Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
(Dynamite Spo.) Adam Cole vs Buddy Matthews
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hülya Avşmaz" data-source="post: 289156" data-attributes="member: 52"><p>El sıkışarak başlayan ikili tempolu bir şekilde birbirlerine denk şekilde başladılar ve maçın büyük bölümü böyle sürdü. Maçın asıl kırılma noktası Matthews'in demir basamakların üstüne Cole'un ayağını koyması ve üstüne acımasızca basmasıyla başlıyor. Cole maça devam edemeyecek gibi gözüküyor ve bir görevlinin yardımıyla arka alana doğru gidiyor ama bu sırada Matthews mikrofonu alıp artık eski Adam'ın olmadığını belirterek Cole'u kışkırtıyor. Cole konuşma sırasında görevliyi durdurup dinliyor ve konuşmanın sonunda topallayarak ringe giriyor. İki isim hızlıca yumruklaşırken Cole üstün geliyor ama Matthews'in tekrar ayağına çalışmasıyla üstünlüğünü hızlıca kaybediyor. Matthews yerdeki rakibine bağırarak tekrar kışkırtıyor ama Cole bu kez kalktığında 2 tane superkick ile Matthews'i dizlerinin üstüne düşürüyor. Cole finisher'ı olan The Boom için iplere koşmaya çalışsa da ayağındaki acı yüzünden yere düşüyor ve Matthews hızlıca bir The Stomp yapıp pin deniyor. Adam Cole'un pin'i ikide atmasıyla maç devam ediyor. Görevli Cole'u kontrol ederken Cole ondan havlu alıyor ve Matthews'in suratına fırlatıyor. Matthews havludan kaçınırken önce suratına bir superkick, bickle kick kombosu yiyor. Ardından da ensesine bir superkick yiyerek dizinin üstüne düşüyor. İki ismin biraz daha güreşmesinden sonra başarısız bir Panama Sunrise denemesi ve maçı televizyondan pür dikkat izleyen MJF'i görüyoruz. Maçın sonunda geldiğimizde ise Cole ringde bir Panama Sunrise yapıyor ve Matthews baygın şekilde ring dışına yuvarlanıyor. Cole aprona çıkıp bir kez de ring dışında Panama Sunrise yaptıktan sonra rakibini ringe sokuyor ve ringde bir The Boom vurduktan sonra pinleyerek maçı kazanıyor.</p><p></p><p>Maç sonrası Kyle O'Reilly'nin arka alanda maçı izlediğini görüyoruz. Adam Cole'un mikrofonu alarak ''Ne yaptığını biliyorum ve bana Adam Cole'un kim olduğunu hatırlattığın için sana teşekkür ediyorum.'' demesinin ardından Matthews ve Cole'un el sıkıştığını görüyoruz. İki isim el sıkışırken ışıklar sönüyor ve açıldığında Cole'un elini sıkan kişinin Malakai Black olduğunu görüyoruz. İki isim bir süre gergin ifadelerle bakıştıktan sonra Cole elini geri alıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.</p><p>[MEDIA=youtube]vetkAgvPp4U[/MEDIA]</p><p></p><p>Bu olaylardan sonra kameralar arka alana çevriliyor ve Renee Paquette'nin Christopher Daniels ile Private Party'nin yanında olduğunu görüyoruz.</p><p></p><p></p><p>Daniels: “Çocuklar, Frankie Kazarian ve ben sizin yerinizdeyken her şeyi riske attık ve bir daha asla eskisi gibi olamadık. Bu gece neyi riske attığınızı düşünmenizi istiyorum.”</p><p></p><p>Quen: “CD, sözlerin için minnettarız ama biz iyiyiz.”</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hülya Avşmaz, post: 289156, member: 52"] El sıkışarak başlayan ikili tempolu bir şekilde birbirlerine denk şekilde başladılar ve maçın büyük bölümü böyle sürdü. Maçın asıl kırılma noktası Matthews'in demir basamakların üstüne Cole'un ayağını koyması ve üstüne acımasızca basmasıyla başlıyor. Cole maça devam edemeyecek gibi gözüküyor ve bir görevlinin yardımıyla arka alana doğru gidiyor ama bu sırada Matthews mikrofonu alıp artık eski Adam'ın olmadığını belirterek Cole'u kışkırtıyor. Cole konuşma sırasında görevliyi durdurup dinliyor ve konuşmanın sonunda topallayarak ringe giriyor. İki isim hızlıca yumruklaşırken Cole üstün geliyor ama Matthews'in tekrar ayağına çalışmasıyla üstünlüğünü hızlıca kaybediyor. Matthews yerdeki rakibine bağırarak tekrar kışkırtıyor ama Cole bu kez kalktığında 2 tane superkick ile Matthews'i dizlerinin üstüne düşürüyor. Cole finisher'ı olan The Boom için iplere koşmaya çalışsa da ayağındaki acı yüzünden yere düşüyor ve Matthews hızlıca bir The Stomp yapıp pin deniyor. Adam Cole'un pin'i ikide atmasıyla maç devam ediyor. Görevli Cole'u kontrol ederken Cole ondan havlu alıyor ve Matthews'in suratına fırlatıyor. Matthews havludan kaçınırken önce suratına bir superkick, bickle kick kombosu yiyor. Ardından da ensesine bir superkick yiyerek dizinin üstüne düşüyor. İki ismin biraz daha güreşmesinden sonra başarısız bir Panama Sunrise denemesi ve maçı televizyondan pür dikkat izleyen MJF'i görüyoruz. Maçın sonunda geldiğimizde ise Cole ringde bir Panama Sunrise yapıyor ve Matthews baygın şekilde ring dışına yuvarlanıyor. Cole aprona çıkıp bir kez de ring dışında Panama Sunrise yaptıktan sonra rakibini ringe sokuyor ve ringde bir The Boom vurduktan sonra pinleyerek maçı kazanıyor. Maç sonrası Kyle O'Reilly'nin arka alanda maçı izlediğini görüyoruz. Adam Cole'un mikrofonu alarak ''Ne yaptığını biliyorum ve bana Adam Cole'un kim olduğunu hatırlattığın için sana teşekkür ediyorum.'' demesinin ardından Matthews ve Cole'un el sıkıştığını görüyoruz. İki isim el sıkışırken ışıklar sönüyor ve açıldığında Cole'un elini sıkan kişinin Malakai Black olduğunu görüyoruz. İki isim bir süre gergin ifadelerle bakıştıktan sonra Cole elini geri alıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. [MEDIA=youtube]vetkAgvPp4U[/MEDIA] Bu olaylardan sonra kameralar arka alana çevriliyor ve Renee Paquette'nin Christopher Daniels ile Private Party'nin yanında olduğunu görüyoruz. Daniels: “Çocuklar, Frankie Kazarian ve ben sizin yerinizdeyken her şeyi riske attık ve bir daha asla eskisi gibi olamadık. Bu gece neyi riske attığınızı düşünmenizi istiyorum.” Quen: “CD, sözlerin için minnettarız ama biz iyiyiz.” [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
Dynamite
(Dynamite Spo.) Adam Cole vs Buddy Matthews
Menü
Giriş yap