RPG Elveda (Bir Süreliğine)

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
601
Beğeni sayısı
1,202
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Öncelikle sözlerime hepinizi selamlayarak başlamak istiyorum. Sevgili @Boss 'umuzun belirttiği üzere ayrılıyorum arkadaşlar. Burada güzel anılarım oldu. Gerek üzüldüm, gerek sinirlendim, gerek mutlu oldum. Veda işini pek beceremediğimden sözlerim sizlere saçma gelebilir. Kestiğim promo'lar, bulunduğum feud'lar, kazandığım kemerler benim için tatlı bir anı olarak kalacak. Son zamanlarda fark ettiğiniz üzere buralardan uzaklaştım ve yararsız bir karakter olmaya başladım. Bunun farkına vardığımda hemen @Boss 'a karakterimi bırakmak istediğimi ilettim. Maalesef son zamanlarda yoğunum ve buraya vakit ayıramıyordum. Tabii isteksizlik de cabası. Feud'da bulunduğum RPG'daşlara saygılarımı ve sevgilerimi belirtmek isterim. Varsa üzdüğüm kırdığım hakkını helal etsin. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum arkadaşlar. Bunu tam olarak bir veda olarak algılamayın, elbet birgün geri döneceğim ve Jey Uso efsanesini kaldığı yerden devam ettireceğim. Döneceğim zamana kadar hoşçakalın Allah'a emanet olun. Jey kaçar...

rsnbtI.gif

#DÖLSKSNSİZİ!

Konular
94
Beğeni sayısı
1,654
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
PGW için en orijinal birkaç isimden birisin şüphesiz. Ayrıca senin oyuna karşı olan yaklaşımın ve tarzın hep kendi geçmişimden bir şeyler hissettirdi, umarım yoğunluklarını atlatır ve tekrar istekli bir biçimde oyuna dönersin. Hayatında başarılar.

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,252
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Eline emeğine sağlık dostum. İlk şovdan şu güne kadar aynı karakterle devam etmek büyük başarı. Jey hem eski bir yazar hem de daimi bir oyuncu olan bendenizin gözünde PGW denilince akla gelenler listesinin en başında yer alıyor. Seed'in tekrar döneceği günü beklemedeyiz.

5fb1mbg.png

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: