Fakat JD ikna olmuş gibi değil. Dom'u ittiriyor ve Carlito için çok değerli olan PS5'e doğru gidiyor. Dom sinirleniyor ve arkasını dönüyor. JD hışımla PS5'e doğru hamle yapacakken önüne birisi geçiyor.
Bu Finn Balor! JD şaşırmış fakat ayrıca sinirli bir ifadeyle ona doğru bakıyor.
Finn Balor: Ver elindeki sopayı JD.
JD McDonagh: O piçin neler dediğini duymadın mı? Hepsini geçtim. O adam benim köyüme sö-
Finn Balor: Biliyorum JD, biliyorum... Fakat ver onu bana.
JD istemsizce elindeki sopayı Balor'a verir ve sinirle ona, Liv'e ve Dominik'e doğru bakar.
Finn Balor: İşte amaçladıkları şey tam olarak bu. Bizi içten parçalamak. Fakat buna izin vermeyeceğiz. Şu siktiğimin yerinde bunun bir oyun olduğunu anlayan sadece Dom ve ben miyiz? Carlito söylememesi gereken şeyler söyledi farkındayım. Bunun hesabını verecek. Hesap derken bunu bir ceza olarak ima etmiyorum. Bunun için kendisi pişman olacak ve gereken özürü hepimizden dileyecek. Fakat onu da anlamamız gerekiyor. Şu an ne yaptığının farkında değil. Bir süredir hiçbirimiz ne yaptığımızın tam olarak farkında değiliz. Fakat bu gece bizim için çok önemli. Hepimiz için.
Balor ciddi bir ifadeyle onu dinleyen üçlüye bakıyor.
Finn Balor: Judgment Day için, hedeflerimiz için, dostluğumuz için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmak zorundayız. Dışarıda dağılmamız için an bekleyen çakallar dolu. Onları sevindirmek mi istersin JD? Yoksa onları haksız çıkartıp bu sikik yerin sahibi olmak mı? Sakin olacaksın. Sakin olacağız ve sağlam adım atıp herkesi yanıltacağız. Ben burada olduğum sürece Judgment Day burada olmaya devam edecek. Fakat siz olmadan bunları yapamam. Siz benimle misiniz?
Balor elini yumruk şeklinde uzatıyor. Dom ve Liv karşılık veriyor ve yumruk tokuşturuyor. Üçlü JD'e bakıyor JD bir süre sinirli gözükse de o da yumruğunu tokuşturuyor.
Finn Balor: O zaman yapmamız gereken tek bir şey kaldı. Şu kaçık Porto Riko'lu sik kırığını bulalım ve derdi neymiş öğrenelim. Dostlarının yanında olduğunu hatırlasın.
Balor, Dom'un sırtını sıvazlıyor.