RPG LONG L1VE K1NGP1N

Netuno

The Last World Beater
Konular
218
Beğeni sayısı
1,958
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Don-Callis-Kyle-Fletcher-Powerhouse-Hobbs-November-3.jpg

Bring It Down çalıyor ve girişte gözüken isim Don Callis oluyor. Seyircilerden inanılmaz bir yuhalama var. Callis gülümseyerek onlara bakıyor yine de. Görevli bir tane mikrofon getiriyor. Callis elinden sökerek alıyor resmen ve görevliyi kovarak konuşmaya başlıyor.

Don Callis: Biliyorum biliyorum, hepiniz onu bekliyorsunuz. Tarihin en iyisini, Will by god Ospreay'i bekliyorsunuz. O burada olacak. Ancak şunu söylememe izin verin, göreceğiniz adam, benim tarafımdan özel olarak yetiştirildi. Siz o ayrılırken, bittiğini sandınız ancak hepsi başlangıçtı. Görünmeyen el, bütün taşları özenle dizdi. Tanrının görünmeyen elleri, sizleri bugüne hazırladı. Tanrının görünmeyen elleri, tarihin en iyisinin üzerinde olan yükü bu şirketten yolladı. Will Ospreay, artık tamamen özgür. Arkasında onu kollayan gerçek bir destek var. Arkasında bir şovu batırıp, bu şirketten kovulan bir adam yok artık. Arkasında tanrının elleri var. Arkasında tanrının görünmeyen elleri var. Arkasında Don Callis var. Ancak tanrının görünmeyen elleri, sadece Ospreay için burada değil. Hepiniz için burada. Yardım isteyen herkes için burada. Don Callis size bir şans veriyor. Don Callis'in ailesine katılmanız için bir şans veriyor. Bütün PGW'ye bir şans veriyor. Bunu size sadece bir seferliğine bedava veriyor çünkü buna ihtiyacınız var. Tanrının görünmeyen ellerine biat etmeniz için bir şans. Will Ospreay bu şirketin tekrardan kralı olduğunda, sizi de yok ettiği zavallıların yanına yollamaması için, biat edin. Don Callis'e biat edin. Görünmeyen ellere biat edin. Ona biat edin, Will by god Ospreay'e biat edin.

tabletRESEM115663aew-will.jpg

Müzik tekrardan çalıyor ve bu sefer girişte Will Ospreay görünüyor. Ospreay'den artık bir taunt gelmiyor. Yavaş bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Arenadan yuhalama sesleri geliyor. Ospreay bunlara gülerken, Don Callis'in bu sefer morali bozuluyor.

Don Callis: Siz değer bilmez ahmaklar, sizlerin şu anda dizlerinizin üzerinde durup yalvarmanız gerekirdi. Sizler, herkesin hayalini kurduğu bir şeye eriştiniz. Don Callis'i ve Will Ospreay'i gördünüz. Ancak bunun değerini anlayamayacak kadar zavallısınız. Karşınızda diğerleri gibi Prens olmaya çalışan birisi yok. Karşınızdaki adam, PGW'nün tahtını inşa eden adam. Will Ospreay, basit bir prens olmaktan ötesini hedefliyor. Will Ospreay, kendi inşa ettiği tahtı yıkacak. Kendisinin inşa ettiği taht, hak etmeyenler tarafından, onun yokluğunda işgal edildi ve o eski kutsallığını kaybetti. Şu an kral olanlar, pisliğe batmış bir taht için kavga ediyorlar. Ancak Will Ospreay bu tahtı yıkacak ve kimsenin erişemeyeceği, daha büyük, daha kutsal bir taht inşa edecek. Sizler henüz anlayacak düzeyde değilsiniz, ancak günü geldiğinde anlayacaksınız. Will Ospreay'in tekrardan kral olduğunu görünce, sizler de biat edeceksiniz.

F_T-kvlXIAAqOCy.png

Ospreay elini Callis'e doğru uzatıyor. Callis mikrofonunu Will Ospreay'e veriyor. Yuhalama inanılmaz derecede artıyor. Ospreay konuşmaya çalışıyor ancak seyircilerin sesi onu bastırıyor. Ospreay onların susmasını bekliyor. Seyircilerden sesler bir süre daha yükselmeye devam ediyor ama sonunda duruyorlar. Ospreay sonunda cümleye giriyor.

Will Ospreay: Don, nefesini boşa yoruyorsun. Bu insanlar iki yüzlü. Sizler beni bekleyen fanlarsınız. Sizler günlerce, haftalarca ve hatta aylarca beni beklediniz. İlk günden beri beni desteklediniz. Ancak şu anda, sizlerin bana sırt döndüğünüzü görüyorum. Bunun nedeni ise, bir ayyaş mı peki? Gerçekten mi? Sizler, benim o adamı taşıdığımı söyleyenlerdiniz. Sizler, benim o hareketi yapmam için, defalarca yalvardınız. Sosyal medya hesaplarınızda, bunun olacağına dair sürekli yazılar yazdınız. Şimdi ise beklediğiniz şey gerçekleşti ama bunu beğenmiyorsunuz. Tabii ki beğenmezsiniz. Ortalıkta bir şeyler yiyip, sexist şakalar yapmadığım için beni sevmeyeceksiniz. Ya da bir şekilde mezardan çıkıp, sizi güneydeki sahil kasabama davet etmediğim için, beni sevmeyeceksiniz. Ya da tekrardan köşeme William Regal'i alıp, size nostalji dozunu verip, tekrardan süper kahramanı oynamadığım için beni sevmeyeceksiniz ama bunları yapsaydım, dünyanın kralı olamazdım.

images

Seyircilerden karışık sesler geliyor ama bu sefer cidden kafa karışıklığını hissedebiliyoruz. Ospreay ise konuşmaya devam ediyor.

Will Ospreay: Şunu bir düşünün. Judgment Day ve Wyatt Family'den öncesine gidin. Bu şirkette kim ilk stable kuran isimdi; Will Ospreay. Kim ilk World Heavyweight Şampiyonuydu; Will Ospreay. Kim, herkesin sadece hayalini kurabileceği şeyi yaptı ve ilk ve tek Şampiyonların Şampiyonu oldu; Will Ospreay. Kim hala en uzun süreli ana kemer taşıma rekoruna sahip; Will Ospreay. Bu şirket benim sırtımda oluştu. Bu şirketin bütün ilkleri benim. Ancak trend artık ben değilim anlaşılan. Anlaşılan artık trend Bryan Danielson. O sizin şimdiki kahramanınız. Ancak bu şirketin ilk kahramanı bendim. Danielson, benim adımlarımı izledi. Judgment Day ile uğraşması, sizin sempatinizi kazandı. Ancak bu kadar basit değil. Ben zaten kendini bir kaşık suda boğacak basit bir stable ile uğraşmadım. Bütün PAYBACK üstüme çullandığında, ben tek başımaydım. Tek başıma MAYHEM'i savundum. Haftalarca üç beş çapulcudan dayak yiyerek kendimi sempatikleştirmedim. Bu şirketin en büyük zorbasının kıçına tekmeyi koydum. William Regal'i bana destek olsun diye yanıma almadım. Onun dayandığı destek oldum. Herkesin dayandığı destek oldum. Herkes kuyumu kazarken, ben herkesi tekrardan ve tekrardan toparladım. Hepiniz için yere düştüm. Ancak her seferinde, kendi başıma kalktım. BEN AİLE KURMAK İÇİN UĞRAŞMADIM. BEN DOSTLARIM GÖTÜMÜ KOLLASIN DİYE YALVARMADIM. BEN SİZ BENİ SEVİN DİYE SALAK YA DA SAPIK TAKLİDİ YAPMADIM. BEN KENDİM OLDUĞUM İÇİN BURADAYIM. BEN KENDİM OLDUĞUM İÇİN KAZANDIM. BEN KENDİM İÇİN SAVAŞTIM. SİZLER BENİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, BANA BİAT ETMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ANCAK BEN BU ŞİRKETİN KRALI OLDUĞUMDA, BANA SIRTINI DÖNEN HERKES, BANA BİAT EDECEK. BEN KAÇINILMAZ OLANIM. BEN PGW'NÜN KENDİSİYİM. YA DİZ ÇÖKECEKSİNİZ, YA DA DİZİNİZİ KIRARAK, SİZE TEK TEK BİAT ETTİRECEĞİM.

intro-1720031738.jpg

Ospreay mikrofonu tekrardan Callis'e veriyor. Callis de Ospreay'in hızından devam ediyor.

Don Callis: PRINCE OF PGW'DE, HEPİNİZİN DİYECEĞİ TEK ŞEY VAR: LONG LIVE KINGPIN!

Bring It Down son bir kez daha çalıyor. Callis mikrofonu fırlatıyor ve ikili arka alana doğru gidiyor. Bununla birlikte görüntüler sonlanıyor...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: