WWE RAW Tartışma Konusu | 11.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
602
Beğeni sayısı
1,205
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Gunther: Önemli olan tek şey hâlâ Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olmam. Ve ben geçmişte yaşamıyorum. Önümde ne olduğuna bakarım. Ve önümdeki, Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğum için bir sonraki rakibim, Damian Priest. Damian Priest hakkında söylemem gereken çok şey var.

Damian Priest: Hayır, hayır, hayır, şaşırmış gibi bakma. Tüm dünya bunun reklamının yapıldığını, benim hakkımda konuşacağınızı gördü, bu yüzden bunu yüzüme karşı yapıp yapmayacağınızı görmek istiyorum.

Gunther: Gerçekten, şu tavrına bak. Öylesin ve hep öyle kalacaksın.

Damian Priest: Bekle, bekle, bekle. Benim hakkımda ne söyleyeceğini tahmin edeyim. Ben sokak serserisiyim. Latin bir haydutum. Ben bir serseriyim. Ailem beni doğru yetiştirecek kadar önemsemedi. Sen evde oturup bir telefon beklerken, ben burada bir fırsat yakalamak için tırmalamak, sürünmek ve savaşmak zorunda kaldım, öyle mi? Aptalca hakaretlerinizin hepsinin üstünü kapattım mı, çünkü size ne gördüğümü açıklayacağım. Seninle bu ringe ilk adım attığımız ve birbirimizin gözlerine böyle baktığımız anı görüyorum. Heyecanı anladım. İnsanların bu yenilmez katilden neden korktuğunu anladım. Ve kariyerimde ilk kez, gerçekten şüphe hissettim. Aslında seni yenebileceğimi düşünmüyordum ve bunu itiraf etmek berbat ama gerçek bu. Ve eğer sözde kardeşim bana ihanet etmeseydi, o unvan şu anda senin belinde olmayacaktı. Hayır, hayır, hayır, aslında SummerSlam ile ilgili en çılgınca şey ne biliyor musun? Sen şampiyon olduğunda, bu havan kaybolmaya başladı. Evet, bak, şu anda görüyorum, soldu, çünkü kendinden şüphe etmeye başladın. Hayır, öyle değil mi? Daha yeni Suudi Arabistan'daydın ve Cody Rhodes tarafından tuş edildiğin için bu havanın gittikçe azaldığını gördüm.

Gunther: Sen!

Damian Priest: İşte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Şu anda konuşamıyorsun bile, çünkü için şüpheyle dolu. Hayır, hayır, hayır, gerçekçi olalım. Şu anda hissettiğin şüphe, gerçekçi olalım, çünkü beni yenemeyeceğini biliyorsun. Evet, bu katilin, bu yenilmez katilin öldüğünü nasıl bildiğimi bilmek ister misin? Çünkü şimdiye kadar, başka biri olsaydı, bana bir yumruk atardın. Bana yumruk atmak mı istiyorsun, GUNTHER? Buradaki insanların Survivor Series'i görmek için beklemek isteyeceğini sanmıyorum. Şansını dene. Atışını yapmayacaksın, yapmayacağını biliyorum. Çünkü yaparsan, seni orada yere sererim.

Ludwig Kaiser: Pekala, burada ne yapıyoruz? Bekle bir saniye. Bir saniye bekle. Burada ne işimiz var? Priest, senin burada ne işin var? Bu binadaki herkesin içinde Ring Generali'nden şüphe eden sen misin? Bu adamın seni bir kez yendiğini hatırlatmama gerek var mı? Dinle, sana bir tavsiye vereyim. Bu ringden hemen çık ve kendini kurtar. Çünkü sana garanti ederim, bu adamla ikinci kez ringe çıktığında sonuç aynı olacak. Seni bir kez daha yenecek, çünkü sen buna değecek bir rakip bile değilsin. Hayır, o sokak serserisinin seninle böyle konuşmasına izin vermeyeceğim.

Priest büyük bir sağ yumrukla Kaiser'i yere seriyor. Priest, Kaiser'i üst ipin üzerinden clotheslines yapar. GUNTHER bu bölümü kapatmak için ringi terk etmeye karar veriyor.

Cathy Kelley, Damage CTRL ile kuliste bir röportaj yaptı. Iyo, Liv Morgan için hazır olduğunu, sadece Bianca ve Jade'in gecenin sonunda ondan bir parça bırakmasını umduğunu söylüyor. Yapmaları gereken başka işler de var. Dakota Kai geri döndü. Pure Fusion Collective'e karşı 6-Kadınlı Tag Team Maçı yapmak üzereler. Dakota, PFC'nin kariyerinden üç ay çalmasına kızgın ama hiçbir şey onu yıldıramayacak. Damage CTRL'in neler yapabileceğini herkese hatırlatmanın zamanı geldi.

Kofi Kingston, birkaç hafta önce The Final Testament ile yaptıkları maçta New Day'in arkasında durduğu için R-Truth'a teşekkür ediyor. Ayrıca kurtarmayı yapamadığı için özür dilemek istiyor çünkü garip bir nedenden ötürü Xavier Woods, Kofi'nin olaya dahil olmasını istememişti. Woods arka planda gizleniyor. Pete Dunne, Truth'un ona Butch demesinden bıktı. Kofi, Pete'e bir maç için meydan okumaya devam ediyor. Truth heyecanlıdır ama Kofi'nin endişelenmesi gereken kişi Butch'tur.

Damage CTRL def. Pure Fusion Collective

Baszler Kirifuda Clutch'ı uyguluyor. Sky kendini etiketliyor. Baszler Sky'a bir önkol darbesi indiriyor. Baszler Kirifuda Clutch'ı tekrar uyguluyor. Kai bir Yüz Yıkama daha yapıyor. Sky, Baszler'ı Over The MoonSault ile yere sererek galibiyeti alıyor.

Jey Uso dostunu geri aldığı için mutlu. Jey, Sami ve Jimmy'nin aynı tarafta yer almaları gerektiğini söylüyor. Buradaki oyun, yaklaşan Savaş Oyunları Maçı için beşinci bir üye bulmaları gerektiğidir. Sami, önerisinin kim olacağını Jey'e mesaj atacağını söylüyor.

Pete Dunne def. Kofi Kingston

Kofi, Dunne'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Kofi, Trouble In Paradise'ı yapıyor. Dunne akıllıca ringden çıkar. Woods hakemin arkasından Dunne'a clotheslines yapıyor. Kofi kızgın. Woods, Kofi'ye maça odaklanmasını söylüyor. Kofi, Dunne'ı ringe geri yuvarlıyor. Kofi, Woods'un müdahale etmesini istemedi. Dunne'dan Koşan Tekme. Dunne zaferi almak için The Bitter End ile bağlanıyor. Maçtan sonra Kofi ve Woods birbirleriyle tartışmaya devam ediyor.

Liv Morgan ve Raquel Rodriguez WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonluklarını The Judgment Day'e getirecekleri için çok heyecanlılar. Finn Balor, Damian Priest'in Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu için bir şans elde etmesinden dolayı surat asmaya başladı. Dominik Mysterio, Ölümcül Dört Yol Maçı sırasında arkasını kollayacak kimse olmadığı için suçu üstlenmeyi reddediyor. Dominik, Priest'i tek başına halledebileceğini söylemedi mi Dominik, bir Dünya Şampiyonluğuna Finn Balor'un çok uzun zamandır sahip olduğundan daha yakın olduğunu söyleyerek yanıt verir, bu yüzden Finn'in yapamadığı bir şeyi yaptığı için anlamayın. Finn, Dominik'e bunu bir daha söylemesi için meydan okur. Liv, bir aile olduklarını söyleyerek uzlaştırıcı rolü oynamaya çalışıyor. Finn, Dominik ve Carlito'nun gelecek hafta The War Raiders ile kavga etmelerini ve onlara The Judgment Day'e bulaştıklarında neler olacağını göstermelerini önerir. Dominik, Adam Pearce ile konuşacağını ve bu maçı resmileştireceğini söylüyor.

Bronson Reed: Bu gece buraya Seth Rollins, sen müthiş bir rakipsin demek için geldim. Crown Jewel'da bana karşı zafer kazandığında müthiş bir rakip olduğunu kanıtladın. Ama ben bir rakip değilim, ben bir canavarım. Ve geçen hafta sadece seni değil, Damian Priest'i, Sheamus'u da alt ettim ve seni sonsuza dek alt etmeme engel olan herkesi alt edeceğim. Bay Vizyoner, Bay Devrimci, Bay Seth “Lanet Rollins, eğer intikamını almak istiyorsan, şu anda burada ringdeyim. Tek yapman gereken ortaya çıkmak.

Rollins, Reed'den gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Rollins Reed'e haymaker atıyor. Reed, Rollins'i Sıçrayan Vücut Bloğu ile düşürüyor. Kavga dışarı taşıyor. Rollins Reed'i yüzüstü çelik ring direğine yapıştırıyor. Rollins anons masasını temizliyor. Reed, Rollins'e süper tekme atıyor. Reed ring kenarındaki barikata tırmanıyor. Reed Tsunami için hazırlanıyor. Rollins zaman tutucunun alanına uçan bir clothesline atıyor. Rollins, Reed'e sataşıyor. Reed güvenlik ekibini yok ediyor. Grand Rapids'te kıyamet kopuyor. Reed, İntihar Dalışı'nı gerçekleştiriyor. Rollins, Reed'in üzerine atlıyor. Adam Pearce, Rollins'i Reed'in üzerinden çekiyor. Rollins, Pearce'a Reed'le bu maça ihtiyacı olduğunu söylüyor. Gelecek hafta Bronson'la maç yapacak, Pearce bunun bitmesini istiyor çünkü kaostan bıkmış durumda.

Sami Zayn, Seth Rollins'e War Games'te The OG Bloodline Team'in 5. üyesi olma ihtimalini sorar. Seth'in Roman Reigns ile husumeti olduğunu biliyor. Sami'nin The OG Bloodline ile çalışmaya karar vermesinin tek nedeni, ne kadar husumet olursa olsun, Sami'nin aynı seviyede derinlerde sevginin hala var olduğunu bilmesidir. Sami, Seth'in de derinlerde aynı duyguyu paylaşıyor olabileceğini düşünüyordu. Sami her iki kadroya da baktı ve Seth'in beşinci üye olmak için doğru kişi olduğunu gördü. Seth, Sami'nin aklını kaçırdığını söyler. Seth'in o zorbanın gücünü elinden almak için yaptığı onca şeyden sonra, Sami şimdi de Roman'ı tekrar desteklemek için onun kendi takımlarına katılmasını mı istiyor? Seth, Roman Reigns'in gerçekte kim olduğunu herkesten iyi biliyor. Birinin, özellikle de at gözlüğü takmış olması gereken Sami'nin Roman'ın yanında durmasına çok şaşırır. Seth, Sami'nin teklifini saygıyla reddediyor.

Damian Priest def. Ludwig Kaiser

Priest'ten Zil Alkışı. Priest'ten Roundhouse Tekmesi. Priest bunu bir Lariat ile takip ediyor. Priest South Of Heaven Chokeslam ile zafere ulaştı. Maçtan sonra Priest, GUNTHER ile bakıştı.

Gelecek hafta Raw'da Bron Breakker Kıtalararası Şampiyonluğunu Sheamus'a karşı ortaya koyacak. Bron, Sheamus'un kıçını tekmelemekten başka bir şey istemiyor. Sheamus Bron'dan unvanını güzelce parlatmasını istiyor çünkü gelecek hafta unvanını evine götürecek. Jimmy Uso şimdi Bron ile Survivor Series'de yapılacak War Games Maçı hakkında konuşmak istiyor.

Miz, The Final Testament'a Adam Pearce'tan izin isteyeceğini söyler. Kross, Miz'in hiçbir yere gitmediğini çünkü The Wyatt Sicks ile olan sorunu çözmek için hiçbir şey yapmadığını söyler. Miz ailesini düşünmek zorunda ve Wyatt'lardan özür diledi. Hatalarından ders aldığı için artık daha iyi bir adam. Miz, Kross'un yoluna devam etmesi gerektiğini söyler. Kross, Paul Ellering'in Howdy Amca tarafından yere serilmesinden Miz'i sorumlu tutar. Final Testament Miz'i ringe sürüklüyor. Wyatt Sicks ring önlüğünde belirir. Miz, Rowan'a çelik sandalyeyle saldırıyor. Bu bizi iskele altı kavgasına götürüyor. Scarlett, Cross'u ring önlüğünden itiyor. AOP, Süper Çarpıştırıcı'yı uyguluyor. Miz, Rowan'ı sandalyenin üzerinde Kafatası Ezme Finali ile çiviliyor. Kross, Howdy Amca'yı Son Dua ile yere seriyor. Kross, Miz'e sarılmaya başlar. Final Testament, Wyatt Sicks'in üzerinde dimdik duruyor.

Seth Rollins otoparkta Solo Sikoa ve Jacob Fatu ile karşılaşır. Solo, onun ve Seth'in Roman Reigns'e katlanamadığını biliyor. Güçlerini birleştirip sonunda Roman'ı sonsuza dek ortadan kaldırmaya ne dersiniz? Seth, Solo'ya daha önce Sami Zayn'den sakladığı bir sırrı açıklayacak. Bir dahaki sefere Roman Reigns ile ringe çıktığında, onun kafasını yere çalacak. Hayatında bir daha asla Roman Reigns ile takım kurmayacak ama aynı zamanda asla Roman Reigns özentisi biriyle de güçlerini birleştirmeyecektir. Solo, Jacob'ın uzaklaşırken Seth'e saldırmasını engeller.

WWE Women’s Tag Team Champion Bianca Belair & Jade Cargill def. Liv Morgan & Raquel Rodriguez ( Bianca Belair ve Jade Cargill Kadınlar Tag Team kemerlerini korudular)

Bianca Belair ve Liv Morgan başlıyor. Belair Morgan'ı düşürüyor. Yer ve Vuruş Değişimi. Belair, Morgan'a tekme atıyor. Belair tekrar ayağa kalkıyor. Belair'den köşe mızrağı. Belair omuz blokları yapıyor. BelAir, Morgan'ı turnbuckle'lara doğru kırbaçlıyor. Morgan, Belair'i omzundan önce çelik ring direğine gönderiyor. Morgan'dan düz bir sağ yumruk. Morgan defalarca Belair'in göğsüne vuruyor. Belair, Morgan'ı yüz üstü üst turnike yastığına düşürüyor. Belair köşeye geçti. Rodriguez araya giriyor. Morgan, Belair'i örgüsünden tutup aşağı çekiyor. Cargill, Rodriguez'i ring önlüğünden çekiyor. Cargill Rodriguez'e bir önkol darbesi indiriyor. Morgan'dan Beyzbol Slayt Dropkick. Belair neredeyse Cargill'i yumrukluyordu. Rodriguez, Cargill'i ring önlüğüne geri itiyor. Belair'den büyük bir önkol darbesi. Morgan çelik ring basamaklarından Füze Dropkick ile cevap veriyor.

Reklam arası sırasında Judgment Day maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi. Cargill ve Morgan etiketlendi. Cargill iki önkol darbesi aldı. Cargill'den SpineBuster. Cargill'den Sıçrayan Sırt Dirseği Darbesi. Cargill, Rodriguez'e bodyslam yapıyor. Morgan bir kesme bloğu yapıyor. Cargill İşkence Rafı'nı uyguluyor. Cargill iki sayılık Spinning SitOut FaceBuster vuruşu yapıyor. Rodriguez Morgan'ı köşeye sürüklüyor. Rodriguez kendini etiketliyor. Cargill, Rodriguez'den gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. İki kadın da Double Big Boot'un ardından yere seriliyor. Nia Jax ve Tiffany Stratton geliyor. Jax hakemin arkasından ring önlüğüne Samoan Drop vuruyor. Rodriguez, Cargill'i köşeye sürüklüyor. Rodriguez iki sayılık Twisting Elbow Drop vuruşu yapıyor.

Naomi, Stratton'ı ring önlüğünden çekiyor. Naomi, Stratton'ı ring kenarındaki barikata doğru kırbaçlıyor. Morgan, Naomi'yi yerde BackStabber ile yere düşürüyor. Morgan kendini etiketliyor. Cargill havada Morgan'a süper tekme atıyor. Cargill, Belair'i etiketliyor. Cargill, Rodriguez'i önlükten düşürüyor. Belair zaferi almak için KOD'a bağlanıyor. Maçtan sonra Jax, Cargill ve Belair'i arkadan pusuya düşürüyor. Jax ortalığı temizliyor. Iyo Sky'dan Apron Enzuigiri. Sky'dan Springboard Missile Dropkick. Sky, Stratton'a Shotei ile vuruyor. Sky'dan Roll Through Double Foot Stomp. Belair ve Cargill, Rodriguez'i üst ipin üzerinden clotheslines yapar. Naomi, Jax'e Pump Knee Strike yapıyor. Sky Roundhouse Tekmesi atıyor. Belair ve Cargill'den Jax'e Çift Dikey Supleks. Gösteri yayından kaldırılırken Belair ve Cargill, Naomi ve Sky ile birlikte dimdik ayakta durur.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: