RPG Will, Nigel ve Bir Kariyer Hediye Ettiğim Diğer Güreşçiler

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,670
PG Nakit
400
1

SUPERSTARS #19 şovu sonrası. Christian Cage'e karşı kazandığı galibiyet sonrası soyunma odasından çıkan Adam Cole kameralarımıza takılır.

tumblr_inline_owb08moIl31u64pgo_400.gif

Adam Cole: Gördüğüm kadarıyla Christian'ı matın üstünde hareketsiz bir şekilde bıraktıktan sonra söylediğim bazı şeyler PGW seyircisini yine rahatsız etmiş. Gerçekleri söylemeye devam edeyim o zaman, aslında aylar önce uğradığım haksızlıklara karşı ne söylediysem şimdi de aynı şeyleri söylüyorum. PGW'nin, sponsorların, belirli seyirci gruplarının beni kötü adam olarak lanse etmesinin arkasında şirkete girdiğim gibi sektörü ayakta tutan kolonlardan biri haline gelmiş olduğum gerçeği yatıyor. 'Beni çekemiyorlar' kartını oynamak, klişeleşmek istemiyorum ama olan bu. Goldberg'ün gerçek yüzünü size ben gösterdim. Masada oturup konuşmaktan başka bir şey yapamayan Nigel'a benim sayemde sempati beslediniz ama şu var, dozunu kaçırdınız. Güreşçi olmak isteyen bir adama acımanızı problem etmiyorum ama Nigel da bu fırsatı kullandı ve aramızdaki geçmişi, eskiye dayanan dostluğu kullanarak buradan prim yaptı. Kervana katıldı ve önümü kesmeye çalışmış herkes gibi beni 'kötü adam' olarak öne çıkardı. Bakın, ben acımasız biri olabilirim. Ancak kesinlikle Nigel gibi menfaatçi, duygu sömürüsü yapan biri değilim. Hayır, ben duygularımı ringe dökerim. Her zaman böyle yaptım. Beni bitirmek için kafamı kazıdılar, yine geri dönmeyi bildim. Evet kırgınım, kırgınım çünkü beni kahramanınız olarak gördüğünüz bir dönem olmuştu. Nigel'dan kısa süreli de olsa bir yıldız yarattım, artık rating getirmeyen Ospreay'i yeniden izlenilebilir kıldım, sadece onları değil, bu şirkette karşıma çıkan herkesi yeniden izlenilebilir kıldım. Karşılığında bana düşman olmayı mı seçiyorsunuz? Siz bilirsiniz. Ben yine de soyunma odasındaki bu beceriksizleri size izlenilebilir kılmaya devam edeceğim. Ancak bunu yaparken hakkımı da yedirtmeyeceğim.

Cole çantasını alıp gider. Kamera kapanır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: