Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
(Dynamite Spo.) Geri Dönen İsim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 289158" data-attributes="member: 52"><p>Adam Cole'u Undisputed Kingdom ile arka alanda görüyoruz. Cole'un “Malakai Black radarımda. Ama odadaki fili ele alalım. Seninle konuşuyorum, Max. Bileğim asla eskisi gibi olmayacak ama seni suçlamıyorum Max. Seni suçladığım şey, seninle çalışabileceğimizi düşünmen. Adam Cole ve MJF'in düşman olması gerekiyordu. Bak Wardlow, Sammy ve Danial Garcia'ya ne yaptı. Oturup bunun benim başıma gelmesini beklemeyecektim! Soyunma odasını ve taraftarları önemsiyorum. Max, sen asla o takımın bir parçası olmadın ve olmayacaksın. Yemin ederim Full Gear'da seni elime geçireceğim ve geçirdiğimde sana bir ders daha vermekten mutluluk duyacağım. Biri gitti, ikisi kaldı Max.” şeklindeki konuşması ardından kameralar rampaya çevriliyor.</p><p></p><p>Don Callis ve Kyle Fletcher'ı görüyoruz.</p><p></p><p>Callis: “Bayanlar ve baylar, Kyle Fletcher'ın söyleyecek önemli bir şeyi var!”</p><p></p><p></p><p>Fletcher: “Ben sözünün eri bir adamım ve Will Ospreay'e seslenmek ve onunla yüz yüze gelmek için buradayım! Ben de en az siz hayranlarım kadar hayal kırıklığına uğradım. Will'in geleceğini umuyordum!”</p><p></p><p></p><p>Aussie Open'ın müziği çalmaya başladı ve Mark Davis! Mark Davis geri döndü! Davis ciddi bir ifadeyle rampaya geliyor ve Kyle'ın karşısında geçiyor.</p><p></p><p></p><p>Mark Davis: “Dinle dostum, keşke gözlerinin içine bakıp seni görmek güzeldi diyebilseydim ama Will ona yaptıkların yüzünden evinde. O bizim kardeşim diyebileceğimiz biri. Ama sana baktığımda kime baktığımı bilmiyorum.”</p><p></p><p></p><p>Kyle: “Don Callis gözlerimi gerçeğe açtı. Will ikimizi de hiç umursamadı. Will'i unutabilirsin çünkü eminim o da seni unutmuştur ama ben asla unutmadım. Bu günün geleceğini biliyordum ve geldiğinde ailede her zaman bir yerin olacağından emin oldum.”</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]9258[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Fletcher kollarını açarken Davis eliyle mesafeyi koruyor ve Callis'in ordusuna karşı duruşunu belli ediyor.</p><p></p><p></p><p>Mark: “Aile mi? Dostum, bir imparatorluğumuz vardı ve sen onu yok ettin.”</p><p></p><p></p><p>Kyle: “Davis, gitmeden önce, çok yakında zor bir karar vermek zorunda kalacağın bir gün olacak ve ben geçmişle bağımı koparmakta bir sorun görmediğimi gösterdim.”</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 289158, member: 52"] Adam Cole'u Undisputed Kingdom ile arka alanda görüyoruz. Cole'un “Malakai Black radarımda. Ama odadaki fili ele alalım. Seninle konuşuyorum, Max. Bileğim asla eskisi gibi olmayacak ama seni suçlamıyorum Max. Seni suçladığım şey, seninle çalışabileceğimizi düşünmen. Adam Cole ve MJF'in düşman olması gerekiyordu. Bak Wardlow, Sammy ve Danial Garcia'ya ne yaptı. Oturup bunun benim başıma gelmesini beklemeyecektim! Soyunma odasını ve taraftarları önemsiyorum. Max, sen asla o takımın bir parçası olmadın ve olmayacaksın. Yemin ederim Full Gear'da seni elime geçireceğim ve geçirdiğimde sana bir ders daha vermekten mutluluk duyacağım. Biri gitti, ikisi kaldı Max.” şeklindeki konuşması ardından kameralar rampaya çevriliyor. Don Callis ve Kyle Fletcher'ı görüyoruz. Callis: “Bayanlar ve baylar, Kyle Fletcher'ın söyleyecek önemli bir şeyi var!” Fletcher: “Ben sözünün eri bir adamım ve Will Ospreay'e seslenmek ve onunla yüz yüze gelmek için buradayım! Ben de en az siz hayranlarım kadar hayal kırıklığına uğradım. Will'in geleceğini umuyordum!” Aussie Open'ın müziği çalmaya başladı ve Mark Davis! Mark Davis geri döndü! Davis ciddi bir ifadeyle rampaya geliyor ve Kyle'ın karşısında geçiyor. Mark Davis: “Dinle dostum, keşke gözlerinin içine bakıp seni görmek güzeldi diyebilseydim ama Will ona yaptıkların yüzünden evinde. O bizim kardeşim diyebileceğimiz biri. Ama sana baktığımda kime baktığımı bilmiyorum.” Kyle: “Don Callis gözlerimi gerçeğe açtı. Will ikimizi de hiç umursamadı. Will'i unutabilirsin çünkü eminim o da seni unutmuştur ama ben asla unutmadım. Bu günün geleceğini biliyordum ve geldiğinde ailede her zaman bir yerin olacağından emin oldum.” [ATTACH type="full" alt="1730367652368.png"]9258[/ATTACH] Fletcher kollarını açarken Davis eliyle mesafeyi koruyor ve Callis'in ordusuna karşı duruşunu belli ediyor. Mark: “Aile mi? Dostum, bir imparatorluğumuz vardı ve sen onu yok ettin.” Kyle: “Davis, gitmeden önce, çok yakında zor bir karar vermek zorunda kalacağın bir gün olacak ve ben geçmişle bağımı koparmakta bir sorun görmediğimi gösterdim.” [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
(Dynamite Spo.) Geri Dönen İsim
Menü
Giriş yap