Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Batman'da Olaylar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 290455" data-attributes="member: 102"><p>Esenyurt'ta da olaylar yaşanıyordu twde gördüğüm kadarıyla.</p><p></p><p>Çok değil 2 hafta önce Bahçeli Öcalan Meclis'te konuşsun diyor, TUSAŞ'a saldırı oluyor en sonunda da kayyumlar atanıyor.</p><p></p><p>Kayyum atanan belediye başkanlarının terör ile ilişkili olduklarını ben de düşünüyorum bu arada ama konu o değil. Ahmet Türk örneğin 3 kere kayyum yemiş. Ya bu adam ilk kayyumu yedikten sonra neden 2 kere daha seçime girmesine izin veriyorsun? Bir de tüm bu yaşananlar bir düğmeye basılmış gibi. Terörle mücadelemizi verelim ancak bu kayyumlar terör ile mücadele için değil yeni anayasa için atılıyor. </p><p></p><p>Ayrıca Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası ona gelmesi gereken tepkiler CHP'ye kanalize olmuş durumda. Bunun için seçmeni %100 suçlayamam. Dem Parti ile miting yaparsan ve yapılan o mitingde Dem Parti eş genel başkanı Sakine Cansız'ı falan anarsa seçmen de elbette CHP'ye tepkisini gösterir. Tarihi gafı da unutturmuş olursun.</p><p></p><p>Aslında Bahçeli'nin gafı ne zaman gündemden düştü biliyor musunuz? ÖÖ'nün "El Yükseltme" çıkışından sonra. ÖÖ kendisini "ya ben aslında Kürtler'e de ülkemizde eşit hissedebilecekleri bir ortam sunmak istiyorum" diye savundu da bu halka böyle yansımadı. Yanlış bir iletişim gaf diyelim iyi niyetli bir şekilde. Ya da kasten böyle gaflarda bulunup üzerine düşen rolü de oynuyor olabilir. Bilirsiniz KK da zamanında iktidara ne zaman tepki oluşsa saçma gaflarla okları üstüne çekiyordu.</p><p></p><p>Özetle tüm bunlar yeni anayasa için yapılıyor. Sonumuz hayrolsun ancak ben maalesef parlak görmüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 290455, member: 102"] Esenyurt'ta da olaylar yaşanıyordu twde gördüğüm kadarıyla. Çok değil 2 hafta önce Bahçeli Öcalan Meclis'te konuşsun diyor, TUSAŞ'a saldırı oluyor en sonunda da kayyumlar atanıyor. Kayyum atanan belediye başkanlarının terör ile ilişkili olduklarını ben de düşünüyorum bu arada ama konu o değil. Ahmet Türk örneğin 3 kere kayyum yemiş. Ya bu adam ilk kayyumu yedikten sonra neden 2 kere daha seçime girmesine izin veriyorsun? Bir de tüm bu yaşananlar bir düğmeye basılmış gibi. Terörle mücadelemizi verelim ancak bu kayyumlar terör ile mücadele için değil yeni anayasa için atılıyor. Ayrıca Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası ona gelmesi gereken tepkiler CHP'ye kanalize olmuş durumda. Bunun için seçmeni %100 suçlayamam. Dem Parti ile miting yaparsan ve yapılan o mitingde Dem Parti eş genel başkanı Sakine Cansız'ı falan anarsa seçmen de elbette CHP'ye tepkisini gösterir. Tarihi gafı da unutturmuş olursun. Aslında Bahçeli'nin gafı ne zaman gündemden düştü biliyor musunuz? ÖÖ'nün "El Yükseltme" çıkışından sonra. ÖÖ kendisini "ya ben aslında Kürtler'e de ülkemizde eşit hissedebilecekleri bir ortam sunmak istiyorum" diye savundu da bu halka böyle yansımadı. Yanlış bir iletişim gaf diyelim iyi niyetli bir şekilde. Ya da kasten böyle gaflarda bulunup üzerine düşen rolü de oynuyor olabilir. Bilirsiniz KK da zamanında iktidara ne zaman tepki oluşsa saçma gaflarla okları üstüne çekiyordu. Özetle tüm bunlar yeni anayasa için yapılıyor. Sonumuz hayrolsun ancak ben maalesef parlak görmüyorum. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Batman'da Olaylar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol