John Cena’nın Kazanacağı Son Şampiyonluk Hangisi Olmalı?

Bay Pekman

Pacman Desu
Konular
1
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Gönül isterdi ki Cody’den alsın kemeri ama ana kemer almasına pek ihtimal vermiyorum bu yüzden manidar olsun diye USC olabilir.
Yaw bare IC desen de adam Grand Slam yapsın insafsız...

IC veya WHC olmalı. İki potaya da gayet güzel uyar.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
28
Beğeni sayısı
304
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Yaw bare IC desen de adam Grand Slam yapsın insafsız...

IC veya WHC olmalı. İki potaya da gayet güzel uyar.
IC almadığını unutmuşum FUEOFBWOUB harbi GrandSlam hakkıdır, oyumu IC olarak değiştiriyorum.

Ruthless Aggression

Haftanın Üyesi
Konular
1
Beğeni sayısı
34
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Storylineın akışına göre bu cevap değişecektir. Kimisi ana kemer alıp 17x yapmasını isterken kimisi USC alıp tekrar kemerin seviyesini yükseltmesini dileyebilir kimiyse IC alması neticesinde ondan doğal bir grandslam beklentisi de olabilir. Ben USC asla beklemiyorum. Ama Punk ile tag team kemeri almaları bile kısa vadede seyirciyi mutlu edebilir. Bana kalırsa tam bir sene güreşeceği için, yılın yarısı IC diğer yarısı ana kemer (hangisi olacağı farketmez, gönülden geçen Cody’i gömmesi tabi, Gunthere bulaşmasını istemem.) potasında olacağı şeklinde dizayn edilebilir. Ama ne olursa olsun en az bir tanesini kazanacaktır. Sıfır kemer full time John Cena hem de son senesi… Hiç akla yatmıyor bu kadar prı da yapılmışken. Maniayı bile adamın üzerinden pazarlıyorlar şu an, greatest of all time diye de nitelendiriyorlar, bu tartışmalı da olsa WWE tarihinin tartışmasız ilk 5 superstarı arasına girecektir çoğunluğun nezdinde. Kemer almaması fecaat olur.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,881
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Finn Balor'un bile Grand Slam yaptığı şu iklimde Grand Slam denen muhabbetin çok da bir alametifarikasının kalmadığı inancındayım ben, Cena'nın bunu elde etmesi kendisine çok bir şey kazandırmayacağı gibi elde etmemesi de hiçbir şey götürmeyecektir. Ama 17x yapıp tarih yazması çok çok değerli ve kıymetli olur. O yüzden ben herhangi bir ana kemer diyerek çekiliyorum.

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
209
Beğeni sayısı
1,152
PG Nakit
1,240
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Ne John Cena ne de herhangi bir veteran güreşçi, hiçbiri; değil kemer, aktif güreşen hiçbir güreşçiyi yenmemeli. Siz yeni nesle zıplama tahtası olacaksınız abicim, 30 senelik kariyerlerinize hiçbir şey katmayacak olan bu galibiyetleri kabul etmeyeceksiniz.

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
82
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
IC kemerini çok kısa süre tutacağını ve sonrasında ise kemersiz bir şekilde bu turu tamamlayıp emekli olacağını düşünüyorum.

Gönlümden geçen ise , önce IC sonra da WHC veya WWE Title alarak kariyerini sonlandırması. Son maçında ise Randy'e kemeri kaptırabilir

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: