Öncelikle sözlerime hepinizi selamlayarak başlamak istiyorum. Sevgili @Boss 'umuzun belirttiği üzere ayrılıyorum arkadaşlar. Burada güzel anılarım oldu. Gerek üzüldüm, gerek sinirlendim, gerek mutlu oldum. Veda işini pek beceremediğimden sözlerim sizlere saçma gelebilir. Kestiğim promo'lar, bulunduğum feud'lar, kazandığım kemerler benim için tatlı bir anı olarak kalacak. Son zamanlarda fark ettiğiniz üzere buralardan uzaklaştım ve yararsız bir karakter olmaya başladım. Bunun farkına vardığımda hemen @Boss 'a karakterimi bırakmak istediğimi ilettim. Maalesef son zamanlarda yoğunum ve buraya vakit ayıramıyordum. Tabii isteksizlik de cabası. Feud'da bulunduğum RPG'daşlara saygılarımı ve sevgilerimi belirtmek isterim. Varsa üzdüğüm kırdığım hakkını helal etsin. Ben hepinize hakkımı helal ediyorum arkadaşlar. Bunu tam olarak bir veda olarak algılamayın, elbet birgün geri döneceğim ve Jey Uso efsanesini kaldığı yerden devam ettireceğim. Döneceğim zamana kadar hoşçakalın Allah'a emanet olun. Jey kaçar...
#DÖLSKSNSİZİ!