RPG Karanlık Günler

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
35
Beğeni sayısı
272
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG

Arka planda sessiz bir şekilde Strange Days duyuluyor.

m8py47u.gif

Bir anda cızırtılar, muziği anlamsız hale getiriyor. Kara Kitap! Dark STG'yi elinde Kara Kitap ile görüyoruz.

5kfprg9.gif

Dark STG:
Acının kokusunu alabiliyor musun Johnny? Kitap senin acı çekmeni istiyor. Ayağıma kadar gelip küçük farelerine şirin gözükme şovu da neydi? Sen burada ara öğünden fazlası değilsin. Kendine bu hikayede ana adam muamelesi çekmeyi keseceğini umuyorum. Burası benim krallığım. Tepede taptığınz adamların ilahları benim karşımda titrer. Yüzyıllar boyunca yükselmeyi bekledik. Sonunda Kitap gücünü saldı. Dünyanızdaki zavallıların birer birer ayağıma kapanmasını sağlayacağım. Acının tonu karardıkça dirençli kahramanlarınız düşecek. O gün geldiğinde sizi kim kurtaracak? Meksikalı bir keş mi? Karanlığın hizmetkarı mı? Köylü bir adam mı? Her biri zamanı geldiğinde düşecek. Karanlık, bu dunyayı ele geçirdiğinde elinizdeki altınların hiçbir değeri kalmayacak. Izdırap Tanrısı nihayet sapkın amacına ulaşmak adına gücünü toplamaya başladı. Cage, HOLOGRAM ve şimdi ayağıma kadar getirdiğim Johnny. Hepsi teker teker bizi güçlendirecek. Korkunun kokusunu alıyorum. Dark STG güçlendikçe çok değerli şirketinize acı ve ızdırap çökecek. Gücün tadını almaya başladım. Vahşete susamış bir şekilde bekliyorum. Bana getirilen yemlerin acıyla çığlık atmasını Mozart dinlermişçesine keyifle dinliyorum. Tarihin derinliklerinden doğan gizemi yeniden bu dünyaya sunmak için güçleniyorum. Partilerle, eğlencelerle dolu dünyanıza ızdırap getirmeye geliyorum. Kurbanlar... Her biri küçük hedeflerdi. Şimdi onların biricik kurtarıcısı, ayağıma kadar gelende sıra. Ayağıma kadar geldiğin o güne lanet edeceksin çocuk. Karşı çıkmaya çalıştığın güç boyundan çok yukarıda. Boyunu aşacak bir işe kalkıştın ve o sıradan hayatına dua edecek hale geleceksin. Tanrılarına benden kurtulabilmek için dua edeceksin. Acının her türlüsü ile tanışacaksın. Buradaki diğer türlere baktığım zaman benim gibisi ile karşılaşmış olma ihtimalini göremiyorum. Şov düşkünü, altın bağımlısı birkaç soytarı. Herkes için geliyorum. Izdırap Tanrısı artık buraya hüküm sürmek istiyor. Kitap'ın bana getirdiği yemler tükendiği zaman en tepede olacağım. Tahtıma çıkacağım ve arkamda bıraktığım bedenlere bakacağım. Bunun her basamağından ayrı keyif alacağım. Yoluma çıkan her ölümlüye bir daha yaşayamayacağı acılar tattıracağım. Dünyanıza giren bu canavara lanet edeceksiniz. Size kötücül bir haberim daha var: Henüz doymadım, doymaya yakın da değilim. Çekilen her ızdırap beni daha da acıktırıyor. Korkunun kokusunu takip etmemi sağlıyor. Daha fazlasını istiyorum. Ölümlülerin dünyasına acı, keder ve sefalet getiriyorum. Küçük oyuncaklarınızı ezip geçtim. Onları kim umursadı? Hiç kimse. Küçük ve değersiz adamlardı. Sırada O var. Yeni oyuncağımı istediğim gibi parçalayıp değersiz bir çöp parçası gibi önünüze atacağım ve hiçbir şey yapamayacaksınız. Onlar hedefe giden yolun değersiz parçalarıydı. Sıradaki de öyle olacak. Aşılan her engel, bir sonrakine gitmek uğruna hiç edilen zavallı bir ölümlüdür. Arkamda bırakacağım leşlerle tepede olacağım ve size hükmedeceğim. Elinizde bana vereceğiniz hiçbir şey kalmayana kadar ızdırap durmayacak, acı durmayacak, karanlık yükselecek. Dark STG hükümdar olacak. Bir zamanlar olduğu gibi tekrardan benim çağım başlayacak.

Dark STG kameraya doğru gülerken karanlığın her yere yayıldığını görüyoruz.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: