- Konular
- 33
- Beğeni sayısı
- 319
- PG Nakit
- 210
- RPG Karakteri
- Enzo Amore
- Favori Güreşçi
- Kidd Bandit
1
- İstatistikte sabit
Excalibur, Nigel McGuinness, ve Tony Schiavone'un spiker masasında bulunduğu şov, Schiavone'un Hurt Syndicate ekibini ringe çağırmasıyla başlıyor.
Takım elbiseleriyle ringe giren ekip bir süre poz kestikten sonra MVP, Schiavone'a konuşma şansı vermeden söze giriyor.
''Takdimi takdir etsem de Tony, buna ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. AEW izleyicilerinin dikkatine, bu Hurt Syndicate'in resmi bir duyurusudur.''
Schiavone yavaşça ringi terk eder. MVP ise duraksamadan devam eder.
''Beni MVP olarak tanıyorsunuz ve bu gece iş ortaklarım Bay Shelton Benjamin ve kudretli Bobby Lashley de bana katılıyor. Amacımız genç yeteneklerin hayatlarını zenginleştirmek. Çocukları yükseltmek ve en büyük potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Eğer size bir Hurt Syndicate kartviziti sunarsam, bu kart sizin başarıya giden altın biletiniz gibidir. Kabul ederseniz, hayatınızı değiştirebilir. Eğer reddederseniz, Swerve'de yaptığımız gibi sizi de döveriz. Swerve'e gerçekten yardım etmek ve onu yüceltmek istedik. Biz Swerve'u düşman edinmek istemedik ama o bizi düşman edinmek istedi!”
Bu lafların ardından Swerve'nin müziği duyuluyor ve hakemler onu durdurmaya çalışırken elinde bir zincir ile rampada yürüyen Swerve'yi görüyoruz. Prince Nana'nın gelmesiyle hakemler dağılıyor ve Swerve rampada duruyor. Nana'dan mikrofon alan Swerve oldukça sinirli ve kendinden emin bir ses tonuyla:
“Bobby Lashley, Full Gear!”
Diyor. Hurt Syndicate ekini hiç bozuntuya vermiyor ve MVP'nin kendinden emin bir ses tonuyla:
''Orada görüşürüz evlat.''
Demesiyle segment sonlanıyor ve açılış maçına geçiyoruz.
Takım elbiseleriyle ringe giren ekip bir süre poz kestikten sonra MVP, Schiavone'a konuşma şansı vermeden söze giriyor.
''Takdimi takdir etsem de Tony, buna ihtiyacım olduğunu sanmıyorum. AEW izleyicilerinin dikkatine, bu Hurt Syndicate'in resmi bir duyurusudur.''
Schiavone yavaşça ringi terk eder. MVP ise duraksamadan devam eder.
''Beni MVP olarak tanıyorsunuz ve bu gece iş ortaklarım Bay Shelton Benjamin ve kudretli Bobby Lashley de bana katılıyor. Amacımız genç yeteneklerin hayatlarını zenginleştirmek. Çocukları yükseltmek ve en büyük potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Eğer size bir Hurt Syndicate kartviziti sunarsam, bu kart sizin başarıya giden altın biletiniz gibidir. Kabul ederseniz, hayatınızı değiştirebilir. Eğer reddederseniz, Swerve'de yaptığımız gibi sizi de döveriz. Swerve'e gerçekten yardım etmek ve onu yüceltmek istedik. Biz Swerve'u düşman edinmek istemedik ama o bizi düşman edinmek istedi!”
Bu lafların ardından Swerve'nin müziği duyuluyor ve hakemler onu durdurmaya çalışırken elinde bir zincir ile rampada yürüyen Swerve'yi görüyoruz. Prince Nana'nın gelmesiyle hakemler dağılıyor ve Swerve rampada duruyor. Nana'dan mikrofon alan Swerve oldukça sinirli ve kendinden emin bir ses tonuyla:
“Bobby Lashley, Full Gear!”
Diyor. Hurt Syndicate ekini hiç bozuntuya vermiyor ve MVP'nin kendinden emin bir ses tonuyla:
''Orada görüşürüz evlat.''
Demesiyle segment sonlanıyor ve açılış maçına geçiyoruz.
The Deathriders (Claudio Castagnoli & Pac) vs. Darby Allin & Orange Cassidy
Sonuç: Sonuçsuz
Maç sonunda Orange Cassidy'nin üstünlüğü yakaladığını ve bir anda Marina Shafir'in eline kelepçeli ile olan çantayla ringe girdiğini ve hakemi tekmelediğini görüyoruz. Hakem ring dışına yuvarlanırken Cassidy şaşkınca onları izliyor. Moxley bir anda Cassidy'nin arkasından geliyor ve bir sleeper hold bağlıyor. Cassidy fazla dayanamıyor ve Moxley'in bırakmasıyla yere seriliyor! Hemen ardından ringe Darby kaykayıyla giriyor ve Moxley'in sırtına kaykay ile vuruyor. Moxley ring dışına kaçarken Yuta ringe giriyor ve Darby'e saldırıyor. Pac'in de kalkmasıyla Yuta kaykayı alıyor Pac ise Darby'nin beline sarılıyor. Yuta tam kaykay ile vuracakken Darby tekme atarak engelliyor ve kaykayını geri alıyor. Pac german suplex denese de Darby backflip ile kurtuluyor ve iki ismi de kaykayla vurarak yere seriyor. Bu sefer de Claudio ringe giriyor ve Darby'e clothesline deniyor ama Darby iplere asılıyor ve Claudio iplerin üstünden ring dışına düşüyor. Darby durmuyor ve Yuta'ya bir suicide dive yapıyor ardından da hızlıca kalkıp koşuyor. Shafir çantayla vurmayı deniyor ve Darby altından geçerek kaçıyor ama hemen ardından Claudio bir european uppercut ile Darby'i yere seriyor. Claudio, Darby'i ringin dış köşesine fırlatırken ringde ise Cassidy, Mox'a karşılık vermeye çalışıyor. Claudio apronda dururken diğer isimler bir süre Cassidy'i dövüyor en sonunda ise Moxley'in talimatı ile Yuta bir Busaiku Knee vurarak Cassidy'i yere seriyor. The Conglomeration'ın müziği çalmaya başlayıp üyeleri ringe koşarken BCC üyeleri ringi terk ediyor.
Renee Paquette kuliste Ricochet ile birlikteydi ve bu geceki gizemli partnerinin kim olduğu hakkında bilgi istedi.
MVP ve Hurt Syndicate araya girdi.
Ricochet: “Çoktan konuştuk.”
MVP: “Konuştuk, konuştuk. Sadece sana iyi şanslar dilemek istedik.”
Ricochet: “Pekala, beni işimi yaparken izleyin.”
MVP: “İzleyeceğiz.”
Fight Without Honor Trios Match!
The Learning Tree vs The Conglomeration
Sonuç: The Conglomeration Kazandı.
Ishii'nin Jericho'ya vurduğu brainbuster ile biten maç, Ishii'nin bir sonraki ROH World Heavyweight adayı olmak için büyük bir galibiyeti oluyor.
Maçtan sonra Moxley ve ekibinin arenayı terk ettiğini görüyoruz. Moxley gitmeden önce duruyor ve bugün yaşananlar için şunları söylüyor:
“Karışıklık olmasın diye söylüyorum, Orange Cassidy, Wheeler Yuta sana hiçbir şey borçlu değil! İyi bir adam olmak sadakati satın almaz. Sadece bir amaç sadakati satın alır. Wheeler benim emrim altında bir asker. Darby Allin... senin için büyük umutlarım vardı ama sen bir hayal kırıklığısın. Belki de insanların ciddiye aldığınızı düşünmesini istediğiniz şeyi oynamayı bırakmanızın zamanı gelmiştir!”
Ricochet: “Çoktan konuştuk.”
MVP: “Konuştuk, konuştuk. Sadece sana iyi şanslar dilemek istedik.”
Ricochet: “Pekala, beni işimi yaparken izleyin.”
MVP: “İzleyeceğiz.”
Fight Without Honor Trios Match!
The Learning Tree vs The Conglomeration
Sonuç: The Conglomeration Kazandı.
Ishii'nin Jericho'ya vurduğu brainbuster ile biten maç, Ishii'nin bir sonraki ROH World Heavyweight adayı olmak için büyük bir galibiyeti oluyor.
Maçtan sonra Moxley ve ekibinin arenayı terk ettiğini görüyoruz. Moxley gitmeden önce duruyor ve bugün yaşananlar için şunları söylüyor:
“Karışıklık olmasın diye söylüyorum, Orange Cassidy, Wheeler Yuta sana hiçbir şey borçlu değil! İyi bir adam olmak sadakati satın almaz. Sadece bir amaç sadakati satın alır. Wheeler benim emrim altında bir asker. Darby Allin... senin için büyük umutlarım vardı ama sen bir hayal kırıklığısın. Belki de insanların ciddiye aldığınızı düşünmesini istediğiniz şeyi oynamayı bırakmanızın zamanı gelmiştir!”
Malakai Black vs. Adam Cole
Sonuç: Adam Cole kazandı.
Malakai Black'in Black Mass'inin son anda atıldığı maçın sonunda bir sürü superkick ve Panama Sunrise yemiş olan Black'in bağdaş kurarak Cole'un The Boom vurmasına izin verdiğini görüyoruz. Maçtan sonra Cole eğilip Black'e bir şeyler söylüyor ardından da bir mikrofon alıp:
“İkisi gitti ve bir tane kaldı. Roderick Strong'un hâlâ iki maç daha kazanması gerekiyor. Bu maçları kazanacağımızı söylediğimde bana güvenin. Herkes muhtemelen ben üç galibiyet alırsam ve Roddy de üç galibiyet alırsa Full Gear'da ne olacağını soruyordur. Tony Khan'la konuştum ve üç galibiyet aldığımızda Full Gear'da Adam Cole'un MJF ve Roderick Strong'a karşı Triple Threat Maçı yapacağını söyledi! Ve Max, Undisputed Kingdom'ın izniyle hayatının dayağını yiyeceksin, BAYBAY”
Bu sözlerin ardından MJF'in açıklanmayan bir yerden izlediğini ve telefonla birini aradığını görüyoruz
MJF: “Evet, birini ziyaret etmeni istiyorum!”
Bu olaylardan sonra Jay White'ı arka alanda Renee ile röportaj yaparken görüyoruz. White tam ''Hangman'' Adam Page'e cevap verecekken bir anda Hangman ortaya çıkıp saldırıya geçiyor. Hangman üstün çıkıp White'ı barikatların arasına sıkıştırıyor ve bir sandalye kapıyor ama Juice Robinson'un dahil olmasıyla geri çekiliyor. White sinirli bir şekilde devam Hangman'e
“Hey, bir daha kaçma! Full Gear'da bana ne yapacağını bilmek isterim. Full Gear'da sana ne yapacağımı söyleyeyim! Full Gear'da seni parçalara ayıracağım ve utandıracağım! Full Gear'da Hangman bir kez daha Switchblade ile nefes alacak ve o bacak bir kez daha senin çöküşün olacak ve belki de Hangman'ı ilk kez pes ettiren ben olacağım!”
Ardından tekrar Renee'yi görüyoruz ve bu sefer de Kris Statlander ile beraber. Statlander geri döndüğünü ve unvanı Mone'dan alacağını söylüyor. Lastikler gıcırdar ve Kamille ile Mone Statlander'ı bir SUV ile ezmeye çalışır ama ıskalarlar. Statlander Kamille'in kolunu arabanın kapısına sıkıştırır ve Mone'u arabanın kaputuna vurarak indirir
Christian Cage, Mother Wayne, Nick Wayne ve Kip Sabian ile ringe geldi! Christian Cage rampaya güvenlik ekibi yerleştirmiş!
Christian: “Güvenlik herkesin korunması için. Hook buraya geldiğinde kendimi açıklamak için bir şans istiyorum. Ama önce Kip Sabian'a Patriarchy'e hoş geldin demek istiyorum. Kip sadece dikkatimi çekmeye çalışıyordu. O da senin gibi babasız bir zavallı, sadece biraz rehberlik arıyor. Kip Sabian, bu sözleşmeyi imzalasaydım Ölüm Süvarileri'nin müdahale edeceğini bilecek kadar ileri görüşlüydü. Kip Sabian sayesinde, burada bir sonraki tartışmasız AEW Dünya Şampiyonu olarak duruyorum. Ve o anda Kip, sen benim için diğer oğullarımın yaptığından daha fazlasını yaptın. Seni seviyorum, Kip.”
Hook rampaya doğru ilerliyor!
Hook: “Her ne söyleyeceksen iyi ve hızlı söyle çünkü fazla sabrım yok.”
Christian: “Sen bir jokersin Hook. Sen bir problemsin. Çin dükkanındaki bir boğasın. Hook, senin gibi bir oğula ihtiyacım var ama disiplinli olmanı sağlamalıydım. Ama kulağında başka bir ses olmadığından emin olmalıydım ve o ses Taz'dı. Bu yüzden babanı kurşun boruyla öldürdüm. Ama yüzümü gördü. Neden sana ben olduğumu söylemedi? Çok basit. Baban seni kendisinin bile hayal edemeyeceği yüksekliklere çıkarabileceğimi fark etti. Baban büyük liglere çıktı ve spikerlerin masasında saklandı. Onun gibi mi olmak istiyorsun yoksa benim gibi mi? Şu anda Taz'la işleri biraz daha ileri götürmeme kararımdan pişmanlık duyuyorum. Çünkü hayatta olması kimsenin umurunda değil. Sana ihtiyacım var, Hook. Keşke baban ölmüş olsaydı!”
Hook güvenliğe doğru hücum etti ama Patriarchy kaçtı! Hook, Christian Cage'e gözlerinden ateş püskürür gibi baktı!
Alex Marvez kuliste Don Callis ile “The Machine” Brian Cage ve “The MurderHawk Monster” Lance Archer'ın son zamanlardaki dominant performansları hakkında röportaj yapıyordu!
Callis: “No more fifty-fifty.”
(Türkçe deyimler tuhaf duruyordu böyle bırakım)
Birisi Don Callis'e yaklaştı ve o kişi iPhone'unda MJF'den bir mesaj dinletti. MJF'nin Don Callis Ailesi için bir görevi vardı. Callis bir zarf dolusu paraya ve MJF'nin Dynamite elmas yüzüğüne baktı ve gülerek oradan uzaklaştı!
Penelope Ford vs. Jamie Hayter
Sonuç: Jamie Hayter kazandı.
Adil geçen maçı Jamie Hayter, Hayter Ade ile bitiriyor.
Don Callis Family vs. Ricochet & Mystery Partner
Sonuç: Ricochet & Will Hobbs kazandı.
Ricochet: “Siz iki geri zekalı, AEW'den herhangi birini tag team partnerim olarak seçmeme izin verdiğiniz anda bir hata yaptınız. Biraz araştırma yaptım ve bu yılın 4 Ekim'i itibariyle Don Callis Ailesi'nden birinin sözleşmesi sona ermiş. Onu unuttuğunuzu düşündüğü için üzgün. Sizi ortağımla tanıştırayım...”
Ricochet'in partnerinin Powerhouse Hobbs ismiyle tanıdığımız Will Hobbs çıkması ardından maç başlıyor. Maçın sonunda Ricochet'in Takeshita'yı tuş ederek maçı kazandığını görüyoruz. Maçtan sonra Fletcher bir sandalye alıp Hobbs ve Ricochet'e saldırdı. Mark Davis ringe girip Fletcher'ın aklını başına getirmeye çalışsa da Lance Archer ve Brian Cage ringe girip Davis'i indiriyor. Adam Cole'un da ringe koşup Takeshite ile kavgaya tutuluyor ve iki isim arka alana doğru giriyor. Fletcher bir tornavida alıp Davis'in üstünde kullanmaya yelteniyor ama Will Ospreay ringe girip Davis'i kurtarıyor. Ospreay tam Fletcher'a Hidden Blade vuracakken Fletcher kaçmayı başarıyor ve ringi terk ediyor ve şov Excalibur'un ''Fletcher sonsuza kadar Ospreay'den kaçamaz'' sözleriyle sonlanıyor.
Moderatör tarafında düzenlendi: