WWE NXT Tartışma Konusu | 12.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,206
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Giulia and Stephanie Vaquer def. Lash Legend and Jakara Jackson

Vaquer, Giulia'yı etiketliyor. Giulia'dan Füze Dropkick. Vaquer Paket Geri Kırıcı'yı vuruyor. Giulia ve Vaquer zaferi almak için Double Kamigoye ile birleşir. Maçtan sonra Blake Howard, Vaquer ve Giulia ile maç sonrası bir röportaj yaptı. Her ikisi de önümüzdeki haftalarda Iron Survivor Eleme Maçlarında yarışacak. Vaquer, Giulia'ya onunla NXT Deadline'da görüşeceğini söyledi.

Sol Ruca def. Cora Jade

Ruca'dan Roundhouse Tekmesi. Jade, Ruca'yı üst ipten düşürür. Ruca Double Underhook DDT'yi engelliyor. Ruca Yükselen Diz Darbesi'nden kaçınır. Ruca Sol Snatcher ile zafere ulaşıyor.

Ashante THEE Adonis, Karmen Petrovic'in Dion Lennox ile konuşmasına itiraz ediyor. Dion, Ashante ile en iyi arkadaş olmadıklarını söyler. Ashante ve Karmen'in gelecek hafta kendisine ve Brinley Reece'e karşı bir Karma Tag Team Maçında takım olmalarını önerir.

AVA'yı NXT Tag Team Division ile birlikte görüyoruz: Gallus, Hank Walker & Tank Ledger, No Quarter Catch Crew, OTM, Tyson Dupont ve Tyriek Igwe ve The Family'den Stacks & Luca Crusifino. Tüm takımlar arasında, neden bir sonraki bir numaralı yarışmacı olmaları gerektiğine dair pek çok tartışma yaşanmaya başlar. AVA enerjiyi seviyor ve tag team bölümünün öne çıkmasını, kendini göstermesini ve kararını zorlaştırmasını istiyor.

Wes Lee def. Cedric Alexander

Alexander iki sayı için Michinoku Driver'a vuruyor. Lee, Alexander'ı açıktaki çeliğe düşürdü. Lee, zaferi almak için The Running Meteora'yı yaptı.

Shawn Spears ve Brooks Jensen, Tony D'Angelo'nun restoranında verdiği akşam yemeğini böler. DON, Spears ve Jensen tarafından sürekli takip edilmekten hoşlanmaz. Spears ısrarcı olduğunu söylüyor. Don, Spears'a sinir bozucu diyor. Spears, Tony'nin iki kez kaçmasına izin verdiğini söylüyor. Don'un büyük bir aile kurduğunu biliyor. NXT Kuzey Amerika Şampiyonu olsaydı benzer bir etki yaratabileceğini düşünüyor. Don, Spears'a bu unvanı elde etmek için neredeyse üç yıl geçmesi ve bir canavarı tahttan indirmesi gerektiğini hatırlatır. Spears, Jensen'ın meydan okumasını istiyor. Don, Jensen'a kendi adına düşünmesini söyler. Spears, kendisiyle bu kadrodaki herkes arasındaki farkın açlıktan ölüyor olması olduğunu söylüyor. Onun iştahını doyuracak tek şey NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu. Spears, Don'un ona biraz zaman vermesini takdir ediyor. Spears gizemli bir adam ve Jensen ile birlikte kamyonetiyle restorandan uzaklaşır.

Trick Williams: Ne? Hoşuma gitti. Bak dostum, zaten biliyorsun, Philly geçen hafta çıldırdı. Ama Deadline yaklaşırken hatırlatayım, geçen yıl Deadline'da Iron Survivor Challenge'ı kazanmıştım ve işler Trick Willy için iyi gitmeye başlamıştı. Ama burada konuşmak istediğim bu değil. Geçen hafta Bubba Ray'le Ethan Page'i masaya yatırdık ama hayır, bunu da konuşmak için burada değilim. Beni tuş eden ve Trick Williams'ı tuş ettiğini düşünen Ridge Holland hakkında konuşmak için buradayım. Flaş haber, Ridge, Trick Williams öyle ölmeyecek. Söylemek istediğim Ridge, o serseri kıçını kaldır ve buraya gel.

Andre Chase: Trick, Trick, Trick. Böldüğüm için özür dilerim. Seninle bir derdim yok ama Ridge Holland'la hala derdim var. Onunla işim henüz bitmedi.

Trick Williams: Bakın, bunu görebiliyorum Bay Chase. Ridge'in size yaptığı onca şeyden sonra, Chase U'yu yok etmek için yaptığı onca şeyden sonra, ama düşünüyorum da, yaptığı onca şeyden sonra, yine de ayaklarınızın üzerinde durmayı başardınız, değil mi? Bay Chase, sizi yüz yüze görmedim ama bence hepimiz bir an durup Bay Chase'i NXT'de yaptığı her şey ve gösterdiği sıkı çalışma için takdir etmeliyiz. Evet. Bakın Bay Chase, siz NXT'nin vazgeçilmezisiniz, NXT'de her şeyi yaptınız. Düşündüğümde her şeyi değil. NXT Şampiyonluğu için hiç şansın yok. Bir günlüğüne, sadece bir anlığına Ridge Holland'ın sana yaptığı her şeyi unutmaya ne dersin?

Ridge Holland: Bunun hemen durması gerek. Andre Chase NXT unvanı mı alıyor? Ve sen kendine şampiyon mu diyorsun, Trick? İki hafta önce ambulansa koyduğum bir adam için benden kaçıyorsun. Profesör, hayatıma devam ettiğimi öğrenmelisin. Ve Trick, seni yere serdiğimde ünlü ECW Arena'yı ölümcül bir sessizliğe gömdüm. Ve biliyorsun ki NXT Unvanın için en büyük tehdit benim.

Andre Chase: Vay, vay, Ridge, bir saniye. Bana yaşattığın onca şeyden sonra, Üniversiteye yaşattığın onca şeyden sonra, bir maç daha istiyorum.

Ridge Holland: Hayır.

Andre Chase: Üniversiteyi ortaya koyacağım. Kazanırsan, Chase U senindir.

Ridge Holland: Değerli küçük üniversiteniz umurumda değil. Zaten kumarda kaybettin ve geri aldın. Umurumda olan tek şey NXT Unvanı.

Trick Williams: Vay, vay, vay, sanırım anladım. Ridge, NXT Şampiyonluğu için bir şans istiyorsun. Bay Chase, onun kıçını tekmelemek için bir şans istiyorsun. Tamam, bir fikrim var. Bence AVA'yı görmeye gidelim, haftaya ayarlarız. Ridge Holland, Andre Chase'e karşı ve kazanan NXT Deadline'da benimle maç yapacak. Ama yalan söylemeyeceğim, sizi destekliyorum Bay Chase. Yaşadığınız onca şeyden sonra, son birkaç yılda verdiğiniz onca emekten sonra, üstesinden geldiğiniz onca şeyden sonra, bakın, Chase U sizin için burada. NXT Chase U'yu seviyor. Chase U da NXT'yi seviyor. Bunu duydun mu Ridge, bu bir bağlantı, bu insanlarla kurduğu bir ilişki. Duke ile kurduğu bir ilişki, Riley ile kurduğu bir ilişki ve Thea ile kurduğu bir ilişki.

Ridge Holland: Bunu kabul ediyorum.

Andre Chase: Neyi alacaksın?

Ridge Holland: Bunu istiyorum. Az önce söylediği şeyi. Seni yendim, Riley Osborne'la ilişkin bitti, sen ve MVP Duke Hudson'la ilişkiniz bitti. Seni yendim ve Thea Hail ile ilişkin bitti. Bak, Chase U, bu iş bitecek ve ben doğrudan Deadline'a gireceğim ve sen hiçbir şeye sahip değilken NXT Şampiyonluğu için meydan okuyacağım. Büyük olanı asla kazanamayan bir adam için bu büyük bir kumar Bay Chase. Ne yapacaksınız?

Andre Chase: Sıra sende. Ridge Holland, gelecek hafta sana Andre Chase Üniversitesi büyüklüğünde bir dayak atacağım.

Holland, Chase'e bir önkol darbesi indiriyor. Trick, Holland'ı The Book End ile düşürüyor. Chase ve Trick bu bölümü kapatmak için Chase U Stomp'u yapıyor.

1731490556740.png

Josh Briggs Yoshiki Inamura'yı AVA ile tanıştırıyor. Inamura, Pro Wrestling NOAH'dan gelen en yeni isim. Inamura NXT'de olmaktan onur duyduğunu söylüyor. Eddy Thorpe, AVA'nın kendisini başından savmasından bıkmış. Thorpe şimdi Iron Survivor Challenge'a katılma fırsatına sahip olacak.

Nikkita Lyons def. Adriana Rizzo

Rizzo iki sayı için dış bacağa kanca atıyor. Lyons, Rizzo'yu köşeye gönderiyor. Rizzo Lyons'un yüzüne tekme atıyor. Rizzo, Flying Lou Thez Press'e gidiyor ama Lyons engelliyor. Lyons Rizzo'ya süper tekme atıyor. Lyons Vader Bombası ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Rizzo, Lyons'a levyeyle saldırdı.

Andre Chase, Chase Üniversitesi'nin risk almak üzerine kurulduğunu ve gelecek haftanın da farklı olmayacağını söylüyor. Bay Chase nihayet NXT Deadline'da NXT Şampiyonluğu için ilk şansını elde ederken, en yüksek zirveye çıkacaklar.

Je'Von Evans def. Lexis King

Evans'tan uçan önkol darbesi. King'den Koca Tekme. Evans, Handspring Corkscrew Kick ile cevap veriyor. Evans iki sayılık Beş Yıldızlı Kurbağa Sıçraması yapıyor. King iki sayı için BackStabber'a vuruyor. King'den Half Nelson Driver'a iki sayı. Evans, King'e süper tekme atıyor. Evans Hold It In The Row ile zafere ulaşıyor.

Fallon Henley def. Kelani Jordan (Fallon Henley NXT Women's North American şampiyonluğu kemerini korudu)

Yaka ve Dirsek Bağlantısı. Jordan Henley'i iplere doğru itiyor. Hakem temiz bir mola istiyor. Güçlü bir kilitlenme. Jordan hızlı bir kol sürüklemesi yapıyor. Jordan bir sayı için Henley'nin bacaklarını süpürüyor. Henley'den derin bir kol çekişi. Jordan bacak taramasından kaçınıyor. Henley Jordan'ı doğruyor. Jordan kızgın. Henley Jordan'ı itiyor. Henley, Jordan'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Henley yan kafa kilidi uyguluyor. Jordan, Henley'i ringin diğer tarafına savuruyor. Jordan'dan bıçak darbesi. Jordan'dan Wrap Around Arm-Drag. Henley, Jordan'dan gelen bir dropkick'i savuşturuyor. Henley, Jordan'ı sırt üstü gerdiriyor. Henley omuz blokları yapıyor. Henley, Jordan'ı köşeye gönderiyor. Jordan'dan Headscissors Takeover. Jordan, Henley'i yere düşürüyor. Henley, Jordan'ı ring önlüğünden çekiyor. Henley, Jordan'ın kafasını anons masasına çarpıyor. Jordan'dan bir Back Fist. Jordan anons masasından MoonSault vuruşunu yapıyor.

Henley reklam arası sırasında maçın kontrolünü yeniden ele geçiriyor. Henley arka çene kilidi uyguluyor. Jordan ağır vücut darbeleri atıyor. Jordan, Henley'den gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. İki bayan da Double Face Plant'in ardından yere düşüyor. Önkol Değişimi. Jordan, Henley'i ringin diğer tarafına savuruyor. Jordan iki dirsek darbesi alıyor. Jordan, Cartwheel Back Elbow Smash yapıyor. Jordan tekrar ayağa kalkıyor. Jordan'dan Roll Through Shooting Star Press ile iki sayı. Jordan Henley'i köşeye sürüklüyor. Henley Ayrık Bacaklı MoonSault'u engelliyor. Henley, Jordan'ı BlockBuster ile düşürüyor. Henley'den Running Twisting Flatliner, iki sayı.

Jordan Henley'i önce gerdirme demirlerine doğru itiyor. Jordan, Henley'i üst gergiye koyuyor. Jordan'dan Roundhouse Tekmesi. Jordan iki sayı için Avalanche Spanish Fly'a vuruyor. Henley 450 Splash'ten kaçınıyor. Henley'den iki sayı için Bodyscissors Rollup. Jordan, Henley'den gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Jordan'dan Standout Slam. Jordan, Split Legged MoonSault ile iki sayılık bir vuruş yapıyor. Jacy Jayne, Henley'nin ayağını alt ipe koyuyor. Jordan Fatal Influence'ın peşinden gidiyor. Jordan, O'Connor Roll ile iki sayı alıyor. Jacy hakemin arkasından The Rolling Elbow'u yapıyor. Henley The Famouser ile zafere ulaşıyor.

Maçtan sonra, tüm NXT Tag Team Division şov yayından kalkarken büyük bir iskele altı kavgasına giriyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 4)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: