RPG Prince of PGW Öncesi Gerginlik

Lindir

PG.com Kullanıcısı
Konular
13
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
Arka alanda Judgement Day'in odasında tek başına oturan JD McDonagh'ı görüyoruz. Kendisi odadaki televizyondan Prince of PGW katılımcılarının ringde kestiği promoyu izliyor.​
hq720.jpg

JD? O kimdi? Köyünü, toprağını s*keyim onun ben. Ben Carlito Caribbean Cool! Çok başka şeyler konuşacağız...”

Carlito mikrofonu fırlatıyor ve elindeki şeftali ile göz göze geliyor. Ağzına bir ısırık alacak iken birden duraksıyor ve şeftaliye iğrenerek bakarak seyircilere fırlatıyor.

Bu sözleri duyunca şok oluyor. Eli ayağı titriyor ve kıpkırmızı oluyor. Fakat birden öfkesini kontrol edemiyor ve bağırmaya başlıyor.

hq720.jpg

JD McDonagh: LAN BU ADAM NASIL KONUŞUYOR

JD DELİRİP BAĞIRMAYA BAŞLIYOR. ÜSTÜNDEKİ TİŞÖRTÜ YIRTIP ODADAKİ SANDALYELERİ DUVARA ATMAYA BAŞLIYOR.

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,252
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Odadaki gürültüye koşa koşa gelen ve kapıyı açan Dominik Mysterio ve Liv Morgan ikilisi gördükleri manzara karşısında şok içinde kalıyor.

3ygmLi4.jpeg

Dirty Dom: Has*ktir!

McDonagh en son gözüne PS5'i kestiriyor ve onu kırmaya doğru ilerliyor. Fakat Liv Morgan onun önüne geçiyor! JD olduğu yerde kalırken tam da bu anda Dom, JD'yi hızlı bir şekilde kendine çekip sakinleştirmeye çalışıyor.

zIR3GcG.jpeg

Dirty Dom: SİZ DELİRDİNİZ Mİ OĞLUM? NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ? Birkaç saat sonra hayatımızın en önemli şovuna çıkacağız. Sen ve Finn PGW'daki en önemli takım olduğumuzu tescilleyeceksiniz ve o kemerleri alacaksınız, Carlito bu şirketteki en prestijli unvanın sahibi olacak ve ben s*ktiğimin ana kemer şampiyonu olacağım. O zaman derdiniz ne lan sizin? Judgement Day'i en kritik günde parçalamak mı istiyorsunuz?

JD McDonagh: Onun ne dediğini duymadın-

Dirty Dom: Duydum gerizekalı herif duydum. Ve emin ol umurumda bile değil. Carlito'yu tanımıyormuşsun gibi konuşma. Adamı sinir ederseniz karşılığında o sokuk sivri dilini çıkarır. Liv'e dediklerini de duydum ve bak sana ne diyeceğim... Senin gibi dangalaklık yapmak yerine ona Prince of PGW'yu kazandıracağım ve tacını alıp yatak odama koyacağım. Sonrasında o tacı sabaha kadar kirleteceğim amigo ama senin yaptığını yapmayacağım. Bu takımın dağılmasına ortak olmayacağım.​

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,671
PG Nakit
370
Fakat JD ikna olmuş gibi değil. Dom'u ittiriyor ve Carlito için çok değerli olan PS5'e doğru gidiyor. Dom sinirleniyor ve arkasını dönüyor. JD hışımla PS5'e doğru hamle yapacakken önüne birisi geçiyor.

maxresdefault.jpg

Bu Finn Balor! JD şaşırmış fakat ayrıca sinirli bir ifadeyle ona doğru bakıyor.

Finn Balor: Ver elindeki sopayı JD.

JD McDonagh: O piçin neler dediğini duymadın mı? Hepsini geçtim. O adam benim köyüme sö-

Finn Balor: Biliyorum JD, biliyorum... Fakat ver onu bana.

JD istemsizce elindeki sopayı Balor'a verir ve sinirle ona, Liv'e ve Dominik'e doğru bakar.

Finn Balor: İşte amaçladıkları şey tam olarak bu. Bizi içten parçalamak. Fakat buna izin vermeyeceğiz. Şu siktiğimin yerinde bunun bir oyun olduğunu anlayan sadece Dom ve ben miyiz? Carlito söylememesi gereken şeyler söyledi farkındayım. Bunun hesabını verecek. Hesap derken bunu bir ceza olarak ima etmiyorum. Bunun için kendisi pişman olacak ve gereken özürü hepimizden dileyecek. Fakat onu da anlamamız gerekiyor. Şu an ne yaptığının farkında değil. Bir süredir hiçbirimiz ne yaptığımızın tam olarak farkında değiliz. Fakat bu gece bizim için çok önemli. Hepimiz için.

Balor ciddi bir ifadeyle onu dinleyen üçlüye bakıyor.

Finn Balor: Judgment Day için, hedeflerimiz için, dostluğumuz için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmak zorundayız. Dışarıda dağılmamız için an bekleyen çakallar dolu. Onları sevindirmek mi istersin JD? Yoksa onları haksız çıkartıp bu sikik yerin sahibi olmak mı? Sakin olacaksın. Sakin olacağız ve sağlam adım atıp herkesi yanıltacağız. Ben burada olduğum sürece Judgment Day burada olmaya devam edecek. Fakat siz olmadan bunları yapamam. Siz benimle misiniz?

Balor elini yumruk şeklinde uzatıyor. Dom ve Liv karşılık veriyor ve yumruk tokuşturuyor. Üçlü JD'e bakıyor JD bir süre sinirli gözükse de o da yumruğunu tokuşturuyor.

b8a09-16868457879163-1920.jpg

Finn Balor: O zaman yapmamız gereken tek bir şey kaldı. Şu kaçık Porto Riko'lu sik kırığını bulalım ve derdi neymiş öğrenelim. Dostlarının yanında olduğunu hatırlasın.

Balor, Dom'un sırtını sıvazlıyor.​

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,969
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Liv Morgan : Dom ve Finn haklı çocuklar böyle saçma bir sebepten dolayı kavga edemezsiniz. Carlito'nun benim için söylediklerini yutmuşken bu saçmalıklarınız beni de sinirlendirdi. Bu grubu mahvetmeye hakkınız yok. Lütfen kendinize gelin!

maxresdefault.jpg

(Liv Morgan Dominik'in kulağına bir şeyler söylüyor)

Liv Morgan : Otoriter tavırların beni biraz yükseltmedi değil btw. Bugün kazanırsak akşama sana çok güzel bir balık hazırlayabilirim.

Liv gülümserken Dom daha konsantre gözüküyor ve arkadaşlarını gaza getirirken kameralar kapanıyor...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: