"KK'nın Adaylığına Engel Olamadığım İçin Özür Diliyorum"

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ben, hiçbir özrü kabul etmiyorum. Hayatımın sonuna kadar bu dönemlerden nefret etmeye devam edeceğim. Olur da hedeflerimi gerçekleştirip zengin olursam bile yine nefret etmeye devam edeceğim, kin ve öfke doluyum. Hayatta birçok şeyi bundan 10 kat daha kolay bir şekilde yapabilir, elde edebilirdim. Çıkıp boş boş açıklamalar yapmaları daha da zoruma gidiyor.

Badger

kralkaya
Konular
492
Beğeni sayısı
530
PG Nakit
560
Favori Güreşçi
Triple H
Millet İttifakı'na dair kim ve ne varsa hiçbirini affetmiyorum. Özür falan da kabul etmiyorum. Ülke bu haldeyken, böyle bir ortamda yüzde 70 ile yata yata kazanılabilecek bir seçimde bozguna uğratılmamızı kabul edemiyorum. Başta o veba partisi lideri olmak üzere ittifak yaptığınız bütün siyasal islam artıklarını alın ve terk edin bu ülkeyi.

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Herkese kızabilirsiniz de bu adama neden tepki geliyor onu da anlamadım, adam Amerikadaki şaşalı kariyerini bırakıp vatana döndü bir şeyler yapabilirim umuduyla. Ha diğer başka isimler dese oturup tartışırız da Bilge Yılmaz hakikaten düzgün bir isim. Hakkı varsa helal olsun.

Sorun Kemal değildi senin partinin masadan kalkmasıydı zaten.
Aynen kanka at sifonu çek di mi, kendi adaylığını dayatan adamda, halkta karşılığı olmayanda suç yok ama 2017'de Mhpye başkaldırıp ayrılmasa 400 mv ile ıstediği gibi cirit atmalarına tepkisiz kalmayan Iyi paryide suç

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,441
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Herkese kızabilirsiniz de bu adama neden tepki geliyor onu da anlamadım, adam Amerikadaki şaşalı kariyerini bırakıp vatana döndü bir şeyler yapabilirim umuduyla. Ha diğer başka isimler dese oturup tartışırız da Bilge Yılmaz hakikaten düzgün bir isim. Hakkı varsa helal olsun.

Aynen kanka at sifonu çek di mi, kendi adaylığını dayatan adamda, halkta karşılığı olmayanda suç yok ama 2017'de Mhpye başkaldırıp ayrılmasa 400 mv ile ıstediği gibi cirit atmalarına tepkisiz kalmayan Iyi paryide suç
Taylan Yıldız gibi bir değeri görmezden gelip, Youtuber ex güvenlikçi bir adamı listeye almak. Üstüne Taylan Bey'in istifa sonrası açıklamaları doğrultusunda İYİP'de öyle CHP alternatifi değil maalesef hiç. Güncel olarak muhalif gençlerin CHP'ye kızgınlığından dolayı sığındıkları bir liman gibi görünüyor olabilir fakat aynı tokun laciverti oluşumlar.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins

Halkta karşılığı yok mu? Adam devletin Erdoğan'a çalışmasına, Alevi diye oy vermeyen milyon olmasına, CHPlilerin AKPlilerden çok Kılıçdaroğlu'nu karaladığı bir seçimde değişim isteyen %48'i kendi isminde konsolide etti. AKP'ye tepkisiz kalmamakla iş oluyorsa DEVA ve Gelecek'in elinden öpeceksiniz o zaman.

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Taylan Yıldız gibi bir değeri görmezden gelip, Youtuber ex güvenlikçi bir adamı listeye almak. Üstüne Taylan Bey'in istifa sonrası açıklamaları doğrultusunda İYİP'de öyle CHP alternatifi değil maalesef hiç. Güncel olarak muhalif gençlerin CHP'ye kızgınlığından dolayı sığındıkları bir liman gibi görünüyor olabilir fakat aynı tokun laciverti oluşumlar.
Hocam ben de zaten IYIP çok iyi bir oluşum demedim ki, Lütfi Türkkan, İdsris Naim Şahin gibi isimleri bünyesinde barındırıyor en nihayetinde. Ama gel gelelim seçimin kaybedilmesinin en büyük sorumlusu açık ara KK iken bunu IYIPye yıkmak da büyük haksızlık.

Vicious

Kızılcıklı
Konular
34
Beğeni sayısı
132
PG Nakit
180
Favori Güreşçi
Edge
Halkta karşılığı yok mu? Adam devletin Erdoğan'a çalışmasına, Alevi diye oy vermeyen milyon olmasına, CHPlilerin AKPlilerden çok Kılıçdaroğlu'nu karaladığı bir seçimde değişim isteyen %48'i kendi isminde konsolide etti. AKP'ye tepkisiz kalmamakla iş oluyorsa DEVA ve Gelecek'in elinden öpeceksiniz o zaman.
Usta oraya kimi koyarsan koy %48 alırdı sen ciddi misin? Bu secimin en büyük sorumlusu KKdir ve eliyle hediye etmiştir seçimi. Muhafazakar kesimden oy alamadığını bildiğin halde inatla Demirtaş, Kavala dersen bu seçimi kazanmak istemiyorsundur, Nokta.
Zaten bunca insan ona sen karalanabilirsin senin halkta karşılığın zayıf diye aday olma dedik ve sonuç ta ortada. Hala daha KK aklamaya çalışmak nasıl bir zihniyet ürünü ben anlamıyorum.
AKPye tepkisiz kalmama konusunda IYIP fersah fersah üstünde CHPnin bu arada, ya okuduğumu anlamamışsın yada dalga geçmeye çalışıyorsun.
Ha hala inatla savunuyorsan da bi 100 yıl daha muhalefette Eren erdemle okey oynamaya devam edin madem.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: