WWE NXT Tartışma Konusu | 19.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
613
Beğeni sayısı
1,219
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Nathan Frazer def. Eddy Thorpe

Thorpe, Axiom'u Big Boot ile düşürüyor. Thorpe'tan Dönen Sırt Tekmesi. Thorpe'tan Step Up Enzuigiri. Frazer, Thorpe'tan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Frazer'dan Twisting Vertical Suplex. Frazer, zaferi almak için Phoenix Splash ile bağlanıyor. Maçtan sonra NXT Tag Team Division'ın tamamı ring kenarında kavga etmeye devam ediyor.

Andre Chase: Chase U'ya başladığımda sadece öğretmek istemedim, insanların bir şeylere inanabileceği bir yer yaratmak istedim. Kendinizi ait hissettiğiniz bir yer. Ve yol boyunca, benim buna inandığım kadar bana inanan insanlar bulacak kadar şanslıydım. Bir şeye her şeyinizi koyduğunuzda, o şey sizin kimliğiniz oluyor. Bu gece aldığım riskin, tehlikenin farkındayım. Ama Chase U risk almak üzerine kurulmuştu. Her şey sadece Thea ve benimle başladı ve şimdi bakın ne hale geldi. Chase Üniversitesi bir MVP yarattı. Chase Üniversitesi Thea'nın ilk zaferini gördü. Chase Üniversitesi bir takvim sattı, iki kez, kendi eylemlerimin sonuçları nedeniyle, ama yine de, iki kez sattık. Chase Üniversitesi Riley Osborne'un çıkışını gördü. Chase Üniversitesi, Thea Hail'in battle royal'i kazanarak Kadınlar Şampiyonluğu için bir fırsat elde ettiğini gördü. Ve Chase Üniversitesi takım altınını kazandı. Burada paylaştığımız dersler. Yaşadığımız anlar, artık bizim bir parçamız. Ve hiçbir yere gitmiyorlar, çünkü birinin ya da herhangi bir şeyin ailemi elimden almasına izin verirsem lanetleneceğim. Bu gece Ridge'in tüm yanlışlarını düzelteceğim. Bu gece, Chase Üniversitesi'nin neden NXT Evreni'nde bir temel olduğunu tüm dünyaya göstereceğim. Ve bu gece, bir numaralı yarışmacı olacağım.

Guilia: Amerika'ya geleli iki aydan biraz fazla oldu. Japonya'daki hayatımdan çok farklı. Ama Amerika'da geçirdiğim zamandan ve yeni bir kültür öğrenmekten keyif alıyorum. Aynı zamanda NXT, Giulia olan “Beautiful Madness” hakkında bilgi ediniyor. İlk çıkışımı yaptığımda Dövüş Sanatları veya Dövüş Sporları konusunda hiçbir geçmişim yoktu. Sahip olduğum tek beceri, büyürken girdiğim dövüşlerdi. Isırırdım, tokatlardım, kazanmak için ne gerekiyorsa yapardım. Japon Profesyonel Güreş hayranları ringdeki hareketlerimi Güzel Çılgınlık olarak tanımladı. Bir WWE Süperstarı ve bir insan olarak kim olduğumu özetleyen kaos ve yaratıcılığın bir karışımı. Ben elemeleri geçtikten sonra, diğer dört kadın Deadline'da Güzel Çılgınlığın tadına bakacak. Iron Survivor olacağım. Ondan sonra Roxanne Perez.

Stephanie Vaquer def. Jaida Parker

Vaquer, Parker'ı iki sayı için yuvarlıyor. Parker dizini Vaquer'in orta kısmına saplıyor. Parker'dan Orta Tekme. Parker'ın dikkati Lola Vice tarafından dağıtılıyor. Vaquer Parker'a süper tekme atıyor. Vaquer zaferi almak için Paket Sırt Kırıcı'yı yapıyor.

Roxanne Perez tatilde geçirdiği zamanın tadını çıkarıyor. Onun izinden gitmeye çalışan tüm kadınlara iyi şanslar diliyor. Hepsi The Iron Survivor olduktan sonra ona karşı kaybetme ayrıcalığına sahip olacak. Sol Ruca, Perez'e NXT Deadline'dan sonra görüşeceklerini söylüyor.

Tony'D Angelo def. Brooks Jensen

Jensen, Angelo'yu Big Boot ile düşürüyor. Angelo SpineBuster ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Shawn Spears, Angelo'dan elini sıkmasını istedi. Don kabul etti. Jensen bir kesme bloğu yapıyor. Spears ve Jensen, Angelo'nun üzerinde dimdik duruyor.

Lexis King, kendisinin en iyi versiyonu olma yolculuğunu anlatıyor. Yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır. Yoshiki Inamura'ya kendisini dinlediği için teşekkür ediyor. Inamura, Lexis'in nereden geldiğini anlıyor. NXT Tag Team Division'ın tamamı sahne arkasındaki alanda kavga etmeye devam ediyor. Josh Briggs ve Inamura gördüklerinden hoşlanıyor.

Ashante THEE Adonis and Karmen Petrovic def. Dion Lennox and Brinley Reece

Adonis, Reece'e onu öpmesini söyler. Reece, Adonis'in yüzüne tokat atar. Petrovic, Roundhouse Kick ile zafere ulaşıyor.

Ridge Holland, Sarah Schreiber'a Andre Chase'in üniversitesinden ayrılmak için yanlış zamanı seçtiğini söyler. Bu gece ilişkiler yok olacak. Ridge bir numaralı contender olacak ve Chase U ortadan kalkacak.

Zaria def. Wren Sinclair

Zaria German Suplex için hamle yapıyor ama Sinclair onu iki sayıyla deviriyor. Sinclair, Zaria'ya bir arka dirsek darbesi indiriyor. Sinclair, Zaria'nın üzerine atlıyor. Zaria, Sinclair'i mızraklıyor. Zaria F5 ile zafere ulaşıyor.

Tony D'Angelo AVA'ya Shawn Spears'a NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu için bir şans vermeye istekli olduğunu söyler. Eddy Thorpe, AVA'nın Iron Survivor Challenge Elemeleri kararını, NXT Tag Team Division ile dışarıdan yapılan maskaralıklar nedeniyle geri almamasına öfkeleniyor.

Jacy Jayne: Şimdiye kadar herkes NXT'nin tüm güreşteki en güçlü Kadınlar Bölümüne sahip olduğunu biliyor. Ancak bunu herkesten önce bilen üç kadın, bu ringde duran üç kadınla aynı. Fatal Influence her zaman eğrinin önünde olmuştur. Yani, eğer bu dünyanın en güçlü Kadınlar Bölümü olacaksa, o zaman en tepesinde bizim oturduğumuzdan emin olacaktık.

Fallon Henley: Peki zirveye nasıl çıkarsınız ve zirvede nasıl kalırsınız? Bunlardan birini tutarsınız. Ve biliyor musunuz, herkes Deadline ve The Iron Survivor Challenge hakkında konuşuyor, oysa konuşmaları gereken benim geçen hafta yaptığım şey.

Sonunda Kelani Jordan'ı susturduk ve ne demek istediğimizi kesin olarak kanıtladık. Fatal Influence, ne kadar iyi olurlarsa olsunlar her sporcunun üstündedir.

Fallon Henley: Şimdi burada oturup güzel unvanımla güzel görünebilirim, çünkü endişelenecek başka kimsem yok. Ya da bir dövüş şampiyonu olabilirim. Peki, açık bir meydan okumaya ne dersin? Ne dersin? Sakin ol, tabii ki bu gece olmaz, gelecek hafta olur. Çünkü dürüst olalım, bana bir rakip bulmak için zamana ihtiyaçları var.

Lash Legend: Durun, bekleyin bir dakika. Gelecek hafta açık bir meydan okuma olacaksa, Meta Girls'ün bundan bir parça alacağına inansan iyi olur.

Nikkita Lyons: Hayır, hayır, hayır. Hiç sanmıyorum, Lash. Crown Jewel'da altın için şansını denedin. Şimdi sıraya geri dön. Ve Fallon, gelecek hafta görüşürüz.

Kadınlar Division'ı büyük bir iskele altı kavgasına giriyor. Tatum Paxley, Henley'i Modifiye Rolling Death Valley Driver ile düşürür. Paxley, NXT Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu ile poz veriyor.

Ridge Holland def. Andre Chase (Ridge Holland NXT şampiyonluğu için contender oldu ve Chase U artık yok...)

Trick Williams bu maç için yorum ekibine katılıyor. Chase, Holland'ı turnbuckles'a doğru yan adımlarla itiyor. Chase bir chop/haymaker kombinasyonu yapıyor. Önkol değişimi. Holland, Chase'in İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Chase, Holland'ın göğsüne tekme atıyor. Chase, Holland'ın kafasını iki turnbuckle yastığına çarpıyor. Chase'den bıçak kenarı darbesi. Holland'dan kısa kollu geri dönüş. Holland'dan iki baş üstü göbekten göbeğe supleks. Holland, Chase'e Body Avalanche ile saldırıyor. Holland'dan bir sayı için çapraz yumruklar. Holland Chase'e aparkat atıyor. Holland'dan iki tane daha baş üstü göbekten göbeğe supleks. Holland, Chase'in karnına tekme atıyor. Holland ring kenarındaki dolguları kaldırmaya başladı. Holland PowerBomb'a gidiyor ama Chase engelliyor. Chase, Holland'ın yüzüne vuruyor. Chase, Holland'a süper tekme atıyor. Chase ring önlüğünden Cannonball Senton yapıyor.

Chase ateşlendi. Holland reklam arası sırasında maçın kontrolünü yeniden ele geçirdi. Holland en üst turnbuckle'a yükseliyor. Holland, Diving HeadButt için hamle yapıyor ama Chase yolundan çekiliyor. Chase, Holland'a bir arka dirsek darbesi indiriyor. Chase, Holland'ın yüzüne tekme atıyor. Chase, Holland'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Chase'den Swinging NeckBreaker. Chase'den Muay Thai diz darbeleri. Holland, PileDriver'ı engelliyor. Holland'dan Western Lariat. Holland'dan Koşan Diz Darbesi. Holland bunu Cliffhanger DDT ile takip ediyor ve iki sayı alıyor. Holland çelik bir sandalye kapıyor. Hakem sandalyeyi Holland'ın elinden aldı. Holland alçak darbeyi indiriyor. Holland iki sayı için The Redeemer'a vuruyor. Duke Hudson hakemi ringin dışına çekiyor.

Hudson Holland'a vuruyor. İkinci Önkol Değişimi. Holland, Razor's Edge'i engelliyor. Holland, Hudson'a ring kenarındaki makas kaldırma podyumundan mızrak atıyor. Riley Osborne SomerSault Plancha'yı indiriyor. Osborne yanlışlıkla Thea Hail'i yere düşürüyor. Osborne, Holland'a haymaker atıyor. Holland, Osborne'un İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Holland, Osborne'u açıktaki betona çarptırıyor. Chase ve Holland ileri geri vuruşlar yapıyor. Chase'den kısa kollu geri dönüş. Chase'den Yan Rus Bacak Süpürme. Chase, Chase U Stomp'u yapıyor. Chase, Uranage Slam ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Chase en üst turnbuckle'a çıkıyor. Holland, Chase'e önkol darbesi indiriyor. Chase iki sayı için SitOut PowerBomb'u yapıyor. Chase, Flying Crossbody Block için hamle yapıyor ancak Holland, The Redeemer ile karşı hamle yaparak galibiyeti alıyor. Maçtan sonra şov yayından kalkarken Chase tamamen çökmüş görünüyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: