Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 04.11.2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="The MANIAC" data-source="post: 290487" data-attributes="member: 19"><p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853605255059013648[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Pazartesi Gecesi Morgan'a hoş geldiniz. Ve lütfen yeni Crown Jewel Şampiyonunuza, bana sıcak bir hoş geldin deyin. Liv Morgan İntikam Turu resmen sona erdi ve Liv Morgan Dünya Turu'na geçiyoruz. Daha bu hafta Tiffany Stratton'ı yendim, Rhea Ripley'i üçüncü kez alt ettim. Bundan hoşlanmadınız mı? Bu sefer onun çok çok uzun bir süre gitmesini sağladım. Sonra da dünyanın öbür ucuna gidip Nia Jax'i yenerek yeni ve tek Kadınlar Crown Jewel Şampiyonu oldum. Çok yazık, yapacağımı söylediğim her şeyi yaptım ve tüm zamanların en büyük Kadınlar Şampiyonu olduğumu kanıtladım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Dominik Mysterio: Ben kazandıktan sonra.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853606976590066141[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853607256190832707[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Belair: Biliyorsunuz, dün gece Crown Jewel'dan altınla ayrılanlar sadece siz değilsiniz. Ama geçen hafta hepinizin üzerimize yürüdüğü o küçük yüzleşmeyi unuttuğumuzu sanmayın.</p> <p style="text-align: center">Ve beklemekten yorulduk<strong>.</strong> Eğer takım şampiyonu olmak istiyorsanız, işte size fırsat.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Vay, vay, vay. Siz kabaca sözümüzü kesmeden önce küçük bir kutlama yapıyorduk. Ve dediğiniz gibi, Cumartesi günü başarılıydınız, peki neden buraya bu kadar kızgın geliyorsunuz? Sanırım ne olduğunu biliyorum. Bianca, en büyük, en güçlü, en hızlı, en sert, en kaba olduğunu düşündüğün için mi? En iyisi olduğunu düşündüğün için mi? Sorun şu ki, takım arkadaşınız da kendisi hakkında aynı şeyi düşünüyor. Gerçek bir arkadaşlığı olan Raquel ve benim aksine, siz birbirinizden hoşlandığınızı, gerçekten iyi anlaştığınızı iddia edebilirsiniz. Buradaki herkes biliyor ki, sizi bir arada tutan tek şey tag team şampiyonlukları.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Belair<strong>:</strong> Ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama işe yaramayacak. Ama az önce ortaya attığın o küçük tag team teorisini test etmek istiyorsan, o zaman bu gece maç yapalım.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Raquel, bu konuda ne düşünüyorsun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Raquel Rodriguez: Bu bir tür kutlama anı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Adam Pearce: Bayanlar, birbirinizden uzaklaşın lütfen. Bayanlar, geri çekilin. Dom, geri çekil. Pazartesi Gecesi Raw'a böyle başlamayacağız. Dördünüzün de geri çekilip sakinleşmesini istiyorum, teşekkürler.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Liv Morgan: Evet, ringimden çıkın Patronu dinleyin ve ringimden çıkın. Ve Jade, Bianca'nın sırtına saplayacağı bıçağa dikkat et. Ne oldu Bianca, söylediklerim hoşuna gitmedi mi? Bana böyle bakacaksan bir şeyler yapsan iyi olur ama hiçbir şey yapmayacaksın. Hayır, hiçbir şey yapmayacaksın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bianca Liv'in yüzüne tokat atar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Adam Pearce: Yeter, yeter. Lanet olsun Liv, geri çekil. Dördünüz de dinleyin, bu iş kaosa dönüşmeden önce buraya bir duyuru yapmaya geliyordum. Rhea'ya yaptıklarınız iğrençti ve siz orada oturup bir numaralı rakibiniz olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yanlış düşünüyorsun, çünkü unvanını koruyacaksın ve bir numaralı rakibin olacak, çünkü bu gece bir battle royal yapacağız. Ve kazanan, Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için bir numaralı rakip olacak. Bayanlar, bekleyin, dahası var. Battle royal daha da büyüyor, çünkü Kadınlar Tag Team Şampiyonları da bu gece battle royal'de. Ama bekleyin, en büyük haber, battle royal şimdi başlıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853611697006669931[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>IYO SKY def. Other Participants</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">1.) Isla Dawn, Kayden Carter tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">2.) Kayden Carter, Sonya Deville tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">3.) Maxxine Dupri, Ivy Nile tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">4.) Ivy Nile, Zelina Vega tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">5.) Zelina Vega, Kairi Sane tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">6.) Alba Fyre, Natalya tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">7.) Katana Chance, Iyo Sky tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">8.) Kairi Sane, Bianca Belair tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">9.) Natalya, Shayna Baszler tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">10.) Shayna Baszler Jade Cargill tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">11.) Sonya Deville, Bianca Belair tarafından elendi.</p> <p style="text-align: center">12.) Bianca BelAir Raquel Rodriguez tarafından elendi</p> <p style="text-align: center">13.) Jade Cargill Liv Morgan tarafından elendi</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Belair ve Cargill, Morgan ve Rodriguez'in peşinden koşmaya başladı</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">14.) Lyra Valkyria, Iyo Sky tarafından elendi</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853612700930044076[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cathy Kelley, The New Day ile kuliste bir röportaj yaptı. The New Day'in son zamanlarda aynı sayfada olmadığı kesinlikle açık. Bu gece The War Raiders ile yapacakları maça nasıl hazırlanıyorlar? Woods bir numaralı yarışmacı olmaları gerektiğini, ancak Chad Gable'ın maça müdahale etmek zorunda hissettiğini ve The War Raiders'ın galibiyeti aldığını söylüyor. Woods, Kofi'nin topu düşürdüğünü ve kendisinin aldığını söyledi. Kofi buna alınıyor. The Miz'in geçmişte Bo Dallas'a çöp gibi davrandığını gösteren bir Wyatt Sicks vinyeti ile kesildi. Wyatt Sicks, Miz'i kaçırdı. Bo, Miz'e sahte peygamber diyor. Miz, Son Ahit'in bir parçası olmadığını iddia eder. Bo Son Ahit'le ilgilenmiyor, onlar Miz'i istiyor. Miz toza dönüşene kadar merhamet için yalvarıp yakaracak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853616501732847872[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>The War Raiders def. The New Day</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kofi, Trouble In Paradise için hazırlanıyor. Woods kendini içeri alıyor. Erik, Kofi'ye bir önkol darbesi indiriyor. Woods, Erik'e yumruk atıyor. Erik, Woods'u havada yakalıyor. Erik, Woods'u SpineBuster ile yere seriyor. Erik, Ivar'ı etiketliyor. War Raiders, zaferi almak için The War Machine ile bağlanıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853620097698455679[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853620521625108848[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sami Zayn<strong>: </strong>Buraya, halkımın önüne çıkıp WWE TV'de kendi dilimizi konuşabildiğim için ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Ama bu gece buraya gelmemin nedeni bu değil. Crown Jewel'da bana, Roman Reigns'e ve The Bloodline'a olanları anlatmak için geldim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jey Uso<strong>:</strong> Sami, sen söylemen gerekenleri söylemeden önce, Crown Jewel'da arkamı kolladığın için teşekkür ederim, Uce. Ama şuna bak, Uce, Roman'ın suratına tekme attığın görüntüleri izledim ve bana yüzde yüz katılmanı istiyorum, Uce. Yüzde yüz, bu bir kaza mıydı?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jimmy Uso<strong>:</strong> Uce, senin neyin var? Benim gördüğümü sen de gördün. Crown Jewel'da dünyadaki herkes bizim gördüğümüzü gördü. Sami Zayn'in OTD'nin suratına bilerek tekme atmasını izledik. Hey, ben kızgınım, OTC kızgın, sen de kızgın olmalısın. Bu aptala güvenemeyiz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sami Zayn: Bana güvenilmez mi<strong>?</strong> Güvenilmez olan ben miyim? Sana bir saniyeliğine geçmişini hatırlatmama gerek var mı? Bir şeyi unutma, ben ve Jey olmadan önce, Roman olmadan önce, sen ve ben vardık, sen benim köpeğimdi, bunu hatırlıyor musun? Sen benim kardeşimdin. Beni bu aileye ilk getiren sendin. Bunu hatırlıyor musun? Roman'la aramız kötüleşmeye başladığında ne oldu, yüzüme tekme attın. Sonra Roman'la aranız kötüleşince ne yaptın? Roman'ın yüzüne tekme attın. Ve Jey'nin kendi başına bir şeyler yapma fırsatı varken, sen Jey'nin yüzüne tekme attın. Hep sendin. Güvenilmez olan sadakatim için mi endişeleneceğiz? Hayır, dostum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jimmy Uso: Ne düşündün, adamım? Sana bir açıklama borçlu olduğumu mu düşünüyorsun? Böyle mi düşünüyorsun? Dinle, Uce, burada kötü adam ben değilim, duydun mu?</p> <p style="text-align: center">Dışarı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Sami Zayn: Anlamıyorsun dostum, değil mi<strong>?</strong> Hayır, anlamıyorsun. Buna inanmayabilirsin, Jimmy, senden nefret etmiyorum, kardeşim. Senden nefret etmiyorum. Hiç etmedim. Ve sen kötü adam değilsin. Kötü bir adam değilsin. Ama kötü kararlar veriyorsun. Crown Jewel'a tek bir kişi için geldim, Jey için, anlıyor musun? Onun iyi olduğundan emin olmak istedim. Ama yalan söylemeyeceğim, bir an için sen, Jimmy, ben ve Roman, dördümüz bu ringde yan yana dövüşürken, bir an için eski günlerdeki gibi hissettim. Oldukça özel hissettirdi. Bir dakikalığına çok iyi hissettirdi ama o kadar sürdü. Bir dakika sonra, dördümüzle her seferinde olduğu gibi dağıldı. Bunu bir daha yapmayacağım, tamam mı? Sadakatimi sorgulatmayacağım. Yargılanmayacağım. Zaten ailen tarafından yargılandım ve bunu bir daha yapmayacağım. Jey, seni seviyorum, üzgünüm, bunu tekrar yapamam. Ben yokum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jey Uso: Sami, senden rica ediyorum, lütfen SmackDown'a gel, böylece dördümüz bunu bir aile gibi konuşabiliriz?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jimmy Uso: Aile mi? O aileden değil.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jey Uso: Hey, yanılmışım, yanılmışım. Kan bağı olmaması aileden olmadığı anlamına gelmez, o aileden. Çünkü şu anda Jimmy Uso'yu, Jey Uso'yu ve Sami Uso'yu görüyorum. Umarım bu Cuma SmackDown'da görüşürüz kardeşim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853625726475338088[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Dragon Lee def. Chad Gable</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rey Mysterio ring kenarına doğru ilerliyor. Rey, Vega'yı kontrol ediyor. Gable, Rey'in maskesini çıkarmaya çalışıyor. Rey, Gable'ı hakemin arkasından tekmeliyor. Lee, zaferi almak için Ejderha Operasyonu'nu yapıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]Yn_1dTrlVHE[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=twitter]1853635850527019092[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Damian Priest def. Dominik Mysterio, Seth ''Freakin'' Rollins and Sheamus</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Zil çaldıktan sonra Mysterio Priest'ten uzaklaşıyor. Sheamus yan baş kilidini ele geçiriyor. Rollins headcissors kaçışıyla cevap veriyor. Mysterio, Rollins ve Sheamus'a çarpıyor. Mysterio'dan çift itiş. Mysterio ringin dışına kaçıyor. Mysterio bir tuzağa yakalanıyor. Bodhran'ın on vuruşu. Rollins, Priest'i bir sayı için yuvarlıyor. Rollins, Sheamus'un karnına tekme atıyor. Rollins düz bir sağ yumruk atıyor. Rollins itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtuluyor. Sheamus, Rollins'e bir arka dirsek darbesi indiriyor. Priest, Sheamus'un karnına tekme atıyor. Priest, The Razor's Edge için hamle yapar ama Sheamus onu engeller. Sheamus Rolling Senton için hamle yapar ama Rollins bir Sidekick ile karşı koyar. Priest Pedigree'yi engelliyor. Priest, South Of Heaven Chokeslam için hamle yapar ama Rollins tekrar ayağa kalkar. Rollins, Priest'tan gelen bir clothesline'ı savuşturur. Rollins Sheamus'un yüzüne tekme atıyor. Rollins Big Boot'tan kaçıyor. Sheamus, Priest'ı ringin dışına çekiyor. Önkol/Haymaker Değişimi. Rollins üç intihar dalışı yapıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Rollins ateşlendi. Mysterio reklam arası sırasında maçın kontrolünü yeniden ele geçiriyor. Mysterio Priest'a Sapan Sentonu ile bir sayı kazandırıyor. Mysterio defalarca Priest'in göğsüne vuruyor. Mysterio'dan iki Beyzbol Slide Dropkick. Mysterio Priest'e haymaker atıyor. Mysterio kalabalığa poz veriyor. Mysterio Priest'i Tornado DDT ile düşürüyor ve iki sayı alıyor. Mysterio, Rollins'i ringin dışına atıyor. Mysterio yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Priest ağır vücut darbeleri alıyor. Mysterio, Priest'e süper tekme atıyor. Mysterio iki sayılık bir Sıçrayan Boyun Kırıcı vuruşu yapıyor. Mysterio havlusunu Priest'e fırlatıyor. Mysterio, Priest'e şaplak atıyor. Mysterio Priest'le oynuyor. Mysterio Priest'in göğsüne tokat atıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Priest'ten iki clothesline. Priest'ten Flapjack. Priest kombinasyon hücumunu yapıyor. Priest'ten sıçrayan bir dirsek darbesi. Priest'ten Kaldıran Flatliner. Sheamus, Priest'tan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Sheamus'tan Üç Irish Curse BackBreaker. Sheamus Mysterio'yu köşeye sürüklüyor. Sheamus King Kong Knee Drop ile iki sayı yaptı. Priest, Rollins'e Switch Tekmesi atıyor. Rollins, Step Up Enzuigiri ile cevap veriyor. Priest'tan Ters Lariat. Önkol Değişimi. Sheamus, Rollins'in orta kısmına tekme atıyor. Sheamus dizini kaldırıyor. Rollins'ten Yuvarlanan Dirsek. Priest'tan Roundhouse Tekmesi. Sheamus, Rollins'i üst ipin üzerinden clotheslines yapar. Sheamus, South Of Heaven Chokeslam'ini bloklar. Priest'tan Zil Alkışı. Sheamus'tan Pump Knee Strike. Sheamus bunu Beyaz Gürültü ile takip ediyor ve iki sayı alıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mysterio, Sheamus'u orta ipe doğru düşürür. Mysterio 619 için hamle yapar ama Sheamus Koşan Powerslam ile karşı koyar. Sheamus, Brogue Kick için hazırlanır. Rollins, Sheamus'a yere doğru Süper Tekme atıyor. Mysterio iki sayı için taytını avuçlar. Rollins Mysterio'nun karnına tekme atıyor. Rollins, Mysterio'yu Pedigree ile düşürüyor. Rollins Curb Stomp için hazırlanıyor. Bronson Reed Sheamus'u yüzüstü çelik ring direğine yapıştırıyor. Reed, Priest'i çelik ring basamaklarına fırlatıyor. Reed, Rollins'e bakıyor. Rollins'ten Yıkım Topu Dropkick'i. Reed, Rollins'i önce ring önlüğüne çarptırıyor. Reed, Rollins'e clotheslines yapıyor. Reed anons masasını temizliyor. Priest, Reed'e önkol darbesi indiriyor. Sheamus'tan Pump Knee Strike. Riyad'da kıyamet kopuyor. Reed iki Ölüm Vadisi Sürücüsü ile karşılık veriyor. Reed, Priest ve Sheamus'a iki Tsunami Sıçraması yapıyor. Reed, Rollins'e kafa atıyor. Reed ring kenarındaki barikata tırmanıyor. Reed, Tsunami'yi anons masasına doğru gönderiyor. Reed ring kenarından ayrılıyor. Mysterio Kurbağa Sıçraması'yla iki sayı alıyor. Mysterio 619'a vuruyor. Mysterio The Frog Splash için hamle yaptı ama Priest South Of Heaven Chokeslam ile karşılık vererek zaferi aldı. Maçtan sonra Priest, program yayından kalkarken GUNTHER ile büyük bir tartışma yaşadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The MANIAC, post: 290487, member: 19"] [CENTER][MEDIA=twitter]1853605255059013648[/MEDIA] Liv Morgan: Pazartesi Gecesi Morgan'a hoş geldiniz. Ve lütfen yeni Crown Jewel Şampiyonunuza, bana sıcak bir hoş geldin deyin. Liv Morgan İntikam Turu resmen sona erdi ve Liv Morgan Dünya Turu'na geçiyoruz. Daha bu hafta Tiffany Stratton'ı yendim, Rhea Ripley'i üçüncü kez alt ettim. Bundan hoşlanmadınız mı? Bu sefer onun çok çok uzun bir süre gitmesini sağladım. Sonra da dünyanın öbür ucuna gidip Nia Jax'i yenerek yeni ve tek Kadınlar Crown Jewel Şampiyonu oldum. Çok yazık, yapacağımı söylediğim her şeyi yaptım ve tüm zamanların en büyük Kadınlar Şampiyonu olduğumu kanıtladım. Dominik Mysterio: Ben kazandıktan sonra. [MEDIA=twitter]1853606976590066141[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1853607256190832707[/MEDIA] Bianca Belair: Biliyorsunuz, dün gece Crown Jewel'dan altınla ayrılanlar sadece siz değilsiniz. Ama geçen hafta hepinizin üzerimize yürüdüğü o küçük yüzleşmeyi unuttuğumuzu sanmayın. Ve beklemekten yorulduk[B].[/B] Eğer takım şampiyonu olmak istiyorsanız, işte size fırsat. Liv Morgan: Vay, vay, vay. Siz kabaca sözümüzü kesmeden önce küçük bir kutlama yapıyorduk. Ve dediğiniz gibi, Cumartesi günü başarılıydınız, peki neden buraya bu kadar kızgın geliyorsunuz? Sanırım ne olduğunu biliyorum. Bianca, en büyük, en güçlü, en hızlı, en sert, en kaba olduğunu düşündüğün için mi? En iyisi olduğunu düşündüğün için mi? Sorun şu ki, takım arkadaşınız da kendisi hakkında aynı şeyi düşünüyor. Gerçek bir arkadaşlığı olan Raquel ve benim aksine, siz birbirinizden hoşlandığınızı, gerçekten iyi anlaştığınızı iddia edebilirsiniz. Buradaki herkes biliyor ki, sizi bir arada tutan tek şey tag team şampiyonlukları. Bianca Belair[B]:[/B] Ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama işe yaramayacak. Ama az önce ortaya attığın o küçük tag team teorisini test etmek istiyorsan, o zaman bu gece maç yapalım. Liv Morgan: Raquel, bu konuda ne düşünüyorsun? Raquel Rodriguez: Bu bir tür kutlama anı. Adam Pearce: Bayanlar, birbirinizden uzaklaşın lütfen. Bayanlar, geri çekilin. Dom, geri çekil. Pazartesi Gecesi Raw'a böyle başlamayacağız. Dördünüzün de geri çekilip sakinleşmesini istiyorum, teşekkürler. Liv Morgan: Evet, ringimden çıkın Patronu dinleyin ve ringimden çıkın. Ve Jade, Bianca'nın sırtına saplayacağı bıçağa dikkat et. Ne oldu Bianca, söylediklerim hoşuna gitmedi mi? Bana böyle bakacaksan bir şeyler yapsan iyi olur ama hiçbir şey yapmayacaksın. Hayır, hiçbir şey yapmayacaksın. Bianca Liv'in yüzüne tokat atar. Adam Pearce: Yeter, yeter. Lanet olsun Liv, geri çekil. Dördünüz de dinleyin, bu iş kaosa dönüşmeden önce buraya bir duyuru yapmaya geliyordum. Rhea'ya yaptıklarınız iğrençti ve siz orada oturup bir numaralı rakibiniz olmadığını mı düşünüyorsunuz? Yanlış düşünüyorsun, çünkü unvanını koruyacaksın ve bir numaralı rakibin olacak, çünkü bu gece bir battle royal yapacağız. Ve kazanan, Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için bir numaralı rakip olacak. Bayanlar, bekleyin, dahası var. Battle royal daha da büyüyor, çünkü Kadınlar Tag Team Şampiyonları da bu gece battle royal'de. Ama bekleyin, en büyük haber, battle royal şimdi başlıyor. [MEDIA=twitter]1853611697006669931[/MEDIA] [B]IYO SKY def. Other Participants[/B] 1.) Isla Dawn, Kayden Carter tarafından elendi 2.) Kayden Carter, Sonya Deville tarafından elendi 3.) Maxxine Dupri, Ivy Nile tarafından elendi 4.) Ivy Nile, Zelina Vega tarafından elendi 5.) Zelina Vega, Kairi Sane tarafından elendi 6.) Alba Fyre, Natalya tarafından elendi 7.) Katana Chance, Iyo Sky tarafından elendi 8.) Kairi Sane, Bianca Belair tarafından elendi 9.) Natalya, Shayna Baszler tarafından elendi 10.) Shayna Baszler Jade Cargill tarafından elendi 11.) Sonya Deville, Bianca Belair tarafından elendi. 12.) Bianca BelAir Raquel Rodriguez tarafından elendi 13.) Jade Cargill Liv Morgan tarafından elendi Belair ve Cargill, Morgan ve Rodriguez'in peşinden koşmaya başladı 14.) Lyra Valkyria, Iyo Sky tarafından elendi [MEDIA=twitter]1853612700930044076[/MEDIA] Cathy Kelley, The New Day ile kuliste bir röportaj yaptı. The New Day'in son zamanlarda aynı sayfada olmadığı kesinlikle açık. Bu gece The War Raiders ile yapacakları maça nasıl hazırlanıyorlar? Woods bir numaralı yarışmacı olmaları gerektiğini, ancak Chad Gable'ın maça müdahale etmek zorunda hissettiğini ve The War Raiders'ın galibiyeti aldığını söylüyor. Woods, Kofi'nin topu düşürdüğünü ve kendisinin aldığını söyledi. Kofi buna alınıyor. The Miz'in geçmişte Bo Dallas'a çöp gibi davrandığını gösteren bir Wyatt Sicks vinyeti ile kesildi. Wyatt Sicks, Miz'i kaçırdı. Bo, Miz'e sahte peygamber diyor. Miz, Son Ahit'in bir parçası olmadığını iddia eder. Bo Son Ahit'le ilgilenmiyor, onlar Miz'i istiyor. Miz toza dönüşene kadar merhamet için yalvarıp yakaracak. [MEDIA=twitter]1853616501732847872[/MEDIA] [B]The War Raiders def. The New Day[/B] Kofi, Trouble In Paradise için hazırlanıyor. Woods kendini içeri alıyor. Erik, Kofi'ye bir önkol darbesi indiriyor. Woods, Erik'e yumruk atıyor. Erik, Woods'u havada yakalıyor. Erik, Woods'u SpineBuster ile yere seriyor. Erik, Ivar'ı etiketliyor. War Raiders, zaferi almak için The War Machine ile bağlanıyor. [MEDIA=twitter]1853620097698455679[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1853620521625108848[/MEDIA] Sami Zayn[B]: [/B]Buraya, halkımın önüne çıkıp WWE TV'de kendi dilimizi konuşabildiğim için ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Ama bu gece buraya gelmemin nedeni bu değil. Crown Jewel'da bana, Roman Reigns'e ve The Bloodline'a olanları anlatmak için geldim. Jey Uso[B]:[/B] Sami, sen söylemen gerekenleri söylemeden önce, Crown Jewel'da arkamı kolladığın için teşekkür ederim, Uce. Ama şuna bak, Uce, Roman'ın suratına tekme attığın görüntüleri izledim ve bana yüzde yüz katılmanı istiyorum, Uce. Yüzde yüz, bu bir kaza mıydı? Jimmy Uso[B]:[/B] Uce, senin neyin var? Benim gördüğümü sen de gördün. Crown Jewel'da dünyadaki herkes bizim gördüğümüzü gördü. Sami Zayn'in OTD'nin suratına bilerek tekme atmasını izledik. Hey, ben kızgınım, OTC kızgın, sen de kızgın olmalısın. Bu aptala güvenemeyiz. Sami Zayn: Bana güvenilmez mi[B]?[/B] Güvenilmez olan ben miyim? Sana bir saniyeliğine geçmişini hatırlatmama gerek var mı? Bir şeyi unutma, ben ve Jey olmadan önce, Roman olmadan önce, sen ve ben vardık, sen benim köpeğimdi, bunu hatırlıyor musun? Sen benim kardeşimdin. Beni bu aileye ilk getiren sendin. Bunu hatırlıyor musun? Roman'la aramız kötüleşmeye başladığında ne oldu, yüzüme tekme attın. Sonra Roman'la aranız kötüleşince ne yaptın? Roman'ın yüzüne tekme attın. Ve Jey'nin kendi başına bir şeyler yapma fırsatı varken, sen Jey'nin yüzüne tekme attın. Hep sendin. Güvenilmez olan sadakatim için mi endişeleneceğiz? Hayır, dostum. Jimmy Uso: Ne düşündün, adamım? Sana bir açıklama borçlu olduğumu mu düşünüyorsun? Böyle mi düşünüyorsun? Dinle, Uce, burada kötü adam ben değilim, duydun mu? Dışarı. Sami Zayn: Anlamıyorsun dostum, değil mi[B]?[/B] Hayır, anlamıyorsun. Buna inanmayabilirsin, Jimmy, senden nefret etmiyorum, kardeşim. Senden nefret etmiyorum. Hiç etmedim. Ve sen kötü adam değilsin. Kötü bir adam değilsin. Ama kötü kararlar veriyorsun. Crown Jewel'a tek bir kişi için geldim, Jey için, anlıyor musun? Onun iyi olduğundan emin olmak istedim. Ama yalan söylemeyeceğim, bir an için sen, Jimmy, ben ve Roman, dördümüz bu ringde yan yana dövüşürken, bir an için eski günlerdeki gibi hissettim. Oldukça özel hissettirdi. Bir dakikalığına çok iyi hissettirdi ama o kadar sürdü. Bir dakika sonra, dördümüzle her seferinde olduğu gibi dağıldı. Bunu bir daha yapmayacağım, tamam mı? Sadakatimi sorgulatmayacağım. Yargılanmayacağım. Zaten ailen tarafından yargılandım ve bunu bir daha yapmayacağım. Jey, seni seviyorum, üzgünüm, bunu tekrar yapamam. Ben yokum. Jey Uso: Sami, senden rica ediyorum, lütfen SmackDown'a gel, böylece dördümüz bunu bir aile gibi konuşabiliriz? Jimmy Uso: Aile mi? O aileden değil. Jey Uso: Hey, yanılmışım, yanılmışım. Kan bağı olmaması aileden olmadığı anlamına gelmez, o aileden. Çünkü şu anda Jimmy Uso'yu, Jey Uso'yu ve Sami Uso'yu görüyorum. Umarım bu Cuma SmackDown'da görüşürüz kardeşim. [MEDIA=twitter]1853625726475338088[/MEDIA] [B]Dragon Lee def. Chad Gable[/B] Rey Mysterio ring kenarına doğru ilerliyor. Rey, Vega'yı kontrol ediyor. Gable, Rey'in maskesini çıkarmaya çalışıyor. Rey, Gable'ı hakemin arkasından tekmeliyor. Lee, zaferi almak için Ejderha Operasyonu'nu yapıyor. [MEDIA=youtube]Yn_1dTrlVHE[/MEDIA] [MEDIA=twitter]1853635850527019092[/MEDIA] [B]Damian Priest def. Dominik Mysterio, Seth ''Freakin'' Rollins and Sheamus[/B] Zil çaldıktan sonra Mysterio Priest'ten uzaklaşıyor. Sheamus yan baş kilidini ele geçiriyor. Rollins headcissors kaçışıyla cevap veriyor. Mysterio, Rollins ve Sheamus'a çarpıyor. Mysterio'dan çift itiş. Mysterio ringin dışına kaçıyor. Mysterio bir tuzağa yakalanıyor. Bodhran'ın on vuruşu. Rollins, Priest'i bir sayı için yuvarlıyor. Rollins, Sheamus'un karnına tekme atıyor. Rollins düz bir sağ yumruk atıyor. Rollins itfaiyeci taşıma pozisyonundan kurtuluyor. Sheamus, Rollins'e bir arka dirsek darbesi indiriyor. Priest, Sheamus'un karnına tekme atıyor. Priest, The Razor's Edge için hamle yapar ama Sheamus onu engeller. Sheamus Rolling Senton için hamle yapar ama Rollins bir Sidekick ile karşı koyar. Priest Pedigree'yi engelliyor. Priest, South Of Heaven Chokeslam için hamle yapar ama Rollins tekrar ayağa kalkar. Rollins, Priest'tan gelen bir clothesline'ı savuşturur. Rollins Sheamus'un yüzüne tekme atıyor. Rollins Big Boot'tan kaçıyor. Sheamus, Priest'ı ringin dışına çekiyor. Önkol/Haymaker Değişimi. Rollins üç intihar dalışı yapıyor. Rollins ateşlendi. Mysterio reklam arası sırasında maçın kontrolünü yeniden ele geçiriyor. Mysterio Priest'a Sapan Sentonu ile bir sayı kazandırıyor. Mysterio defalarca Priest'in göğsüne vuruyor. Mysterio'dan iki Beyzbol Slide Dropkick. Mysterio Priest'e haymaker atıyor. Mysterio kalabalığa poz veriyor. Mysterio Priest'i Tornado DDT ile düşürüyor ve iki sayı alıyor. Mysterio, Rollins'i ringin dışına atıyor. Mysterio yer ve yumruk saldırısına geçiyor. Priest ağır vücut darbeleri alıyor. Mysterio, Priest'e süper tekme atıyor. Mysterio iki sayılık bir Sıçrayan Boyun Kırıcı vuruşu yapıyor. Mysterio havlusunu Priest'e fırlatıyor. Mysterio, Priest'e şaplak atıyor. Mysterio Priest'le oynuyor. Mysterio Priest'in göğsüne tokat atıyor. Priest'ten iki clothesline. Priest'ten Flapjack. Priest kombinasyon hücumunu yapıyor. Priest'ten sıçrayan bir dirsek darbesi. Priest'ten Kaldıran Flatliner. Sheamus, Priest'tan gelen bir clothesline'ı savuşturuyor. Sheamus'tan Üç Irish Curse BackBreaker. Sheamus Mysterio'yu köşeye sürüklüyor. Sheamus King Kong Knee Drop ile iki sayı yaptı. Priest, Rollins'e Switch Tekmesi atıyor. Rollins, Step Up Enzuigiri ile cevap veriyor. Priest'tan Ters Lariat. Önkol Değişimi. Sheamus, Rollins'in orta kısmına tekme atıyor. Sheamus dizini kaldırıyor. Rollins'ten Yuvarlanan Dirsek. Priest'tan Roundhouse Tekmesi. Sheamus, Rollins'i üst ipin üzerinden clotheslines yapar. Sheamus, South Of Heaven Chokeslam'ini bloklar. Priest'tan Zil Alkışı. Sheamus'tan Pump Knee Strike. Sheamus bunu Beyaz Gürültü ile takip ediyor ve iki sayı alıyor. Mysterio, Sheamus'u orta ipe doğru düşürür. Mysterio 619 için hamle yapar ama Sheamus Koşan Powerslam ile karşı koyar. Sheamus, Brogue Kick için hazırlanır. Rollins, Sheamus'a yere doğru Süper Tekme atıyor. Mysterio iki sayı için taytını avuçlar. Rollins Mysterio'nun karnına tekme atıyor. Rollins, Mysterio'yu Pedigree ile düşürüyor. Rollins Curb Stomp için hazırlanıyor. Bronson Reed Sheamus'u yüzüstü çelik ring direğine yapıştırıyor. Reed, Priest'i çelik ring basamaklarına fırlatıyor. Reed, Rollins'e bakıyor. Rollins'ten Yıkım Topu Dropkick'i. Reed, Rollins'i önce ring önlüğüne çarptırıyor. Reed, Rollins'e clotheslines yapıyor. Reed anons masasını temizliyor. Priest, Reed'e önkol darbesi indiriyor. Sheamus'tan Pump Knee Strike. Riyad'da kıyamet kopuyor. Reed iki Ölüm Vadisi Sürücüsü ile karşılık veriyor. Reed, Priest ve Sheamus'a iki Tsunami Sıçraması yapıyor. Reed, Rollins'e kafa atıyor. Reed ring kenarındaki barikata tırmanıyor. Reed, Tsunami'yi anons masasına doğru gönderiyor. Reed ring kenarından ayrılıyor. Mysterio Kurbağa Sıçraması'yla iki sayı alıyor. Mysterio 619'a vuruyor. Mysterio The Frog Splash için hamle yaptı ama Priest South Of Heaven Chokeslam ile karşılık vererek zaferi aldı. Maçtan sonra Priest, program yayından kalkarken GUNTHER ile büyük bir tartışma yaşadı.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Tartışma Konusu | 04.11.2024
Menü
Giriş yap