Bu hakemin maçlarını yönettiği Galatasaray en az kazanma yüzdesine sahip büyük takımmış, Beşiktaş ise en fazla. Futbolda matematik üzerinden ne kadar net bir yargıya varılabilir emin değilim ama Galatasaraylıların da en az Beşiktaşlılar kadar sevinmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Cadı avına çıkmak kalıcı bir çözüm getirmez bu arada, sistemin komple temizlenmesi lazım. Yoksa Arda gider Mehmet gelir aynen devam eder. Adam sosyal medyadaki hakaret ve küfürlere açtığı davalarla hayatını uzun bir süre idare ettirebilir zaten. Ayrıca ben de hakemin çok kötü maç yönettiğini düşünüyorum nitekim hep kötü bir hakemdi. Fakat maçı Beşiktaştan alıp Galatasaraya verdiğini de düşünmüyorum. Şike teşvik operasyon vs gibi kullanılacak terimlerin içinin boş olacaktır. İki taraf için de kötü bir performans sergiledi. Beşiktaş aleyhine oyunu devam ettirmeleri de Icardi pozisyonunun etkisinde kalması sonucu klasik eyyama başvurmasıydı. Felixin birden fazla kez sarı kartını es geçti, Osimhen pozisyonunda kırmızıyı vermedi. Gerçekten kötü hakem.