RPG Happy Halloween

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
36
Beğeni sayısı
287
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG

STRANGE DAYS

92qda1o.jpg

Müzik çalarken ıssız bir sokakta Dark STG var. Yüzünde şeytani gülümseme var. Ağır ağır kameralara yaklaşıyor.

Dark STG:
Zaman. İnsanların her şeyini kontrol eden o zavallı sözcük. Hayallerinizdeki her şeye yetecek kadar zamanın olduğunu düşünüyor musunuz? Çocukken kafanızı yastığa koyduğunuz zaman yirmi yıl sonrasını hayal ettiğiniz o saf geceler. O günlere geri gitmenizi istiyorum. Gökkuşağını boyayıp renkli dünyayı resmetmenizi isteyen öğretmenleriniz ile tüm gününüzü geçirmiş, evde aileniz sizi karşılıyor. Küçük ve güvenilir kasabanın güzel evlerinden birinde yaşıyorsunuz. Akşam yemeğinizi yiyor ve yatıyorsunuz. Başınızı yastığa koyduğunuzda aklınızdaki ilk soru işareti uyanıyor. Gelecek ne sunacak? Kaç ülke gezilecek? Mutlu bir aile tablosunun ana kahramanı olacak mıyım? Hayallerin başladığı zaman, gecenin en karanlık vaktidir. Karanlık sizi kucaklar ve zamanda sizi gezdirir. Hayaller, planlar, bağlanacak bir amaç sunar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan yirmi yıl geçmiş olur. Planlar? Hayaller? Her şeye yetecek kadar zaman yoktur. Johnny… Zamanda geri gitme hakkın olsa neyi amaçlardı? Onun gibi hayal dünyasına sıkışıp kalmış bir adamın hayatı nasıl kararabilirdi? O değerli ve sorunsuz zamanlarını bir şişede sakla ve özlemle onu izle. 29 Ekim gecesi bazı şeylerin farkına varmaya başladın. Kitap seni hedef aldı. Kapıdaki tehlikenin farkında mısın? Yoksa eğlenceli hayatının ışığında kaybolmaya devam mı ediyorsun? Işığını söndüreceğim Johnny. Ölümlülerin basit bir yansımasından fazlası olarak mı hayal ediyorsun kendini? Kitap’ı besleyecek zavallı bir piyondan daha fazlası olamayacaksın bu hikayede. Çok sevdiğin bu şirketin seni kurtarmasını isteyecek kadar alçalacaksın. İnsanlardan yardım dilenmeye başladın mı? Seni kim kurtaracak? Duaların mı? Şifalı bitkiler mi? Tüm dostlarının kapısını çal ve peşinde bir İblis olduğunu anlat. Buradaki herkese sıra gelecek ve onlar da bu ızdırap ile tanışacak. Dostlarının acısını izlemek isteyen arkadaşların var mıdır Johnny? Bunca zaman hep kollandın mı? Gerçek dost ile düşmanı ayırt edebildin mi? Her şey açığa kavuşacak. Gerçi acı ile karşı karşıya kaldığın zaman bütün hayatını sorgulayacaksın. Dostların yardıma koşarken vazgeçecek, sırf kendilerine zarar gelmesin diye göz yumacaklar. Konumuzun başına gelelim: Zaman. Dark STG ile karşılaştığın ilk ana lanet edeceksin. Kitap daha da güçlenmek istiyor. Dürüst biri olmayı severim. Acı çekecek, kanayacaksın. Bunu kişisel algılama. Sadece senin düşmanın olarak gelmedim buraya. Nefes alıp veren her adam benim buradaki düşmanım. Onların beklemesi gereken bir sıra var. Kurtuluş için maziye dua etmeye devam edin, karanlık her yere hakim sürmeye geliyor.

n6syqgw.jpg

Dark STG bir anda kameralardan uzaklaşıyor ve kollarını yukarı kaldırıp bir işaret yapıyor.

Dark STG:
31 Ekim 2024. Nihayet ölüler ve yaşayanlar arasındaki perde inceldi. İnsanlar kostüm giyip partilerken nihayet yükselişimiz gerçekleşecek. Gece yarısı Kitap gücüne güç katacak. Izdırap her şeyin sahibi olacak. Güç, Izdırap Tanrısına aktarılacak. Dark STG, dünyanızın sahibi olacak. Gökyüzü karanlığa boyandığında nihayet tepede olacağım. Yüzyıllar boyunca bu anın tekrardan gelmesini bekledim. 31 Ekim gecesi güç bizimle olacak. İnsanlar korkacak, kaçacak, kendilerini filme verecek. Her 31 Ekim’de olduğu gibi o gece ölümlülerin içinde korku olacak. En çok da Johnny’i bekleyen korku gecesi olacak. Karanlığı sever misin? Perdenin öte tarafında seni izliyor olacağız. 31 Ekim senin için hayallerden, planlardan, hedeflerden uzak bir gece olacak. Kafanı kaldırdığın her an karanlık ile yüzleşeceksin. Bir gölge gibi peşindeyiz. Zamanın, mekanın bir önemi kalmadı. Cadılar Bayramı geldiğinde bütün gerçeklik incelir. İnsanlar maskeler, kostümler girerek gerçek kişiliklerine bürünür. Yıl boyunca her insanın bir gecelik de olsa kişiliğini bulduğu gündür. Senin kostümün ne olacak John? Işıkların önündeki kişiliğinin ardında yatan gerçek adamı gösterecek misin? Yaşamı bu kadar önemsiyorsan gerçeklerin gecesi,Cadılar Bayramı gecesi, geldiğinde kendini bize adayacaksın. Ölümlülerin her zaman isteyeceği şey ölümsüzlük değil midir? Sana zaferi sunuyorum Johnny. İnan bana, kendini bizim için feda edip Kitap’ı beslersen her daim kalbimizde yaşayacaksın. Öte yandan insanlar seni farklı yorumlayacak. “İblis ile savaşta kendini feda eden adam”. Havalı değil mi çocuk? Dünyanızın sonu geldi. Karşıma çık ve dövüş. Izdırap Tanrısına meydan oku, direnç göster ki çektirdiğim acıdan keyif alayım. Canavar aç ve yem arıyor. İşi uzatmadan kahraman olarak karşımda varlık göster. Ölümlü birinin bana meydan okuduğunu bilerek beslenmek istiyorum. Yem olacak adamın çektiği acıları hissetmek en büyük hazzımdır. Yoksa bir kum torbasına saldırırdım, değil mi Johnny? Yoksa kum torbasından farksız bir efsane ile mi karşı karşıyayım. Çekeceği acıdan korkan, İblis ile yüzleşmeye çekinen zavallı bir adam? Yoksul bir aileden gelen onurlu bir siyahi mi bulmalıydım yoksa? Acının her türlüsü beni güçlendirecek. Sadece işi uzatmadan karşıma çıkmanı ve Christian gibi kendini bir piyon olarak kullandırmanı istiyorum. Sana temin ederim ki sonsuz karanlığın geldiği gece hatırlanacaksın. İnsanlar ne ile karşı karşıya olduklarını anlayacak ve geçmişe bakacaklar. Chirstian, John… Her şeyin başlangıcının sizinle olduğunu anımsayacaklar. İsimleriniz unutulup gidecek mi sanıyorsunuz? Aslına bakarsan o konuda benim de şüphelerim var. Çok fazla insan gördüm. Hangi birinin adını hatırlıyorum dersen… Unutuyorum. Her biri hedefe giderken çiğnediğim et parçası. Ben beslendikçe güçlenen, acıması olmayan bir tanrıyım. Yolundan şaşmayan çarpık bir adamım. Ne olduğunu hiçbir zaman anlamayacak ölümlülerin arasında dolaşan sapkın bir iblisim. Karanlık diyarın hüküm süreceğinden emin bir kralım. Ben, huzura karşı edilmiş bir hakaretim. Yaşamlıların acısı ile beslenen bir canavarım. Bu evrene düştüğüm o geceye lanet edeceksiniz. Tanrılarınıza haykıracaksınız, yardım dileneceksiniz. Bütün evren acı ile yozlaşana kadar durmayacağım. Bu kıyım, bir savaşı başlattı. Bu sapkın iblis başlattığı savaşı bitirmeyecek, barış antlaşmaları yapmayacak, dostluk kurmayacak. Hayalimdeki tek görü kıyımın ortasında tek başına ayakta kalmış bedenim. Acı çığlıkları benim ölümsüz bestem olacak. Renkli dünyanızı kendi karanlığımla yeniden şekillendirene kadar durmayacağım. Biçecek hayaller bitmeden Dark STG’nin yolu bitmeyecek. Ninnilerinizdeki ilahlarınız korkumdan titrerken yardım çığlıklarınız acıdan aldığım keyfi daha da arttıracak. En değerlilerinizi makamından indirip karanlığın hizmetkarları yapacağım, PGW dediğiniz o yeri köşküm yapacağım.

VAKİT GELDİ
IZDIRAP TANRISI YÜKSELİYOR
KİTAP GÜÇLENİYOR

Kameralar bu sözlerin ardından kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: