RPG #ForTheThrone

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
69
Beğeni sayısı
891
PG Nakit
160

Kameralarımız ringe bağlanıyor. Prince of PGW fontlarıyla donanmış dört turnbuckle'ın tam ortasında, sahibini bekleyen Prince of PGW tahtını görüyoruz. Işıklar sönmüş ve flaş ışıkları arenayı aydınlatırken tahtın az ötesinde sallanan sandalyesine kurulmuş ve hasır şapkasıyla ring zeminine bakan Bray Wyatt'ı görüyoruz. Aile üyeleri ise görünürde yok.

S3Sn8rLQwqs8B5R_1730667523.jpg

He's got the whoooole World, in his hands,
He's got the whole wide World, in his hands…

Seyirciler Wyatt'a yuhalamalarla cevap verirken Wyatt yavaşça kalkıyor ve seyirciye bakıyor.

Tarihler artık 4 Kasım'ı gösterirken, dört amansız savaşçının taht uğruna yapacağı mücadeleye tam bir hafta kaldı. Havadaki heyecanı hissedebiliyor musunuz madamlar ve mösyöler? Bu.. bu PGW'a kimin hükmettiğini görebilmemiz için en büyük fırsat. Bu bir çeşit "turf war"! (Wyatt sırıtıyor) Geçmişte, daha cesur ve daha acımasız adamların atlarının toynakları çimleri döverken bu tahtlardan birine sahip olabilmek için binlerce adam ölüyordu. Hepsi sadece bir koltuk için.... mi? Yoksa koltuğun temsil ettiği şey için mi? Şu gördüğünüz şey, üzerine oturan adamı ne PGW'nun şahı yapacak ne de kralı.. Ama tahtı alan adam, PGW'nun prensi olacak. Ve ihtiyar Bray amcanızın ufak bir tarih dersi vermesi gerekirse: Prens, tahtı alacak olan adama denir. Bu da bizlere şunu gösteriyor, Porto Riko'da 4 adamın arasından sağ çıkacak olan kişi her kim olursa, PGW'nun hükümdarı olmaya aday olacak. Arka alandakiler, haftalarca "turnuva" adını verdikleri bir kördöğüşünün içine girdiler ve bize üç tane aday gönderdiler. Üç. Ben mi, ben bu şeyin talibi değil sahibiyim; ve o eleme turlarını geçerek Bray amcalarıyla ringi paylaşacak olan oğlanlar sadece benim tarih kitabımda tozlu bir sayfadan ibaret olacak! Ve onlara iyi bakın. Bu tahta talip olan diğer adamlara. Bunlardan bir tanesi, meyve yiyip insanların suratına tükürmekten, Finn Balor'un bar fedailiğini yapmaya ancak terfi edebilmiş bir sefil. Kendilerine Kıyamet Günü adını veren ve Ailemizin ayaklarına dolanan grubun bir parçası. Ve aslında, sistem bir şekilde onu benimle aynı ringin içine attı, çünkü Wyatt Ailesinin gittiği nokta PGW'de pek çok kişinin dişlerini korkudan titretiyor. Ne kadar hızlı gittiğimizi ve kılıcımızın ne kadar keskin olduğunu görenler, karşımıza samandan bir hedef tahtası dikmeye çalışıyor. Carlito, benim dünyamda nefes alabilecek güçte bir adam değil; beraber dolandığı saz arkadaşları da öyle. Ama Wyatt Ailesinin hükmünü bitirebileceklerine inandırıldılar ve bize karşı sahaya sürüldüler. Evlatlarım, bu acizlerden ikisinin işini takım altınlarını savunurken bitirecek; ben de finalde Carlito'nun işini bitirecek ve Judgment Day denen bu zırvalığa bir son yazacağım.

Wyatt yuhalanırken seyirciye bakıp gülümsüyor.

Pf25683QPS7dnCZ_1730667361.jpg

Sonra da sıra küçük İngiliz midillisine gelecek. Evlat, arka alanda kendine akıl hocası arama sıklığına baktığım zaman, kendi başına iş bitirmekten aciz bir adam görüyorum. Önce eroin bağımlısı bir keşin sırtına yaslanmaya çalıştın, sonra bir ara sırtına bindiğin başka bir hemşehrin tarafından ihanete uğradın ve şimdi de arka alandaki yaşlı adamlara kendini pazarlamaya çalışıyorsun. Ve PGW'nun prensi olmaya aday olduğunu söylüyorsun, görüyorsun ya: Bu tek kişilik bir iş. Emrinde yığınla adam olmasına rağmen ihtiyar Bray amcan bile ringde işlerini tek başına halledebiliyor. Ustasının adıyla ve eliyle bir yerlere gelmeye çalışan adam, çırak muamelesi görür. Bir an önce kendi işlerini kendin halletmeyi öğrenmen gerek evlat, Pinokyo olmaya niyetlenirsen herkes senin Gepetton olur, iplerini nereye çekerlerse oraya sürüklenirsin. Tıpkı Bryan Danielson gibi. Bryan, seni seneler önce uyardım adamım, endüstrinin seni bir maskot gibi kullandığını söyledim. Güney'in sesine kulak verirsen gerçek potansiyeline ulaşacağını anlatmaya çalıştım. Ve geldiğin nokta, bir kez daha beni haklı çıkardı. Tıpkı Will gibi senin de arkanda duran bir akıl hocan var, daha kendine bile hayrı olmamış bir ihtiyarın kulağına fısıldadığı saçmalıklara aldanma. Sen, PGW'nun maskotusun. Defalarca kaybedeceksin, bir gün büyük bir şansın olacağını düşüneceksin. Şimdiye kadar yaptığın gibi, şimdiye kadar yaşadığın gibi yenilgi üzerine yenilgi alacak ve bir gün o büyük zafere uzanarak buradaki insanlarla beraber kutlama yapacağın günü hayal edeceksin. Ama hepsi bir illüzyon adamım, gerçeği bir kez daha sana anlatmama izin ver: Bunlara (Seyirciyi gösteriyor) sırtını döndüğün sürece, sana ihtiyar bir adamın hezeyanları değil hayatın gerçeklerini anlatacak bir rehbere sahip olduğun sürece bu savaşı kazanabilirsin. Bu taht, seni yutar. O yüzden doğru olanı yap güzel çocuğum: Kendini Bray Wyatt'ın şefkatli kollarına teslim et ve bu çirkin demir parçasından çok daha güzel bir tahta sahip ol.. Ya da bu işi zor yoldan halledelim, diz çökmek yerine üzerime gel ve işini tek seferde bitirip seni seçim yapma derdinden kurtarayım. Prince of PGW unvanının sahibi çoktan belli: Bray Wyatt. Ve kaderimle benim arama girmeye cesaret eden bu üç şarlatana da söyleyeceğim tek şey-

Bir anda bir müzik duyuluyor ve Wyatt girişe dönüyor.

@Netuno @Hacken @Caliph

Netuno

Lightswitch
Konular
212
Beğeni sayısı
1,821
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura

04___Will_Ospreay_Segment___03_13_24_002-1680x921.jpg
Don-Callis-960x540.jpg

Müzik duyulmaya başladığı gibi devasa bir yuhalama yükseliyor. Önce girişte Will Ospreay gözüküyor. Sonra peşi sıra Don Callis beliriyor. Callis gözükünce yuhalamaların şiddeti katlanarak artıyor. Callis bunu gülerek karşılıyor. Ospreay önden giderek, ringin iplerini Callis için aralıyor. Callis ringe giriyor ve peşinden Ospreay de ringe giriyor. İnanılmaz bir yuhalama var...

images

Don Callis görevliden bir mikrofon alıyor. Ospreay köşesine yaslanarak, Don Callis'in konuşmasını izliyor. Seyirciler sonunda yuhalamaktan yoruluyorlar ve Callis söze giriyor...

Don Callis: Çok hoş konuşuyorsun gibi gözükse de Bray, çok boş konuşuyorsun. Sen WWE'den sonra ayaklarının bağı çözülmüş, yerde debelenen bir adamken, Will Ospreay burada, şirketin ilk World Heavyweight Şampiyonu oldu. Senin basit köylü kafatasından içeri girmiyor olabilir ancak Bray, gördüğün bu adam, güreşin tanrısı. Will Ospreay ben olmasam da, dünyanın tepesinde olacak olan adam. Senin gibi bunu arkasına milyonluk ordu katıp da yapmıyor. Bazıları senden bundan ötürü korkuyor ama ben korkmuyorum. Ben korkmuyorum çünkü gerçekten en iyinin yanındayım. Will senin aksine, korkutucu görünmek için başkalarına ya da çocukları korkutmak için uydurulan masallara ihtiyaç duymuyor. Ben sadece gereksiz şeyleri halletmek için buradayım. Bunlardan birisi, senin de bahsettiğin, ancak gerçekleri çarpıtarak anlattığın, o esrarkeş, Jeff Hardy. Ancak senin hatalarını düzelteyim. Jeff Hardy'nin, Will Ospreay için hiçbir anlamı yok. O sadece bir basamak. Benim tek yaptığım, Will Ospreay'in, o çürümüş basamağa sağlam basıp geçmesini sağlamaktı. Peşi sıra bahsettiğin ikinci kişiyi söyleyelim, Will'in hemşerisi olan Nigel. Nigel amacına hizmet etti sadece. İlk basamağı sağlam aşmamızı sağladı. İlk basamağı geçtiğimizde, onun da bir işlevi kalmadı ve şirketten defoldu gitti. Şimdi bir sonraki basamağa geçtik. Will, Prince of PGW'de üç basamak birden yükselecek ve PGW Şampiyonluğu için, Alberto Del Rio'nun karşısına çıkacak. Ancak önümüzdeki maça geri dönelim. Sen gerçekten Prince of PGW'de bir şansın olduğuna mı inanıyorsun? Maçta Carlito gibi bir ucubenin bulunmasından dolayı bu kadar eminsen, ümitlerini toprağa göm. Carlito ne buraya gelebilecek, ne de Prince of PGW maçına çıkabilecek. Will o sorunu halletti. Sen ve Danielson gibi iki şakanın yenebildiği bir adam, bu maçta olmayı hak etmiyordu ve Will ona Hidden Blade'i vurduğunda, bu sorunu halletti. Kendisi şu an muhtemelen hasta yatağında, boynu kırılmadı diye tanrıya dua ediyor. Eğer ki Bryan'ın sana maçı vereceğine inanıyorsan, bu şirketteki en büyük salaksın. Bryan sen arkanı döndüğünde, sana saldıracak ilk kişi. Fanların tezahüratı için, gözünü kırpmadan seni harcar. Çünkü bu gerçek Bryan Danielson. Bu onun gerçek kişiliği. Spot ışıkları için, her türlü maymunluğu yapabilecek bir adam. Eğer Will Ospreay'i tuşlayacağına inanıyorsan, reality check for you. Sen, Will Ospreay'in seviyesinde biri değilsin. Sen Will Ospreay'e el uzatabilecek bir canlı değilsin. Tanrının karşısında, ahmak Prometheus'dan daha öte bir şey değilsin. Sen kaybetmeye mahkumsun. Will Ospreay karşısında, diz çökmeye mahkumsun.

images

Ospreay öne doğru geliyor ve Wyatt'ın karşısına dikiliyor. Elini Callis'e doğru uzatıyor. Callis hemen mikrofonu Ospreay'e veriyor. Ospreay ve Wyatt dip dibe...

Will Ospreay: Bir şeyleri açığa kavuşturalım Bray, seni sevmiyorum. Çünkü sen bir güreşçi değilsin. Aksine, sen güreş için bir kara lekesin. Senin doğman bir kara leke. Senin nefes alman bir kara leke. Senin göz kırpman, yürümen, yemek yemen, su içmen, var olman... Sen bu dünyanın günahlarının temsilisin. Bu yüzden bu maç için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu maçta, senin gerçek yüzünü ortaya çıkaracağım. Gerçek şu ki, sen sadece bir serserisin. Ne yol gösterici, ne de kurtarıcısın. Braun ve Erick, manipüle ettiğin iki steroid bağımlısı. Randy, tekrar spot ışıklarını üstüne çekmeye çalışan, zamanı geçmiş biri. Bana ait olan şeyi taşıyan Velveteen ise, ruhsal bozuklukları olan bir meczup. Bu yüzden seni yendikten sonra, benim olan kemerlerimi almaya geldiğimde, Velveteen'e kimsenin yapmadığı iyiliği yapacağım. Gerçekten destek almasını sağlayacağım. Bir profesyonel tarafından. Senin gibi taşralı biri tarafından değil, gerçek bir profesyonel tarafından. Seni bitireceğim. Sonra da senden geriye kalan aileni bitireceğim. Ancak bunu kendine özel bir şey sanma Bray. Sadece seni değil, Judgment Day'i de bitireceğim. En zayıf halka olan Carlito'dan başladım bile. JD, Finn ve Dominik'i de tek tek indireceğim. Bryan'ın ağlanıp durduğu ve başaramadığı şeyi yapacağım. Hem de bunu yaparken, bir damla bile ter dökmeyeceğim. PGW'nün bütün kanserli hücrelerini söküp atacağım. Son olarak da Danielson... Onun tekrardan emekli olmasını sağlayacağım. Anlıyor musun Bray? Siz prens olmak için mücadele edebilirsiniz ancak ben, PGW'nün gerçek kralı olarak, tahtımı geri almaya geldim. Benim olanı almaya geldim. Şimdi bana engel olabileceğine inanıyor musun? Bruv, hayatta kalırsan şükret. Kimse yoluma çıkama-

Ospreay cümlesini bitiremeden bir müzik yükseliyor ve konuşmasını bölüyor...

@Caliph @Hacken

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: