Galatasaray Evinde Favori

Ruthless Aggression

Haftanın Üyesi
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
İç sahada seyirci baskısı ve atmosferin kazandırdığı momentumla Bayern’e zorluk çıkartan ve maçın yarısını domine edebilen bir takımdan bahsediyoruz, bu çok da anormal değil. Üstelik nispeten yorgun bir Spurs olacaktır karşıda. Futbol bu, fark yiyerek de mağlup olabilirler ama ben aksilik yaşanmadığı durumda ve doğru kadro yapısı-oyun şablonuyla kafa kafaya mücadele edebileceklerini düşünüyorum. Zor maç, tüm gücümüzle saldırmayalım da daha çok lige konsantre olalım kafası varsa bilemem tabi.

Akashi

the front man
Konular
642
Beğeni sayısı
1,912
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Son dışında bu maça tam kadro çıkmaları bekleniyor. Stoper tandemleri sakat ama onun etkisi olmuş olabilir. Richarlison'da şüpheli.
4-5 tane Tottenham haber sayfası takip ediyorum futbol hesabımda hiç böyle bir gelişme okumadım. Romero ayağının tabanında bir problem yaşadı geçen maç alındı sadece Van de Ven dışı sakatlığı belli olan bir stoper de yok. Richarlison oynamasa daha iyi zaten Tottenham adına.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
4-5 tane Tottenham haber sayfası takip ediyorum futbol hesabımda hiç böyle bir gelişme okumadım. Romero ayağının tabanında bir problem yaşadı geçen maç alındı sadece Van de Ven dışı sakatlığı belli olan bir stoper de yok. Richarlison oynamasa daha iyi zaten Tottenham adına.
GS'den sonra asansör Ipswich ile oyniyacaklar. Ondan sonra milli ara var. O yüzden ideal kadro çıkaracak diyorlar ama göreceğiz. Yedek çıkarsa işimize gelir.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: