Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Rallide Bu Kez Altın Madalya! | Motor Sporları Oyunları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SemiiZiggy" data-source="post: 288378" data-attributes="member: 454"><p>Cuma gününden beri full takipteyim, aşırı eğlendirdi full takip. Haberleri paylaşıyormuşsun görmedim ben onları bilsem en erkenden yazardım. Şuraya genel bir değerlendirme bırakayım o zaman. Karting Mini'de Can ile final gördük, gayet başarılıydı. Karting Sprint Jr'da İskender Zülfikari'den altın bekliyorduk şanssızlık oldu gümüşü getirdi, hafta sonu boyunca gerçekten en güçlü performansı o gösterdi. Karting Sprint Sr.'da Batı benim yıllardır takip ettiğim bir karting sürücüsü hafta sonu gayet sağlam performans çıkardı madalya adaylarındandı, final yarışı artık heyecandan mı bilmiyorum istediğimiz gibi gitmedi. Karting Endurance'a bu kadar Karting'de başarılı bir ülkeyken temsilci neden çıkarmadık bilmiyorum. Rally 2'de Ali Türkkan ve Burak Erdener olacaktı normalde bir sorun oldu herhalde co-pilot olarak buraya Oytun Albayrak'la geldik. Hiç bilmedikleri parkurlarda ev sahibi İspanyolların ardından 2 tane gümüş getirdiler. En sonda da altınla bu inanılmaz performanslarını altınla taçlandırdılar. Rally4 Kerem Kazaz'dan da 3 madalya görebilirdik. İlk gün talihsiz bir kaza, ikinci gün sadece 0.4 saniyeyle 4.lük. Her iki günde podyum olmayınca son gün ki evente girmek için genel klasman ilk 3'ü gerekiyormuş o olmadı ondan dolayı katılamadık. Historic Rally konusunda maalesef bir bilgim yok, katılmadıkta zaten. Ayhancan zaten GT Sprint'te belliydi, Alman ve İspanyol sürücüler hariç diğerlerinde baya üstündü. Alman ve İspanyol sürücülere göre de daha iyiydi. Quali'de ki regülasyon hatasından sonra last to first yapması inanılmaz bir hikayeydi. Ben Türkiye'de ki milli takıma hizmet etme aşkının Ayhancan'ın hala bu seride yarışma sebebi olarak görüyorum. Diğer ülkelerin GT Sprint klasmanı gerçekten zayıftı çünkü. Keşke yanına Salih, Berkay ya da Cem gibi bir isim konulup GT Relay kategorisinde de yarışsalardı. Single Make GT'de Murat Çuhadaroğlu ya da Emir Tasev'le katılabilirdik Ferrari Challenge tecrübeleri yüzünden ya da yukarda saydığım herhangi bir isim de sponsor sıkıntısı olmuyorsa getirilebilirdi, yüksek ihtimalle bütçe yetişmedi. Touring Car'da Zekai'yi canlı izlemiş birisi olarak daha iyisini bekliyordum açıkçası ancak sıralama yarışını teknik arıza nedeniyle bitiremedi ve ana yarışta sondan fena olmayan bir tempoyla 9.luğa kadar tırmandı. F4'de bütçesi yüksek bir branş diye tahmin ediyorum. Yine de ileriki yıllarda temsilcimizi görmek isterdim. Şu an F4 testlerine çıkan Alp Aksoy, F2000'de yarışan Emir Tanju ya da Cem Bölükbaşı buralarda adayımız olabilirdi. Drifting ile alakalı bir bilgim yok ancak takipteydim. Berfu elemeleri geçerek final görerek gayet iyi bir derece yaptı. Crosscar'da 2022'de daha fazla temsilcimiz vardı. Aslında Off-Road kültürü olan bir ülkeyiz bu sene sadece Cross Car Senior'da olmak yetersiz geldi gibi. Cross Car Senior'u da tam takip edemesem de Can'ın yarışlarına denk geldim. Maalesef final yapamadık sağlık olsun diyelim. Slalom branşı hakkında da bir bilgim yoktu. Karting Slalom'da yoktuk zaten, Auto Slalom'da da TOSFED Yıldızını Arıyor 2023'ü kazananlarının bir şans alması beni mutlu etti. Ancak Auto Slalom'da final harici yayın olmadı ben kaçırmadıysam. Finalde'de biz yoktuk zaten. Espor'da GT kategorisinde yarı finalde yaptığımızı anlayamadım, herkesle beraber pite girsek 7. olarak finalde olacaktık. Pite girmeyip cezayı göze aldık sanırsam ama ceza da diskalifiye oldu. Espor F4'de de Ulaş'tan kesinlikle madalya bekliyordum. Finale kadar da yarış temposu olarak kesinlikle ilk 5'teydi. Sanırsam tek tur performansı iyi değildi. Quali'ler yayınlanmadı ancak Ulaş genelde geriden başlayarak tırmanmaya çalıştı. Finalde de yarış temposunda da istediği gibi olmadı. Yine de final gördü, sağlık olsun.</p><p></p><p>Genel olarak ev sahibi İspanya'nın her yerde madalya kovaladığı, bizim içinde keyifli geçen ancak bazı şanssızlıklar olmasa madalya sayımızı baya yükseltebileceğimiz bir turnuva oldu. Şimdi kapanış seremonisini de izleyeyip 2 yıl beklemeye başlıcam. Umarım ilerki zamanlarda turnuvayı Türkiye'de düzenleriz, gerçekten yeterli tesislerimiz var. Slalom ve E Spor merkezi için İstanbul'un merkezinde yerler seçilebilir, Slalom için geniş bir cadde ya da büyük bir otopark kapatılabilir. ESpor içinde güzel bir otel alanı olabilir. Pist zaten İstanbulpark olur. Karting, Tuzla Karting Park olabilir. Off-road için aynı şehirde olması istenirse ISOFF'un hem eski Büyükçekmece Parkuru hem de güncel olarak kullanılmasa da Eyüpsultan'da ki parkurları yenilenip kullanılabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemiiZiggy, post: 288378, member: 454"] Cuma gününden beri full takipteyim, aşırı eğlendirdi full takip. Haberleri paylaşıyormuşsun görmedim ben onları bilsem en erkenden yazardım. Şuraya genel bir değerlendirme bırakayım o zaman. Karting Mini'de Can ile final gördük, gayet başarılıydı. Karting Sprint Jr'da İskender Zülfikari'den altın bekliyorduk şanssızlık oldu gümüşü getirdi, hafta sonu boyunca gerçekten en güçlü performansı o gösterdi. Karting Sprint Sr.'da Batı benim yıllardır takip ettiğim bir karting sürücüsü hafta sonu gayet sağlam performans çıkardı madalya adaylarındandı, final yarışı artık heyecandan mı bilmiyorum istediğimiz gibi gitmedi. Karting Endurance'a bu kadar Karting'de başarılı bir ülkeyken temsilci neden çıkarmadık bilmiyorum. Rally 2'de Ali Türkkan ve Burak Erdener olacaktı normalde bir sorun oldu herhalde co-pilot olarak buraya Oytun Albayrak'la geldik. Hiç bilmedikleri parkurlarda ev sahibi İspanyolların ardından 2 tane gümüş getirdiler. En sonda da altınla bu inanılmaz performanslarını altınla taçlandırdılar. Rally4 Kerem Kazaz'dan da 3 madalya görebilirdik. İlk gün talihsiz bir kaza, ikinci gün sadece 0.4 saniyeyle 4.lük. Her iki günde podyum olmayınca son gün ki evente girmek için genel klasman ilk 3'ü gerekiyormuş o olmadı ondan dolayı katılamadık. Historic Rally konusunda maalesef bir bilgim yok, katılmadıkta zaten. Ayhancan zaten GT Sprint'te belliydi, Alman ve İspanyol sürücüler hariç diğerlerinde baya üstündü. Alman ve İspanyol sürücülere göre de daha iyiydi. Quali'de ki regülasyon hatasından sonra last to first yapması inanılmaz bir hikayeydi. Ben Türkiye'de ki milli takıma hizmet etme aşkının Ayhancan'ın hala bu seride yarışma sebebi olarak görüyorum. Diğer ülkelerin GT Sprint klasmanı gerçekten zayıftı çünkü. Keşke yanına Salih, Berkay ya da Cem gibi bir isim konulup GT Relay kategorisinde de yarışsalardı. Single Make GT'de Murat Çuhadaroğlu ya da Emir Tasev'le katılabilirdik Ferrari Challenge tecrübeleri yüzünden ya da yukarda saydığım herhangi bir isim de sponsor sıkıntısı olmuyorsa getirilebilirdi, yüksek ihtimalle bütçe yetişmedi. Touring Car'da Zekai'yi canlı izlemiş birisi olarak daha iyisini bekliyordum açıkçası ancak sıralama yarışını teknik arıza nedeniyle bitiremedi ve ana yarışta sondan fena olmayan bir tempoyla 9.luğa kadar tırmandı. F4'de bütçesi yüksek bir branş diye tahmin ediyorum. Yine de ileriki yıllarda temsilcimizi görmek isterdim. Şu an F4 testlerine çıkan Alp Aksoy, F2000'de yarışan Emir Tanju ya da Cem Bölükbaşı buralarda adayımız olabilirdi. Drifting ile alakalı bir bilgim yok ancak takipteydim. Berfu elemeleri geçerek final görerek gayet iyi bir derece yaptı. Crosscar'da 2022'de daha fazla temsilcimiz vardı. Aslında Off-Road kültürü olan bir ülkeyiz bu sene sadece Cross Car Senior'da olmak yetersiz geldi gibi. Cross Car Senior'u da tam takip edemesem de Can'ın yarışlarına denk geldim. Maalesef final yapamadık sağlık olsun diyelim. Slalom branşı hakkında da bir bilgim yoktu. Karting Slalom'da yoktuk zaten, Auto Slalom'da da TOSFED Yıldızını Arıyor 2023'ü kazananlarının bir şans alması beni mutlu etti. Ancak Auto Slalom'da final harici yayın olmadı ben kaçırmadıysam. Finalde'de biz yoktuk zaten. Espor'da GT kategorisinde yarı finalde yaptığımızı anlayamadım, herkesle beraber pite girsek 7. olarak finalde olacaktık. Pite girmeyip cezayı göze aldık sanırsam ama ceza da diskalifiye oldu. Espor F4'de de Ulaş'tan kesinlikle madalya bekliyordum. Finale kadar da yarış temposu olarak kesinlikle ilk 5'teydi. Sanırsam tek tur performansı iyi değildi. Quali'ler yayınlanmadı ancak Ulaş genelde geriden başlayarak tırmanmaya çalıştı. Finalde de yarış temposunda da istediği gibi olmadı. Yine de final gördü, sağlık olsun. Genel olarak ev sahibi İspanya'nın her yerde madalya kovaladığı, bizim içinde keyifli geçen ancak bazı şanssızlıklar olmasa madalya sayımızı baya yükseltebileceğimiz bir turnuva oldu. Şimdi kapanış seremonisini de izleyeyip 2 yıl beklemeye başlıcam. Umarım ilerki zamanlarda turnuvayı Türkiye'de düzenleriz, gerçekten yeterli tesislerimiz var. Slalom ve E Spor merkezi için İstanbul'un merkezinde yerler seçilebilir, Slalom için geniş bir cadde ya da büyük bir otopark kapatılabilir. ESpor içinde güzel bir otel alanı olabilir. Pist zaten İstanbulpark olur. Karting, Tuzla Karting Park olabilir. Off-road için aynı şehirde olması istenirse ISOFF'un hem eski Büyükçekmece Parkuru hem de güncel olarak kullanılmasa da Eyüpsultan'da ki parkurları yenilenip kullanılabilir. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Rallide Bu Kez Altın Madalya! | Motor Sporları Oyunları
Menü
Giriş yap
Kayıt ol