WWE RAW Tartışma Konusu | 18.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
608
Beğeni sayısı
1,213
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Liv Morgan: Pazartesi Gecesi Morgan'a hoş geldiniz. Biliyorum, bunu sizin için seviyorum çocuklar, ama doğrudan konuya gireceğim, çünkü Jade ve Bianca'nın burada olduğunu ve tüm zamanların en büyük Kadınlar Dünya Şampiyonu olan benimle kavga etmek istediklerini biliyorum. Ayrıca yalnız gelmediklerini de biliyorum, biz de öyle.

Nia Jax: Birkaç şeyi açıklığa kavuşturalım. Senden hoşlanmıyorum. Senden hoşlanmıyorum. Şampiyon seni hiç düşünmüyor. Liv, biz işimizi yaptık. Senden hoşlanmıyorum. Senden hoşlanmıyorum. Hepinizi düşünmüyorum. Şimdi, Jade, Bianca ve Naomi. Sizi düşünmeden duramıyorum. Tek düşündüğüm sizsiniz.

Bianca Belair: Nia, eğer bir şey yapmak istiyorsan, yap. Ama haklı olduğun bir şey var. Yalnız gelmedik.

Liv Morgan: Vay canına, tamam, Iyo'yu getirmişsiniz, bu gerçekten, gerçekten, gerçekten harika. Ama çok akıllı olduğunuzu sanmıyorum, çünkü bir, iki, üç, dört, beş, hala sayıca azsınız. Burada matematik gerçekten hesaplanmıyor. Ve arkada sizin takımınızda olmak isteyecek kadar aptal biri olduğunu sanmıyorum. Ve sizlerin aksine ben gerçekten çok ama çok akıllıyım ve şu anda ne olacağını biliyorum. Kim yeterince cesur olup ilk yumruğu atmak ister?

- Rhea Ripley koruyucu bir yüz maskesi takarak ringe doğru ilerliyor.

Rhea Ripley: WarGames!

Ripley HeadButts Morgan. Grand Rapids'de kıyamet kopmaya başlar. Morgan Ripley'den kaçıyor. Iyo herkesi Over The MoonSault ile dışarı atıyor. Rhea Takımı ringde dimdik duruyor.

Rey Mysterio and Zelina Vega def. Chad Gable and Ivy Nile

Mysterio, Gable'ı orta ipe doğru düşürüyor. Mysterio 619'u vuruyor. Mysterio, zaferi almak için Springboard Splash ile vurur. Maçtan sonra Gable, American Made'i itip kakıyor.

GUNTHER sahne arkasında Ludwig Kaiser'i azarlıyor. GUNTHER, Ludwig'in onun adına konuşmasını istemiyor. Ludwig'e kendisi için bir isim yapmasını söyler. Şu andan itibaren Ludwig kendi yolunda ilerlemelidir. Gunther Ludwig'e hâlâ Ring Generali'ni görüp görmediğini sorar. GUNTHER, Damian Priest'in derisinin altına giremeyeceğini söyler. GUNTHER imza dağıtan Damian Priest'e saldırmaya devam eder. Arbede sırasında Priest, GUNTHER'a üstünlük sağladı. Priest sokaklarda kralın kendisi olduğunu söylüyor. Priest, Adam Pearce'a GUNTHER'ın buza ihtiyacı olabileceğini söyledi.

Miz: Duygusal bir kaç hafta oldu. Şimdi geriye dönüp baktığımda, dürüstçe söyleyebilirim ki, umarım Akademi bu performansı görmüştür çünkü bu hayatımın performansıydı. Bir Oscar'ı hak ediyorum. Timothee Chalamet sanatı için hiç kan döktü mü? O ucubeleri beni değiştirebileceklerine ikna etmek bir oyunculuk ustalık sınıfıydı. Ben mi?

Karrion Kross: Ve her zaman yaptığım şeyi yapıyorum. Dünyaya gerçeği gösteriyorum. Gerçek şu ki, Wyatt'lar kendilerini daha iyi hissetmek için başkalarını kullanan bir grup yaralı insan. Wyatt'lar gerçekten de yenilmez değil.

The Miz: Bu “ Marine 7” nin ihtiyacı olan başlangıç. Marine 7: Jake Carter Yaşıyor. Kim yönetmeli? Scorsese mi?

Karrion Kross: Göze göz. Senden korkmuyorum. Ve sen benim kontrol ettiğim oyunu oynamaya devam edeceksin. Tik-Tak.

Bron Breakker def. Sheamus (Bron Breakker Intercontinental kemerini DQ ile korudu)

Sheamus akıllıca ringden çıkıyor. Breakker Süper Spear için hazırlanıyor. Ludwig Kaiser Breakker'a clotheslines yaparak diskalifiyeye sebep olur. Maçtan sonra Kaiser, Breakker'ı yüzüstü çelik ring direğine doğru iter. Kaiser yerde Twisting DDT ile vurur. Kaiser, Sheamus'u çelik ring basamaklarına karşı The Wrap Around Dropkick ile vurur.

OG Bloodline kulisteki Seth Rollins'e doğru yürüyor. Jey Uso hepsinin The OTC ile farklılıkları olduğunu biliyor. Sami, Seth'e geçen yılki WarGames Maçı sırasında Cody Rhodes ile olan farklılıklarını bir kenara bırakmaya karar verdiğini hatırlatıyor. Sami, Seth'ten bu yıl Roman Reigns ile aynı şeyi yapmasını istiyor. Seth, The Usos ve Sami Zayn ile haftanın her günü yan yana durabileceğini, ancak Roman Reigns ile bunu yapamayacağını söylüyor. Bu Seth'in canını yakıyor çünkü bir kafese girip Bronson Reed'i yok etmeyi çok isterdi. Buna değmez. OG Bloodline'ın nereden geldiğini anlıyor, ancak Roman'ın tekrar kontrol sahibi bir zorba olmasıyla uğraşmaya değmez. Oraya gidecek ve Bronson'ı WarGames'e asla gelemeyeceği şekilde bırakacak. WarGames'te The Bloodline'a ne olursa olsun, bu OG Bloodline'ın sorunu, onun değil. O elendi.

The War Raiders def. Dominik Mysterio and Carlito

Ivar, Mysterio'yu Carlito'ya çarptırıyor. Ivar, Erik'i oyuna sokuyor. Destekli Powerslam. War Raiders, The War Machine ile maçı kazanıyor. Maçtan sonra Judgment Day, The War Raiders'a saldırıyor.

Wyatt Sicks yayını kesti. Bo Dallas, Miz'e kurtuluş önerdiklerini söyledi. Dallas onu uyarmaya çalıştı ama o kendini lanetledi. Dallas, “Bundan sonra olacaklar için üzgünüm.” diyor. Miz bunu seçti. Elleri kırmızıya boyanacak. Kaybedecek. Önemli olan Dallas'ın bunu hiç istememiş olması.

Kofi Kingston, Karrion Kross'un kafasına girmesine neden izin vermeye devam ettiğini anlamıyor. Xavier Woods Otis'le dalga geçiyor. New Day gelecek hafta The Alpha Academy ile karşılaşacak.

''Big'' Bronson Reed def. Seth ''Freakin'' Rollins

Bloodline hemen ring kenarına geliyor. OG Bloodline Rollins'in yardımına geliyor. Grand Rapids'de kıyamet kopuyor. Rollins Reed'e saman yumrukları atıyor. Reed, Rollins'e bir önkol darbesi indiriyor. Reed, Rollins'i ringin diğer tarafına savuruyor. Rollins iplere tutunuyor. Rollins Reed'in suratına tekme atıyor. Rollins Reed'i ringin dışına atıyor. Rollins İntihar Dalışı'nı gerçekleştiriyor. Rollins bir dizi bıçak sırtı pirzola indiriyor. Reed'den Sıçrayan Vücut Bloğu. Rollins dışarıda yeniden toplanıyor. Reed, Rollins'i yumrukluyor. Reed, Rollins'in kafasını ring önlüğüne çarpıyor. Reed'den sert bir vuruş. Reed, Rollins'i zaman tutucunun alanına fırlatıyor. Rollins sekize kadar sayıldığında ringe geri dönüyor. Reed yerden ve yumruktan oluşan bir saldırıya geçiyor. Rollins, Reed'e bir JawBreaker indiriyor. Rollins Reed'e haymaker atıyor.

Reed, Rollins'in İrlandalı kırbacından kurtuluyor. Reed'den Mutfak Lavabosu. Reed, Rollins'i üst ipin üzerinden clotheslines yapıyor. Reed ring önlüğünden bir omuz darbesi indiriyor. Reed, Rollins'i çelik ring basamaklarına çarptırıyor. Rollins, Reed'e yan adımlarla ring basamaklarına çarpıyor. Rollins hakemin on sayımını sıfırlıyor. Rollins, Reed'in kafasını ring basamaklarına sürüyor. Rollins ateşlendi. Reed ringe geri dönüyor. Rollins sıçrama tahtası diz vuruşu yapıyor. Rollins Reed'in yüzüne tekme atıyor. Rollins Reed'in sol dizine tekme atıyor. Reed iki sayılık SitOut PowerBomb vuruşu yapıyor. Reed reklam arası boyunca maçın kontrolünü tamamen elinde tutuyor.

Rollins SuperPlex'i engelliyor. Rollins ağır vücut darbeleri atıyor. Rollins, Reed'in alnını ısırmaya başlıyor. Rollins'ten Apron Enzuigiri. Rollins Reed'e PowerBombs yapıyor. Rollins, Springboard MoonSault ile bir sayı alıyor. Rollins'ten Springboard Swanton Bombası. Reed Pedigree'yi blokluyor. Rollins Banzai Drop'tan kaçınıyor. Rollins, Reed'e Süper Tekme atıyor. Rollins'ten iki sayılık Frog Splash. Reed, Rollins'e clotheslines yapıyor. Reed, Rollins'e BrainBuster'la vuruyor ve iki sayı alıyor. Reed, Koşan Senton Sıçraması için hamle yapar ama Rollins yoldan kaçar. Rollins Ölüm Vadisi Sürücüsü'nü engelliyor. Rollins, Reed'e Süper Tekme atıyor. Rollins Reed'in karnına tekme atıyor. Rollins, Reed'i Pedigree ile düşürür ve iki sayı alır. Rollins, Curb Stomp ile bağlanıyor. Rollins, Super Curb Stomp için hazırlanıyor. Rollins'in dikkati Solo Sikoa tarafından dağıtılıyor. Reed Ölüm Vadisi Sürücüsü'nü vuruyor. Reed'den iki Senton Sıçraması. Reed Tsunami ile zafere ulaşıyor. Solo Sikoa ringe geliyor ve Reed'in elini kaldırıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: