuytu bir sokak, ben, Rey’in çocuğu ve onun histeri krizi geçirip duran kankası. O gün, o sokakta ikisini de parçalamamam için hiçbir sebep yoktu. Bunu yapabilirdim. Bunun için aracı motosikletin üzerindeki çocuk yerine, bizim genç Mysterio’nun üzerine sürebilirdim. Ama bunu yapmadım. “Ne oldu La Cara, insanlığın mı tuttu?” diyebilirsiniz ama unutmayın, herkesin bir çizgisi vardır. Ve ne zaman bu çizginin durulması gerektiği tarafında dursam, hoşuma gitmeyen işler oluyor. Ben seni bağışlamışken Mysterio… sen bunun karşılığında ne yaptın? Evime girip, benim olan bir şeyi çaldın cabron! Ve bu… bu tam da senden beklediğim şeydi şerefsiz! Çünkü sana bakınca gördüğüm şey, Guerrero olmaya çalışan bir Mysterio. Mullet saçlar, gür gözükmesi için aylardır kesmediğin bıyık ve aynı felsefe. Yalan, hile ve çalmak. Fakat sana acı gerçeği birisinin söylemesi lazım evlat, sen… başarısızsın. Eddie’ye yaklaşmaya en az Chavo kadar uzaksın. Eddie’ye en yakın adam kim biliyor musun? Baban. Ve o bunu hile yapmadan, yalan söylemeden ve en önemlisi çalmadan yapıyordu perro! Ama dersini aldın. Sana öyle bir ders verdim ki, baban olarak görmediğin adam bir zamanlar onunla ölümüne uğraşmış bu adamın elini sıkmak dışında bir şey yapmazdı. Sana iki tavsiye niño. Bir, karşıma bir daha çıkma. Çünkü bu kez sana acımam ve bir kez daha yüzünü dağıttım yetmezmiş gibi yanındaki lolitayı yatağıma atmak için bir an bile düşünmem. Ve ikincisi, başladığın işi yarım bırakma. Yoksa sonuçlarına katlanırsın, bir kez daha. ¿comprendido?
Alberto "La Cara" Del Rio: Parazit. Kimden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz. Şirketin ilk gününden, bugününe kadar burada olan birkaç isimden birisi. William. Buradaki ilk gününü hatırlıyorum. Henüz benim gücümü, kendi gücü sanmamış olan Chavo’yu buradaki çocukları adam etmesi için gönderdiğimde bile her hareketini izliyordum. İlk günden, bugüne… tam bir hayal kırıklığısın. Tüm bu gördüğün desteğe rağmen, sadece büyük bir hayal kırıklığısın. Yollarımız ne zaman kesişti, kaç ay oldu? Belki de yıl. Ne kadar süre geçtiğini hatırlayamıyorum, fakat hatırladığım bir şey var; o da yollarımız ne zaman kesişirse senin kıçını tekmelediğim ese! Sırtının yere kaç kere değdiğini göstermek için bir elin parmağı yeter diyorsun evlat fakat o parmakların yarısından çoğu benim. Olmak istediğin her şey benim! William Ospreay’in elinden kemeri alan ilk adam, 3 kez dünya şampiyonu olan tek adam ve günler sonra şirketin en uzun dünya şampiyonu olacak adam! Ben her şeyim William, ben imrendiğin şeyim. Senin olduğun her yerde spot ışıklarını çalan adam benim. Yenilmez gözüken adamı, kafesin içinde yenen benim. Aylar sonra döndüğünde, onu ringden yollayan adam yine benim. Ve karşıma bir kez daha çıktığında, seni bir kez daha part-timer yapacak olan adam yine benim. Ve bunu son yaptığımdan bu yana, iki şampiyonluk daha kazandım çocuk. Söylesene, eski takım partnerin senin elinden son bireysel şampiyonluğunu da alınca gittiğin o yerlerde küçükte olsa bir ekran var mıydı? Muhtemelen tuşuna basmayı bile akıl edememişsin perro, çünkü sen yokken burada neler yaptıklarımdan sonra hala PGW’nun ta kendisi olduğunu düşünüyorsan otizmin düşündüğümden fazla ilerlemiş chico. Ama bunu bilmediğini sanmıyorum. Çünkü sen ya bu şirketin en sinsi adamı ya da bu şirketin en aptal adamısın. Yine de sana kısa bir özet geçeyim, sen yokken hayalini kurduğun kemerlerden birini daha kazandım ve seni geldiğin gün iplerin üzerinden geri gönderdim. Ayrıca tüm bu süreçte, şirketi bir kara para aklama federasyonuna dönüştüren Titus O’Neil’i bu şirketten gönderdim ve haftalar sonra bu şirketin en uzun süreli PGW şampiyonu olacağım. Bence aynanın karşısına bir kez daha geç ve kimin PGW’nun ta kendisi olduğunu bir kez daha sorgula. Eğer doğru cevaba ulaşamazsan, kıçına tekmeyi basmaktan büyük bir keyif alırım. Tekrar, tekrar ve tekrar mi amigo. Ahahahaha.
Alberto "La Cara" Del Rio: Ve, işte geldik. Gecenin anlam ve önemi. Big Dog, perro grande. İtiraf etmeliyim, güçlü gözüküyorsun. Büyük gözüküyorsun. Korkutucu gözüküyorsun, tıpkı benim gibi. Ama seni benden ayıran bir özellik var, tüm bu cüssenin altında yatan kırılgan egon. Kafanın içinde ne var bilmiyorum, her şeyin bir oyun ve bu oyunun başrolü olduğuna inanıyor gibisin. ¡Estúpido! Burada Truman Show çekiyor gibi mi duruyoruz? Şirkete geldiğin ilk günden bu yana, tek yaptığın şey bu. Kestirmeyi kullanmak. Tek akıllı olanın sen olduğunu mu düşünüyorsun perro? Sana acı bir şey itiraf edeyim, bu şirketin en büyük iki aptalından diğeri de sensin! Dwayne’dan yana torpilli olduğumu mu düşünüyorsun, tüm kabileniz güreş dünyasında Dwayne’den dolayı torpilli zaten. Fakat, fakat bundan pişman olduğuna adım gibi eminim. Size ön ayak olduğu için, sizin iyi birer güreşçi olabileceğinizi düşündüğü için. Zavallı Dwayne, belki de hala bunun için bu şirkette parasını eritmeye devam ediyordur. Zavallı kuzenlerinin güreşebileceği bir yer olması için, çok acıklı. Fakat daha acıklı olan ne biliyor musun? Sensin Roman Reigns. Sen bu şirkete dair gördüğüm en acıklı şeysin. Sızlanan, küçük bir baş belasından fazlası değilsin. Summerslam’de şampiyon olmamın sebebi Dwayne değil, benim. Summerslam’de şampiyon olamamanın sebebi de Dwayne değil, sensin. Ne o zavallı kuzenlerin, ne de başka birisi. Olanların tek sebebi sensin. Bugün bu durumda olmanın sebebi sensin evlat. Tama ve Tanga’ya baksana, Jey’in gitmesine rağmen onlar bile sana çalışmak istemiyor. Kimse seni istemiyor. Ne Jey, ne Solo, ne Jacob, ne Tama, ne Tanga ne de Dwayne. Ve bunların yarısının olmak istediği taraf… benim! Bence biraz özeleştirinin vakti geldi. Hatta bunu yaparken, partnerinin karşısına otur ve onun ilk Summerslam’de kemere nasıl senden fazla yaklaştığını dinle. Çünkü partnerin olacak buçukluk bile, bu şirkette senden daha başarılı. Çuvaldızı kendine batırmanın vakti geldi, yoksa… Yoksa, her şey daha kötü olacak.