WWE NXT Tartışma Konusu | 29.10.2024

Konular
96
Beğeni sayısı
1,685
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane

Şovun başında Trick Williams Bubba Ray Dudley'i takım arkadaşı olması için davet etti fakat Bubba Ray Dudley'in bunu nazikçe reddettiğini gördük

---

Devamında ise RVD'yi gördük Bubba Ray ile olan anılarından falan bahsediyor ardından Bubba önümüzdeki hafta şovda olur mu bilmiyorum fakat o şovda olacak bir adam tanıyorum diyor. R. V. D.'miş o adam. Ne gerekiyorsa yaparım diyor ağabey.

---

Ardından arka alanda Tony D'Angelo'nun telefonu çalıyor ve birisinin ondan memnun olmadığını, önümüzdeki hafta bir şampiyonluk maçı için geleceğini söylüyor. Bu isim muhtemelen Little Guido. (Nunzio)

---

Zaria maçını oldukça basit bir şekilde kazanıyor, devamında Fatal Influence'in onun sevincini kestiğini görüyoruz. Ardından da Cora Jade & Roxxane Perez'i görüyoruz bu 5'li yavaş yavaş sıkıştırıyor Zaria'yı fakat Kelani Jordan onu yalnız bırakmıyor ardından da Guila & Vaquer geliyor. En sonunda 4 v 5 kalınmışken Jordynne Grace'in müziği çalıyor ve o da partiye katılıyor. Face taraf Heel tarafı süpürürken önümüzdeki hafta için 5 v 5 maçı duyuruluyor.

---

Face ekip kendi aralarında tartışırken Rhea Ripley geliyor ve gecenin anlam ve önemine ithafen 2300 Arena repliği sıkıştırıyor araya. Geçerken uğramış şekli takılıyor,

Araya bir segment girdikten sonra hakemlerin otoparka doğru koştuğunu görüyoruz tam o sırada Raquel & Liv Morgan oradan ayrılıyor, kameralar araca döndüğünde ise Rhea Ripley'i kanlar içinde görüyoruz.

---

Main-Event'te Fraxiom kemerini koruyor ve maçın sonunda Wes Lee ile Jevon Evans birbirine giriyor. Bu kavga arka alana kadar uzuyor, Ava bunu yapamazsınız falan diye yırtıyor kendini ama RVD baba geliyor ve aklıma harika bir fikir getirdiniz haftaya görüşürüz çekiyor. (Baba nolur özel hakem olma)​

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,927
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Baştan aşağı mükemmel bir şov oldu.

1. Trick'in seyirci etkileşimini beğeniyorum. Bana kalırsa eski dostu Carmelo Hayes'ten çok daha başarılı olacak.

2. Ethan Page tam bir dal yaprak gibi ama bu Gimmick ona gidiyor.

3. Family tayfada bariz Sopranos esintisi var ya. Sahne arkası segmnette bayağı Sopranos izler gibi oldum. Tony D'Angelo = Tony Soprano, AdrianamRizzo = Adriana La Cerva isimler de aynı hatta Adriana bayağı Sopranos'taki Adriana havası veriyor.

4. Tatum Paxley iyi iş çıkarttı. Bana kalırsa ufaktan SD'ye geçmeli. Bayley'i falan stalklasa hoş işler çıkar.

5. Bubba baba şova damgasını vurdu. Ridge Holland ve Ethan Page'e promo dersi verdi. Bir de teklifi hemen kabul etmeyip aksiyon üzerine kabul etmesi iyi düşünülmüş.

6. RVD baba umarım hakem falan olmaz da maça çıkar.

7. Nikkata abla her an Usman'ım diyecek gibi duruyor.

8. Lexis King'e Regal ile birlikte yazılan hikaye hoşuma gitti. Eski NXT'nin en büyük eksisi sanırım menajer ve efsanelerin gençlere bu denli yol göstermemesiydi sanırım. Maçta işin ilginç yanı Regal oğluna karşıydı. Charlie Dempsey ise babasından çok Bryan Danielson'ı anımsatmıyor mu?

9. Takım aksiyonu hoştu ama Axiom ve Nathan Frezer'a ısınamadım. Uzun zamandır şampiyonlar ve bir isimleri yok.

10. En bomba olay 10 kadının aksiyonuydu. Roxenne'yi hallaç pamuğu gibi atmalarına kahkaha attım. Delta isminin Zaria olması aşırı iyi olmuş bu arada. Bu kadının Rhea ile maçını görmeyi isterim derken Rhea'yı da gördük. Sonu feci oldu ama.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: