RPG Şok Tedavisi

BerzerkBryan

Boliever
Konular
425
Beğeni sayısı
472
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Kameralar açılıyor ve dev ekranda Tyler Breeze var.

1730957145929.png

Tyler Breeze:
Hey Enzo çok uzatmadan konuşup gideceğim, Öncelikle bizim kıçımızı tekmeleyeceğini söylemişsin ulan bizi daha normal maçta yenemiyorsun hakemi de satın aldığımızı falan ima etmişsin ulan göt herif biz sizi tam yenecekken niye Judgment Day geliyor? Judgment Day beni dinliyorsanız canınız cehenneme iki tane yağcı yavşaktan ötürü bize saldırdınız ve bu lavuk bizin hakemi satın aldığımızı iddia ediyor götümle güldüm, Ayrıca Snoop Dogg'un da albüm teklifini maç öncesi yeniden değerlendir derim seni çok pis süper şok tedavisine uğratacağımız için burda artık yerin olmayabilir, Ve sen tarihteki en sikik PGW güreşçisisin havaya da yumruk falan sallıyorsun sen delinin tekisin hastaneye yatırılmanı tercih ederim ya da buradan siktir olup git ve boks kariyerine başla, Ayrıca Venisi de sadece Mary üzerinden vurabiliyorsun güldüm Wyatt Family'e pis sakal çetesi diye dalga geçerken siktir git o sakalını traş et diyeceklerim bu kadar seni sikik bir daha bizim hakkımızda asılsız konuşursan bu ringi senin başına yıkarım kimse de seni benim elimden alamaz.

AYRICA BROOKES SENİ DE UNUTTUĞUMU SANMA SEN DE ŞOK TEDAVİSİNE UĞRAYACAKSIN SİKİK

Der ve Breeze ekrandan ayrılır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: