Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
G NOKTASINDAN VURACAĞIM!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 290647" data-attributes="member: 52"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">Kameralar beyaz bir odada açılır ve arkası dönük şekilde bekleyen Enzo Amore'yi görürüz. Odanın solunda bir askılığa asılı olan Enzo ürünleri, arkada bir taht ve aslan heykeli, solda ise bir tabut ve önünde Ultimate Warrior'un resmi bulunmaktadır. </span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">[ATTACH=full]9318[/ATTACH]</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"><strong>Enzo bir anda poz verir ve ardından kameraya dönüp konuşmaya başlar.</strong></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">''How you doin ? How you doin... HOW YOU DOIN!!! Bu soruyu kaç kez sorarsam sorayam cevap vermemekte ısrarcı görüyorum sizi. Fakat sorun değil, ben yine de sormaya devam edeceğim. Çünkü bu soru benim için değerli.<strong> Tabutu işaret ederek </strong>2015 yılında kadim dostum Ultimate Warrior aramızdan ayrılmadan önce bana attığı mesajdı bu. Cevap verdikten sonra mesajım uzun süre karşılıksız kaldı. Ta ki: acı haberi öğrenene kadar... Sevgili dostum ve manevi kardeşim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştı. O an anladım ki bu soru sadece selam vermek için geçiştirilen bir soru değildi. Ona hep 'iyiyim' diyebileceği şekilde sorardım. O ise bana kendimi açıklayabileceğim bir şekilde soracak kadar nazikti. Ben de bugün tüm dünyaya bu nezaketi göstermek istiyorum. Bu yüzden tüm dünyanın beni duyması için Prince Of PGW şovunda rakiplerimin kıçını tekmeleyeceğim ve herkesin görebileceği bir konumda, takım şampiyonunun konumunda bulunarak size tekrar soracağım: How you doin ? Geldiğimden beri sürekli yenilip gözden düşüyordum. Ama şimdi 'Tarihteki En Uzun Süreli PGW şampiyonu' Val Venis'i yendim ve teknik olarak artık tarihteki en uzun PGW şampiyonu benim! Ben bununla da yetinmeyeceğim ve takım şampiyonu olarak bir başarı daha elde edeceğim. Eğer bunları başarabilirsem toplayacağım kitle ile seçimlerde adaylığımı koyup sıradaki Amerika Birleşik Devletleri başkanı olarak dünyaya sesimi duyurabilirim.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">[ATTACH=full]9321[/ATTACH]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">''G sertifikalı ürünleriniz ile sesimi duyurmama gösterdiğiniz katkı paha biçilemez. Yine de sizden son bir destek daha isteyeceğim: PRINCE OF PGW'DE BANA KATILIN VE BROOKES İLE TAKIM ŞAMPİYONU OLDUĞUMUZ ANA TANIKLIK EDİN! Ringde çıkacağım ve önce adaletsiz bir şekilde maça sokulan Judgment Day'i ardından da bana baş kaldıran asi evlatlarıma, yani Rowan ile Strowman'e, en son ise haddini bilmez Tyler Breeze'e sağlam bir geçireceğim! Val Venis mi ? O adam için planım ayrı. O şerefsize gerçek ero-man'in kim olduğunu göstereceğim ve siz G'ler için onu tam da G noktasından vuracağım! Üzgünüm Venis ama sana Mary'e davrandığımdan daha sert davranacağım. Çünkü bunu hakkettin! Sürekli olarak karşıma çıkman iyice canımı sıkmaya başladı. Kazandığım halde, seni sikip attığım halde satın aldığın hakem bizi berabere bıraktı. Hatırlıyor musun tüm bu olaylar nasıl başladı ? Can kardeşim, 20 yıllık dostum ve takım arkadaşım Chris Brookes'a saldırdığınız gün başladı. Sizinle bir derdim yoktu sadece kardeşim gibi gördüğüm adamı korumak istedim. Fakat mesele sakız gibi uzadı ve buraya kadar geldi. Buradaki problem sensin Val! Ve ben seni bitireceğim. <strong>Havaya boksör gibi yumruklar sallar ve ağzından sesler çıkarır </strong>Seni parçalara ayıracağım, kanını akıtacağım! Her bir zerren yalvarana kadar yumruklayacağım seni... <strong>havaya birkaç yumruk daha savurur </strong>Ondan sonra bile durmayacağım, ondan sonra bile seni dövmeye devam edeceğim. Bunu yapacağım çünkü bir daha kimsenin Chris Brookes ve benzeri adamın haslarına bulaşmaya cesaret etmesini istemiyorum! <strong>havaya birkaç yumruk daha sallar</strong>''</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">[ATTACH=full]9322[/ATTACH]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">''Üzgünüm adamım ama bir devrin sonuna geldik. Undertaker'ın kaçmasına izin vermiştim ama seni elimden kaçırmayacağım. Bana teşekkür etmelisin adamım. Şu an Snoop Dogg ile beraber kayıt alıyor olmalıydım ama ona 'götünü tekmelemem gereken biri var' diyerek albüm teklifini reddettim. Muhtemelen seni en çok önemseyen kişi benimdir. Senin için fırsatları teptim ve kıçını tekmelemek için harika bir fırsat yarattım. Bu mevzu artık Breeze ve Brookes'un ötesinde, takım kemerinin ötesinde, bu mevzu senle benim ölümüne kadar sürer. <strong>Enzo yavaşça tabuta yaklaşıyor ve fotoğraf çerçevesini açıp Ultimate Warrior'un fotoğrafını çıkarıyor. Fotoğrafın arkasında Venis'in fotoğrafı var! </strong>Seni bir tabuta koyup yerin 7 kat altına gömeceğim. Phoenix klibimi gerçeğe çevirme hikayem olacak bu. Suratına bir tane geçireceğim ve BADABOOM!!! Gözlerine bir perde iniyor ve ebedi sona ermeden önce son gördüğün şey kollarıma koşan Mary'nin görüntüsü. Kendini alfa kurt olarak görebiliyorsun ama kadınlar benim gibi sigma erkekleri tercih ederler. Ne yazık ki artık değişemeyecek kadar yaşlanmışsın. Merak etme senin için güneş gören bir mezarlık ayıracağım. En azından bu kadarını yapabilirim. Umarım kaçmazsın, çünkü artık kovalamaktan sıkıldım. SENİ HEMEN BİTİRMEK İSTİYORUM VE BU YÜZDEN PRINCE OF PGW!Yİ İPLE ÇEKİYORUM!''</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]9323[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Enzo sinirli şekilde kameraya yaklaşırken görüntü sonlanıyor.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 290647, member: 52"] [CENTER][B][SIZE=5]Kameralar beyaz bir odada açılır ve arkası dönük şekilde bekleyen Enzo Amore'yi görürüz. Odanın solunda bir askılığa asılı olan Enzo ürünleri, arkada bir taht ve aslan heykeli, solda ise bir tabut ve önünde Ultimate Warrior'un resmi bulunmaktadır. [ATTACH type="full" width="621px" alt="Ekran görüntüsü 2024-11-06 201340.png"]9318[/ATTACH] [B]Enzo bir anda poz verir ve ardından kameraya dönüp konuşmaya başlar.[/B][/SIZE][/B] [SIZE=4]''How you doin ? How you doin... HOW YOU DOIN!!! Bu soruyu kaç kez sorarsam sorayam cevap vermemekte ısrarcı görüyorum sizi. Fakat sorun değil, ben yine de sormaya devam edeceğim. Çünkü bu soru benim için değerli.[B] Tabutu işaret ederek [/B]2015 yılında kadim dostum Ultimate Warrior aramızdan ayrılmadan önce bana attığı mesajdı bu. Cevap verdikten sonra mesajım uzun süre karşılıksız kaldı. Ta ki: acı haberi öğrenene kadar... Sevgili dostum ve manevi kardeşim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmıştı. O an anladım ki bu soru sadece selam vermek için geçiştirilen bir soru değildi. Ona hep 'iyiyim' diyebileceği şekilde sorardım. O ise bana kendimi açıklayabileceğim bir şekilde soracak kadar nazikti. Ben de bugün tüm dünyaya bu nezaketi göstermek istiyorum. Bu yüzden tüm dünyanın beni duyması için Prince Of PGW şovunda rakiplerimin kıçını tekmeleyeceğim ve herkesin görebileceği bir konumda, takım şampiyonunun konumunda bulunarak size tekrar soracağım: How you doin ? Geldiğimden beri sürekli yenilip gözden düşüyordum. Ama şimdi 'Tarihteki En Uzun Süreli PGW şampiyonu' Val Venis'i yendim ve teknik olarak artık tarihteki en uzun PGW şampiyonu benim! Ben bununla da yetinmeyeceğim ve takım şampiyonu olarak bir başarı daha elde edeceğim. Eğer bunları başarabilirsem toplayacağım kitle ile seçimlerde adaylığımı koyup sıradaki Amerika Birleşik Devletleri başkanı olarak dünyaya sesimi duyurabilirim. [ATTACH type="full" width="725px" alt="Ekran görüntüsü 2024-11-06 201350.png"]9321[/ATTACH] ''G sertifikalı ürünleriniz ile sesimi duyurmama gösterdiğiniz katkı paha biçilemez. Yine de sizden son bir destek daha isteyeceğim: PRINCE OF PGW'DE BANA KATILIN VE BROOKES İLE TAKIM ŞAMPİYONU OLDUĞUMUZ ANA TANIKLIK EDİN! Ringde çıkacağım ve önce adaletsiz bir şekilde maça sokulan Judgment Day'i ardından da bana baş kaldıran asi evlatlarıma, yani Rowan ile Strowman'e, en son ise haddini bilmez Tyler Breeze'e sağlam bir geçireceğim! Val Venis mi ? O adam için planım ayrı. O şerefsize gerçek ero-man'in kim olduğunu göstereceğim ve siz G'ler için onu tam da G noktasından vuracağım! Üzgünüm Venis ama sana Mary'e davrandığımdan daha sert davranacağım. Çünkü bunu hakkettin! Sürekli olarak karşıma çıkman iyice canımı sıkmaya başladı. Kazandığım halde, seni sikip attığım halde satın aldığın hakem bizi berabere bıraktı. Hatırlıyor musun tüm bu olaylar nasıl başladı ? Can kardeşim, 20 yıllık dostum ve takım arkadaşım Chris Brookes'a saldırdığınız gün başladı. Sizinle bir derdim yoktu sadece kardeşim gibi gördüğüm adamı korumak istedim. Fakat mesele sakız gibi uzadı ve buraya kadar geldi. Buradaki problem sensin Val! Ve ben seni bitireceğim. [B]Havaya boksör gibi yumruklar sallar ve ağzından sesler çıkarır [/B]Seni parçalara ayıracağım, kanını akıtacağım! Her bir zerren yalvarana kadar yumruklayacağım seni... [B]havaya birkaç yumruk daha savurur [/B]Ondan sonra bile durmayacağım, ondan sonra bile seni dövmeye devam edeceğim. Bunu yapacağım çünkü bir daha kimsenin Chris Brookes ve benzeri adamın haslarına bulaşmaya cesaret etmesini istemiyorum! [B]havaya birkaç yumruk daha sallar[/B]'' [ATTACH type="full" width="743px"]9322[/ATTACH][/SIZE] ''Üzgünüm adamım ama bir devrin sonuna geldik. Undertaker'ın kaçmasına izin vermiştim ama seni elimden kaçırmayacağım. Bana teşekkür etmelisin adamım. Şu an Snoop Dogg ile beraber kayıt alıyor olmalıydım ama ona 'götünü tekmelemem gereken biri var' diyerek albüm teklifini reddettim. Muhtemelen seni en çok önemseyen kişi benimdir. Senin için fırsatları teptim ve kıçını tekmelemek için harika bir fırsat yarattım. Bu mevzu artık Breeze ve Brookes'un ötesinde, takım kemerinin ötesinde, bu mevzu senle benim ölümüne kadar sürer. [B]Enzo yavaşça tabuta yaklaşıyor ve fotoğraf çerçevesini açıp Ultimate Warrior'un fotoğrafını çıkarıyor. Fotoğrafın arkasında Venis'in fotoğrafı var! [/B]Seni bir tabuta koyup yerin 7 kat altına gömeceğim. Phoenix klibimi gerçeğe çevirme hikayem olacak bu. Suratına bir tane geçireceğim ve BADABOOM!!! Gözlerine bir perde iniyor ve ebedi sona ermeden önce son gördüğün şey kollarıma koşan Mary'nin görüntüsü. Kendini alfa kurt olarak görebiliyorsun ama kadınlar benim gibi sigma erkekleri tercih ederler. Ne yazık ki artık değişemeyecek kadar yaşlanmışsın. Merak etme senin için güneş gören bir mezarlık ayıracağım. En azından bu kadarını yapabilirim. Umarım kaçmazsın, çünkü artık kovalamaktan sıkıldım. SENİ HEMEN BİTİRMEK İSTİYORUM VE BU YÜZDEN PRINCE OF PGW!Yİ İPLE ÇEKİYORUM!'' [ATTACH type="full" width="740px"]9323[/ATTACH] [B]Enzo sinirli şekilde kameraya yaklaşırken görüntü sonlanıyor.[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
G NOKTASINDAN VURACAĞIM!
Menü
Giriş yap