WWE NXT Tartışma Konusu | 07.11.2024

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
597
Beğeni sayısı
1,187
PG Nakit
1,825
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Jaida Parker def. Lola Vice

Vice tekrar uyutma pozisyonuna geçiyor. Parker, Vice'ın kafasına iki sayılık bir tuğla indiriyor. Parker zaferi almak için Süper Hipnotik ile vuruyor.

Rob Van Dam, Kelani Jordan'a önümüzdeki hafta Fallon Henley ile yapacağı unvan rövanş maçı öncesinde bazı tavsiyelerde bulunuyor. RVD, Kelani'nin bu gece öne çıkmak istiyorsa, bu geceki Allstar Tag Team Maçında Fallon'ı tuş ederek öne çıkacağını söylüyor. Kelani RVD'ye AVA'nın ofisini tarif ediyor. Wes Lee çelik bir sandalyeyle RVD'ye acımasızca saldırır.

Aile, Tony & Nick's Philly Cheesesteak Restaurant'ta Shawn Spears ve Brooks Jensen ile karşılaştı. Nunzio sohbete katıldı. Don'un telefonlarına neden cevap vermediğini öğrenmek istiyor. Gelecek hafta NXT'de Adrianna Rizzo, Nikkita Lyons'la karşılaşacak. Nunzio, Don'un bu gece kendisine NXT Kuzey Amerika Şampiyonluğu için bir şans vererek bedelini ödeyeceğini söylüyor.

Je'Von Evans def. Wes Lee

Lee sandalyeyi kapıyor. Lee'nin dikkati Rob Van Dam tarafından dağıtılıyor. RVD, Lee'nin sandalye darbesini önlüyor. Evans Sahne Dalışı'nı yapıyor. Evans, Lee'yi ringe geri yuvarlıyor. Evans'tan sıçrama tahtası kesicisi. Evans, Five Star Frog Splash ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Evans, RVD ile kutlama yapıyor.

AVA, Mr. Stone, Stevie Turner, Rhino Segment

AVA: Şimdiye kadar ne kadar heyecan verici bir gece oldu. Bu marka, NXT'nin böylesine tarihi bir arenada düzenlenmesi büyük bir onur ve buradaki elektrik inkar edilemez. Bu marka tamamen tutkuyla ilgili. Philadelphia taraftarları da tüm güreş dünyasının en tutkulu ve en sıkı taraftarları. Şimdi, aksiyona geri dönmeden önce, bazı heyecan verici haberlerim var. NXT, bir sonraki premium canlı etkinliğimiz olan NXT Deadline için 7 Aralık Cumartesi günü Minneapolis, Minnesota'da tekrar yola çıkacak. Tüm güreşin en heyecanlı 25 dakikası olan Iron Survivor Challenge geri dönecek.

Mr. Stone: AVA, bunun harika bir haber olduğunu ve Deadline'ın harika bir şov olacağını söylemeliyim ama tüm bu insanlara yalan söylemenin iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum.

Neden bahsediyorsun?

Mr. Stone: Philadelphia taraftarlarının en sıkı taraftarlar olduğunu söylediniz ama herkes bilir ki New York taraftarları Philadelphia taraftarlarından çok daha sıkıdır.

AVA: Bu çok tartışmalı. Neden böyle söylediniz?

Mr. Stone: Gerçekçi olmak gerekirse, size karşı çok dürüst olacağım, beni dinleyin. Gerçekler acıdır. Boston taraftarları Philadelphia taraftarlarından daha sert. ECW'nin güzel günlerinde, anlıyorum, sizler şehrin konuşulan insanlarıydınız, ama tıpkı Phillies ve Eagles gibi, sizin de zamanınız geçti.

Binanın ışıkları sönüyor. Stevie Turner Stone'a arkasını dönmesini söylüyor. Rhino bu segmenti kapatmak için Stone'a The GORE ile vuruyor.

Meta Four, Giulia & Stephanie Vaquer ile kavga etmeye çalışır.

Ridge Holland and Ethan Page def. Trick Williams and Bubba Ray Dudley

Williams The Trick Shot için hamle yaptı ama Holland onu yuvarlayarak galibiyeti aldı. Maçtan sonra Page ve Holland, Williams'ın üzerine çullandı. Bubba yardıma geliyor. Bubba ve Williams Page'e kum torbası gibi davranıyor. Bubba, Page'e bodyslams yapıyor. Williams What's Up'ı yapıyor. Bubba Williams'a masaları getirmesini söylüyor. D-Von Dudley bir masayla ringe geliyor. Page merhamet için yalvarıyor. Bubba ve Williams, Page'i masanın üzerinden Chokeslams yapar. D-Von Williams'a özel bir çift Dudley gözlüğü verir. Williams, Dudley Boyz ile kutlama yapıyor.

Tony D'Angelo def. Nunzio (Tony'D Angelo kemerini korudu)

Rizzo ve Mamaluke hakemin dikkatini dağıtıyor. Angelo levyeyi Nunzio'ya uzatıyor. Hakem Nunzio'yu uyarıyor. Angelo SpineBuster ile zafere ulaşıyor. Maçtan sonra Angelo, FBI ile kucaklaştı.

ECW Efsanesi Francine ön sırada.

Giulia, Stephanie Vaquer, Kelani Jordan, Zaria, Jordynne Grace def. Roxanne Perez, Cora Jade, The Fatal Influence

Kelani Jordan ve Fallon Henley başlıyor. Jordan Henley'e tekme atıyor. Jordan Henley'i yere seriyor. Henley, Jordan'ın orta kısmına tekme atıyor. Henley Jordan'a vuruyor. Henley Jordan'ın göğsüne tokat atıyor. Henley, Jordan'ı ringin diğer tarafına savuruyor. Henley Sunset Flip'i engelliyor. Jordan Running Boot'tan kaçıyor. Jordan'dan Wrap Around Arm-Drag. Jordan Henley'e tekme atıyor. Jordan'dan Cartwheel Back Elbow Smash. Jordan'dan Uçan Çapraz Vücut Sıçraması. Vaquer kör etiketleme yaptı. Jordan, Henley'den gelen bir clothesline'ı savuşturdu. Vaquer'den Springboard Crossbody Block. Vaquer Henley'i iki sayı için yuvarlıyor. Henley itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtuluyor. Henley, Vaquer'in göğsüne tokat atıyor. Henley, Vaquer'e önkol darbesi indiriyor. Henley, Nyx'i etiketliyor. Bir snap mare hamlesinin ardından Henley, Sliding Haymaker ile vuruyor. Nyx, Vaquer'e iki sayılık PK darbesi indiriyor. Nyx, Vaquer'in bacaklarını süpürüyor. Vaquer, Roundhouse Tekmesi'nden kaçınıyor. Vaquer'den Mutfak Lavabosu. Vaquer bacaklarını Nyx'in boynuna doluyor. Vaquer iki sayı için Nyx'i defalarca yüzüstü tuvale yapıştırıyor.

Vaquer, Giulia'yı etiketliyor. Çift İrlanda Kamçısı. Vaquer, Nyx'in üzerinden atlıyor. Giulia orta halata ayak parmağıyla vuruyor. Vaquer'den 619. Giulia'dan bir bodrum dropkick'i. Çift Dirsek Düşüşü iki sayı. Giulia Bodyslam için hamle yapıyor ama Nyx ayağa kalkıyor. Nyx, Perez'i etiketliyor. Perez Giulia'yı itiyor. Giulia, Perez'in işaret parmağını tutuyor. Giulia dizini kaldırıyor. Giulia çekiç kilidi uyguluyor. Giulia, Kuzey Işıkları Supleksi ile iki sayı yapıyor. Giulia çekiç kilidi Bodyslam için hamle yapıyor ancak Perez tekrar ayağa kalkıyor. Perez Giulia'yı mindere çekiyor. Perez, Giulia'yı ringin diğer tarafına savuruyor. Perez'den koşarak aparkat. Perez Jade'i etiketliyor. Jade Muay Thai Diz Vuruşu yapıyor. Perez Giulia'yı iplere doğru düşürüyor. Jade iki sayı için dış bacağa kanca atıyor. Jade önkol darbesi yapıyor. Giulia arka dirsek darbesinden kaçınıyor. Giulia Jade'i iki sayı için yuvarlıyor. Giulia'dan tek bacak dropkick. Giulia, Zaria'yı etiketliyor. Zaria Jade'i durduruyor. Zaria belden sırta supleks yapıyor.

Jade, Jayne'i etiketliyor. Zaria, Octopus Stretch'i engelliyor. Zaria Jayne'e kafa atıyor. Zaria Jayne'i ringin diğer tarafına savuruyor. Jayne, Zaria'dan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Jayne Koşan Hurricanrana için hamle yapar ama Zaria onu engeller. Henley, Jayne'i Zaria'nın omuzlarından çekiyor. Bu da bizi ringin ortasında altı kişilik bir kavgaya götürüyor. Meeting Of The Minds. Vaquer ve Giulia'dan Stereo Shotgun Meteoras. Grace, Perez'i Fatal Influence'a çarptırıyor. Jordan, Orihara MoonSault ile herkesi silip süpürüyor. Reklam arası sırasında OG Takımı maçın kontrolünü yeniden ele geçiriyor. Standing Switch Exchange. Jordan, O'Connor Roll ile iki sayı alıyor. Jayne, Jordan'ı ringin dışına gönderiyor. Jayne dışarıdan Cannonball Senton yapıyor. Nyx İntihar Dalışı yapıyor. Jayne'den iki sayılık bir Koşan Senton Sıçraması. Jayne, Jordan'ı sırt üstü gerdiriyor. Jayne'den Koşan Gülle Darbesi. Jordan, Jayne'in tekmesini engelliyor. Önkol Değişimi. Jordan'dan Kısa Kol Ters Dönüşü. Jordan'dan Sıçrayan Baldır Tekmesi. Henley akıllıca Zaria'yı önlükten çekiyor. Henley'den büyük bir sağ yumruk. Henley, Grace'den kaçıyor. Jade kendini etiketliyor. Jade'den önkol darbesi. Jade ve Jayne Belly to Back Suplex için hamle yapıyor ama Jordan tekrar ayağa kalkıyor. Jordan, Jayne'i yan adımlarla gerdiriyor. Jordan, Jade'den gelen bir clothesline'ın altından yuvarlanıyor.

Jordan Grace'i oyuna alıyor. Grace iki omuz darbesi yapıyor. Grace Alman Supleksi yaptı. Grace bunu Perez'e koşarak vurarak takip ediyor. Grace'e çift ayak tekmesi. Grace'ten Çift Çıtçıtlı Dikey Supleks. Grace'ten köşeye bir clothesline. Grace, Jade'i sırt üstü gerdiriyor. Grace Jade'e Powerslam yapıyor. Grace, Vader Bombası ile iki sayı yaptı. Grace, Zaria'yı etiketliyor. Çift PowerBomb'la iki sayı. Perez, Uçan Crossbody Bloğu ile kapağı kırıyor. Perez, Zaria'yı yere düşürüyor. Giulia, Prez'i Dönen Çekiç Kilit Sürücüsü ile düşürüyor. Jayne'den Koşarak Boyun Kırma. Vaquer, Paket Sırt Kırıcı ile karşılık veriyor. Henley'den Uçan Flatliner. Jordan'dan Modifiye Olimpik Slam. Jordan, Nyx'in tekmesini engelliyor. Nyx, Pele Tekmesi atıyor. Grace'ten Rolling Death Valley Driver. Jade'den Step Up Enzuigiri. Giulia ve Vaquer, Meta Four ile kavgaya tutuşuyor. Jade, Perez'i etiketliyor. Perez'den İntihar Dalışı. Jade dışarıya Swanton Bombası atıyor. Perez, Zaria'yı ringe geri yuvarlıyor. Zaria CrossFace'i engelliyor. Zaria, Perez'in bacaklarını silah olarak kullanıyor. Perez, Zaria'nın yüzüne tekme atıyor. Perez, Grace'e bir arka dirsek darbesi indiriyor. Zaria yanlışlıkla Grace'i mızraklıyor. Perez'den Dönen Sırt Tekmesi. Zaria Pop Rocks'ı engelliyor. Zaria F5 ile zafere ulaşıyor.​

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,905
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
İyi bir şovdu ama sadece isim olarak ECW kaldı o ruhu veremedi bana kalırsa. Şovu kesinlikle ama kesinlikle Heyman baba açmalıydı.

Açılış maçı iyiydi. Wes Lee'nin rakibi çok yeşildi doğru dürüst Frog Splash de yapamadı zaten.

Ridge Holland, NXTC'ye yürüyor. NXT erkek divisionı mı diyeyim artık 😅 pek çekici gelmiyor bana. Trick ile Ethan'ı severiz de Ridge vakit kaybı.

Bu şovda Hendry ağabey bir şekil görünmeliydi.

Seyirci kötü değildi ama seyirci sanırım çoğu ismi tanımıyor o ateşli ortamı göremedim kesinlikle. Güzel chantler de atıldı ama küfürlü olduğu için sansür yedi maalesef.

Daha fazla ECW originalı olmalıydı. Tommy Dreamer feci keyif katardı misal

Pozitif yanlara gelirsek main eventi beğendim. Şu maçı War Games için de yapılabilirdi misal ama böyle de hoş kesinlikle. D-Von ve Rhyno ağabeylerin görünümleri de hoştu. Dawn Marie ise maşallah taş gibiydi.

En beğendiğim kısım Tony D'Angelo ve Nunzio arasındaki mevzular oldu. Adeta Sopranos bölümü izliyor gibi hissediyorum.

Konular
94
Beğeni sayısı
1,629
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
RVD'in güreşmemesi, bir tekme bile vurmaması içte büyük ukde olarak kaldı maalesef. Onun dışında beklentileri ayarlayamamak olabilir ama erkekler tarafında istediğim kurguyu bulamıyorum bir türlü NXT'de. Ridge Holland'ın şu maçı roll-upla kazanması falan çok rahatsız etti. Bana'nın dediği gibi Nunzio ile D'Angelo'nun arasında yaşananlar çok güzel, çok keyifliydi. Onun dışında şovun hem açılışı hem kapanışını epey beğendim. Kadınlar sırtlamaya devam ediyor şirketi. Rhino'nun görünümü de keyifliydi, ben genel manada keyif aldım ama bir şeyler eksik gibi hissettiriyordu dediğim gibi o da erkekler tarafında oldu genelde. 7.5/10 patlar şova.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,905
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
RVD'in güreşmemesi, bir tekme bile vurmaması içte büyük ukde olarak kaldı maalesef. Onun dışında beklentileri ayarlayamamak olabilir ama erkekler tarafında istediğim kurguyu bulamıyorum bir türlü NXT'de. Ridge Holland'ın şu maçı roll-upla kazanması falan çok rahatsız etti. Bana'nın dediği gibi Nunzio ile D'Angelo'nun arasında yaşananlar çok güzel, çok keyifliydi. Onun dışında şovun hem açılışı hem kapanışını epey beğendim. Kadınlar sırtlamaya devam ediyor şirketi. Rhino'nun görünümü de keyifliydi, ben genel manada keyif aldım ama bir şeyler eksik gibi hissettiriyordu dediğim gibi o da erkekler tarafında oldu genelde. 7.5/10 patlar şova.

RVD'nin mentorluk yaptığı eleman da o kadar aman aman birisi değil bu arada. Şovun başında o eleman sakatlansa ve Wes Lee ile RVD maça çıksa daha şık olurdu.

Konular
94
Beğeni sayısı
1,629
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
RVD'nin mentorluk yaptığı eleman da o kadar aman aman birisi değil bu arada. Şovun başında o eleman sakatlansa ve Wes Lee ile RVD maça çıksa daha şık olurdu.
Ya RVD'yi birkaç hafta önce teaselemişlerdi, eleman ısınırken arkadaki dolapta RVD fotoğrafları falan vardı muhtemelen bir mentor ayağı çekmeye çalıştılar ama böyle bir hikaye varsa en azından tag team maçı olup RVD'yi de çok yormadan güreştirselerdi keşke. Je'Von Evans bir ay önce falan sanırım bir de Orton'la 1v1 maça çıkmıştı. Bence fena çocuk değil, çok da genç ama eleman 2014 PGW'sundan başka bir şey kokmuyor. Vücut çok zayıf, ring içinde akıyor falan ama çok botch yapıyor bugün de birden fazla ciddi botch yaptı. Çok rahatsız etmiyor beni ama şu aşamada bu kadar üzerine yüklenilecek bir çocuk değil bence.

Konular
94
Beğeni sayısı
1,629
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
İyi bir şovdu ama sadece isim olarak ECW kaldı o ruhu veremedi bana kalırsa. Şovu kesinlikle ama kesinlikle Heyman baba açmalıydı.

Açılış maçı iyiydi. Wes Lee'nin rakibi çok yeşildi doğru dürüst Frog Splash de yapamadı zaten.

Ridge Holland, NXTC'ye yürüyor. NXT erkek divisionı mı diyeyim artık 😅 pek çekici gelmiyor bana. Trick ile Ethan'ı severiz de Ridge vakit kaybı.

Bu şovda Hendry ağabey bir şekil görünmeliydi.

Seyirci kötü değildi ama seyirci sanırım çoğu ismi tanımıyor o ateşli ortamı göremedim kesinlikle. Güzel chantler de atıldı ama küfürlü olduğu için sansür yedi maalesef.

Daha fazla ECW originalı olmalıydı. Tommy Dreamer feci keyif katardı misal

Pozitif yanlara gelirsek main eventi beğendim. Şu maçı War Games için de yapılabilirdi misal ama böyle de hoş kesinlikle. D-Von ve Rhyno ağabeylerin görünümleri de hoştu. Dawn Marie ise maşallah taş gibiydi.

En beğendiğim kısım Tony D'Angelo ve Nunzio arasındaki mevzular oldu. Adeta Sopranos bölümü izliyor gibi hissediyorum.
Heyman işi de muhtemelen Bloodline mevzusuna saklanmasa kesin olurdu Special Host olarak gibi geliyor. Frog Splash'i de kamera açısıyla falan kurtarmaya çalıştılar ama çocuk yerden sekmek zorunda kaldı. İyi uçuyor kaçıyor diye o kadar da zorlamaya gerek yok bence çocuğu da ya. Seyirci başlarda iyiydi ama sanki enteresan bir şekilde Bully Ray'in maçta yavaş yavaş söndüler gibi hissettim. Yani şöyle bir gecede en ekstreme olayların Lola Vice ile Jaida Parker arasında geçmesi şu şova yazık etti biraz bence. Kadınlar üstüne düşeni yaptı ama keşke main-eventte tag team maçı olup Dreamer'lar Rhino'lar belki Sandman'ler falan gelip topluca güzel bir anı bıraksalardı şova. Olabilecek çok şeyi varken, biraz yazık oldu bence. Yine de fena değildi.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,905
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ya RVD'yi birkaç hafta önce teaselemişlerdi, eleman ısınırken arkadaki dolapta RVD fotoğrafları falan vardı muhtemelen bir mentor ayağı çekmeye çalıştılar ama böyle bir hikaye varsa en azından tag team maçı olup RVD'yi de çok yormadan güreştirselerdi keşke. Je'Von Evans bir ay önce falan sanırım bir de Orton'la 1v1 maça çıkmıştı. Bence fena çocuk değil, çok da genç ama eleman 2014 PGW'sundan başka bir şey kokmuyor. Vücut çok zayıf, ring içinde akıyor falan ama çok botch yapıyor bugün de birden fazla ciddi botch yaptı. Çok rahatsız etmiyor beni ama şu aşamada bu kadar üzerine yüklenilecek bir çocuk değil bence.

RVD şova Kelani'ye y**şamak için gelmiş gibi bir his aldım valla bro 😅

Şaka bir yana Cedric Alexander'ın bu elemandan eksiği nedir ki Allah aşkına. Tamam eleman genç ama Wes Lee falan ondan epey üstün bence her konuda. Yine de elde olması taraftarıyım. Angelo Dawkins de böyleydi ama sonunda Street Profits ile kendini buldu.

Heyman işi de muhtemelen Bloodline mevzusuna saklanmasa kesin olurdu Special Host olarak gibi geliyor. Frog Splash'i de kamera açısıyla falan kurtarmaya çalıştılar ama çocuk yerden sekmek zorunda kaldı. İyi uçuyor kaçıyor diye o kadar da zorlamaya gerek yok bence çocuğu da ya. Seyirci başlarda iyiydi ama sanki enteresan bir şekilde Bully Ray'in maçta yavaş yavaş söndüler gibi hissettim. Yani şöyle bir gecede en ekstreme olayların Lola Vice ile Jaida Parker arasında geçmesi şu şova yazık etti biraz bence. Kadınlar üstüne düşeni yaptı ama keşke main-eventte tag team maçı olup Dreamer'lar Rhino'lar belki Sandman'ler falan gelip topluca güzel bir anı bıraksalardı şova. Olabilecek çok şeyi varken, biraz yazık oldu bence. Yine de fena değildi.

Evet Heyman mevzusu Bloodline nedeniyle aksadı. Sandman, Dreamer falan olmalıydı bana kalırsa. 5 vs 5 kadınlar maçını açılışa Trick maçını ise ME'ye koysalardı ve Ethan Page veya Ridge Holland üstünde ONS05 gibi bir kapanış yapsalardı senenin şovu olurdu.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: