Arda Kardeşler'in Hakemliği Bitti İddiası

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
5
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ağlama işini bir tık azaltsak mı artık. Hakem kollasada rakipten iyiysen kazanırsın. Bizim Jesus döneminde Kadıköy'de oynadığımız maçta hakem bütün takdir haklarını Fener'e vermesine rağmen 3 yemişlerdi. Sosyal medyada o maça atılan mesajlara bakarsanız GS hakeme rağmen kazandı diyen bir sürü Fenerli bile var.

Konular
987
Beğeni sayısı
1,430
PG Nakit
2,230
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Ağlama işini bir tık azaltsak mı artık. Hakem kollasada rakipten iyiysen kazanırsın. Bizim Jesus döneminde Kadıköy'de oynadığımız maçta hakem bütün takdir haklarını Fener'e vermesine rağmen 3 yemişlerdi. Sosyal medyada o maça atılan mesajlara bakarsanız GS hakeme rağmen kazandı diyen bir sürü Fenerli bile var.
ne anlatıyon sen devrem ya

Ruthless Aggression

Haftanın Üyesi
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu hakemin maçlarını yönettiği Galatasaray en az kazanma yüzdesine sahip büyük takımmış, Beşiktaş ise en fazla. Futbolda matematik üzerinden ne kadar net bir yargıya varılabilir emin değilim ama Galatasaraylıların da en az Beşiktaşlılar kadar sevinmesi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. Cadı avına çıkmak kalıcı bir çözüm getirmez bu arada, sistemin komple temizlenmesi lazım. Yoksa Arda gider Mehmet gelir aynen devam eder. Adam sosyal medyadaki hakaret ve küfürlere açtığı davalarla hayatını uzun bir süre idare ettirebilir zaten. Ayrıca ben de hakemin çok kötü maç yönettiğini düşünüyorum nitekim hep kötü bir hakemdi. Fakat maçı Beşiktaştan alıp Galatasaraya verdiğini de düşünmüyorum. Şike teşvik operasyon vs gibi kullanılacak terimlerin içinin boş olacaktır. İki taraf için de kötü bir performans sergiledi. Beşiktaş aleyhine oyunu devam ettirmeleri de Icardi pozisyonunun etkisinde kalması sonucu klasik eyyama başvurmasıydı. Felixin birden fazla kez sarı kartını es geçti, Osimhen pozisyonunda kırmızıyı vermedi. Gerçekten kötü hakem.

Konular
431
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Ağlama işiyle ne alakası var? Arda Kardeşler halı sahada maç bile yönetemeyecek seviyede birisi. Daha önce düdük astırılması gerekiyordu. Geç bile kaldılar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: