Oshi No Ko Spoiler: Finalinin Son Paneli

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
37
Beğeni sayısı
321
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Bölümde yaşananlar ve panellerin büyük bölümü sızdırılmış olsa da genelde sızıntı çevirileri çok fazla hata ve anlam kargaşası içerdiğinden dolayı paylaşmayacağım.

Gbv19NzXMAsA2_h_cleanup.png

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
37
Beğeni sayısı
321
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Ya ben 100'e gelemeden çok sıkılmıştım açıkçası ama sonra da çok karışmış galiba.
Açıkça söyleyeyim gizem ve intikam konsepti rezalet. Böyle deme sebebim kötü yapmış olmaları değil de potansiyelinin çok altında kalmış olması. Eğlence sektörü kısımları ise serinin kesinlikle en iyi kısmı. Çoğu kişi bu kısımları boş görüp direkt dedektifiye kısımlarını görmek istiyor ama 500 tane daha iyi dedektifiye varken 1 tane daha iyi eğlence sektörü içeriği yoktur.

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,824
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Açıkça söyleyeyim gizem ve intikam konsepti rezalet. Böyle deme sebebim kötü yapmış olmaları değil de potansiyelinin çok altında kalmış olması. Eğlence sektörü kısımları ise serinin kesinlikle en iyi kısmı. Çoğu kişi bu kısımları boş görüp direkt dedektifiye kısımlarını görmek istiyor ama 500 tane daha iyi dedektifiye varken 1 tane daha iyi eğlence sektörü içeriği yoktur.
Ya fanlarının satış noktası çok iyi bir gizem ve intikam hikayesi diye satmış olmaları. Sanırım bu da beni bıktıran etkenlerden biriydi. Ruby'nin, doktorun aslında Aqua olduğunu öğrendiği kısımlarda falan bakmaya gerek yok, bundan sonra da buradan yürürler, olur biter diye ilgimin tamamen sönmüş olmasaydı. Eğlence sektörü faktörüne de belki bu yüzden kaptıramadım kendimi. Bana en ilginç gelen kısmı, Akane - Aqua dinamiği ve Akane'nin bire bir Ai olmuş olduğu kısımlardı ancak onlar da hızlıca geçtiği için, böyle boş geldi bana.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
37
Beğeni sayısı
321
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Ya fanlarının satış noktası çok iyi bir gizem ve intikam hikayesi diye satmış olmaları. Sanırım bu da beni bıktıran etkenlerden biriydi. Ruby'nin, doktorun aslında Aqua olduğunu öğrendiği kısımlarda falan bakmaya gerek yok, bundan sonra da buradan yürürler, olur biter diye ilgimin tamamen sönmüş olmasaydı. Eğlence sektörü faktörüne de belki bu yüzden kaptıramadım kendimi. Bana en ilginç gelen kısmı, Akane - Aqua dinamiği ve Akane'nin bire bir Ai olmuş olduğu kısımlardı ancak onlar da hızlıca geçtiği için, böyle boş geldi bana.
Valla haklı sebepler şu saatten sonra da seni sarması çok zor. Sadece eğer ileride izleyecek bir şey bulamazsan animesine bak derim belki yoklukta gider.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
49
Beğeni sayısı
703
PG Nakit
250
OnK'yi plot harici iyi yapan şey intikam hikayesi değil eğlence sektörü ve karanlık tarafıydı zaten. Karga kızın hikayeye dahil olduğu ve Ai'nin cinayetinin arka planı açıklandığından itibaren serinin odağı Aqua'nın ölüp ölmeyeceğine yoruluyor. İnsanlar muhtemelen final odaklı ve Aqua'yla Ruby'nin happy endingine paralel bir beklentiyle girdiğinden "seri iyi ama.."lı analizler kasılır. Tokyo Blade arc çok iyi uyarlandığı için seriden başka beklentim kalmadı ki bence serinin plotla beraber en iyi kısımlarını kapsıyor orası da.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: