Ring İçi: Sanırım cevaplarken en zorlanacağım kategori bu olacak. Çünkü iki isim de kendi stillerinin en iyileri arasında ve yine ikisi de ring içi hususunda adeta tam paketler. Ama biraz da o topraklarda yetiştiği için olsa gerek, puroresu işinde bir gömlek daha üstün görmemden ötürü Kenny Omega diyorum. Bu da biraz şahsi zevkler kontenjanından kullandığım bir takdir yetkisi oldu maalesef...
Karizma: Bu alanda da hem Omega hem Styles ayrı ayrı dönemlerde ayrı sükse yaratan stillerle karşımıza çıktı kariyerleri boyunca. Ama AJ Styles'ı ilk gördüğüm andaki etkileyiciliği çok az güreşçide hissettim. Öyle ki Styles, benim WWE dışındaki şirketlere açılan kapım oldu ve onu gördükten sonra WWE dışındaki şirketlere ilgi duyup onları izlemeye başladım. O yüzden AJ Styles diyorum.
Mikrofon: Kenny Omega bu işin vakkosu olan WWE'yi görmemesine rağmen gerçekten çok kaliteli bir mikrofon yeteneğine sahip olsa dahi John Cena feudu yemiş bir AJ Styles çıtayı bambaşka bir yere çıkardı. Styles'ın şirkete geldiği ilk dönemleri hatırlıyorum, insanlar onu genellikle promoda geri kalmasından ötürü eleştiriyordu. Ama Cena ile feudunda öyle bir ilerleme kat etti ki, eleştirilen %90'ını övgüye çevirmeyi başardı bu noktada. Sonrasında da gerçekten çok kaliteli ve alkışı hak eden promoları oldu. Kenny Omega'nın da aynı şekilde çok keyifli promoları var, ki son gözüktüğü AEW şovunda Okada ile yüzleştikleri segmenti büyük bir keyifle izlemiştim. Ama bazı noktalarda vuruculuğunun eksik kaldığını düşünüyorum Styles'a göre, bunu da mikrofonda bu endüstrinin "babası" olarak nitelendirebileceğimiz adamlardan birisiyle daha önce hikayeye girmemiş olmasına bağlıyorum. Toparlayacak olursak bu kategoride cevabım AJ Styles olacak.
Finisher: Styles Clash en sevdiğim finisherlar arasında muhtemelen ilk 3'tedir, ama One Winged Angel'ın zamanında sahip olduğu hikaye ve bu hikayeden hareketle gerçekten sahip olduğu vuruculuk bambaşka bir çıtadadır benim gözümde. Tabii o kickout hikayesi bir dönem sonra bozuldu, ama hala her babayiğidin harcı değil OWG'yi kickoutlamak. "Finisher" tabirinin tastamam anlamını karşılıyor gerçekten. Burada cevabım Kenny Omega olacak.
Tema Müziği (güncel): Üstteki yorumlarda hemen hemen herkes aynı potada buluşmuş. Styles'ın şu anki tema müziğinin bu tip bir yarışa girecek kadar yeterli olamayacağını, ama Evil Ways, Get Ready to Fly gibi bir müziğe sahip olsa kesinlikle kazanabileceğini söylemiş herkes. Ben de aynı doğrultudayım bu ve benzeri görüşlerle. Güncele dair bir değerlendirme yapacak olursam burada rahatlıkla Kenny Omega derim. Bu arada konudan biraz bağımsız olarak kesinlikle parantez açmak isterim, Omega'nın NJPW müziği >>>>>> AEW müziği. Hele ki adamın birisi metal coverı yapmış, of of offff diyorum. Şimdi açıp dinleyeceğim yine...