Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Eternal Drive
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Kras Mazov" data-source="post: 293017" data-attributes="member: 103"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]9416[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Sessizliği bozan kişi ağır adımlarla öne çıkan Velveteen Dream oluyor. Ailesindeki bütün fertlerine teker teker bir bakış attıktan sonra önüne bakarak lafa giriyor.</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Velveteen</span> Dream:</strong> <span style="font-family: 'Georgia'">Öyle ya da böyle, günün sonunda sadece birlik olanlar burada ayakta kalacak. Prince of PGW'da yaşananlar tıpkı hayatın bir çerçeveye sığdırılmış bir betimlemesiydi. Bazı şeyler beklendiktir ve başı şeyler olağan dışıdır. Bizim, altınları koruyacağımız beklendik olandı; ama bazı yaşananlar, ulaşılamayanlar hiç beklendik değildi. Ailemize karşı bir cemiyet kurulmaya çalışılıyor. Kimisi buna derin bir oluşum diyebilir, kimisi sadece bizi devirmek için günü kurtarmaya çalışan üç beş kişi diyebilir. Zannediyorsunuz ki akbabaları takip etmek demek peşimizden uçarak bize yetişmeye çalışmak demektir. Hayır hayır hayır... Sizler sadece kafanızı yukarıya kaldırdığınızda yerimizde olmak isteyen sürüngenlersiniz. En iyilerinizi alıp yetiştiririz eğer başarabilirlerse ziyafetimize ortak olabilirler. Kalanlarınız ise sadece çürümeye mahkum olan tahtakurularından ibaret olacaktır. Bu ailenin bir mensubu değilken bana karşı toplanan PGW çapulcuları şimdi neredeler? Hepsini önce ayağımın altına aldım sonra hepsine kucak açıp buraya ait olmadıklarını, uzaklara uçmaları gerektiğini söyledim. Görüyorsunuz geriye kimse kalmadı. Ya da ben öyle ummuştum. Sanırım tek bir kişi kaldı geriye. </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu malzeme kolisinin üstünden alıp omzuna atıyor Velveteen Dream. Bray Wyatt'a bakarak konuşuyor.</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Velveteen</span> Dream:</strong> <span style="font-family: 'Georgia'">Senin çok yakından tanıdığın biri tabi yanlış yola girmeden önce. Küllerinden yeniden doğmaya çalışan bir ejderha. Tacının parıltısının fikirlerini yanlışa sürükleme ihtimalinin yüksek olduğu birisi. Eski ihtişamlı günlerine geriye dönmek isteyen, havaya yükselip süzülmeyi dahi düşünmeden yüksekten uçmak isteyen birisi. Benim vermiş olduğum bu pozu bozmak isteyebilecek birisinin zamanında senin kucaklarında olduğunu bilmek ne kadar da ironik.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Velveteen Dream, Bray Wyatt'a bakmayı bırakıp sanki hedefi karşısındaymış gibi önüne bakmaya devam eder.</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Velveteen</span> Dream:</strong> <span style="font-family: 'Georgia'">Bryan Danielson! Sana kucak açtık. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını bütün ailem biliyordu ve sen düşünmeyi tercih ettin. Şimdi ise doğru kararı verebilmek için son bir fırsatın kaldı. Bize eksik olan nadide parçayı getirebilmen için. Baba olarak gördüğün o kamburu parçalaman için son fırsatın. Bray Wyatt'a eksik kalan büyük parçayı takdim et ve adın buradaki efsanelerin arasında başka bir efsane olarak sonsuza dek anılsın. Akbabaları takip etme şerefine bir kez de olsa erişmiş birisi olduğun için beni anlayabileceğini umuyorum. Bizim için yabancı değilsin. Uzun bir süre ezilmenin ne olduğunu bilen birisi olarak seni buradan çekip çıkartmamıza izin ver. </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Courier New'">Velveteen Dream elini kulağına götürüyor.</span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Velveteen</span> Dream: </strong><span style="font-family: 'Georgia'">İşte... Duyuyor musun? Son geri sayımın başladı. Kararını doğru ver. Kafanın arkasındaki yaşlı şeytanı dinleyip seni yanlış yöne sürüklemesine izin verme. O hiç bir zaman benim gibi bir şampiyon olamadı. Üstüne üstün o hiç bir zaman bir şampiyon da olamadı. Büyük altını taşımanın nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini, onu nasıl kazanabileceğini bilmiyor. Wyatt Family? Wyatt Family her şeyi biliyor, sen de bizimle beraber her şeyi bileceksin. Güneyin seni taşımasına izin ver. Taşranın savaşına karşımıza muşta ile çıkarsan paslı bir orak çıkar ve senin boynundan duvara asıverir. Biz seni bir arkadaş ya da düşman olarak değil aynı ailenin bir ferdi olarak görüyoruz. Doğru kararı ver sen de bizi aynı yerde gör. Biz buradayız.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Courier New'">Velveteen Dream birkaç adım geriye atıp karanlığın arasına giriyor.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kras Mazov, post: 293017, member: 103"] [CENTER][ATTACH type="full" width="314px" alt="1000323846.jpg"]9416[/ATTACH] [I][FONT=Courier New]Sessizliği bozan kişi ağır adımlarla öne çıkan Velveteen Dream oluyor. Ailesindeki bütün fertlerine teker teker bir bakış attıktan sonra önüne bakarak lafa giriyor.[/FONT][/I] [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Velveteen[/COLOR] Dream:[/B] [FONT=Georgia]Öyle ya da böyle, günün sonunda sadece birlik olanlar burada ayakta kalacak. Prince of PGW'da yaşananlar tıpkı hayatın bir çerçeveye sığdırılmış bir betimlemesiydi. Bazı şeyler beklendiktir ve başı şeyler olağan dışıdır. Bizim, altınları koruyacağımız beklendik olandı; ama bazı yaşananlar, ulaşılamayanlar hiç beklendik değildi. Ailemize karşı bir cemiyet kurulmaya çalışılıyor. Kimisi buna derin bir oluşum diyebilir, kimisi sadece bizi devirmek için günü kurtarmaya çalışan üç beş kişi diyebilir. Zannediyorsunuz ki akbabaları takip etmek demek peşimizden uçarak bize yetişmeye çalışmak demektir. Hayır hayır hayır... Sizler sadece kafanızı yukarıya kaldırdığınızda yerimizde olmak isteyen sürüngenlersiniz. En iyilerinizi alıp yetiştiririz eğer başarabilirlerse ziyafetimize ortak olabilirler. Kalanlarınız ise sadece çürümeye mahkum olan tahtakurularından ibaret olacaktır. Bu ailenin bir mensubu değilken bana karşı toplanan PGW çapulcuları şimdi neredeler? Hepsini önce ayağımın altına aldım sonra hepsine kucak açıp buraya ait olmadıklarını, uzaklara uçmaları gerektiğini söyledim. Görüyorsunuz geriye kimse kalmadı. Ya da ben öyle ummuştum. Sanırım tek bir kişi kaldı geriye. [/FONT] [I][FONT=Courier New]Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu malzeme kolisinin üstünden alıp omzuna atıyor Velveteen Dream. Bray Wyatt'a bakarak konuşuyor.[/FONT][/I] [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Velveteen[/COLOR] Dream:[/B] [FONT=Georgia]Senin çok yakından tanıdığın biri tabi yanlış yola girmeden önce. Küllerinden yeniden doğmaya çalışan bir ejderha. Tacının parıltısının fikirlerini yanlışa sürükleme ihtimalinin yüksek olduğu birisi. Eski ihtişamlı günlerine geriye dönmek isteyen, havaya yükselip süzülmeyi dahi düşünmeden yüksekten uçmak isteyen birisi. Benim vermiş olduğum bu pozu bozmak isteyebilecek birisinin zamanında senin kucaklarında olduğunu bilmek ne kadar da ironik.[/FONT] [I][FONT=Courier New]Velveteen Dream, Bray Wyatt'a bakmayı bırakıp sanki hedefi karşısındaymış gibi önüne bakmaya devam eder.[/FONT][/I] [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Velveteen[/COLOR] Dream:[/B] [FONT=Georgia]Bryan Danielson! Sana kucak açtık. Yapabileceklerinin bir sınırı olmadığını bütün ailem biliyordu ve sen düşünmeyi tercih ettin. Şimdi ise doğru kararı verebilmek için son bir fırsatın kaldı. Bize eksik olan nadide parçayı getirebilmen için. Baba olarak gördüğün o kamburu parçalaman için son fırsatın. Bray Wyatt'a eksik kalan büyük parçayı takdim et ve adın buradaki efsanelerin arasında başka bir efsane olarak sonsuza dek anılsın. Akbabaları takip etme şerefine bir kez de olsa erişmiş birisi olduğun için beni anlayabileceğini umuyorum. Bizim için yabancı değilsin. Uzun bir süre ezilmenin ne olduğunu bilen birisi olarak seni buradan çekip çıkartmamıza izin ver. [/FONT] [I][FONT=Courier New]Velveteen Dream elini kulağına götürüyor.[/FONT][/I] [B][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Velveteen[/COLOR] Dream: [/B][FONT=Georgia]İşte... Duyuyor musun? Son geri sayımın başladı. Kararını doğru ver. Kafanın arkasındaki yaşlı şeytanı dinleyip seni yanlış yöne sürüklemesine izin verme. O hiç bir zaman benim gibi bir şampiyon olamadı. Üstüne üstün o hiç bir zaman bir şampiyon da olamadı. Büyük altını taşımanın nasıl bir sorumluluk gerektirdiğini, onu nasıl kazanabileceğini bilmiyor. Wyatt Family? Wyatt Family her şeyi biliyor, sen de bizimle beraber her şeyi bileceksin. Güneyin seni taşımasına izin ver. Taşranın savaşına karşımıza muşta ile çıkarsan paslı bir orak çıkar ve senin boynundan duvara asıverir. Biz seni bir arkadaş ya da düşman olarak değil aynı ailenin bir ferdi olarak görüyoruz. Doğru kararı ver sen de bizi aynı yerde gör. Biz buradayız.[/FONT] [FONT=Courier New]Velveteen Dream birkaç adım geriye atıp karanlığın arasına giriyor.[/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Eternal Drive
Menü
Giriş yap