RPG Kır Düğünü

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
71
Beğeni sayısı
932
PG Nakit
160
WYATT! Işıklar sönüyor.

Girişte elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt görünüyor. İki yanında Erick Rowan ve Braun Stromwan bellerinde kemerleri ve yüzlerinde maskeleriyle seyirciye bakıyor. Bray yavaşça geri döndüğünde PURE Şampiyonu Randy Orton ve Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Velveteen Dream'in de lambanın ışığına geldiğini görüyoruz. Wyatt sırıtarak dönüyor ve grup ağır ağır ringe ilerliyor. İçeri girdiklerinde Wyatt sallanan sandalyeye kuruluyor ve lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Wyatt elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.

a2ry2rh.png

Survivor Series! Heyecanlı mısınız çocuklarım? (Wyatt mikrofonu alaycı bir gülüşle seyirciye doğrultuyor ve cheer aldıktan sonra yerine oturarak sallanmaya başlıyor) Bu hayatta bazıları hayatta kalmak için, bazıları ise yönetmek için doğar. Bu, doğanın dengesinden kaynaklı. Hayatta kalan adam, mevcut şartlarını korumakla ve kendisine söyleneni yapmakla yükümlüdür. Ve o sadece yöneten adamın emir verebileceği biri olsun diye vardır. Kendinize bir bakın evlatlarım, siz kimsiniz? Çocuğunun yüzü gülsün diye peşlerine takılıp, sirk gösterisi olarak gördüğünüz bu mekana gelen bir avuç soytarı! (Wyatt yuhalanıyor) Çocukları bu gösteriyi izleyebilsin diye 7-Up köşelerinde yöneten adamların banka kartlarını ekrana tutmakla yükümlü, Cumartesi günü dışarı çıkıp avenue'de bir tur attığı zaman dünyaya sahip olabileceğini düşünecek kadar da zavallı! Eğer büyük bir sürpriz olmazsa, yüzü gülsün diye uğraştığınız çocuğunuz da sizinle aynı hayatı yaşayacak; "bu aylık idare etmemiz lazım" hayatı. "Durumumuz düzelince bakarız" hayatı.. Aslında o cüzdan, o cep canınızı öyle bir yakıyor ki ama bir maske takıyorsunuz ve insaniyetinizi kaybetmemeye çalışıyorsunuz. Çünkü siz, hayatta kalmak için doğduğunuz; yönetmek için değil. Doğumunuzun sebebi bile başkasının kürek sallayabileceği denizde damla olmak. Fonksiyonunuz bu kadar, peki ya Wyatt Family? (Wyatt kalkıp iplere yaslanarak seyircilere bakıyor) Biz, yönetmek için doğduk. Sizin gibilere yön vermek için, kulaç attığınız sudaki akıntıya karar vermek için, yarın ne giyeceğinize, ne yiyeceğinize ve dışarı çıktığınızda ilk gördüğünüz şeyin ne olacağına karar vermek için... Survivor Series. (Wyatt başı önde sallanırken Erick Rowan yanında bir heykel gibi dikiliyor) PGw'nin pet şişesi.. Böcekleri dibine atıp birbirlerini yok etmelerini izleyecek ve biz bu kördöğüşüyle meşgulken grotesk bir cücenin bana ait olan taçla gezmesine müsaade edecekler. Survivor Series'in meali budur: Pisti açmaları gerekir çünkü gölgelerimiz o kadar uzadı ki size pazarlamak istedikleri ufaklıklar tamamıyla karanlıkta kaldı. Tek amaçları da bu değil, PGW'nin gördüğü en dominant Dünya Ağırsiklet Şampiyonuna, çağları açıp bitiren Velveteen Dream'e bir çelme takmak istiyorlar. PURE unvanını şahsi malı haline getirmiş adamı, tek seferde iki üç Challenger'ı birden tek bir RKO ile masal alemine yollayan Randy Orton'ı gasp etmek istiyorlar. Judgment Day… Küçük adamlar için ne kadar büyük bir isim.

"Judgment Day" tezahüratları yükselirken Wyatt sessizleşiyor, Braun Strowman ise kilitlenmiş gibi seyirciye bakıyor öfkeli bakışlarla.

80gxu5z.png

Wyatt Family, PGW'ye geldiği andan bu yana terör estirdi. Savaşları bitirdik, kaleleri fethettik ve son 2 ayda herkese diz çöktürdük. Arkamızda bıraktığımız mezarlara bir bakın: Uyuşturucu bağımlısı Jeff Hardy'nin Another Life'ı, Tag Team unvanlarımızı bir hırsız gibi çalan Roman Reigns'in portatif masası ve Kenny Omega'nın ELITE'i. Karşımıza çıkan her şeyi teker teker yok ettik ve Prince of PGW gecesi, biz düşmana son darbeyi indirmek için yeltendiğimizde kaburgalarımızı delen o pasaklı hançer ortaya çıkmasaydı, Wyatt Family bu çöplükteki tüm altınların tek sahibi olacaktı.. Ama bunun yerine, nereden peydah olduğu belli olmayan bir grup adamın oluşturduğu grup bizi hedef aldı ve namluyu elimizden kaydırdı. Ve geçen PAYBACK, bu ufaklıklarla bir Survivor Series maçında karşılaşacağımızı öğrendik. Bu, şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz icraatların da ötesinde bir iş. Bu, tek seferde 5 kişiyi yok etmek anlamına geliyor ve bunu söylediğimde bana inanın: Prince of PGW gecesi yaşananlardan sonra bunu dört gözle bekliyor olacağız. Ve her şey bittiğinde, Kanada'da havluyu atıp işinizin bittiğini anladığınızda sizi önümüzden çekecek ve hedefimize yürüyeceğiz: PGW Şampiyonluğuna. (Wyatt sırıtıyor) Belki ondan önce biraz eğleniriz ha, oğlum? Belki yanındaki bayan arkadaşın bize dostluk etmek ister Dominik, ne dersin? Bray amcan bu işler için epey yaşlandı, ama şu yanımda gördüğün yakışıklı delikanlı hala hizmete hazır! Eminim, arkadaşın da Erick'in muamelesinden epey memnun kalacaktır. (Rowan sabırsızlıkla yumruklarını sıkıyor) Ne de olsa, sen ve lider diye seçtiğiniz sopaya benzeyen kazuleti ortadan kaldırdığımız zaman tek bir soru gelecek akla: Eziyet mi, merhamet mi? Ve ben diyorum ki: Bize kılıç kaldıran diğer adamlarla, arkamızdan hançerleyen bu köpekler aynı kaderi paylaşmamalı. Bu savaş bittiğinde herhangi bir müzakere ya da af olmayacak. Bizim yolumuza çıktınız ve bunu kendi meziyetlerinizle değil, arkasına sakladıklarınızın rüzgarıyla yaptınız. Şimdi, bedeli ödeme vakti. Mühimmatınızda ne varsa, alın gelin. 28 gün.. Ve 28 gün sonra oluşacak o tatlı manzarayı size şimdiden söyleyeyim: Altınlar Güneyde kalmaya devam ederken, tatlı arkadaşınızı Güneye, attaya götüreceğiz.

Wyatt kahkaha atarken seyirciler Wyatt Family'i yuhalıyor. Bu sırada..

@Kras Mazov @Arthur Morgan @Caliph @keka @jaques @GBB

OUT: Sıra fark etmez kafanıza göre girebilirsiniz beyler​

Son düzenleme:

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito

1731926042734.png

1731926001848.png

Arenanın ışıkları kesiliyor, birden titantron ekranı açılıyor. Bir düzineye yakın siyah renkli kıyafet giymiş çocuğun arka alanda sıralandığını ve bir şarkı mırıldandığını duyuyoruz. Çocukların sesleri gittikçe artıyor ve şarkının da “whole world in his hands” olduğunu duyuyoruz.

Ortada yer alan ve grubun yaşça en ufak olduğunun anlaşıldığı bir siyahi çocuğun “hapır hupur” elindeki şeftaliyi yediğini ve adeta kemirdiğine şahit oluyoruz. Çocuklar şarkıyı sürdürürken ve ortadaki çocuk ise şeftalisini bitirmeye çalışırken ekran kapanıyor, arena ışıkları yeniden açılıyor.

COOL! Carlito’nun müziği duyulur duyulmaz, seyirciler az önceki sekansın da vermiş olduğu şaşkınlıkla karışık tepkilerini arena üzerinde yoğunlaştırıyor. Carlito elindeki şeftalisiyle girişte gözüküyor. Ringe doğru şeftaliyi havaya fırlata fırlata doğru gelirken, görevliden mikrofonu kaptığı gibi ringe girip konuşmasına başlıyor.

“Tüm dünya... Senin kafanın içindeki o mistik dünya... Kimin ellerinde bilmiyorum fakat benim dünyam tam olarak, tam şu anda benim elimde Bray! Benim dünyamı oluşturan tek şey bu elimde gördüğün şey... Seni ve abuk subuk bu yardakçılarını o dünyama hapsedeceğim Bray! Ama bu yapacağımdan emin olduğum bir tehdit değil, sadece gerekirse yapacağım bir durum hali. Judgment Day! Senin yıllarını verdiğin ve adeta sözüm ona ringleri “sürklase” ettiğin ailenden daha verimli, daha görkemli, daha tehditkar ve başarıya, sonuca odaklı... En önemlisi de Bray... Biz senden ve ailenden daha da ateşliyiz! Birkaç ay evvel takım taklavat toplanıp buraya adım attığımız ilk geceyi hatırla. Neler yapabileceğimizi, izleyen bütün gözleri nelere şahitlik ettireceğimizin sinyalini şiddetli bir biçimde gösterdik, biz bunu bu tahtasını, parkesini siktiğimin ringinde yaptık! Sonrasındaki bazı birtakım sürtüşmeler, anlaşmazlıklar ve daha da ötesinde yanlış anlaşılmalar yüzünden bu rafa kalkmış gibi gözükse de bunun öyle olmadığını özellikle son birkaç haftadır tüm herkese gösterdik. Judgment Day burada! İlk günkü halinden de daha dinamik, kimyası oturmuş ve mentalite olarak da kendinden ilk günkü halinden kat be kat fazla eminlik biçiminde...”

1731926188411.png

Duraksıyor Wyatt Family üyelerini süzüyor ve devam ediyor.

“Mesela Bray... Neden? Neden ha? Bu ringde kafatasını siktiğimin bir yığın adamıyla neden bir şeyleri bahsetmek gereğinde bulunuyorum, sözler sarf etmekten gocunmam. Bu adamlara bu sözleri neden söylüyorum. (Gülüyor) Şuraya bak! Randy Orton ve Velveteen Dream! Bu herifler seninle neden birlikte amına koyayım ne alaka? Köyüne, toprağına, ahırına sövmem gereken en yanlış kişiye sövdüğümü iyice anladığım an itibariyle. O kişi senmişsin duş lifinden bihaber hayatını sürdüren pasaklı piç seni!”

Seyircilerin ona yönelik olumlu tepkileri ile desteği arkasına alan Carlito devam ediyor.

“Omzundaki unvan gözümü kamaştırıyor, değerinden ya da senden falan sanıyorsan sikimi öpersin adamım... (Ringdeki isimler harekete geçmeye çalışırken) Oww..Oww... Sakin beyler sakin, mizacımı biliyorsunuz. Böyle iki söze naza çekecekseniz kendinizi, ilk fırsatta kontratınızı tek taraflı feshedip, santral garajlarında birbirinizi pataklayın. O unvan Randy! Birkaç sayılı güne Priest’ın eline geçince de böyle hareket edebilecek misin... Ona bir bakmam gerekecek, benim dilim sert olabilir ama onun dili çalışmaz, konuşmayı bile bilmeyen bir pezevenk kendisi. Ancak aynı şeyi fiziksel donanımları için söyleyemem...

1731926289067.png

Dream’e dönüp bir süre bakıyor...

“Sen kimsin amına koyayım? Seni es geçiyorum...”

“Rotunda ferdi yine sendeyim, hep olmam gerektiği gibi. Biz birbirimizi seveceğiz gibime de geliyor haberin olsun. Seninle böyle konuşup, karşılıklı bir şeyler geveledikçe aramızda bir bağ oluşacak hissi var içimde. Neden olmasın? Ya peki neden bütün bu dediklerime rağmen biraz geçmişe gidersek sen, yanında sürekli değişen sirk maymunlarınla buralarda cirit atıyorsun? Senin artık kimsenin sikinde dahi olmadığını, destek görmediğini, reyting alamadığını, seni ekranda ya da izledikleri teknolojik cihazlarda görünce, görenlerinde cihazlarının söndüğünün idrakına varamıyor musun? Bunun muhasebesini yapamayacak kadar akıl yoksunu bir adam olduğunu bana söyleme. Şirketin roster kısmında dahi senin nerede olduğunu bilenin kaldığını sanmıyorum. Siteyi düzenleyen editörler dahi seni roster kısmına dahil etmediyse de şaşırmam bu aramızda kalsın... Tehlikeli bir adamdın Bray evet eskiden öyleydin, ilk zamanlarında... Tehlikeliydin, şer odaklı bir görünümün vardı, söylemlerin Bray.. Korkutucu ve bir o kadar da gizemli, büyüleyici, masalsı anlatım ile dinleyenlere yeni bir ufuk ve bir bakıma tutku katıyordun. Ancak o günler geride kaldı. Bu yaşadığımız günler sözlerin, tılsımlı ifadelerin ya da köyünden getirdiğin boktan hikayelerini satabileceğin günler değil. Bugün güçlü olanın, dayanışma içinde olanın ve en önemlisi de bunlarla birlikte ortak akılla ve mental dahilik ile yol alanların başarıya ulaştığı, zaferler kazandığı ve en sonunda da bir konumun tepesine, sert bir özgüvenle ayak bastıkları gün... Size, sana bunun fırsatını vermeyeceğiz. Seni ve yanında ne sikime gezdirdiğini bilemediğim tayfanı Survivor Series günü, hani senin şu şafak saymaya başladığın şovun bitiminde güneye de, attaya da gidecek tarafın kim olduğunu, aynı gece senin kulaklarına bizzat fısıldayacağım.”

1731926232162.png

Carlito mikrofonu indirip, şeftaliden bir ısırık alırken...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: